FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

Toma

Član

Post 23 sij 2010, 22:50

Alo Yanakiss, vidin da me baš nisi razumija. Ako si imalo realan, moraš prihvatit da potpuno objektivni ne možemo bit ni ja ni ti. Zbog toga je bespotrebno dalje raspravljat... Da se razumimo, Pismon zvati je dobra ekipa koja uvik igra korektno i dobro se postavi na terenu. To san i ranije naglasija, ka i šta san napisa da za našu lošu igru ne krivin nikoga osim nas samih... Baš zato san i bija iznenađen kad san u par navrata vidija da se uz jauke pokušavaju iznudit nepostojeći fauli... To mi nije bilo spojivo s ovom ekipom... Dodatno me iznerviralo to šta se kod tri ista nenamjerna igranja rukom jedan put to sudi a dva puta ne. To nema veze s protivnikom. Doduše, to su sve zanemarive sitnice koje te ne moraju zamarat!
Ma pustimo sad to. Nego baš me zanima, kojem bi ti igraču Cola Cola da Oscara? To je za našu internu stvar... :)
Živija!
<<

yanakiss

Novi član

Post 24 sij 2010, 07:06

Toma napisao:Alo Yanakiss, vidin da me baš nisi razumija. Ako si imalo realan, moraš prihvatit da potpuno objektivni ne možemo bit ni ja ni ti. Zbog toga je bespotrebno dalje raspravljat... Da se razumimo, Pismon zvati je dobra ekipa koja uvik igra korektno i dobro se postavi na terenu. To san i ranije naglasija, ka i šta san napisa da za našu lošu igru ne krivin nikoga osim nas samih... Baš zato san i bija iznenađen kad san u par navrata vidija da se uz jauke pokušavaju iznudit nepostojeći fauli... To mi nije bilo spojivo s ovom ekipom... Dodatno me iznerviralo to šta se kod tri ista nenamjerna igranja rukom jedan put to sudi a dva puta ne. To nema veze s protivnikom. Doduše, to su sve zanemarive sitnice koje te ne moraju zamarat!
Ma pustimo sad to. Nego baš me zanima, kojem bi ti igraču Cola Cola da Oscara? To je za našu internu stvar... :)
Živija!

kad se vidimo na Gripama pokazat cu ti ga!
A sta se tice faula moram još jedanput reci da nosmo nikad glumili do sada, a vjerovatno necemo ni u buducnosti! Takodjer uglavnom bivamo osteceni od sudaca, ali bez obzira na sve to, za ovaj polozaj na tablici iskljucivi krivci smo mi sami, nasa nerealizacija 500% sansi, i pored svega godine jer smo daleko najstarija ekipa lige!
Zivija i ti meni! (i bez daljnih prepucavanja)
<<

georgebest

Član

Post 24 sij 2010, 15:32

A ALE...danas ako Bog da nova 3 punta...
<<

Toma

Član

Post 25 sij 2010, 13:53

yanakiss napisao:
Toma napisao:Alo Yanakiss, vidin da me baš nisi razumija. Ako si imalo realan, moraš prihvatit da potpuno objektivni ne možemo bit ni ja ni ti. Zbog toga je bespotrebno dalje raspravljat... Da se razumimo, Pismon zvati je dobra ekipa koja uvik igra korektno i dobro se postavi na terenu. To san i ranije naglasija, ka i šta san napisa da za našu lošu igru ne krivin nikoga osim nas samih... Baš zato san i bija iznenađen kad san u par navrata vidija da se uz jauke pokušavaju iznudit nepostojeći fauli... To mi nije bilo spojivo s ovom ekipom... Dodatno me iznerviralo to šta se kod tri ista nenamjerna igranja rukom jedan put to sudi a dva puta ne. To nema veze s protivnikom. Doduše, to su sve zanemarive sitnice koje te ne moraju zamarat!
Živija!

A sta se tice faula moram još jedanput reci da nosmo nikad glumili do sada, a vjerovatno necemo ni u buducnosti! Takodjer uglavnom bivamo osteceni od sudaca, ali bez obzira na sve to, za ovaj polozaj na tablici iskljucivi krivci smo mi sami, nasa nerealizacija 500% sansi, i pored svega godine jer smo daleko najstarija ekipa lige!

Ma nema nikakvih prepucavanja. Očito je da su obje ekipe nezadovoljne trenutnom igrom (a samim tim i plasmanom)...
Samo vi ustrajte i dalje, neka ste najstarija ekipa. Nadam se da ćete osigurat ostanak u lizi!
<<

stina7

VIP član

Post 25 sij 2010, 17:47

zna li ko koliko je ambasador osta
<<

lisandro

Česti član

Post 25 sij 2010, 18:08

stina7 napisao:zna li ko koliko je ambasador osta

6-3 u petom tuka
<<

fabiofabio

Česti član

Post 25 sij 2010, 20:46

Toma napisao:Alo Vice! Pa ti si jedini čovik u povijesti bilo kakvog baluna koji je dobija žuti karton za pljeskanje! Koja si ti legenda... Triba i to znat!

A jesi vidija sinoc Wesley Sneijdera gleda je Vicu u cetvrtak,isa kopira pa pocrvenia ...Bravo Vice uvea si novi dir na nogometne terene...Nije bitno sta radimo vazno da pretjerujemo...hahaha
Hajduk Split
<<

Toma

Član

Post 26 sij 2010, 08:25

fabiofabio napisao:
Toma napisao:Alo Vice! Pa ti si jedini čovik u povijesti bilo kakvog baluna koji je dobija žuti karton za pljeskanje! Koja si ti legenda... Triba i to znat!

A jesi vidija sinoc Wesley Sneijdera gleda je Vicu u cetvrtak,isa kopira pa pocrvenia ...Bravo Vice uvea si novi dir na nogometne terene...Nije bitno sta radimo vazno da pretjerujemo...hahaha

Je, u pravu si! Doduše, Sneijder ga je pokuša kopirat i napravija to onako preupadljivo i bez stila... Vice to ipak radi na nivou, onako gentlemanski!
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 26 sij 2010, 08:56

lisandro napisao:
stina7 napisao:zna li ko koliko je ambasador osta

6-3 u petom tuka

Jebote tribalo mi je po dana da shvatim sta je ovo "u petom tuka" :rolleyes: :)

fabiofabio napisao:A jesi vidija sinoc Wesley Sneijdera gleda je Vicu u cetvrtak,isa kopira pa pocrvenia ...Bravo Vice uvea si novi dir na nogometne terene...Nije bitno sta radimo vazno da pretjerujemo...hahaha

Sad ocekujem izjavu Sneijdera: "Ovo nije u redu, sudci se izivljavaju na umjetnicima baluna: nekidan Vice, sad ja, ko je iduci na redu?"
<<

niđo

Član

Post 26 sij 2010, 09:20

ambasador-klinika 2-2
LCD Soundsystem-All My Friends
<<

livi bočni

Novi član

Post 26 sij 2010, 18:52

yanakiss napisao:
Živija!

ŠTOVANA GOSPODO VRATIJA SAM SE NAKON PUN KUFER TUĐIH MORA I NAVIGAVANJA,oba se prepucavate oko te utakmice ali recu vam ja istinu,neigram više balun jer me ima pa me nema i onda je bolje gledat i uživat i cekat torcida kup pa se bacit na beton ali ono sta je istina je da nisam uziva u vasoj utakmici niti malo,p.zvati place i trazi smjesne faulove( i to pored onih koje su vam oni pajaci sudili) a colo colo igra ka da in je prvi put,usto kad sam vidija Miketu sa onim plavim steznikom ništa mi nije bilo jasno,zar se covik nije operira,i poceja normalno igrat i veliki i mali balun'''''???? FALI VAM,NEMA GA NI POLA,ŠTA JE,STRAH OD OZLJEDE ILI ?
I TO JE U REDU
<<

fabiofabio

Česti član

Post 27 sij 2010, 12:56

A di ste ljudi ali je ko umra,nema prognoza,nema najava nista...paucina
Hajduk Split
<<

FRAFO

VIP član

Post 27 sij 2010, 14:02

ARTEM - MNK KMAN 1
-mislim da je Artem kvalitetnija ekipa,iako to tablica ne pokazuje...a bodovi su im itekako potrebni
MNK OLIVA - GARAŽA PUJANKE 2
-ovo bi trebala biti sigurna pobjeda Garaže koji bi trebali biti siguran putnik u 1.ligu
PISMON ZVATI - PARNA MASTIONA 2
-Parna je bolja ekipa i pobjedom ostaju u utrci za jedno od prva 2.mjesta
DALER - CREDO BANKA 1
-derbi kola;Daler je ipak kvalitetnija ekipa i nisam siguran da će se zadovoljiti tek s 2.mjestom!Njih zanima isključivo naslov i stoga im je ovdje potrebna pobjeda kako im Garaža ne bi pobjegla
SMRDEČIJA - OXA TISAK 1
-iako je Oxa znala uhvatiti poneki bod protiv favoriziranih ekipa,Smrdečija je dovoljno kvalitetna i iskusna ekipa da dođe do punog plijena
COLO COLO - GRM & TUNJ 2
-od "čileanaca" sam očekivao više ove sezone...Iako im neće biti lako,mislim da će Grmovi ipak izboriti pobjedu
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

toriccelli

Novi član

Post 27 sij 2010, 17:36

ARTEM-MNK KMAN 2
MNK OLIVA-GARAŽA 2
PISMON ZVATI-PARNA MASTIONA 2
DALER-CREDO BANKA 1x
SMRDEČIJA-OXA 1
COLO-COLO-GRM & TUNJ x2

ovo bi moglo biti kolo "gostiju".
<<

pipinjo

Član

Post 27 sij 2010, 17:43

ARTEM-MNK KMAN x
MNK OLIVA-GARAŽA 1
PISMON ZVATI-PARNA MASTIONA x
DALER-CREDO BANKA 2
SMRDEČIJA-OXA x
COLO-COLO-GRM & TUNJ x
.........NAŠ ŽIVOT JE KOCKANJE,KURVE I TUČNJAVE,ALKOHOL DROGA I TO JE SVE JA TE VOLIM HAJDUČE.......
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010