FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi

<<

svilaja1508

VIP član

Post 04 pro 2009, 14:12

guily napisao:12:00 Šetac Bronx - Pekara Babić 1 -
12:55 Forza Morocco - Skalice 1 - po meni skalicama su potribniji bodovi
13:55 Bili 9 - Baterija x -
14:50 Max & Moris - MNK Neorić 2 -
15:50 Zagora promet - HSP 1 - ide serija
16:45 Hotel Rotondo - Gradska 1
17:45 Veseli mornari - Zlatarija Dvornik 2 - mornarima ne ide, a zlatari u formi...

sjor svilaja pa postoji i privatni mail ne morate ovako da svi vide :)

ništa osobno
samo obično brojanje
iskreno nije mi jasno kako ste uspjeli tu lijepu seriju napraviti
zrela i tvrda ekipa,, barem vas ja takve pamtim !!
uviiiiiiijek tvrdo č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

forza morocco

VIP član

Post 04 pro 2009, 23:32

<<

guily

Česti član

Post 05 pro 2009, 07:41

svilaja1508 napisao:
guily napisao:12:00 Šetac Bronx - Pekara Babić 1 -
12:55 Forza Morocco - Skalice 1 - po meni skalicama su potribniji bodovi
13:55 Bili 9 - Baterija x -
14:50 Max & Moris - MNK Neorić 2 -
15:50 Zagora promet - HSP 1 - ide serija
16:45 Hotel Rotondo - Gradska 1
17:45 Veseli mornari - Zlatarija Dvornik 2 - mornarima ne ide, a zlatari u formi...

sjor svilaja pa postoji i privatni mail ne morate ovako da svi vide :)

ništa osobno
samo obično brojanje
iskreno nije mi jasno kako ste uspjeli tu lijepu seriju napraviti
zrela i tvrda ekipa,, barem vas ja takve pamtim !!
uviiiiiiijek tvrdo č

ma sve ok, sjor svilaja pamti samo sretne dane :)

p.s. sad ce opet serija
I pape i dida bili su Torcida!!!
<<

Član

Post 05 pro 2009, 13:58

bronx-pekara babic 3-5
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 05 pro 2009, 18:25

hotel rotondo-gradska sigurnost 1-3, nasa najgora utakmica dosad i uopce najdosadnija utakmica u ligi, tribalo zavrsit 0-0 jer smo i mi i oni igrali ziheraski i na sigurno, na kraju gradska uspiva dobit radi nase konfuznosti u zavrsnici, sad se opet liga zahuktala mi moramo zaboravit ovu utakmicu i provat dobit sve tri ovi tjedan
<<

PAGO

Član

Post 05 pro 2009, 18:44

Hotel Rotondo - Gradska = 1 : 3
Slažem se s Gavrom da smo odigrali loše,a dobrim dijelom je to zbog toga šta smo imali nikakvu klupu,tek 2 igrača.Najviše se osjetia izostanak Zebića i Alebića koji večeras ima utakmicu za Bituminu Muć.
I ovako oslabljeni smo sritno uspili povest pri početku 2.poluvrimena,a imali smo i jednu mrtvu šansu kada je jedan njihov igrač na crti obranija Tomićev šut.Da je to ušlo uvjeren sam da bi dobili...Gradska je pritiskala,ali bez nekih izrazitih šansi,zabili su gol sritno skoro na isti način ka mi oko 5 minuta prije kraja,a posli koriste jednu grešku Bokana i odlaze na 1:2.Do kraja smo provali s golmanom u napadu,imali 1-2 šanse,a oni na prazan gol zabijaju za konačnih 1-3.
Čestitam protivnicima na fer utakmici i na pobjedi,al mislim da bi nerješeno bilo najpoštenije.
U utakmici prije naše HSP je iščupa pobjedu protiv Zagore,mislim da je završilo 4:3
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 05 pro 2009, 18:46

Veseli mornari - Zlatarija Dvornik 2 - 8
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 05 pro 2009, 18:52

HOTEL ROTONDO - GRADSKA = 1:3 (0:0)
Kao što su Pago i Gavra već rekli, odigrali smo jednu jako dosadnu utakmicu, u 1.poluvremenu gotovo bez prilika. Bila je to utakmica koja je mogla završiti 0:0 ili 1:0 za momčad koja prva zabije. Mi smo poveli, i ne mogu se oteti dojmu da smo mogli mirno privesti utakmicu kraju. Imali smo 2-3 prilike za drugi gol čime bi i rješili utakmicu, ali ne zabijamo pa u završnici padamo.
Na kraju čestitke protivniku na pobjedi. Da smo mi pobijedili sad bi pisao da je odlika dobrih momčadi da pobjeđuju i kada ne igraju dobro. Našoj seriji je došao kraj i sad u 3 teške utakmice koje nas očekuju ovi tjedan moramo izboriti barem 2 pobjede ako mislimo ostati pri vrhu.
Nadam se i da ćemo bit kompletni jer danas smo bez Alebića i Zebića izgledali jako loše...
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 05 pro 2009, 20:15

PAGO napisao:Hotel Rotondo - Gradska = 1 : 3
Slažem se s Gavrom da smo odigrali loše,a dobrim dijelom je to zbog toga šta smo imali nikakvu klupu,tek 2 igrača.Najviše se osjetia izostanak Zebića i Alebića koji večeras ima utakmicu za Bituminu Muć.
I ovako oslabljeni smo sritno uspili povest pri početku 2.poluvrimena,a imali smo i jednu mrtvu šansu kada je jedan njihov igrač na crti obranija Tomićev šut.Da je to ušlo uvjeren sam da bi dobili...Gradska je pritiskala,ali bez nekih izrazitih šansi,zabili su gol sritno skoro na isti način ka mi oko 5 minuta prije kraja,a posli koriste jednu grešku Bokana i odlaze na 1:2.Do kraja smo provali s golmanom u napadu,imali 1-2 šanse,a oni na prazan gol zabijaju za konačnih 1-3.
Čestitam protivnicima na fer utakmici i na pobjedi,al mislim da bi nerješeno bilo najpoštenije.
U utakmici prije naše HSP je iščupa pobjedu protiv Zagore,mislim da je završilo 4:3

ne bi se slozija da je za poraz krivo to sta smo imali malo zamjena, mislin da smo malo previse respektirali protivnika i prepustili njima igru, previse je bilo grca u svima
<<

forza morocco

VIP član

Post 05 pro 2009, 21:03

Forza Morocco - Skalice 8:3

dobivena utakmica bez neke spektakularne igre, reka bi čak rutinirano, ali san mišljenja da je ipak duža klupa razlog šta ipak nije otišla u gusto...ovako je sve bilo gotovo u prvon poluvrimenu, 5:1 i tu smo stvarno dominirali... do 26. došli do 7:1, ja na odmor, Palada unutra...primamo dva brza gola, al' bez veće štete...na kraju Tvrle zapečatia na 8:3.

Unatoč prošlogodišnjim repovima, ova je utakmica bila fer i korektna, čestitke ekipama i BRAVO MOJI... Skalice su po meni danas dovele najbolju petorku na parket koja bi češće tribala igrat istovremeno kad ih dođe više, ali sa samo jednom zamjenom je ipak teško odigrat cilu utakmicu kontra presinga....

Zaslužena pobjeda... sad nam slijede 4 teške utakmice čiji će ishodi umnogome skrojit vrh tablice....

Zahvala udruzi na sedmici odmora prije Premierligaškog ritma :):)
Zadnja izmjena: forza morocco; 05 pro 2009, 21:06; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

forza morocco

VIP član

Post 05 pro 2009, 21:07

Javia je giuly da je Zagora izgubila 3:4 nakon dobre borbe i utakmice....najbolja je vijest da su napokon počeli igrat...
<<

ribar12

Novi član

Post 05 pro 2009, 21:42

forza morocco napisao:Unatoč prošlogodišnjim repovima, ova je utakmica bila fer i korektna, čestitke ekipama i BRAVO MOJI... Skalice su po meni danas dovele najbolju petorku na parket koja bi češće tribala igrat istovremeno kad ih dođe više, ali sa samo jednom zamjenom je ipak teško odigrat cilu utakmicu kontra presinga....

ranko hvala lipa na čestitkama, utakmica je bila bez ikakvog naboja i usprkos rezultatu ponosan sam kako su moji suigrači danas odigrali. A to šta se ova postava ne nalazi često na terenu skupa triba pitat našeg voditelja on ovako ima čudne i jedinstvene poglede na mali balun! I samo da napomenem da nismo imali niti jednu zamjenu danas nas je bilo više u Zadru na hajduka nego u dvorani !!!
<<

guily

Česti član

Post 05 pro 2009, 22:12

forza morocco napisao:Javia je giuly da je Zagora izgubila 3:4 nakon dobre borbe i utakmice....najbolja je vijest da su napokon počeli igrat...

je moran rec, stvarno prava utakmica puna preokreta sansi sa obe strane i eto po meni mozda najrealnije je bilo nerjeseno ali sta mozemo. Prvo mi golon Smolje povedemo pa HSP-ovci okricu na 1:2 da bi Smoljo ponovno izjednacia na 2:2 i tako zavrsava prvo poluvrime. U drugom dugo stoji 2:2 a nekih 5 min prije kraja Vaš izvjestitelj dovodi zagorakise u ponovno vodstvo. Pravaši igraju s vratarom i 2 minute prije kraja prvo poravnavaju a vrlo brzo i postizu gol za konacnih 3:4. Cestitke momcima na pobjedi, po meni iako smo izgubili nasa najlipsa utakmica za gledat ove sezone ( naravno za neutralnu publiku!! ).
Nista idemo dalje!!
I pape i dida bili su Torcida!!!
<<

forza morocco

VIP član

Post 05 pro 2009, 22:20

Tablica i rezultati na blogu... fali samo par točnih rezultata....pobjednici se znaju
<<

okocha

Član

Post 05 pro 2009, 22:26

guily napisao:
forza morocco napisao:Javia je giuly da je Zagora izgubila 3:4 nakon dobre borbe i utakmice....najbolja je vijest da su napokon počeli igrat...

je moran rec, stvarno prava utakmica puna preokreta sansi sa obe strane i eto po meni mozda najrealnije je bilo nerjeseno ali sta mozemo. Prvo mi golon Smolje povedemo pa HSP-ovci okricu na 1:2 da bi Smoljo ponovno izjednacia na 2:2 i tako zavrsava prvo poluvrime. U drugom dugo stoji 2:2 a nekih 5 min prije kraja Vaš izvjestitelj dovodi zagorakise u ponovno vodstvo. Pravaši igraju s vratarom i 2 minute prije kraja prvo poravnavaju a vrlo brzo i postizu gol za konacnih 3:4. Cestitke momcima na pobjedi, po meni iako smo izgubili nasa najlipsa utakmica za gledat ove sezone ( naravno za neutralnu publiku!! ).
Nista idemo dalje!!

I mene su moji izvjestili da je bila dobra utakmica i da smo mogli izgubit sva 3 boda, ali eto imali smo srece - na vasu zalost valjda nam se vraca ono sto nam je bilo uzeto u prvim kolima lige. Ali cuo sam i da bi utakmica ko zna kako zavrsila da su suci sudili ono sta su morali, prvo su nas ostetili kod 2-2, a onda i vas kod 3-3 - vjerojatno kompenzacija. Drago mi je sta smo konacno poceli dobro igrat vratara-igraca i sto su nam se vratili igraci iz velikog nogometa, kojima se obicno liga igrala subotom kad i nama. Jos jednom cestitam svojim igracima, jer nama je sigurno mjesto medju 5 u ovoj ligi po kvaliteti, a uz koje pojacanje mozemo i medju 3, treba samo malo glave srediti, sto se vec pomalo i vidi u pristupu na utakmicama.

Pozdrav
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010