odabrao Đelo Hadžiselimović
3. liga mladi
Zaista nestvarno pa što je sve kadar ovaj šarlatan da ga drukčije no oslovim truhljo napisat. Ne mogu da povjerujem kako on sebi sam laska i da sam sebe proglasi profesorom futsala, nevjerovatno. Ako ko sebi može priskrbit taj laskavi epitet to je prvenstveno gospodin pod pseudonimom auto simpet a dobri poznavatelji stvari na parketu sportskog centra Gripe itekako dobro znaju koji je to gospodin i koje su njegove reference. Šta se futsala, futsalskog znanja i razumijevanja tiće osim njega iznimno cijenim pravoga frafu, ne ovoga lažnoga, i dadu a da nije došlo do ovih razmimoilaženja u redovima hoteljera na piedestal bi se svakako popeo i gavra......Za kraj poseban pozdarv štovanom gosparu Mihu i jako mi je žao što se osijeća kao ovca, moj iskreni ljudski savijet je da ustraje u svojim nakanama jer naravno da nije ovca pa ga samim tim i nemože čoban da vodi. Srdačan pozdrav od vašeg Husrefa Musemića Huse.
Zadnja izmjena: husref musemić; 14 sij 2010, 17:14; ukupno mijenjano 1 put/a.
--------------------------------------------------
O kolega Husrefe vidim da ste prihvatili ovaj nadimak koji san Vam da. Zna san odma da će Vam se svidit. A šta se tiče ovih šarlatana, kako ste rekli, stvarno ne znan odakle in pravo da napadaju takvu futsal veličinu kao što je Miko. Moran se osvrnit i na ovo šta ste rekli kolega Hus u vezi Gavre. Mislim da su se razišli zbog toga šta ne mogu takva dva vizionara radit skupa i sigurno da in je ovako bolje jer će svaki moć provodit svoje nadasve briljantne zamisli!
Brothers_Š napisao:O kolega Husrefe vidim da ste prihvatili ovaj nadimak koji san Vam da. Zna san odma da će Vam se svidit. A šta se tiče ovih šarlatana, kako ste rekli, stvarno ne znan odakle in pravo da napadaju takvu futsal veličinu kao što je Miko. Moran se osvrnit i na ovo šta ste rekli kolega Hus u vezi Gavre. Mislim da su se razišli zbog toga šta ne mogu takva dva vizionara radit skupa i sigurno da in je ovako bolje jer će svaki moć provodit svoje nadasve briljantne zamisli!
je si neupucen ne vodi miko momcad
gavra stari plac napisao:Brothers_Š napisao:O kolega Husrefe vidim da ste prihvatili ovaj nadimak koji san Vam da. Zna san odma da će Vam se svidit. A šta se tiče ovih šarlatana, kako ste rekli, stvarno ne znan odakle in pravo da napadaju takvu futsal veličinu kao što je Miko. Moran se osvrnit i na ovo šta ste rekli kolega Hus u vezi Gavre. Mislim da su se razišli zbog toga šta ne mogu takva dva vizionara radit skupa i sigurno da in je ovako bolje jer će svaki moć provodit svoje nadasve briljantne zamisli!
E moj gavra, ne vodi ni Mamić Dinamo!
Brothers_Š napisao:gavra stari plac napisao:Brothers_Š napisao:O kolega Husrefe vidim da ste prihvatili ovaj nadimak koji san Vam da. Zna san odma da će Vam se svidit. A šta se tiče ovih šarlatana, kako ste rekli, stvarno ne znan odakle in pravo da napadaju takvu futsal veličinu kao što je Miko. Moran se osvrnit i na ovo šta ste rekli kolega Hus u vezi Gavre. Mislim da su se razišli zbog toga šta ne mogu takva dva vizionara radit skupa i sigurno da in je ovako bolje jer će svaki moć provodit svoje nadasve briljantne zamisli!
E moj gavra, ne vodi ni Mamić Dinamo!
I nigdi nisan reka da je vodi, nego da je Miko vizionar. Pa si mi u očima.
ZLATARIJA DVORNIK - HSP 5:0
GOLOVI NA BLOGU
GOLOVI NA BLOGU
Zadnja izmjena: ZLATARIJA DVORNIK; 16 sij 2010, 23:33; ukupno mijenjano 1 put/a.
MAX & MORRIS - SKALICE 2 = 7 : 2
Skalice u prvom poluvremenu vodile 1:0,u nastavku Max Moris dosta bolji i zasluženo pobjeđuje
VESELI MORNARI - GRADSKA = 4 : 5
-mornarica se u prvom poluvremenu pristojno isfalivala,tresle se stative i prečke...Gradska na kraju uz dosta sreće pobjeđuje,iako bi neriješeno možda bilo najpravednije
FORZA MOROCCO - ŠETAČ BRONX = 4 : 3
-Bronx je nastupio znatno oslabljen,bez Novačića i Vrankovića,te bez glavnog vratara.Forza u dramatičnoj završnici dolazi do vrijedne pobjede
Skalice u prvom poluvremenu vodile 1:0,u nastavku Max Moris dosta bolji i zasluženo pobjeđuje
VESELI MORNARI - GRADSKA = 4 : 5
-mornarica se u prvom poluvremenu pristojno isfalivala,tresle se stative i prečke...Gradska na kraju uz dosta sreće pobjeđuje,iako bi neriješeno možda bilo najpravednije
FORZA MOROCCO - ŠETAČ BRONX = 4 : 3
-Bronx je nastupio znatno oslabljen,bez Novačića i Vrankovića,te bez glavnog vratara.Forza u dramatičnoj završnici dolazi do vrijedne pobjede
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
reja,bia si dobar danas,ali ćeš morat držat pase na lancu ubuduće. svi sve znaju,komentiraju,laju,tako da na kraju tvoja grandiozno smišljena taktika zbog koje slabo spavaš,tvoja altruistična želja da pomogneš mladim pijanim i drogiranim dušama pada u vodu,jer kad je puno babica dite ispadne kilavo. daj dite materi. pozdrav ekipi zare,hvala na poštenoj i čistoj igri.
rastaman vibration
Forza Morocco - Šetač Bronx 4:3
Derbi kola koji su obe ekipe odigrale u oslabljenim sastavima, mi bez Pjera, Jovića i Helia, a Bronx bez Novačića i Vrankovića. Do 34. minute vodimo 1:0, onda 1:1 pa opet vodimo 2:1. Bronx iz penala doalzi na 2:2, onda opet mi na 3:2 nakon Tonćovog slaloma kroz trojicu, onda oni uvode igrača-golmana...4:2 i na kraju kozmetičkih 4:3. Neloša utakmica sa jako uzbudljivom završnicom sa 6 golova u zadnjih 6 minuti, od čega 3 u 40.-toj... Čestitke Bronxu na fer i korektnoj igri i mojim suigračima na osvajanju vrlo vrijedna 3 boda protiv direktnog konkurenta za plasman među prve tri ekipe.... sad se samo nadan da ćemo počet i baren malo trenirat...
Kad san iša ća Zagora je od pekara gubila 2:0 5. minuti prije kraja...
Derbi kola koji su obe ekipe odigrale u oslabljenim sastavima, mi bez Pjera, Jovića i Helia, a Bronx bez Novačića i Vrankovića. Do 34. minute vodimo 1:0, onda 1:1 pa opet vodimo 2:1. Bronx iz penala doalzi na 2:2, onda opet mi na 3:2 nakon Tonćovog slaloma kroz trojicu, onda oni uvode igrača-golmana...4:2 i na kraju kozmetičkih 4:3. Neloša utakmica sa jako uzbudljivom završnicom sa 6 golova u zadnjih 6 minuti, od čega 3 u 40.-toj... Čestitke Bronxu na fer i korektnoj igri i mojim suigračima na osvajanju vrlo vrijedna 3 boda protiv direktnog konkurenta za plasman među prve tri ekipe.... sad se samo nadan da ćemo počet i baren malo trenirat...
Kad san iša ća Zagora je od pekara gubila 2:0 5. minuti prije kraja...
Zadnja izmjena: forza morocco; 17 sij 2010, 00:01; ukupno mijenjano 1 put/a.
Evo da i ja dam svoj osvrt na prvo kolo proljetnog dijela šampionata. Moja prognoza prije odigranog kola gotovo je stopostotna...Zlatari su suvereno nadjaćali pravaše što je bilo i za oćekivat.....Osiguravatelji i Mornari su odigrali jednu čvrstu i vrlo neizvijesnu utakmicu, Mornari bolji i bliže pobijedi ali osiguravatelji u samoj završnici dolaza do pobijede lucidnim potezom Gugića.........Max moris je uvjerljivo pobijedio skalićane koji su pružili ćvrst otpor pogotovo u prvom dijelu.......Derbi kola odigran između Šetaća i Marokanaca vrlo neizvijestan i napet ipak na kraju pobijeda pripada zasluženo Marokancima mada treba napomenuti da su Šetaći nastupili bez svoje prve vedete Kristijana Novačića nejboljeg haklera u ligi i samom tom ćinjenicom su jako oslabljeni ušli u dvoboj........Pekari ipak bolji od naše drage Zagore........Hoteljeri ne bi trebali imati većih problema protiv iskusnih Baterija mada dozu opreza uvijek treba imati, mislim da iskusni strateg na klupi hoteljera ništa neće prepustiti slućaju.......Još za kraj samo da kažem da moje konstatacije u ranije napisanim citatima sad dolaze na svoje i sad se vidi kako momčad Rotonda ipak nema jaćeg konkurenta u ovom rangu natijecanja.....
Zadnja izmjena: husref musemić; 17 sij 2010, 09:58; ukupno mijenjano 1 put/a.
--------------------------------------------------
ZAGORA - PEKARA BABIĆ 2:3
Jedna po meni jako slaba utakmica di bi možda remi bia najrealniji, pekari su poveli iz jednog udarca sa 12m i držali tu prednost do negdi 5 min prije kraja kad su i povečali na 2:0. U tom periodu mi smo ih ka nesto stiskali ali nista konkretno nismo napravili, a oni su igrali teski bunker. Nakon 0:2 uvodimo igraca umisto vratara i smanjivamo na 1:2 a onda i presudni moment , nesto manje od 2 min ja iden sam na vratara i on kliže i vanka 5m igra rukon, opravdani crveni i mi imamo igraca više, s obzirom da i dalje igramo sa vratarom to su dva igraca vise u polju ali umisto da mi izjednačimo oni sa svoje polovice postižu gol i to je 3:1. Ipak smo 40sec do kraja uspili smanjit na 3:2 i u zadnjim sekundama jos jedan put zapucat na gol ali ništa. Šteta prekinut je uspjesni niz sa kraja prvenstva!!.
Jedna po meni jako slaba utakmica di bi možda remi bia najrealniji, pekari su poveli iz jednog udarca sa 12m i držali tu prednost do negdi 5 min prije kraja kad su i povečali na 2:0. U tom periodu mi smo ih ka nesto stiskali ali nista konkretno nismo napravili, a oni su igrali teski bunker. Nakon 0:2 uvodimo igraca umisto vratara i smanjivamo na 1:2 a onda i presudni moment , nesto manje od 2 min ja iden sam na vratara i on kliže i vanka 5m igra rukon, opravdani crveni i mi imamo igraca više, s obzirom da i dalje igramo sa vratarom to su dva igraca vise u polju ali umisto da mi izjednačimo oni sa svoje polovice postižu gol i to je 3:1. Ipak smo 40sec do kraja uspili smanjit na 3:2 i u zadnjim sekundama jos jedan put zapucat na gol ali ništa. Šteta prekinut je uspjesni niz sa kraja prvenstva!!.
I pape i dida bili su Torcida!!!