3. liga mladi
evo posto je zavrsila polusezona napisat cu svoje misljenje najbolje ekipe lige.na branci po svemu sta san vidija stavija bi paga tj.marija simca-rotondo-daleko najmanje golova primija iako je za to zasluzna i odlicna obrana, obrana bokan-rotondo-evo moran priznat da san nakon prvih par njegovih utakmica mislija da nije neka klasa sada moran priznat da je daleko isprid ove lige i samo neka tako nastavi nece bit straja za nasu ekipu, vucica- zlatarija dvornik-tvrd u obrani, izrazito opasan udarac, napad novacic-bronx-sta rec covik je svemirac za ovu ligu i tvrtko-maroko-posto je prvi strijelac lige iako na to cetvrto misto bi se moglo stavit i tomica-rotondo, kliskica-zlatarija.ima tu jos par igraca sta odskacu od drugih ali su imali velike oscilacije u igri ili nisu dolazili dosta utakmica ka sta su alebic-rotondo-covik je jednu utakmicu uzasan a drugu svemirac, samo dobije utakmicu, cudo nevideno, smoljo-zagora-premalo utakmica,malvasija-maroko-covik je majstor,buzov-pekara itd.
Zadnja izmjena: gavra stari plac; 19 pro 2009, 21:14; ukupno mijenjano 1 put/a.
kao prvo želim sve najbolje svim zaljubljenicima futsala u gradu splitu, prateći sporadićno nastupe nekih timova moram da kažem da sam ugodno iznenađen kvalitetom futsala koja se može vidjeti na parketu sportskog centra Gripe, mogu zamjetiti da u ovoj ligi najkvalitetnija momćad hotel rotondo i mislim da bez premca osvajaju ovaj rang natjecanja dok od pojedinaca sam zamjetio igraća bronxa koji se zove novinić, ne znam jeli to onaj enes ali kvalitetom igre mogao bi bit.......još jednom lijep pozdrav i sva najbolja za blagdane svim zaljubljenicima futsala
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
odabrao Đelo Hadžiselimović
forza morocco napisao:Hotel Rotondo - Forza Morocco 8 : 1
čestitke Rotondu na apsolutno zasluženoj pobjedi, iako rezultatski prevelikoj u odnosu na viđeno na terenu. Ovo govorin nakon upravo odgledane snimke utakmice da ne bude sad ovo ili ono. 10 minuti prvog dila unatoč 0:1 u 6. minuti smo bili aktivnija i bolja ekipa sa 3-4 čiste šanse i dvi stative uz par dobrih Pagovih obrana, a kako nismo pogodili, kazna je stigla od danas izuzetno raspoloženog Alebića koji nasa praktički sam dobia, radia je šta je tia uz dobru potporu suigrača, a mi smo imali previše neforsiranih grešaka da bi išta mogli napravit... nakon gola za 0:3 (dobrin dilom meni na dušu) pucamo i odigravamo možda najgorih 10 minuti ove sezone... izašli su nam u presing, nismo dobro reagirali i rezultat je samo bio sve gori i gori. Ža mi je zbog crvenog kartona, al' smatran da nije bacia mrlju na utakmicu... inače fer i korektno do kraja. Nas je čak taj moment i diga, ja san počea branit, igrači su uložili maksimalni napor ne samo da ne primimo duzinu nego čak i stisnit protivnika i dat barem utješni gol.
Visok poraz malo boli, al' izgubili smo od boljeg danas i nema se šta više dodat. I naravno hvala Zagorakisima šta su nas ostavili na 3. mistu i dalje u utrci za sam vrh.
Bez obzira na ovaj poraz apsolutno sam zadovoljan polusezonom i 3. mistom, a ono šta me veseli je napadačka igra u većini utakmica...
Još jednom čestitke Rotondu na pobjedi i naslovu jesenskog prvaka, vidimo se dogodine.
MAROKANAC POGLEDAJ E-MAIL
Zadnja izmjena: ZLATARIJA DVORNIK; 19 pro 2009, 21:39; ukupno mijenjano 1 put/a.
SRITNO SVIMA U NADOLAZEĆIM BLAGDANIMA
http://www.youtube.com/watch?v=3NMrtKQqLAY
http://www.youtube.com/watch?v=3NMrtKQqLAY
husref musemić napisao:kao prvo želim sve najbolje svim zaljubljenicima futsala u gradu splitu, prateći sporadićno nastupe nekih timova moram da kažem da sam ugodno iznenađen kvalitetom futsala koja se može vidjeti na parketu sportskog centra Gripe, mogu zamjetiti da u ovoj ligi najkvalitetnija momćad hotel rotondo i mislim da bez premca osvajaju ovaj rang natjecanja dok od pojedinaca sam zamjetio igraća bronxa koji se zove novinić, ne znam jeli to onaj enes ali kvalitetom igre mogao bi bit.......još jednom lijep pozdrav i sva najbolja za blagdane svim zaljubljenicima futsala
novinic ili novacic..ajme da mi je znat jel stvarno gust ovako uletit na forum i sprdat ljude koji gustaju u balunu??
***** napisao:16:45 Šetac Bronx - Zagora promet 1 jedan od sigurnijih parova
vidi se da si jako los prognozer
a tribalo bi pripazit sta se pise ipak je tu sponzor ( vidi pod gavra stari plac)
p.s. jos san van danas izvadia arhivu od 2004 god nama jednostavno bronx lezi
I pape i dida bili su Torcida!!!
nego da se malo bacimo na utakmicu. Prvo poluvrime otvaramo mrtvom sanson u pocetnim minutama i kako to ne zabijemo kazna vrlo brzo slijedi i vec je 1:0. Onda novacic iz nemoguce situacije pogada i lagano kola krecu nizbrdo. Do kraja poluvremena sta su zapucali uslo je u gol i rezultat prvog poluvremena je 0:4. E sad da prvi na tablici gubi od 11-ti cetiri razlike pa preokrene vec je malo remek djelo ali sta rec kad taj 11-sti preokrene prvog i to sa 0:4 na 7:4. Svaki komentar je suvisan to drugo poluvrime je u rangu zlatnih godina zagorakisa kad su i osvojili ovu ligu .
p.s. Samo mala napomena zagorakisi su do danas vodecu ekipu lige pobijedili bez Smolje !! ( ovo je za neke od statisticara ovog foruma )
i naravno čestitke Rotondu na ovojenoj tituli jesenskog prvaka
p.s. Samo mala napomena zagorakisi su do danas vodecu ekipu lige pobijedili bez Smolje !! ( ovo je za neke od statisticara ovog foruma )
i naravno čestitke Rotondu na ovojenoj tituli jesenskog prvaka
Zadnja izmjena: guily; 19 pro 2009, 22:56; ukupno mijenjano 1 put/a.
I pape i dida bili su Torcida!!!
guily napisao:***** napisao:16:45 Šetac Bronx - Zagora promet 1 jedan od sigurnijih parova
vidi se da si jako los prognozer
a tribalo bi pripazit sta se pise ipak je tu sponzor ( vidi pod gavra stari plac)
p.s. jos san van danas izvadia arhivu od 2004 god nama jednostavno bronx lezi
nije to radi sponzora osjeca san da ih mozete dobit
Nadam se da u 2010. nećemo morati pravit filmiće jer će oni napokon usvojiti KODEKS!!! Svakako posjetite torcida.org i velikihajduk.org!!! Hajdučki pozdrav!
http://www.youtube.com/watch?v=tM8uPaESn4w
http://www.youtube.com/watch?v=ZbqufPJDVX0
HOCHEMO KODEKS
http://www.youtube.com/watch?v=tM8uPaESn4w
http://www.youtube.com/watch?v=ZbqufPJDVX0
HOCHEMO KODEKS
Zadnja izmjena: ZLATARIJA DVORNIK; 20 pro 2009, 01:22; ukupno mijenjano 1 put/a.
Bravo ROTONDO danas ste pokazali da ste koplje ispred svih.Čestita na jesenskom naslovu i samo naprijed!!!! Ova momčad je sposobna za velike stvari eventualno još možda 1 2 igrača da se stvori konkurencija ali i potrebna širina.
IDEALNA PETORKA LIGE:
Šimac ( rotondo)
Vrankovic (bronx)
Bokan (rotondo)
Karoglan (morocco)
Tomić ( rotondo)
Ovi igrači su po meni pokazali najviše u jesenskom djelu .
Također pričuve su :
Vučica Čota Piplica Bozic Buzov Novaćić Džeko i vratar forze ili max i morisa tesko bi se odlučio.
IDEALNA PETORKA LIGE:
Šimac ( rotondo)
Vrankovic (bronx)
Bokan (rotondo)
Karoglan (morocco)
Tomić ( rotondo)
Ovi igrači su po meni pokazali najviše u jesenskom djelu .
Također pričuve su :
Vučica Čota Piplica Bozic Buzov Novaćić Džeko i vratar forze ili max i morisa tesko bi se odlučio.
Zadnja izmjena: nočna FUTSAL smjena; 20 pro 2009, 04:39; ukupno mijenjano 1 put/a.