FRAFOO napisao:Napraviti ću kratki osvrt svojim profinjenim futsalskim okom na jučerašnje kolo.
Nakon jučerašnjeg kola stvari lagano dolaze na svoje mjesto,primječuje se pad forme kod zlatara bez obzira na jučerašnju utakmicu,zadnjih par kola igraju prosječno,Hotel Rotondo ima neku konstantu sa ne baš pretjerano dobrom igrom,Šetač se potvrđuje definitivno kao najbolja momčad u ligi i sa ne baš ekstra igrom pobijedili su Hsp koji se iz kola u kolo dižu u igri, Marokanci igraju jako lijepo jučer su uništili Neorić koji je istina bio hendikepiran ali i kompletni teško bi u ovom trenutku potpisali bilo koji rezultat osim poraza,Bili 9 jučer po meni nezasluženo izgubili 4:2;max moris u prvih 5 minuta poveo 4 : 0 i do kraja se grčeviti branili,utakmica je lako mogla završiti i u potpuno drugom smjeru da je bilo malo više znanja i prisebnosti kod Bilih,Gradska - deklasirala Bateriju 9:0 definitivno največe iznenađenje kola,ekipa Gratske prema kojoj sam bio skeptičan se polako uključuje u sami vrh te bi mogli postati največe iznenađenje lige ukoliko nastave ovakvu kvalitetnu igru,Pekara Babić - Skalice nisam pogledao utakmicu do kraja ali sam primjetio da su Pekari doveli 2 nova igrača s kojima bi trebali izgledati ozbiljnije i kada im nije u igri Buzov,dok Skalice simpatična ekipa ali očito limitrana za ovaj rang natjecanja.
dragi kolega
uz svo dužno poštovanje i respekt prema vama kao solidnom poznavatelju FUTSALA što se i vidi iz priloženog,NIKADA nemojte smetnuti s uma da je samo jedan FRAFO,čiji je FUTSALSKI opus u tolikoj mjeri izražen da je gotovo nemoguče da svojim osvrtima zamutite oći NAMA,OBIČNIM ljubiteljima ove viteške igre-FUTSALA.
Naime,moram istaknuti primjedbe na neke vaše prosudbe vezane za pojedine timove i njihove kvalitativne mogučnosti,pa se tako ne slažem sa vašom tezom da se primjerice PRAVAŠI lagano dižu u igri što je potpuno nelogično kada se u obzir uzmu sve činjenice.Također,potpuno je netočno da hoteljeri ne igraju pretjerano dobro,kada svaki iole dobar poznavatelj FUTSALA može primjetiti da se u njihovoj igri jasno naziru konture jednog sasvim rezonskog pogleda na moderni FUTSAL,te su,po meni osobno, vec s ovim igračkim kadrom u stanju biti konkurentni i u višim rangovima natjecanja.Osiguravatelji če vrlo teško do nekog boljeg plasmana ako se dodatno ne pojačaju,jer ovako su jedna radna ekipa bez osobite individualne zrelosti,ali vođena ponekad spartanskim režimom njihovog voditelja,prekaljenog FUTSAL zanesenjaka.Ne slažem se niti sa konstatacijom da bi i kompletan neoric bio potpuno nemoćan protiv marokanaca mada,istina,njihove prezentacije variraju od briljantnih(neorić-HSP 8-4,ko je gledao imao se priliku uvjeriti) do potpuno neprepoznatljivog(VESELI MORNARI 2-6,MAX MORIS 5-9).Što se tiće skalica,tu se možemo složiti,oni bi vrlo teško konkurirali i na travnatim površinama.pojačanja NEOPHODNA.
Nadam se da si više nečeš uzimati za pravo davati onako površn komentare,a nadam se da se sa mnom slažu i ostali istinski poklonici FUTSALA sa ovog foruma.živili