FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi

<<

jebako

Član

Post 09 sij 2010, 20:34

ZLATARIJA DVORNIK napisao:13:00 ZLATARIJA DVORNIK - HSP 1
13:55 BILI 9 - MNK NEORIĆ 2
14:55 HOTEL ROTONDO - BATERIJA 2
15:50 MAX & MORIS - SKALICE 2 X
16:50 VESELI MORNARI - GRADSKA X2
17:45 ZAGORA PROMET - PEKARA BABIĆ 2
18:45 FORZA MOROCCO - ŠETAČ BRONX X

sinko ti nes pogodit pola rezultata
SACUVAJ ME BOZE LJIGAVIH VODITELJA
<<

dena

Česti član

Post 10 sij 2010, 12:08

moja procjena pred početak drugog dila prvensta: naprid ulaze rotondo i bronx, a ispadaju veseli mornari i vjerojatno skalice ili neorić jer zagora i bili9 ne bi tribali ispast.
<<

husref musemić

Član

Post 11 sij 2010, 13:56

Poštovanje dragi moji forumaši, evo nakon svih blagdana vrijeme je da nam napokon poćme natjecanje i krene proljetni dio prvenstava da nastavimo uživati u odlićnom haklu i borbi za šampionat. Koliko znam 08.01 je završen mercatto tj. prijelazni rok pa ne znam jeli bilo kakvih zvućnih odlazaka ili dolazaka. Po nekim mojim saznanjima ponajbolji strijelac u zadnjih nekoliko sezona Božić je napustio redove gradske i pristupio četvrtoligašu st-opremi. Stari iskusni lisac Garry ga je uspio vrbovat u svoje redove.
Zadnja izmjena: husref musemić; 11 sij 2010, 13:57; ukupno mijenjano 1 put/a.
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 11 sij 2010, 14:52

evo i moje prognoze iako nisan vise treceligas
13:00 ZLATARIJA DVORNIK - HSP 1, zlatari bolja momcad a i pise se da hsp ostaje bez nekih igraca
13:55 BILI 9 - MNK NEORIĆ 2, ozbiljnija ekipa iako im ne ide u zadnje vrime
14:55 HOTEL ROTONDO - BATERIJA 1, prva utakmica sa njima je bila teska al mislin da ce ova bit glatka pobjeda
15:50 MAX & MORIS - SKALICE 2 1, osin ako su se skalice pojacale
16:50 VESELI MORNARI - GRADSKA 2, gradska se dosta digla
17:45 ZAGORA PROMET - PEKARA BABIĆ 1x2, zavisi ko se pojavi od igraca
18:45 FORZA MOROCCO - ŠETAČ BRONX 2, derbi kola mislin da ce otic na stranu bronxa
<<

TRUHLJO

Novi član

Post 11 sij 2010, 15:39

husref musemić napisao:Poštovanje dragi moji forumaši, evo nakon svih blagdana vrijeme je da nam napokon poćme natjecanje i krene proljetni dio prvenstava da nastavimo uživati u odlićnom haklu i borbi za šampionat. Koliko znam 08.01 je završen mercatto tj. prijelazni rok pa ne znam jeli bilo kakvih zvućnih odlazaka ili dolazaka. Po nekim mojim saznanjima ponajbolji strijelac u zadnjih nekoliko sezona Božić je napustio redove gradske i pristupio četvrtoligašu st-opremi. Stari iskusni lisac Garry ga je uspio vrbovat u svoje redove.

uuuu,čudne stvari je donija ovi mercatto!!!!
Ako je garijeva namjera bila pojačat svoju ekipu kako bi uspješno okončali grčevitu bitku za opstanak u 4.ligi onda je to u redu,ali,ako mu je jedini interes bija oslabit osiguravatelje te unit nemir u njihovu ekipu onda...........Ne znan,sve mi ovo smrdi na još jednu prljavu igru rotonda,ionako su teško izlazili na kraj s osiguravateljima koji su se taman zahuktali.Uz to sve,kad se uzme u obzir gavrin iznenađujući odlazak iz njihovih redova(vjerovatno neslaganje s politikom kluba,šta mu svaka čast),pa seljakanje udarnog igrača Novačića iz ekipe glavnog konkurenta za vrh,moran priznat da su totalno uništili moje simpatije prema njima.Sve ove radnje u okviru su propisa,te je možda za nekoga i pohvalna njihova ambicija,ali mislim da su i bez toga itekako imali kvalitet za 2. poziciju(1. misto po meni je bronksovo,drugon zgodon ću obrazložit zašto mislin da će bit tako),a samim tim i ligu više.
<<

TRUHLJO

Novi član

Post 11 sij 2010, 15:46

TRUHLJO napisao:
husref musemić napisao:Poštovanje dragi moji forumaši, evo nakon svih blagdana vrijeme je da nam napokon poćme natjecanje i krene proljetni dio prvenstava da nastavimo uživati u odlićnom haklu i borbi za šampionat. Koliko znam 08.01 je završen mercatto tj. prijelazni rok pa ne znam jeli bilo kakvih zvućnih odlazaka ili dolazaka. Po nekim mojim saznanjima ponajbolji strijelac u zadnjih nekoliko sezona Božić je napustio redove gradske i pristupio četvrtoligašu st-opremi. Stari iskusni lisac Garry ga je uspio vrbovat u svoje redove.

uuuu,čudne stvari je donija ovi mercatto!!!!
Ako je garijeva namjera bila pojačat svoju ekipu kako bi uspješno okončali grčevitu bitku za opstanak u 4.ligi onda je to u redu,ali,ako mu je jedini interes bija oslabit osiguravatelje te unit nemir u njihovu ekipu onda...........Ne znan,sve mi ovo smrdi na još jednu prljavu igru rotonda,ionako su teško izlazili na kraj s osiguravateljima koji su se taman zahuktali.Uz to sve,kad se uzme u obzir gavrin iznenađujući odlazak iz njihovih redova(vjerovatno neslaganje s politikom kluba,šta mu svaka čast),pa seljakanje udarnog igrača Novačića iz ekipe glavnog konkurenta za vrh,moran priznat da su totalno uništili moje simpatije prema njima.Sve ove radnje u okviru su propisa,te je možda za nekoga i pohvalna njihova ambicija,ali mislim da su i bez toga itekako imali kvalitet za 2. poziciju(1. misto po meni je bronksovo,drugon zgodon ću obrazložit zašto mislin da će bit tako),a samim tim i ligu više.

evo,pošto su to sve samo pretpostavke,zaboravih se unaprid ispričat vodstvu rotonda ukoliko nemaju nikakve veze sa ovin uistinu čudnin događanjima.moja isprika.
<<

husref musemić

Član

Post 11 sij 2010, 16:05

Iskreno ne znam odakle Truhlji obraza da ovako bešćutno napada upravu i vodstvo rotonda. Bez ijednog argumenta je napao vodstvo hoteljera, jednog uvaženog gospodina, voditelja , trenera, moralne vertikale, među svim natjecateljima na parketu sportskog centra Gripe. Iako se u idućem citatu isprićao mislim da ipak nije ispao fer, nanio je nepopravljivu štetu na račun vodeće momčadi šampionata. Kao i svim iskrenim zaljubljenicima hakla, svim forumašima koji znaju o čemu pišu dobro nam je poznata namjera truhlje. Na kraju bih vas pozvao da se prestanemo baviti trivijalnim stvarim, da bit i srž ovog foruma okrenemo ka ozbiljnosti kako bi opet svi mogli uživati u pravim i strućnim komentarim eminentnih ljudi i vrhunskih poznavatelja hakla. Iskreno mislim da momćad rotonda nema nikakvu opasnost od simpatićne momćadi gradske sigurnosti, a i osiguravatelji imaju vrhunsku zamjenu za Božića u liku robusnog napadaća sa brojem 13. Isprićavam se jer ne znam cijenjeno ime robusnog napadaća.
Zadnja izmjena: husref musemić; 11 sij 2010, 16:17; ukupno mijenjano 1 put/a.
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 11 sij 2010, 19:30

hvala husrefu i truhlji na podrsci, vidi se da su pravi znalci malog baluna
<<

Lee Moon

Član

Post 11 sij 2010, 19:56

Prića se da gavru traži Nacional
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 11 sij 2010, 20:02

Lee Moon napisao:Prića se da gavru traži Nacional

je da in raznosin novine
<<

Brothers_Š

Novi član

Post 12 sij 2010, 00:42

Pozz svima. Već dugo pratin forumi stvarno mi je bija gušt pročitat novosti i pojedina prepucavanja, ali od kada su se pojavila neka imena sve je postalo lakrdija. Pogotovo ove provokacije na račun momaka iz rotonda. Ljudi svatite to su samo malonogometni iliti, kako bi reka noćni, futsal zaljbljenici koji su malo previsiko stavili svoje ambicije. Međutim razočaranje će bit veliko kad shvate di im je ustvari misto. Al mislin da o tome dovoljno govore porazi od 6-7 razlike po turnirima (torcida, zimski...) Šta prije shvate prije će krenit naprid, a ne se zavaravat pobjedama protiv ekipa koji su tu iz gušta i bitna im je zafrkancija. Al evo ipak apel da prestanu provokacije na njihov račun jer previše je previše.
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 12 sij 2010, 07:29

Pozdrav svima! Evo javljam se da ubacim svoju prognozu, iako sam mislija ne javljat se više uopće jer mi je muka čim pogledam na forum naše lige i vidim same komentare "falših likova" koji sami sebi repliciraju i pišu pizdarije (da oprostite na izrazu) na račun moje ekipe. Tužno, al eto kad nekog to veseli neka tako nastavi, a za mene ovaj forum više nije ono šta je bio... Evo i prognoze:
13:00 ZLATARIJA DVORNIK - HSP 1
-neizvijesno,ali malu prednost dajem zlatariji
13:55 BILI 9 - MNK NEORIĆ 2
-Neorić je puno bolji no šta pokazuje tablica
14:55 HOTEL ROTONDO - BATERIJA 1
-pobjeda, ali neće biti lako
15:50 MAX & MORIS - SKALICE 2 1
-Max&Moris je ugodno iznenađenje ove sezone
16:50 VESELI MORNARI - GRADSKA 2
-"veseli" su ozbiljan kandidat za dno... :(
17:45 ZAGORA PROMET - PEKARA BABIĆ 1
-"zagorakisi" su u usponu nakon lošeg starta
18:45 FORZA MOROCCO - ŠETAČ BRONX X
-Bronx je bolji, ali navijački tipujem na remi
<<

goldenko

Novi član

Post 12 sij 2010, 10:46

13:00 ZLATARIJA DVORNIK - HSP 1
13:55 BILI 9 - MNK NEORIĆ 2 iako mi se čini da su bilci i prošle sezone bili loši u prvom pa se u drugom dijelu prvenstva izvukli
14:55 HOTEL ROTONDO - BATERIJA 1 ja bi volija drukčije ali ko zna, nije baterija naivna ekipa nego baš suprotno
15:50 MAX & MORIS - SKALICE 2 2 skalice su mi drage, a i zakon velikih brojeva
16:50 VESELI MORNARI - GRADSKA 2 ako gradska bude prva na kraju sezone za mene to ne bi bilo iznenađenje
17:45 ZAGORA PROMET - PEKARA BABIĆ 2 po dosad prikazanom
18:45 FORZA MOROCCO - ŠETAČ BRONX 1,2 tu remija biti neće
<<

Brothers_Š

Novi član

Post 12 sij 2010, 12:16

Slažen se kolega Simpet. Svima nam je muka. Al ipak mislin da ne bi triba odustat, jer je to onda njihova pobjeda. Ustarj u svom naumu i dalje piši postove, ka šta ustraješ u naumu da zajedno sa svojom braćom dovedeš Rotondo do druge lige.
<<

lorko11

Novi član

Post 12 sij 2010, 14:09

Evo i moje prognoze za iduce kolo.........

13:00 ZLATARIJA DVORNIK - HSP 1 zlatari su po meni bolja momcad
13:55 BILI 9 - MNK NEORIĆ 2 mislin da bi sve osim pobjede neorića bilo iznenađenje
14:55 HOTEL ROTONDO - BATERIJA 1 braća opasno koračaju put višeg ranga i mislin da im veterani neće stat na put
15:50 MAX & MORIS - SKALICE 2 2 sparing partner je opasan ali mi moramo pobjedit hehehehe
16:50 VESELI MORNARI - GRADSKA 2 ako dođu svi za gradsku bit će lagana pobjeda iako mornare simpatiziran
17:45 ZAGORA PROMET - PEKARA BABIĆ 1 pekari puno ovise o sastavu pa zato jedinica
18:45 FORZA MOROCCO - ŠETAČ BRONX x evo jedan x da podigne koeficijent

Vjerovatno cu falit pola ka i na kladionici svaki dan ali nek bar mi budemo u polovici pogodaka......... POZDRAV
GO BLUES
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010