FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

pipinjo

Član

Post 13 stu 2009, 17:27

yanakiss napisao:OXA TISAK - PISMON ZVATi 3:2
Pismon Zvati vodila 2:0(još i dvi stative) i potpuno nadigrala protivnike. 20 sekundi prije kraja poluvrimena Mikulić uzima stvari u svoje ruke(možda je bolje reći usta) i svira nepostojeći penal i vraća OXU u život. Nakon toga Pismon Zvati je neshvatljivo izgubila kontrolu nad utakmicom i po ko zna koji put ove sezone ispromašivala mnoštvo šansi i na kraju olako primila dva gola i izgubila utakmicu. Moram još jedanput napomenuti Suca Mikulića koji je opet nastojao biti glavna ličnost na terenu jer ipak mi igramo balun radi njega, a on ne sudi radi nas!!!!!!!

PA SINKO CISTI PENAL JE BIA ZA OXU O CEMU TI PRICAS!
.........NAŠ ŽIVOT JE KOCKANJE,KURVE I TUČNJAVE,ALKOHOL DROGA I TO JE SVE JA TE VOLIM HAJDUČE.......
<<

yanakiss

Novi član

Post 13 stu 2009, 17:35

pipinjo napisao:
Pismon Zvati vodila 2:0(još i dvi stative) i potpuno nadigrala protivnike. 20 sekundi prije kraja poluvrimena Mikulić uzima stvari u svoje ruke(možda je bolje reći usta) i svira nepostojeći penal i vraća OXU u život. Nakon toga Pismon Zvati je neshvatljivo izgubila kontrolu nad utakmicom i po ko zna koji put ove sezone ispromašivala mnoštvo šansi i na kraju olako primila dva gola i izgubila utakmicu. Moram još jedanput napomenuti Suca Mikulića koji je opet nastojao biti glavna ličnost na terenu jer ipak mi igramo balun radi njega, a on ne sudi radi nas!!!!!!!

balun je u zraku a njih dvojica se bore za poziciju u skoku, ako se za to svira penal onda bi svaka utakmica imala 10 penala
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 13 stu 2009, 17:51

Toma napisao:Klinika Sućidar - Colo Colo 3:3
Utakmica koja se nema po čemu pamtit. Prilično usporeno s obje strane... Vodstvo od 2:0 i terensku dominaciju s početka olako smo prepustili protivniku. Svejedno smo tribali, iako desetkovani (bez doslovce pola ekipe, uključivši i voditelja!) privest utakmicu kraju i uzet 3 boda. Ovako smo spašavali i ovaj jedan (čitaj: Bravo Vice!)... Klinika statična ali u konačnici konkretnija. U drugom poluvremenu oni su nama pravili kontre! Utakmica fer. Ovako mlaka drugačija nije ni mogla bit! Očito je većina sudionika bila prefjakasta da bi se ikakva tenzija uopće i pojavila...
Ipak, uzevši u obzir sve izostanke (7) i ozljede (1), možda je i bod dobar...
Na tribinama je definitivno teže nego na parketu!

skupite glave i krenite dalje,kad je najteže onda se najviše i može
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

pipinjo

Član

Post 13 stu 2009, 17:58

yanakiss napisao:
pipinjo napisao:

balun je u zraku a njih dvojica se bore za poziciju u skoku, ako se za to svira penal onda bi svaka utakmica imala 10 penala

e pa kad ima primjedbe na sudenje i na suce udruge javi se na tecaj za suce pa ti sudi!
.........NAŠ ŽIVOT JE KOCKANJE,KURVE I TUČNJAVE,ALKOHOL DROGA I TO JE SVE JA TE VOLIM HAJDUČE.......
<<

cile

Česti član

Post 13 stu 2009, 17:59

10 napisao:cile to ste pocinjali ligu kad i mi, vi ste bili na kraju 1. mi 2.

najbolje su bile one partije po kisi, i jos je moja ekipa u tadasnjoj 2. ligi osvojila prvenstvo bez poraza i 1., tempera, ti i tvoja ekipa niste dosli zadnje kolo, ja mislin da ste se zvali po nekoj pekari

:)

počinja?
igran ligu od 97.-e...
:D

nikad se nismo zvali po pekari...
misliš na cetina pavić?
lopate u ruke?
s lopatama smo bili drugi...
<<

garaza_pipi

Član

Post 13 stu 2009, 18:08

cile napisao:
10 napisao:cile to ste pocinjali ligu kad i mi, vi ste bili na kraju 1. mi 2.

najbolje su bile one partije po kisi, i jos je moja ekipa u tadasnjoj 2. ligi osvojila prvenstvo bez poraza i 1., tempera, ti i tvoja ekipa niste dosli zadnje kolo, ja mislin da ste se zvali po nekoj pekari

počinja?
igran ligu od 97.-e...

nikad se nismo zvali po pekari...
misliš na cetina pavić?
lopate u ruke?
s lopatama smo bili drugi...

Ma sta ti igras? Sinko ti si svoje odigra. Sad mozes samo igrat sah ili sony jel si ko bova.Nisi elegantan ko ja :D
<<

coky

Član

Post 13 stu 2009, 20:11

jebote petkovicu da nema vas iz garaze ovaj forum bi umra vec 4 puta :)
<<

cile

Česti član

Post 13 stu 2009, 20:35

garaza_pipi napisao:Ma sta ti igras? Sinko ti si svoje odigra. Sad mozes samo igrat sah ili sony jel si ko bova.Nisi elegantan ko ja :D

u 10 dana laganog treninga bi izgleda ka mladi henry...
al neman vrimena od posla...
<<

stina7

VIP član

Post 13 stu 2009, 20:38

cile napisao:
garaza_pipi napisao:Ma sta ti igras? Sinko ti si svoje odigra. Sad mozes samo igrat sah ili sony jel si ko bova.Nisi elegantan ko ja :D

Cile se je udeblja al je jos tu nos za gol--
<<

garaza_pipi

Član

Post 13 stu 2009, 20:55

stina7 napisao:
cile napisao:

Cile se je udeblja al je jos tu nos za gol--

Livaja nemoj pisat gluposi jer ce te neko svatit ozbiljno i pozvat u svoju momcad :D
Cile se oce prodat priko foruma
<<

garaza_pipi

Član

Post 13 stu 2009, 20:56

coky napisao:jebote petkovicu da nema vas iz garaze ovaj forum bi umra vec 4 puta :)

Bolje da je ovako nego da je ko na groblju
<<

buš¨n¨tuna

Novi član

Post 13 stu 2009, 23:01

cile napisao:evo čujen da je daler ima tridesetak utakmica bez poraza u nizu...
bez obzira protiv kakvih protivnika se ostvari taj niz, on mora izazivat respekt!
;)

inače...
garaža je jednom treću ligu osvojila bez poraza a ključna je bila utakmica protiv sućidrana (ne klinike)...
i rosso im je proba pomoć al nije uspija...
samo mi je opsova mater a i ja njemu!

tu utakmicu je tadašnji r.l.sućidar dobija 3-1.za zelenim stolom registrirana 3-0 za garažu nakon šta je uložena žalba na igranje rossa.delegat je dozvolija nastup rossa na osobnu iskaznicu.isti se nije stiga registrirat zato šta tadašnji savez nije radija do kad je bilo predviđeno.sa ta tri boda r.l. sućidar bi završija na drugom mistu i izboria promociju.
GRM & TUNJ
<<

josip_radic

Stari član

Post 14 stu 2009, 01:02

29.04.2001. R.L. Sućidar - Garaža Pujanke 3:2. strijelci: Perić J., Gračanin S., Roso G. - Kuljiš G., Radić J.
03.05.2001. Prihvaća se žalba ekipe Fotokopirnica Tempera a utakmica 16.kola između ekipa R.L. Sućidar - Garaža Pujanke registrira se rezultatom 0:3 u korist ekipa Garaža Pujanke zbog nepravilnog nastupa igrača RL Sućidar Giovannija Rosa...
Eto tako piše službeno!!! Mi nit mirisali niti luk jeli, a utakmicu dobili za zelenim stolom, ni krivi ni dužni, a da nismo do sljedećeg kola niti znali da smo ju dobili... Valja napomenuti da nama ta pobjede nije ništa značila jer smo ulazak u viši rang odavno bili osigurali (pratnji pobjegli na nakon 17. zadnjeg kola 16 bodova, a ovdje se radilo o predzadnjem kolu). Interesantno je bilo toi što se na rezultat utakmice nije žalila niti ekipa Garaža Pujanke niti RL Sućidar, već treća strana... Tim gubitkom bodova ekipa RL Sućidar je ostrala kratka za 1 bod u odnosu na ekipu F.Tempera koja je završila na drugom mjestu sa skorom 8 - 5- 4 , a garaža je imala 14-3-0.

Živili!
<<

fabiofabio

Česti član

Post 14 stu 2009, 08:51

U svakom slucaju bolje da ovi sa sucidra nisu usli u rang vise jer ko bi zivia od njih...i ovako pizde da je klub sucidarski,samo nikad nece bit dok smo ja i profesor Dino tu,a da ne spominjem velikog voditelja Ivu Miotta Jukica,velikog (ali doslovno) Vjerana,Slavena (covik pobiga sa sucidra u radunicu hahahah)
Hajduk Split
<<

FRAFO

VIP član

Post 14 stu 2009, 10:22

O snazi Dalera dovoljno govore njihovi rezultati:u prethodne 3 sezone su dominantno osvojili svaku ligu koju su igrali.Mišljenja sam da im je možda najteže bilo u 4.ligi koju su na kraju završili sa 4 boda ispred Artema.
Budući da im je ovo prvi poraz nakon 35 utakmica,mislim da vrijedi istaknuti i te ostale rijetke utakmice kada su Dalerovci pognutih glava napuštali parket:
5.B LIGA - 2006/2007
1.KOLO LC Monty Payton - Daler = 5 : 4
20.KOLO Auto Simpet - Daler = 5 : 4
------------------------------------------------
4.LIGA - 2007/2008
1.KOLO Artem - Daler = 7 : 2
20.KOLO Hotel Rotondo - Daler = 4 : 1
25.KOLO Daler - MNK Neorić = 3 : 8
------------------------------------------------
Vrijedi istaknuti i najuvjerljiviju pobjedu Dalera u ove skoro 3ipo sezone koliko igraju u ligama UMNa
Daler - LC Monty Payton = 16 : 3 !!!!!!!!
Zadnja izmjena: FRAFO; 14 stu 2009, 10:22; ukupno mijenjano 1 put/a.
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010