2. liga veterana
Ajmo malo rezultata.... policija izgubila od Patrie 1:0,bankari dobili Soptu 4:2.........Radiću ja kao dugogodišnji igrač i promatrač svih liga dajem ti bezrezervnu podršku i nemoj se obazirat na ove nadobudne i glupe komentare mladih debila koji su još na maminoj sisi pa misle da su popili pamet ovog svita!!!!!!
prika napisao:Ajmo malo rezultata.... policija izgubila od Patrie 1:0,bankari dobili Soptu 4:2.........Radiću ja kao dugogodišnji igrač i promatrač svih liga dajem ti bezrezervnu podršku i nemoj se obazirat na ove nadobudne i glupe komentare mladih debila koji su još na maminoj sisi pa misle da su popili pamet ovog svita!!!!!!
Bez vriđanja molim! Ubuduće ću ovakve komentare brisat bez upozorenja...
admin napisao:prika napisao:Ajmo malo rezultata.... policija izgubila od Patrie 1:0,bankari dobili Soptu 4:2.........Radiću ja kao dugogodišnji igrač i promatrač svih liga dajem ti bezrezervnu podršku i nemoj se obazirat na ove nadobudne i glupe komentare mladih debila koji su još na maminoj sisi pa misle da su popili pamet ovog svita!!!!!!
Bez vriđanja molim! Ubuduće ću ovakve komentare brisat bez upozorenja...
Šta onda nisi odmah izzbrisa Ian Wrighta?Lipo mu je Prika napisa.Neka se zna da i ja bezrezervno podržavam Radića i cilu ekipu a posebno Ozrena.Momak se odaziva na svaki poziv,uvik radi i nije mu teško pomoć kad god triba.Predugo sam u balunu pa znam da prijašnje garniture sigurno nisu tako radile.
POZDRAV!
Ajmo malo prognoza.....
Splitska banka - Dolce Iva ----------------- 1
F klub - Elektrodalmacija ------------------- 1
Sloga - Issa ---------------------------------- 02
Firule - Poliklinika Matulic ------------------- 1
Patria - Sopta bili 79 ----------------------- 02
Croatia Blizna - PUSD ----------------------- 10
Triglav osiguranje - Orno ------------------- 1
Splitska banka - Dolce Iva ----------------- 1
F klub - Elektrodalmacija ------------------- 1
Sloga - Issa ---------------------------------- 02
Firule - Poliklinika Matulic ------------------- 1
Patria - Sopta bili 79 ----------------------- 02
Croatia Blizna - PUSD ----------------------- 10
Triglav osiguranje - Orno ------------------- 1
Poliklinika Matulić-Sopta(FENIKS) 0:2
Moja bivša ekipa tone sve dublje i dublje u ponor.Kad onu ekipu sinoć nisu dobili onda zaista ne vidim koga još mogu dobit.Trebali smo vodit bar 4:1 do zadnje minute,ali bilo je 0:0 i onda kako to obično biva primi se gol iz kontre za 0:1.Ali to nije sve,voditelj vadi vratara,stavlja igrača za vratara koji definitivno ne zna pravila malog baluna i potpuno nepotrebno i nesmotreno prima gol za 2:0.Jedna totalno inferiorna ekipa tako odnosi sva tri boda.Nekako si počinjem umišljati da su sa mnom ipak bili puno jači.Možda sam subjektivan ali rezultati mi daju za pravo.
POZDRAV!
Moja bivša ekipa tone sve dublje i dublje u ponor.Kad onu ekipu sinoć nisu dobili onda zaista ne vidim koga još mogu dobit.Trebali smo vodit bar 4:1 do zadnje minute,ali bilo je 0:0 i onda kako to obično biva primi se gol iz kontre za 0:1.Ali to nije sve,voditelj vadi vratara,stavlja igrača za vratara koji definitivno ne zna pravila malog baluna i potpuno nepotrebno i nesmotreno prima gol za 2:0.Jedna totalno inferiorna ekipa tako odnosi sva tri boda.Nekako si počinjem umišljati da su sa mnom ipak bili puno jači.Možda sam subjektivan ali rezultati mi daju za pravo.
POZDRAV!
Pa moram priznati da i mene zanima kako je ekipa SOPTE skupila onoliko bodova,mi smo ih dobili doduše 2:0 ali nemaju neku određenu kvalitetu.Ipak mora im se priznati da su homogeni i čvrsti te da se svi zabiju u tzv. kučicu i ako brzo ne povedeš protiv njih onda su zaista neugodni,eto očito su tako igrali i protiv vas pa su iz jedne kontre dali gol i to je to.U svakom slučaju su za mene najugodnije iznenađenje do sada.
prika napisao:Pa moram priznati da i mene zanima kako je ekipa SOPTE skupila onoliko bodova,mi smo ih dobili doduše 2:0 ali nemaju neku određenu kvalitetu.Ipak mora im se priznati da su homogeni i čvrsti te da se svi zabiju u tzv. kučicu i ako brzo ne povedeš protiv njih onda su zaista neugodni,eto očito su tako igrali i protiv vas pa su iz jedne kontre dali gol i to je to.U svakom slučaju su za mene najugodnije iznenađenje do sada.
Imaju ludilo vratara i to je ključ njihovog uspjeha.Bez njega su sigurno najgora ekipa lige,bez uvrede,to je moje mišljenje.