3. liga mladi
HOTEL ROTONDO - ZAGORA PROMET = 5:0
Nismo briljirali ali smo upisali uvjerljivu pobjedu. Utakmica s puno nepotrebne nervoze na obje strane i bez rezultatske neizvijesnosti. Zagorakisima više sreće drugi put...
P.S: Tražimo sponzora!
Ostali rezultati: MNK NEORIĆ - PEKARA BABIĆ = 5:3
VESELI MORNARI - ŠETAČ BRONX = 1:6
"Marokanci" su protiv Max&Morisa vodili 2:1 i očekujem njihovog "glasnogovornika" da objavi rezultat.
Nismo briljirali ali smo upisali uvjerljivu pobjedu. Utakmica s puno nepotrebne nervoze na obje strane i bez rezultatske neizvijesnosti. Zagorakisima više sreće drugi put...
P.S: Tražimo sponzora!
Ostali rezultati: MNK NEORIĆ - PEKARA BABIĆ = 5:3
VESELI MORNARI - ŠETAČ BRONX = 1:6
"Marokanci" su protiv Max&Morisa vodili 2:1 i očekujem njihovog "glasnogovornika" da objavi rezultat.
Forza Morocco - Max Moris 2:5
Neizvjesna utakmica u kojoj je max korenia naših 2:0 na 2:3 i taj rezultat je bia na semaforu do par minuti prije kraja kad pokušavamo s golmanom-igračem, ali umisto da damo, primamo 2 gola... Zaslužena pobjeda žuto-crnih koji moraju vrataru isplatit duplu premiju za dva obranjena akumulirana našem Tvrli... da je o ušlo bilo bi ka i prošle godine...skoro ista utakmica samo ovaj put pobjeda Max Morisa... Nismo bili pravi...pogotovo u obrani, naprid je bilo više nego dovoljno prilika..ovaj put neiskorištenih...
prokletstvo 5 pobjede i dalje traje...
Utakmica unatoč Maxovim akumuliranima fer i korektna do kraja....
Neizvjesna utakmica u kojoj je max korenia naših 2:0 na 2:3 i taj rezultat je bia na semaforu do par minuti prije kraja kad pokušavamo s golmanom-igračem, ali umisto da damo, primamo 2 gola... Zaslužena pobjeda žuto-crnih koji moraju vrataru isplatit duplu premiju za dva obranjena akumulirana našem Tvrli... da je o ušlo bilo bi ka i prošle godine...skoro ista utakmica samo ovaj put pobjeda Max Morisa... Nismo bili pravi...pogotovo u obrani, naprid je bilo više nego dovoljno prilika..ovaj put neiskorištenih...
prokletstvo 5 pobjede i dalje traje...
Utakmica unatoč Maxovim akumuliranima fer i korektna do kraja....
Hotel Rotondo - Zagora Promet = 5 : 0
Obe ekipe su nastupile bez nekoliko bitnih igrača(kod nas Alebić i Zebić,a kod njih Smoljo i Gogo),ubilježili smo uvjerljivu pobjedu iako je i Zagora imala svoje šanse.
A da...još da se pohvalim kako sam zabija svoj prvijenac ove sezone
Druga rata se triba uplatit do iduće utakmice,valjda će se sponzor smilovat
Obe ekipe su nastupile bez nekoliko bitnih igrača(kod nas Alebić i Zebić,a kod njih Smoljo i Gogo),ubilježili smo uvjerljivu pobjedu iako je i Zagora imala svoje šanse.
A da...još da se pohvalim kako sam zabija svoj prvijenac ove sezone
Druga rata se triba uplatit do iduće utakmice,valjda će se sponzor smilovat
evo i da pohvalin hotelijere, danas su pokazali visoki nivo taktičke discipline i utakmicu držali pod kontrolom od recimo 7. minute do kraja...Zagorakisi u prvih 5-6 minuta ambiciozni i željni pobjede, a kako iza Paga nije prošlo ništa, u mislin 8. minuti primaju ajme gol i od tada tonu... za nervozu na terenu su krivi suci isključivo svojom neodlučnošću kod procjene prekršaja....
prije toga Neorić dobia Pekare koji nikad lošije nisu odigrali igrača-golmana, a igrali su ga skoro cilo poluvrime...
prije toga Neorić dobia Pekare koji nikad lošije nisu odigrali igrača-golmana, a igrali su ga skoro cilo poluvrime...
Zadnja izmjena: forza morocco; 14 stu 2009, 20:18; ukupno mijenjano 1 put/a.
Hvala!Uvik je lipo dobit utakmicu bez primljenog gola,u 6 kola primili smo samo 9 golova po čemu smo najbolji u ligi...ima bit da tu ima i mojih zasluga 
Šta se tiče današnjih utakmica,donekle sam očekiva kiks Zlatarije protiv neugodne Baterije,o tome sam i priča sa vašim voditeljem nekidan,ali vi ste me neugodno iznenadili.Konta sam da ćete nakon nas vi imat najlakši posao ovo kolo...
Šta se tiče današnjih utakmica,donekle sam očekiva kiks Zlatarije protiv neugodne Baterije,o tome sam i priča sa vašim voditeljem nekidan,ali vi ste me neugodno iznenadili.Konta sam da ćete nakon nas vi imat najlakši posao ovo kolo...
Nikad mi s Max Morison nismo odigrali laku utakmicu... uvik je bilo tisno, s tin da smo mi uglavnom dobivali...ovaj put nismo zabili ono šta smo tribali (velike zasluge za to ima i njihov golman)....ne možeš očekivat pobjedu kad sa 2:0 dođeš na 2:3 i onda fališ dva akumulirana i pregršt zicera (istina imali su i oni 2 stative)...a golman-igrač je samo osta pokušaj...

nema više neporaženih...

nema više neporaženih...
Zadnja izmjena: forza morocco; 14 stu 2009, 20:42; ukupno mijenjano 1 put/a.
forza morocco napisao:Nikad mi s Max Morison nismo odigrali laku utakmicu... uvik je bilo tisno, s tin da smo mi uglavnom dobivali...ovaj put nismo zabili ono šta smo tribali (velike zasluge za to ima i njihov golman)....ne možeš očekivat pobjedu kad sa 2:0 dođeš na 2:3 i onda fališ dva akumulirana i pregršt zicera (istina imali su i oni 2 stative)...a golman-igrač je samo osta pokušaj...
http://i281.photobucket.com/albums/kk228/Prle75/tablica.jpg
nema više neporaženih...
ispravi na blogu 3:5