2. liga mladi
15:50 MNK Kman - Ambasador nekretnine 2 - Kman s onin debelin nemoze nikog dobit, a ako Radmilo dode nemaju sanse pogotovo
16:45 Oxa tisak - Credo banka 2 - Credo banka uz Garazu prvi favorit za ulazak u visi rang
17:45 Smrdečija - MNK Oliva 1 - s Matijon mogu dobit svakoga
20:45 Garaža Pujanke - Colo Colo 1 - najorganiziranija ekipa udruge nece kiksat jos jedanput
21:40 Pismon zvati - Klinika Sućidar 2 - Klinika odlicna i iskusna momcad
22:40 Daler - Artem x - Daleru vrime za kiks, a Artemu za prikljucak vrhu
Ponedjeljak 16.11.
19:45 Grm & Tunj - Parna mastiona 2 - Parna igra najatraktivniji nogomet
16:45 Oxa tisak - Credo banka 2 - Credo banka uz Garazu prvi favorit za ulazak u visi rang
17:45 Smrdečija - MNK Oliva 1 - s Matijon mogu dobit svakoga
20:45 Garaža Pujanke - Colo Colo 1 - najorganiziranija ekipa udruge nece kiksat jos jedanput
21:40 Pismon zvati - Klinika Sućidar 2 - Klinika odlicna i iskusna momcad
22:40 Daler - Artem x - Daleru vrime za kiks, a Artemu za prikljucak vrhu
Ponedjeljak 16.11.
19:45 Grm & Tunj - Parna mastiona 2 - Parna igra najatraktivniji nogomet
odlićne utakmice. nisan gleda popodnevne ove večernje jesam. garaža lagano pobjedila, a kad je bilo teško golman skinija par odličnih šansi protivnika. dobra utakmica i klinika i pismon zvati moglo otić i na jednu i drugu stranu, klinika bila bez svog najboljeg igraća Fradelića a pismon zvati dovea neke mlađe igrače i imali šansu za pobjedu u zadnjoj sekundi a golman klinike odlićno reagira i prisika balun 2 na njega. daler i artem najbolja utakmica artem na početku pogađa same stative i nikako dat gol a daler iz jednog bezveznog udarca i golman falija povea 1:0. artemovci se nisu predali i posli odlićne akcije izjednaćili na 1:1. posli toga daler malo bolji a golman artema 2-3 puta odlićno brani i spašava ekipu. onda opet artem bolji ali falivaju kontre a par puta golman dalera odlićno brani. zadnjih nekoliko minuti i jedni i drugi tili dobit kontra na kontru a niko da zabije gol i nerješeno na kraju pošteno. bila je dobra atmosfera publika je zadnjih 30sekundi bila na nogama jer je utakmica bila napeta. ono špta sam gleda ovo je najzanimljivija utakmica ove godine. jedino suci loši.
Cestitke Garazi na uvjerljivoj pobjedi.
Dva gola iz prva dva kornera, treci: dugi balun od golmana na nasih 6m, cetvrti iz auta i onda jos dva na igraca golmana priko cilog terena na praznu branku. Dat 6 goli bez da su spojili 3 dodavanja cilu utakmicu (uz to su imali jos 3 puta 1 na 1 s nasim golmanom) za to stvarno triba bit takticki na nivou i maksimalno discipliniran i pozrtvovan. Doduse, pomogli smo i mi svojim naivnim reakcijama na vase kornere, ali to je nas problem.
Steta sta nije Artem dobija Dalera, bilo bi mi drago i radi Artemovaca, a i liga bi bila napetija. Malo je bezveze kad neko odma na pocetku pobigne pa onda izostane neizvjesnost oko borbe za prvaka...
Dva gola iz prva dva kornera, treci: dugi balun od golmana na nasih 6m, cetvrti iz auta i onda jos dva na igraca golmana priko cilog terena na praznu branku. Dat 6 goli bez da su spojili 3 dodavanja cilu utakmicu (uz to su imali jos 3 puta 1 na 1 s nasim golmanom) za to stvarno triba bit takticki na nivou i maksimalno discipliniran i pozrtvovan. Doduse, pomogli smo i mi svojim naivnim reakcijama na vase kornere, ali to je nas problem.
Steta sta nije Artem dobija Dalera, bilo bi mi drago i radi Artemovaca, a i liga bi bila napetija. Malo je bezveze kad neko odma na pocetku pobigne pa onda izostane neizvjesnost oko borbe za prvaka...
Garaža - Colo Colo 6:2
Previsok rezultat ne odražava pravi odnos na terenu... Svaka čast Garaži, promišljenom i opreznom igrom vrebali su svoje prilike i vrlo rano ih dobili kroz naše velike kikseve. Iako smo ih pritiskali čitavu utakmicu, nismo uspijevali realizirat stvorene šanse. Čitava obrana Garaže, na čelu s fenomenalnim golmanom, odlična! U svakom slučaju, pomogli smo im s prejeftinim poklonima...
Garaža se pokazala ka iznimno korektna i disciplinirana ekipa. Svaka čast momci, iako poraženi, moramo priznat da je bilo gušt igrat ovako korektnu utakmicu bez ikakvih tenzija!
Bravo, idući put ćemo pokušat "obrnit" rezultat...
Previsok rezultat ne odražava pravi odnos na terenu... Svaka čast Garaži, promišljenom i opreznom igrom vrebali su svoje prilike i vrlo rano ih dobili kroz naše velike kikseve. Iako smo ih pritiskali čitavu utakmicu, nismo uspijevali realizirat stvorene šanse. Čitava obrana Garaže, na čelu s fenomenalnim golmanom, odlična! U svakom slučaju, pomogli smo im s prejeftinim poklonima...
Garaža se pokazala ka iznimno korektna i disciplinirana ekipa. Svaka čast momci, iako poraženi, moramo priznat da je bilo gušt igrat ovako korektnu utakmicu bez ikakvih tenzija!
Bravo, idući put ćemo pokušat "obrnit" rezultat...
Slažem se apsolutno sa svim gore napisanim. Mi smo de facto iz ničega dobili utakmicu bez stvorene prave šanse iz igre, zahvaljujući u prvom redu vama, a na kraju i našoj realizaciji. Točno je da nam je golman bio fenomenalan kao i obično samo za razliku od prijašnjih utakmica jučer je, barem mi se tako čini, imao više posla nego na svim utakmicama do sada. Uvijek mi je drago kada jedni drugima na kraju čestitamo bez krivih pogleda, a da kažem da mi ne pričinja zadovoljstvo kada mahom ogromna većina naših suparnika spominje naše fer ponašanje, lagao bih. Bit svega ovoga je u prvom redu druženje, pozitivno ponašanje, borbenost, pa rezultat Bogu hvala, kakav bude, barem ja imam takvo poimanje na sve ovo...
Naravno pokušava se i daje se uvijek sve od sebe za pobjedu, jer kada se ispoštuju svi gore uvjeti, onda je pobjeda još slađa.
Dragi moji Colo colo hvala na čestitkama, hvala na fer utakmici, vjerujem da će u drugom dijelu biti opet isto da ćemo utakmicu privesti kraju bez ikakvih repova ili razmirica...
Utakmica Artem-Daler izvrsna, ali baš izvrsna. Golman Artema zasigurno loše reagirao kod prvog gola u jeku Artemovih napada kada su pogodili, mislim 2 stative iz čistih situacija. Međutim Artema to ne sputava, nastavlja igrat i zasluženo izjednačava rezultat. Nakon toga izjednačenja i jedan i drugi golman brane sve, skidaju prave udarce, kontre... Po mom nekom ukupnom dojmu, mislim da je Artem bio bliže pobjedi, ali ni nerješen rezultat nije podbačaj protiv jakog Dalera.
Oxa izgubila po konačnom rezultatu glatko, a nije baš tako bilo, neizvjesno sve do zadnjih minutu dvije. Ako onako nastave igrati, mislim da ne bi trebalo biti straha za opstanak pogotovo što ih po rasporedu u 1.dijelu još očekuju svi izravni konkurenti za opstanak.
Živili i neka je liga interesantna, ljepše je igrat...
Naravno pokušava se i daje se uvijek sve od sebe za pobjedu, jer kada se ispoštuju svi gore uvjeti, onda je pobjeda još slađa.
Dragi moji Colo colo hvala na čestitkama, hvala na fer utakmici, vjerujem da će u drugom dijelu biti opet isto da ćemo utakmicu privesti kraju bez ikakvih repova ili razmirica...
Utakmica Artem-Daler izvrsna, ali baš izvrsna. Golman Artema zasigurno loše reagirao kod prvog gola u jeku Artemovih napada kada su pogodili, mislim 2 stative iz čistih situacija. Međutim Artema to ne sputava, nastavlja igrat i zasluženo izjednačava rezultat. Nakon toga izjednačenja i jedan i drugi golman brane sve, skidaju prave udarce, kontre... Po mom nekom ukupnom dojmu, mislim da je Artem bio bliže pobjedi, ali ni nerješen rezultat nije podbačaj protiv jakog Dalera.
Oxa izgubila po konačnom rezultatu glatko, a nije baš tako bilo, neizvjesno sve do zadnjih minutu dvije. Ako onako nastave igrati, mislim da ne bi trebalo biti straha za opstanak pogotovo što ih po rasporedu u 1.dijelu još očekuju svi izravni konkurenti za opstanak.
Živili i neka je liga interesantna, ljepše je igrat...