FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi

<<

okocha

Član

Post 07 sij 2010, 16:57

lorko11 napisao:Svima koje poznajem zelim dobar nastavak sezone uz šta manje ozljeda i šta više lipih golova,... PS. zanemarite ove provokatore šta misle da su zanimljivi i ne obadajite ih 2 posto pa ce i sami nestat kako su i došli......Usput ima li ko informacije o nastavku???? pozdrav

Ne igra se ovaj vikend, vjerojatno tek sljedeci (16.01.)
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 07 sij 2010, 17:48

vise ne nastupam za rotondo, pozdrav svim bivsim suigracima, ako osvojite ligu valjda san onda i ja nesto pridonija, samo naprid
<<

trica

Novi član

Post 07 sij 2010, 18:05

gavra stari plac napisao:vise ne nastupam za rotondo, pozdrav svim bivsim suigracima, ako osvojite ligu valjda san onda i ja nesto pridonija, samo naprid

šta je reć gavra,oćeš igrat di drugi ili...
<<

PAGO

Član

Post 07 sij 2010, 18:23

gavra stari plac napisao:vise ne nastupam za rotondo, pozdrav svim bivsim suigracima, ako osvojite ligu valjda san onda i ja nesto pridonija, samo naprid

Bilo bi mi draže da sam sazna na neki drugi način,a ne ovako priko foruma ali to sad i nije toliko bitno.Ako je to tvoja konačna odluka onda je ja uvažavam i želim ti puno sriće u tvojoj idućoj ekipi.Malo mi je ža šta nisi upisa niti jedan gol za ekipu,ali tvoja uloga u ekipi je ipak bila prvenstveno vezana uz obrambene zadatke.I šta reć za kraj,drži nam fige da ostanemo tu di jesmo :)
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 07 sij 2010, 18:29

trica napisao:

šta je reć gavra,oćeš igrat di drugi ili...

ne znan ako ko bude triba igraca igrat cu ako ne necu
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 07 sij 2010, 18:31

PAGO napisao:

Bilo bi mi draže da sam sazna na neki drugi način,a ne ovako priko foruma ali to sad i nije toliko bitno.Ako je to tvoja konačna odluka onda je ja uvažavam i želim ti puno sriće u tvojoj idućoj ekipi.Malo mi je ža šta nisi upisa niti jedan gol za ekipu,ali tvoja uloga u ekipi je ipak bila prvenstveno vezana uz obrambene zadatke.I šta reć za kraj,drži nam fige da ostanemo tu di jesmo :)

a jebiga, naravno da van drzin fige, ne bojin se ja za vas osvojit cete to, a rec ce ti miko moje razloge mislin da su opravdani
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 08 sij 2010, 08:32

gavra stari plac napisao:
PAGO napisao:

a jebiga, naravno da van drzin fige, ne bojin se ja za vas osvojit cete to, a rec ce ti miko moje razloge mislin da su opravdani

Jasno da svaki igrač želi više igrat. Pričat ćemo kad se vidimo, a moje mišljenje je da postoji hijerarhija u momčadi koja se zasniva na kvaliteti igrača i njegovom stažu u ekipi. Moje vođenje ekipe smatram dobrim jer rezultati govore za sebe a svi znamo da se momčad koja pobjeđuje ne mijenja. Pozdrav!
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 08 sij 2010, 11:09

AUTO SIMPET napisao:
gavra stari plac napisao:
PAGO napisao:Bilo bi mi draže da sam sazna na neki drugi način,a ne ovako priko foruma ali to sad i nije toliko bitno.Ako je to tvoja konačna odluka onda je ja uvažavam i želim ti puno sriće u tvojoj idućoj ekipi.Malo mi je ža šta nisi upisa niti jedan gol za ekipu,ali tvoja uloga u ekipi je ipak bila prvenstveno vezana uz obrambene zadatke.I šta reć za kraj,drži nam fige da ostanemo tu di jesmo :)

Jasno da svaki igrač želi više igrat. Pričat ćemo kad se vidimo, a moje mišljenje je da postoji hijerarhija u momčadi koja se zasniva na kvaliteti igrača i njegovom stažu u ekipi. Moje vođenje ekipe smatram dobrim jer rezultati govore za sebe a svi znamo da se momčad koja pobjeđuje ne mijenja. Pozdrav!

ne drzi ti bas vodu ovo ni o kvaliteti ni o stazu a ni o momcadi koja pobjeduje al necu priko foruma, neda mi se raspravljat svak ima svoje misljenje
<<

husref musemić

Član

Post 08 sij 2010, 12:30

Štovani moji forumaši evo da i ja dam svoj komentar kroz dvije tri kratke crtice. Prvo bi se upotpunosti složija sa Lorkom 11 kad kaže da ne trebamo obraćat pozornost na smiješne likove koji su nam se pridružili na ovaj forum kako bi nas provocirali i ućinili ovaj forum nezanimljivim. Moj prijedlog je da ih ne obadajemo i da ih ignoriramo pa će tako sami shvatiti da nisu dobrodošli ovdije i da bi u najmanju ruku bilo ljudski da napuste forum, prvenstveno mislim na likove frafooo truhhljo. Nije mi drago šta vidim da se 15 dana prije poćetka proljetnog dijela hakla događaju neke ćudne stvari u momćadi lidera prvenstva da je došlo do nekih nesuglasica i razmimoilaženja a u krajnju ruku i da pojedini prvotimci napuštaju redove. Moj vam je savijet da sjednete i ljudski probate riješit sve nesuglasice pa da nastavite suvereno koraćati po naslov prvaka koji vam po svemu pripada. Mislim da bi velika šteta nastala ako Gavra napusti vaše redove jer se radi o jednom polivalentnom igraću koji se može koristiti na više pozicija a pogotovo u defanzivnom dijelu igre gdje je nepremostiv i jedna od jaćih karika u redovim Rotonda. Konaćnu odluku dakao treba donijeti gospodin trener koji će ne sumljajući u njega nać pravo i jedino ispravno riješenje kako bi svoje redove ostavija homogene i kako se ne bi uvukla nepotrebna nervoza jer u krajnju ruku lider ste i po svemu viđenom jedini konkretni za osvajanje šampionata. Još jednom dajem punu podršku upravi i terneru da donesu najbolju i jedinu ispravnu odluku kako bi momćad ostala na pobijednićkom kolosjeku.
Zadnja izmjena: husref musemić; 08 sij 2010, 12:43; ukupno mijenjano 1 put/a.
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 08 sij 2010, 13:43

Na tvoj i Gavrin komentar moga bi pisat do sutra, ali ću radije ostat bez komentara jer ovo nije misto za raspravu. Pozdrav svima!
<<

husref musemić

Član

Post 08 sij 2010, 17:45

AUTO SIMPET napisao:Na tvoj i Gavrin komentar moga bi pisat do sutra, ali ću radije ostat bez komentara jer ovo nije misto za raspravu. Pozdrav svima!

Isprićavam se uvaženom gospodinu treneru na mojim sugestijama koje su bile dobronamjerne i u najmanju ruku ispravne, mislim da bi Vi kao najuspješni trener u ligi i jedini trener sa karizmom tribali uzet u obzir i mišljenje jednog vašeg iskrenog fana. Ne bih Vam želio nametati svoje mišljenje jer naša su stajališta dijemetralno suprotna pa nema smisla za nekom suvislom raspravom, a u krajnju ruku Vi ste trener i odgovorni ste i svojoj upravi i svojim navijaćima za rezultat kao što vam pripadaju i sve zasluge za osvajenje jesenske titule.
Zadnja izmjena: husref musemić; 08 sij 2010, 20:05; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

FRAFO

VIP član

Post 09 sij 2010, 14:44

Liga se nastavlja 16.01.Evo rasporeda i moje prognoze:

13:00 ZLATARIJA DVORNIK - HSP 1
-navodno klima u HSPu nije idealna i ekipa je pred raspadom...o ovome se naveliko priča,pa vjerujem kako tu ima nešto istine.U takvom ozračju teško će "pravaši" pružiti otpor jako dobrim "zlatarima"
13:55 BILI 9 - MNK NEORIĆ 2
-Neorić je najveće razočarenje ove lige,ali ipak su dovoljno kvalitetni da ovo pobjede
14:55 HOTEL ROTONDO - BATERIJA 1
-vremešna Baterija će jako teško uzeti bodove lideru...
15:50 MAX & MORIS - SKALICE 2 1
-kvaliteta je na strani Morisa,iako vjerujem da će Skalice igrati bolje u drugom dijelu sezone budući im gori pod nogama...
16:50 VESELI MORNARI - GRADSKA 2
-"mornarica" je ne znam kako slavila u njihovom prvom međusobnom susretu,a sada će teško izvući išta bolje od pristojnog poraza...
17:45 ZAGORA PROMET - PEKARA BABIĆ 1
-"zagorakisi" više nisu ona ista luzerska ekipa sa početka lige i budu li kompletni ovdje bi mogli uzeti bodove
18:45 FORZA MOROCCO - ŠETAČ BRONX 2
-derbi kola;kvaliteta je nedvojbeno na strani Bronxa ali uz dobru taktiku i kvalitetno čuvanje Novačića "marokanci" bi ovdje mogli iznenaditi
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 09 sij 2010, 15:33

13:00 ZLATARIJA DVORNIK - HSP 1
14:55 HOTEL ROTONDO - BATERIJA 2
15:50 MAX & MORIS - SKALICE 2 X
16:50 VESELI MORNARI - GRADSKA X2
17:45 ZAGORA PROMET - PEKARA BABIĆ 2
18:45 FORZA MOROCCO - ŠETAČ BRONX X
<<

lorko11

Novi član

Post 09 sij 2010, 15:51

ZLATARIJA DVORNIK napisao:13:00 ZLATARIJA DVORNIK - HSP 1
14:55 HOTEL ROTONDO - BATERIJA 2
15:50 MAX & MORIS - SKALICE 2 X
16:50 VESELI MORNARI - GRADSKA X2
17:45 ZAGORA PROMET - PEKARA BABIĆ 2
18:45 FORZA MOROCCO - ŠETAČ BRONX X

pa di opet x............. gori smo od manchester citya hehehe
GO BLUES
<<

husref musemić

Član

Post 09 sij 2010, 18:04

Stari bek napisao:13:00 ZLATARIJA DVORNIK - HSP 1- zlatari kvalitetni
13:55 BILI 9 - MNK NEORIĆ 2- kvaliteta i tehnićko taktička nadmoć na strani neorića
14:55 HOTEL ROTONDO - BATERIJA 1- šampioni šampionski, trijumf hoteljera
15:50 MAX & MORIS - SKALICE 2 1- ipak mala prednost na srani max i moris
16:50 VESELI MORNARI - GRADSKA X- pojednaka kvaliteta
17:45 ZAGORA PROMET - PEKARA BABIĆ 2- pekari ipak kvalitetni
18:45 FORZA MOROCCO - ŠETAČ BRONX 2- šetači predvođeni Novačićem do novog trijumfa

da je ubost ovi tiket ;)
Zadnja izmjena: husref musemić; 10 sij 2010, 16:08; ukupno mijenjano 1 put/a.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010