FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi

<<

TRUHLJO

Novi član

Post 21 pro 2009, 20:34

husref musemić napisao:kao prvo želim sve najbolje svim zaljubljenicima futsala u gradu splitu, prateći sporadićno nastupe nekih timova moram da kažem da sam ugodno iznenađen kvalitetom futsala koja se može vidjeti na parketu sportskog centra Gripe, mogu zamjetiti da u ovoj ligi najkvalitetnija momćad hotel rotondo i mislim da bez premca osvajaju ovaj rang natjecanja dok od pojedinaca sam zamjetio igraća bronxa koji se zove novinić, ne znam jeli to onaj enes ali kvalitetom igre mogao bi bit.......još jednom lijep pozdrav i sva najbolja za blagdane svim zaljubljenicima futsala

ti se prijatelju očito sprdaš kad KRISTIJANA NOVAČIĆA praveči se da kao naznaš,nazivaš NOVINIĆ.
<<

husref musemić

Član

Post 21 pro 2009, 20:44

Evo da i ja sastavim idealnu momčad jesenskog dijela prvenstva, iako je moje nogometno znanje skromno skupio sam snage da pa da Vama prekaljenim nogometnim znalcima suprostavim svoje mišljenje. Redom, na vratima Šimac vratar rotonda, u zadnjem redu Bokan igrać rotonda i Vranjković igrać bronxa dok u vršku napada Novačić igrać bronxa i Božić igrać gradske.........Tko bih ja postavija prvu petorku u na klupi bih volio imati, Alebića, Zebića, Šimca, Buzova,.......Naravno uz tehničko taktičke zamisli gospodina trenera Šimca mislim da ova postava ne bih imala premca u ovoj ligi a i u većem rangu natjecanja. Molio bih nekoga od Vas prekaljenih nogometnih znalaca da mi da ocjenu na ovu moju selektorsku slobodu a ujedno ovim puetm se isprićavam svima koje sam izostavio a misle da imaju mjesta i da zaslužuju da budu izabrani u idealnu postavu jesanskog dijela prvenstva.
Zadnja izmjena: husref musemić; 21 pro 2009, 20:55; ukupno mijenjano 1 put/a.
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
<<

husref musemić

Član

Post 21 pro 2009, 20:47

TRUHLJO napisao:
husref musemić napisao:kao prvo želim sve najbolje svim zaljubljenicima futsala u gradu splitu, prateći sporadićno nastupe nekih timova moram da kažem da sam ugodno iznenađen kvalitetom futsala koja se može vidjeti na parketu sportskog centra Gripe, mogu zamjetiti da u ovoj ligi najkvalitetnija momćad hotel rotondo i mislim da bez premca osvajaju ovaj rang natjecanja dok od pojedinaca sam zamjetio igraća bronxa koji se zove novinić, ne znam jeli to onaj enes ali kvalitetom igre mogao bi bit.......još jednom lijep pozdrav i sva najbolja za blagdane svim zaljubljenicima futsala

ti se prijatelju očito sprdaš kad KRISTIJANA NOVAČIĆA praveči se da kao naznaš,nazivaš NOVINIĆ.

Isprićavam se gospodine Truhljo al ovim putem bih vas uljudno zamolio da nas zaljubljenike u nogometno vitešku igru futsal ne omalovažavate i da nas pustite da uživamo na tribinama i forumu.
<<

Član

Post 21 pro 2009, 21:00

evo da bacin i ja par recenica o prvoj polovici lige..kao 1.nerealno je izbacivat nas u ovolikoj mjeri kao favorite ove lige..moga je vrlo lako bronx dobit zadnje kolo i oni bi bili prvi,moga je alebic ne doc tu utakmicu u kojoj je briljira i koju nije triba igrat nego nam se posricilo da je pa snig i ko zna bi li dobili i da li bi sad bili u guzvi od 2. do 5. mista..da se razumimo smatran da smo zalaganjem zasluzili prvo misto al isto tako smatran da su i maroko i bronx zreli za sam vrh..zlatarija je malo pala al dobro ce im doc malo odmora da se rekuperaju i vrate u formu..sta se tice opstanka mornari ne izgledaju dobro iako bi mi bilo zao da ispadnu ipak smo dugo zajedno imali termine..a drugu momcad mi je tesko izabrat djeluju mi dosta podjednake momcadi..p.s.ne dajte se isprovocirat na ove anonimne provokacije
<<

TRUHLJO

Novi član

Post 21 pro 2009, 21:10

husref musemić napisao:Evo da i ja sastavim idealnu momčad jesenskog dijela prvenstva, iako je moje nogometno znanje skromno skupio sam snage da pa da Vama prekaljenim nogometnim znalcima suprostavim svoje mišljenje. Redom, na vratima Šimac vratar rotonda, u zadnjem redu Bokan igrać rotonda i Vranjković igrać bronxa dok u vršku napada Novačić igrać bronxa i Božić igrać gradske.........Tko bih ja postavija prvu petorku u na klupi bih volio imati, Alebića, Zebića, Šimca, Buzova,.......Naravno uz tehničko taktičke zamisli gospodina trenera Šimca mislim da ova postava ne bih imala premca u ovoj ligi a i u većem rangu natjecanja. Molio bih nekoga od Vas prekaljenih nogometnih znalaca da mi da ocjenu na ovu moju selektorsku slobodu a ujedno ovim puetm se isprićavam svima koje sam izostavio a misle da imaju mjesta i da zaslužuju da budu izabrani u idealnu postavu jesanskog dijela prvenstva.

di ćeš ti bit selektor?kakvi vranjković???kakvi božić????di su karoglan(maroko),piplica(neorić),krivić(gradska),božinović(HSP),šiklić(zlatarija),vrdoljak(neorić)....ima ih još. Sinko ostavi se čorava posla.
<<

husref musemić

Član

Post 21 pro 2009, 21:16

TRUHLJO napisao:
husref musemić napisao:Evo da i ja sastavim idealnu momčad jesenskog dijela prvenstva, iako je moje nogometno znanje skromno skupio sam snage da pa da Vama prekaljenim nogometnim znalcima suprostavim svoje mišljenje. Redom, na vratima Šimac vratar rotonda, u zadnjem redu Bokan igrać rotonda i Vranjković igrać bronxa dok u vršku napada Novačić igrać bronxa i Božić igrać gradske.........Tko bih ja postavija prvu petorku u na klupi bih volio imati, Alebića, Zebića, Šimca, Buzova,.......Naravno uz tehničko taktičke zamisli gospodina trenera Šimca mislim da ova postava ne bih imala premca u ovoj ligi a i u većem rangu natjecanja. Molio bih nekoga od Vas prekaljenih nogometnih znalaca da mi da ocjenu na ovu moju selektorsku slobodu a ujedno ovim puetm se isprićavam svima koje sam izostavio a misle da imaju mjesta i da zaslužuju da budu izabrani u idealnu postavu jesanskog dijela prvenstva.

di ćeš ti bit selektor?kakvi vranjković???kakvi božić????di su karoglan(maroko),piplica(neorić),krivić(gradska),božinović(HSP),šiklić(zlatarija),vrdoljak(neorić)....ima ih još. Sinko ostavi se čorava posla.

Zahvaljujem na promtnom odgovoru gospodine Truhljo, uljudno Vas molim da me ne vrijeđate jer svojim iskrenim pristupom i priznanjem da moje nogometno znanje nije na visini kao Vaše ogradio sam se. Poštujem Vaš izbor al možete li mi samo reć koje brojeve na svom dresu nose nogometaš Šiklić iz zlatarne i nogometaš Krivić iz gradske, moram priznat da ih nisam primjetio u jesenskom dijelu prvenstava.
Zadnja izmjena: husref musemić; 21 pro 2009, 21:43; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

costacurta

Novi član

Post 21 pro 2009, 21:33

Idealna postava : Martinovic, Pitesa, Ajdukovic, Gladina, Sivro (Lukan), s klupe vode Lagerback i Soderberg
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 21 pro 2009, 21:53

a di je broj tri iz rotonda
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 21 pro 2009, 21:54

moran priznat da postajen veliki fan gospodina husrefa
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 21 pro 2009, 21:58

zlatari kad ce golovi sa utakmice rotondo-zlatarija
<<

husref musemić

Član

Post 21 pro 2009, 22:01

gavra stari plac napisao:moran priznat da postajen veliki fan gospodina husrefa

zahvaljujem gospodine gavra stari plac........
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 21 pro 2009, 22:01

gavra stari plac napisao:moran priznat da postajen veliki fan gospodina husrefa

fan klub gosp. husrefa
http://www.youtube.com/watch?v=NORjiP9UxCs
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 21 pro 2009, 22:07

gavra stari plac napisao:zlatari kad ce golovi sa utakmice rotondo-zlatarija

kamera je još u voditelja.ima cvrstu desnicu
Zadnja izmjena: ZLATARIJA DVORNIK; 21 pro 2009, 22:07; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 21 pro 2009, 22:08

ZLATARIJA DVORNIK napisao:
gavra stari plac napisao:zlatari kad ce golovi sa utakmice rotondo-zlatarija

kamera je još u voditelja.ima cvrstu desnicu

sta god to znacilo
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 21 pro 2009, 22:21