FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi

<<

Član

Post 20 pro 2009, 08:07

guily napisao:
***** napisao:16:45 Šetac Bronx - Zagora promet 1 jedan od sigurnijih parova

vidi se da si jako los prognozer :)

a tribalo bi pripazit sta se pise ipak je tu sponzor ( vidi pod gavra stari plac)

p.s. jos san van danas izvadia arhivu od 2004 god nama jednostavno bronx lezi :)

nikome draze nego meni da san falija :)
<<

PUMPLE

Član

Post 20 pro 2009, 12:05

Evo moja idealna momčad jesenskog dijela:
Šimac (H.Rot) - Bokan (H.Rot), Vučica (Zl.Dv), Novačić (Š.Bro), Karoglan (F.Mar)
klupa: golman Morisa - Vranković (Š.Bro), Zlendić (Š.Bro), Tomić (H.Rot), Kliškić (Zl.Dv), Božić (Gra), Đeko (Gra)
Zadnja izmjena: PUMPLE; 20 pro 2009, 12:12; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

PUMPLE

Član

Post 20 pro 2009, 12:15

Nastoja' sam biti objektivan. Sigurno ima i kvalitetnijih igrača, ali to nisu pokazali kroz ovu polusezonu ili su malo utakmica igrali...
Rotondo je primio najmanje golova, a dobrim dijelom je za to zaslužan vratar. Bokan je njihov glavni igrač. Vučica drži obranu Zlatarije, a svojim kvalitetnim udarcem nerijetko je i strijelac. Novačić je možda najbolji igrač lige, a Tvrtko je najbolji strijelac...
Vratar Morisa je vrlo dobar. Vranković i Zlendić su vrlo dobro potkovani bekovi, a ovaj drugi je po meni lider Šetača. Tomić je golgeter Rotonda. Kliškić i u ovim godinama prodaje tunele duplo mlađima. Božić i Đeko su glavne snage Gradske, za koju očekujem da će se u 2. dijelu još digniti...
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 20 pro 2009, 12:53

Nekako su se na forumu razmnožili ovi ljubitelji"FUTSALA":Husref Musemić, futsal noćna smjena, nisam noćna smjena, frafoo (kopija) i thruljo (još jedna kopija)... A sve ka da je isti lik iza tih imena... :)
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 20 pro 2009, 13:06

Kad smo kod izbora idealne momčadi ove polusezone, i moj se izbor svodi na već spomenuta imena:
Šimac (H.Rotondo) - Bokan (H.Rotondo), Vučica (Zl.Dvornik), Novačić (Š.Bronx), Karoglan (F.Morocco)
Ima tu još igrača koji su spomenuti ali mislim da su ovi najviše pokazali.
Voditelje "marokanaca" i "zlatara" postavljam kao ponajbolje temeljem tablice. Bronx koliko vidim nema voditelja, a moram biti skroman i sebe ne stavljati... :)
P.S: Zna li iko rezultate zadnje dvi utakmice?
<<

forza morocco

VIP član

Post 20 pro 2009, 13:22

Šimac (H.Rotondo) - Bokan (H.Rotondo), Vučica (Zl.Dvornik), Novačić (Š.Bronx), Karoglan (F.Morocco)

za klupu ima još dosta dobrih igrača...

to je to...
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 20 pro 2009, 13:48

nočna FUTSAL smjena napisao:Bravo ROTONDO danas ste pokazali da ste koplje ispred svih.Čestita na jesenskom naslovu i samo naprijed!!!! Ova momčad je sposobna za velike stvari eventualno još možda 1 2 igrača da se stvori konkurencija ali i potrebna širina.

IDEALNA PETORKA LIGE:

Šimac ( rotondo)

Vrankovic (bronx)

Bokan (rotondo)

Karoglan (morocco)

Tomić ( rotondo)

Ovi igrači su po meni pokazali najviše u jesenskom djelu .

Također pričuve su :

Vučica Čota Piplica Bozic Buzov Novaćić Džeko i vratar forze ili max i morisa tesko bi se odlučio.

ne jednog ili dva nego jos 10 tako da nas ima 20
<<

Član

Post 20 pro 2009, 15:15

evo pokusa san uc na zlatarija i forza morocco blog javlja neku gresku ne znam jel to svima ili???oce li se moc ikako vidit golovi s nasih utakmica??pozdrav
<<

Član

Post 20 pro 2009, 15:59

AUTO SIMPET napisao:Nekako su se na forumu razmnožili ovi ljubitelji"FUTSALA":Husref Musemić, futsal noćna smjena, nisam noćna smjena, frafoo (kopija) i thruljo (još jedna kopija)... A sve ka da je isti lik iza tih imena... :)

glupo mi je jer ispada kao da je netko od nas a mi znamo da nije..ljudi ce nas smatrat redikulima..
<<

TRUHLJO

Novi član

Post 20 pro 2009, 17:50

***** napisao:
AUTO SIMPET napisao:Nekako su se na forumu razmnožili ovi ljubitelji"FUTSALA":Husref Musemić, futsal noćna smjena, nisam noćna smjena, frafoo (kopija) i thruljo (još jedna kopija)... A sve ka da je isti lik iza tih imena... :)

glupo mi je jer ispada kao da je netko od nas a mi znamo da nije..ljudi ce nas smatrat redikulima..

ja nisan član rotonda ali nevidin razloga da u daljnjem radu ne ustrajem na podršci vašoj ekipi kao nositelju kvalitete ove lige te da ne iskazujem simpatije prema vašoj ekipi.Pratit ću vas i dalje.Uz vas sam.
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 20 pro 2009, 18:01

TRUHLJO napisao:
***** napisao:

ja nisan član rotonda ali nevidin razloga da u daljnjem radu ne ustrajem na podršci vašoj ekipi kao nositelju kvalitete ove lige te da ne iskazujem simpatije prema vašoj ekipi.Pratit ću vas i dalje.Uz vas sam.

samo nastavi truhljo ti si jedini glas razuma
<<

forza morocco

VIP član

Post 20 pro 2009, 20:57

nešto nije u redu sa serverom na bloger.hr još od petka, barem šta se tiče jednog dila blogova, a golovi će bit ja se nadan do sride na youtube.com...iman još obradit utakmice sa mornarima i neorićem...

pozdrav
<<

Član

Post 20 pro 2009, 21:03

ok fala.. pozz
<<

forza morocco

VIP član

Post 20 pro 2009, 21:35

Zna li netko rezultat Baterija - Max Moris ?
<<

svilaja1508

VIP član

Post 20 pro 2009, 22:09

guily napisao:
gavra stari plac napisao:16:45 Šetac Bronx - Zagora promet x2, nadan se da ce nas sponzor uspit motivirat ekipu

a sad kako se protumaci :)

ne gledam ali ako ste ostali isti znao sam da vas mora krenuti ,,ipak ste vi dugo godina čvrsta i nezgodna ekipa bila i u ligi više !!
uvijek tvrdo č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010