FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi

<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 17 sij 2010, 23:09

maovice tour na blogu
<<

neprimjetni

Novi član

Post 17 sij 2010, 23:44

Rotondo kiksao. Sumnjam da će zadržat prvo mjesto...
<<

forza morocco

VIP član

Post 18 sij 2010, 08:47

ZLATARIJA DVORNIK - HSP 5:0
BILI 9 - MNK NEORIĆ ?
HOTEL ROTONDO - BATERIJA 1:1
MAX & MORRIS - SKALICE 2 7:2
VESELI MORNARI - GRADSKA 4:5
FORZA MOROCCO - ŠETAČ BRONX 4:3
ZAGORA - PEKARA BABIĆ 2:3
----------------

Zna li netko još ovi rezultat?
Zadnja izmjena: forza morocco; 18 sij 2010, 10:42; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 18 sij 2010, 10:18

HOTEL ROTONDO - BATERIJA = 1:1 (1:0)
Kiks koji nam nije trebao. Osjetila se stanka, nismo u međuvremenu igrali, ali i takvi smo trebali upisati pobjedu. Čestitke BATERIJI na osvojenom bodu, imali su pri kraju i veliku šansu za pobjedu... Ipak, uz sramotno suđenje Jakova Taraša nismo mogli do pobjede. Baterija je igrala sa 4 faula,a Taraš ne sudi 2 evidentna faula na 6-7 metara od gola. Akumulirani udarac s te udaljenosti gotovo je kao i penal... Neću spominjat sitne faulove koji nisu suđeni jer takvih je bilo i s druge strane. Žalosno je ovo šta nam je dotični učinio jer ovo mu nije prvi put. Imali smo velikih pritužbi i nakon utakmice sa ZLATARIJOM (3:3) kada nam nije sviran čisti penal u završnici, a i nakon nekih drugih utakmica gdje je konačni ishod prekrio njegovo suđenje. Mogu ovim putem najaviti da ćemo tražiti njegovo izuzeće u našim utakmicama.
<<

dado

Novi član

Post 18 sij 2010, 10:27

AUTO SIMPET napisao:HOTEL ROTONDO - BATERIJA = 1:1 (1:0)
Kiks koji nam nije trebao. Osjetila se stanka, nismo u međuvremenu igrali, ali i takvi smo trebali upisati pobjedu. Čestitke BATERIJI na osvojenom bodu, imali su pri kraju i veliku šansu za pobjedu... Ipak, uz sramotno suđenje Jakova Taraša nismo mogli do pobjede. Baterija je igrala sa 4 faula,a Taraš ne sudi 2 evidentna faula na 6-7 metara od gola. Akumulirani udarac s te udaljenosti gotovo je kao i penal... Neću spominjat sitne faulove koji nisu suđeni jer takvih je bilo i s druge strane. Žalosno je ovo šta nam je dotični učinio jer ovo mu nije prvi put. Imali smo velikih pritužbi i nakon utakmice sa ZLATARIJOM (3:3) kada nam nije sviran čisti penal u završnici, a i nakon nekih drugih utakmica gdje je konačni ishod prekrio njegovo suđenje. Mogu ovim putem najaviti da ćemo tražiti njegovo izuzeće u našim utakmicama.

Svi smo svjesni propusta sudaca,ali do sada,koliko znam,u ovoj ligi nitko nije tražio izuzeće...tradiciju bi trebalo zadržati.....

Ako mislite ići ligu više morate podnijeti i taj dio,navodnog,tereta.....
<<

husref musemić

Član

Post 18 sij 2010, 11:42

Iskreno rečeno nisam se nadao da bi hoteljeri mogli kiksat od iskusne ekipe baterija ali dogodi se i najboljima. Baš kako sam upozoravao nakon duge stanke i sitnih previranja u redovima hoteljera došlo je do lagane letargije, opuštanja pojedinih igraća, a to se rezultiralo odnosom prema igri i u konačnici rezultatom na terenu. Ipak treba gledat optimistično i uzet u obzir da je osvojen 1 bod a ne izgubljena 2, konsolidirat redove dignit glave krenit opet onako kako samo vi znate u nove pobijede i osvajanje šampionata. Sada će na vidjelo doć ćvrsta ruka gospodina trenera kada treba uzdić momćad i vratit im izgubljeno samopouzdanje, vjeru u svoje mogućnosti i tehnićko taktićku nadmoć. Vjerujem u uvaženog gospodina trenera i njegovu strućnost pa tako ne sumljem da će momćad odgovorit svim zahtijevima koji su pred njima u daljnjem dijelu šampionata. Vjerujem prvenstveno u snagu i moć hoteljera predvođenu svojim karizmatićnim trenerom i njegovim osebujnim naćinom vođenja momćadi.
Zadnja izmjena: husref musemić; 18 sij 2010, 12:05; ukupno mijenjano 1 put/a.
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
<<

neprimjetni

Novi član

Post 18 sij 2010, 15:04

delp otkad je naniza par poraza u nizu više ne podjebaje
<<

admin

Site Admin

Post 18 sij 2010, 15:48

husref musemić napisao:Iskreno rečeno nisam se nadao da bi hoteljeri mogli kiksat od iskusne ekipe baterija ali dogodi se i najboljima. Baš kako sam upozoravao nakon duge stanke i sitnih previranja u redovima hoteljera došlo je do lagane letargije, opuštanja pojedinih igraća, a to se rezultiralo odnosom prema igri i u konačnici rezultatom na terenu. Ipak treba gledat optimistično i uzet u obzir da je osvojen 1 bod a ne izgubljena 2, konsolidirat redove dignit glave krenit opet onako kako samo vi znate u nove pobijede i osvajanje šampionata. Sada će na vidjelo doć ćvrsta ruka gospodina trenera kada treba uzdić momćad i vratit im izgubljeno samopouzdanje, vjeru u svoje mogućnosti i tehnićko taktićku nadmoć. Vjerujem u uvaženog gospodina trenera i njegovu strućnost pa tako ne sumljem da će momćad odgovorit svim zahtijevima koji su pred njima u daljnjem dijelu šampionata. Vjerujem prvenstveno u snagu i moć hoteljera predvođenu svojim karizmatićnim trenerom i njegovim osebujnim naćinom vođenja momćadi.

Ajde molim te nemoj vise o gospodinu treneru. Mislim da su svi shvatili poantu, ovo sad vec postaje spamiranje teme.
Ovaj forum je zamisljen kao dodatna mogucnost za druzenje oko malog baluna i ja bi volija (i molija) da bude u pozitivnom tonu, bez vridjanja i bez previse sarkazma.
Hvala na razumijevanju...
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 18 sij 2010, 15:59

admin napisao:
husref musemić napisao:Iskreno rečeno nisam se nadao da bi hoteljeri mogli kiksat od iskusne ekipe baterija ali dogodi se i najboljima. Baš kako sam upozoravao nakon duge stanke i sitnih previranja u redovima hoteljera došlo je do lagane letargije, opuštanja pojedinih igraća, a to se rezultiralo odnosom prema igri i u konačnici rezultatom na terenu. Ipak treba gledat optimistično i uzet u obzir da je osvojen 1 bod a ne izgubljena 2, konsolidirat redove dignit glave krenit opet onako kako samo vi znate u nove pobijede i osvajanje šampionata. Sada će na vidjelo doć ćvrsta ruka gospodina trenera kada treba uzdić momćad i vratit im izgubljeno samopouzdanje, vjeru u svoje mogućnosti i tehnićko taktićku nadmoć. Vjerujem u uvaženog gospodina trenera i njegovu strućnost pa tako ne sumljem da će momćad odgovorit svim zahtijevima koji su pred njima u daljnjem dijelu šampionata. Vjerujem prvenstveno u snagu i moć hoteljera predvođenu svojim karizmatićnim trenerom i njegovim osebujnim naćinom vođenja momćadi.

Ajde molim te nemoj vise o gospodinu treneru. Mislim da su svi shvatili poantu, ovo sad vec postaje spamiranje teme.
Ovaj forum je zamisljen kao dodatna mogucnost za druzenje oko malog baluna i ja bi volija (i molija) da bude u pozitivnom tonu, bez vridjanja i bez previse sarkazma.

koje su ovo baze pusti covika da pise sta oce nikoga ne vrida niti je neugodan
<<

husref musemić

Član

Post 18 sij 2010, 18:13

admin napisao:

KOGA SAM JA VRIJEĐA, SARKAZAM, AKO JA NEKOGA HVALIM I ODAJEM MU PRIZNANJE ZA RAD, TRUD I ENTUZIAZAM TO JE VAMA SARKAZAM....MA BRAVO ADMINISTRATORE. NE ZNAM KAKO STE SE VI NAŠLI UVRIJEĐENI I POVRIJEĐENI NA MOJE KOMENTARE, AKO SE NETKO MOŽE NAĆ POVRIJEĐEN TO JE ZASIGURNO GOSPODIN O KOJEMU PIŠEM I RED BI BIO DA ON SAM NA FORUMU KAŽE KAKO MU TO SMETA, A JA KAO NORMALAN I RAZUMAN ČOVIJEK ZNAM ŠTA MI JE RADIT, NARAVNO ISPRIĆAT SE ČOVIJEKU......SRDAĆAN POZDRAV GOSPODINE ADMINISTRATORE OD VAŠEG HUSREFA MUSEMIĆA HUSE.....
Zadnja izmjena: husref musemić; 18 sij 2010, 18:25; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

TRUHLJO

Novi član

Post 18 sij 2010, 18:36

husref musemić napisao:
admin napisao:

KOGA SAM JA VRIJEĐA, SARKAZAM, AKO JA NEKOGA HVALIM I ODAJEM MU PRIZNANJE ZA RAD, TRUD I ENTUZIAZAM TO JE VAMA SARKAZAM....MA BRAVO ADMINISTRATORE. NE ZNAM KAKO STE SE VI NAŠLI UVRIJEĐENI I POVRIJEĐENI NA MOJE KOMENTARE, AKO SE NETKO MOŽE NAĆ POVRIJEĐEN TO JE ZASIGURNO GOSPODIN O KOJEMU PIŠEM I RED BI BIO DA ON SAM NA FORUMU KAŽE KAKO MU TO SMETA, A JA KAO NORMALAN I RAZUMAN ČOVIJEK ZNAM ŠTA MI JE RADIT, NARAVNO ISPRIĆAT SE ČOVIJEKU......SRDAĆAN POZDRAV GOSPODINE ADMINISTRATORE OD VAŠEG HUSREFA MUSEMIĆA HUSE.....

e moj huki,samo se ti pravdaj,evo bit češ odstranjen,ha ha ha.....ionako ode ni ne pripadaš.HA HA HA HA HA.......................................................
<<

jebako

Član

Post 18 sij 2010, 18:50

dobro se administrator sitija ovaj huso samo prdi jedno te isto a meni to vise pari sprd
SACUVAJ ME BOZE LJIGAVIH VODITELJA
<<

husref musemić

Član

Post 18 sij 2010, 19:19

jebako napisao:dobro se administrator sitija ovaj huso samo prdi jedno te isto a meni to vise pari sprd

Tebi sve sliči na sprd, pa tko je tebi kriv šta ne znaš dvi suvisle rečenice napisat, dat neko svoje mišljenje, neki komentar, osvrt ili što već....Još da repliciram štovanom posjetitelju Truhlji, dragi moj naravno da ja ovdije pripadam jer sam zaljubljenik u futsal i ovdije želim podijelit svoja gledišta s uvaženim forumašima među koje ti za sigurno ne pripadaš.
Zadnja izmjena: husref musemić; 18 sij 2010, 20:17; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

goldenko

Novi član

Post 18 sij 2010, 21:18

ZLATARIJA DVORNIK - HSP 5:0
evo mi dobili lagano, niko naš se ne može sitit kad nismo primili gol. Neko ko nas ne voli će reći da su pravaši loši,a ja baš mislin da je to ekipa koja može ovon ligon plovit bez problema te da ima bar dva igrača koja bi mogla pojačat bilo koju ekipu u ovoj ligi.
Što se tiče našeg balije,ne znan šta se administrator sad počeja mišat. Ako su razlozi šta nema delpa, šta su marokanci reducirali svoja javljanje ili šta je lorko skoro pa nesta na forumu ,onda je njegova pojava u redu.Međutim ,meni se čini da se on oglasia iz drugih po meni pogrešnih razloga s obzirom da je očigledno da je huso neko tko je vrlo blizak sa rotondom.
Kao što rekoh na početku,bit će sex-a do kraja lige što se tiče vrha ali i opstanka
<<

husref musemić

Član

Post 18 sij 2010, 21:40

goldenko napisao:ZLATARIJA DVORNIK - HSP 5:0
evo mi dobili lagano, niko naš se ne može sitit kad nismo primili gol. Neko ko nas ne voli će reći da su pravaši loši,a ja baš mislin da je to ekipa koja može ovon ligon plovit bez problema te da ima bar dva igrača koja bi mogla pojačat bilo koju ekipu u ovoj ligi.
Što se tiče našeg balije,ne znan šta se administrator sad počeja mišat. Ako su razlozi šta nema delpa, šta su marokanci reducirali svoja javljanje ili šta je lorko skoro pa nesta na forumu ,onda je njegova pojava u redu.Međutim ,meni se čini da se on oglasia iz drugih po meni pogrešnih razloga s obzirom da je očigledno da je huso neko tko je vrlo blizak sa rotondom.
Kao što rekoh na početku,bit će sex-a do kraja lige što se tiče vrha ali i opstanka

Molio bih gospon Zlatka ili Goldenka da malo bira rijeći jer nije potrebno nikoga vrijeđati na nacionalnoj osnovi, balija, što Vam to treba da me tako nazivate. Ne bih s Vama štovani Zlatko htio diskutirat jer oprostite mi ali ne mogu se spustiti na Vašu razinu. Zaista nije potrebna daljna diskusija a vidim da vam je vokabular rijeći strašno upitan pa bih Vas molio da na pojasnite što ste mislili pod tim da će bit sexa do kraja lige, želite reć da če bit nećasnih radnji ili......Delp Marokanci Lorko i svi ostali su dobrodošli na forum, je znam da je Vas nekolicina htijela privatizirat ovaj forum neprijateljskim preuzimanjem al na sreču niste uspijeli jer ima nas još šta volimo futsal.
Zadnja izmjena: husref musemić; 18 sij 2010, 21:43; ukupno mijenjano 1 put/a.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010