Maksimalan učinak imala je i Zlatarija,ali im protiv Pekare nije bilo dovoljno ni vodstvo 5:1! Pekara preokreće na 5:6,ali na kraju ipak završava s podjelom bodova iako je Zlatarija na isteku vremena postigla pobjednički gol koji je s pravom poništen.Luda utakmica,nema šta...
3. liga mladi
Jučer nikako uvatit vrimena za komentirat utakmicu ali vidim da je Pago već sve reka. Tribali smo to dobit znatno uvjerljivije,ali eto najbitnije je da smo osvojili 3 boda...Danas triba dobit HSP (u 19:45) i uvatit priključak s Bronxom koji je jedina momčad s maksimalnim učinkom.
Maksimalan učinak imala je i Zlatarija,ali im protiv Pekare nije bilo dovoljno ni vodstvo 5:1! Pekara preokreće na 5:6,ali na kraju ipak završava s podjelom bodova iako je Zlatarija na isteku vremena postigla pobjednički gol koji je s pravom poništen.Luda utakmica,nema šta...
Zaostala utakmica 2.kola: Hotel Rotondo - HSP = 6 : 0
-odigrali smo najbolju utakmicu ove sezone i apsolutno zasluženo dobili.Obrana sigurna ka švicarska banka,u napadu ubojiti,zabili smo nekoliko golova nakon sjajnih kombinacija...
Na poluvremenu smo vodili 3-0 golovima Zebića,Hercega i Alebića.Odma na početku 2.poluvremena golovima Bokana i Tomića odlazimo na nedostižnih 5-0,pa se protivnik pokušava kako-tako vratit u utakmicu igrajući s golmanom u napadu.Naša obrana je bila na visini zadatka,tako da HSP ni s igračem više nije stvorio ozbiljniju šansu,a pred kraj utakmice Piteša postavlja konačnih 6-0.
Čestitam momcima iz HSPa na fer igri,dobar sam sa nekoliko njih i želim im što bolje rezultate u nastavku sezone.Imaju skroz novu ekipu,dobre igrače,samo im triba malo vrimena da se uigraju...
-odigrali smo najbolju utakmicu ove sezone i apsolutno zasluženo dobili.Obrana sigurna ka švicarska banka,u napadu ubojiti,zabili smo nekoliko golova nakon sjajnih kombinacija...
Na poluvremenu smo vodili 3-0 golovima Zebića,Hercega i Alebića.Odma na početku 2.poluvremena golovima Bokana i Tomića odlazimo na nedostižnih 5-0,pa se protivnik pokušava kako-tako vratit u utakmicu igrajući s golmanom u napadu.Naša obrana je bila na visini zadatka,tako da HSP ni s igračem više nije stvorio ozbiljniju šansu,a pred kraj utakmice Piteša postavlja konačnih 6-0.
Čestitam momcima iz HSPa na fer igri,dobar sam sa nekoliko njih i želim im što bolje rezultate u nastavku sezone.Imaju skroz novu ekipu,dobre igrače,samo im triba malo vrimena da se uigraju...
PAGO napisao:Zaostala utakmica 2.kola: Hotel Rotondo - HSP = 6 : 0
Cestitam i ja Vama, zasluzeno ste dobili mada rezultat malo i vara, ali moje je da se tjesim. Izlazi na vidilo ono sta sam jos prosle godine govorio, ali buduci da nas je rezultat milovao, niko nije o tome obracao pozornost. Bez obzira na svu volju i htijenje, mislim da se isti rezultat ne moze ponovit. Spletom nesretnih okolnosti (gubitak sponzora) i vrucih glava, puklo je tamo di je najmanje tribalo i ekipa je ostala bez 3 kljucna igraca iz prosle sezone, a vidilo se i jucer koliko samo 1 igrac znaci. Unatoc tome sto su ta 3 "moja" igraca otisla iz ekipe, nisam htio ostavit ostale na cjedilu, pogotovo one koji ovu ekipu odrzavaju na zivotu vec petu godinu zaredom. Doveo sam 5 igraca od 18, 19 godina i jucer se vidilo da su jos nezreli i neuigrani. Od njih 5 samo jedan igra mali nogomet, svi ostali su dosli sa "velikoga", te cesto carine balun ili igraju simultanke, a od toga nema smisla, bar sto se rezultata tice.
Krajnje je vrijeme da pocnemo sa treninzima, jer cemo inace napraviti korak unazad, za razliku od prosle godine kada smo i bez treninga imali rezultat. I ono sta nam je prosle godine ulazilo i di smo se provlacili, okretali utakmice, sada nam se vraca. Bez obzira sta smo igrali sa 4 favorita lige - Zlatariju golman podario, protiv Neorica je bio cisti primjer onoga kako ti se obije o glavu kada se ides zajebavat u pocetku, pa poslje nemos ni sa crte ugurat (po sansama 20 -15, rezultat 4-8), protiv Gradske htijenje veliko, dosta sansi, na kraju drz' gace i onda rasulo protiv Rotonda. Iz dosadasnjih rezultata ostalih ekipa je vidljivo da je liga dosta izjednacena i da nikome nece biti lako ni ostati, a ni biti medju prva 2, 3.
Od dosada odigranih Rotondo je po meni najbolji, stoje odlicno na terenu, vidi se da imaju utakmica u nogama i vrlo vjerojatno ulaze u 2. ligu.
Evo jos jedna napomena - ovu subotu se nece igrat liga.
Prijatelju,hvala ti na lipim ričima...daj Bože da ispunimo tvoja očekivanja,ali mislim da je Šetač Bronx zasad najviše pokaza.Doveli su velika pojačanja,imaju sve 4 pobjede,a baš smo od njih pretrpili jedini poraz iako to još uvik ne mogu prežalit jer mislim da smo ih imali u šaci...
Šta se vaše ekipe tiče,vidi se da momci znaju s balunom,triba samo malo strpljenja i s vrimenom će sve doć na svoje misto.Virujen da ćemo svi na kraju sezone biti zadovoljni.Pozdrav!
Šta se vaše ekipe tiče,vidi se da momci znaju s balunom,triba samo malo strpljenja i s vrimenom će sve doć na svoje misto.Virujen da ćemo svi na kraju sezone biti zadovoljni.Pozdrav!
Hvala Okochi na pohvalama nasoj momcadi. Jucer smo odigrali stvarno dobro,djelovali smo jako sigurno i zrelo kao momcad. Nasa su nadanja i ocekivanja da budemo u samom vrhu,pa cemo vidjet. Steta sto smo uoci sezone ostali bez Perica i Pavica koji su isli u 1.ligu,jer mislim da bismo s njima bili jos bolji,da se ne izrazim drugacije i povrijedim predstavnike drugih ekipa. Steta poraza od Bronxa,ali liga je jos duga... Uz Bronx vidim i Zlatariju i Neoric u vrhu...
Okocha,imali ste tezak raspored i neka vas ne obeshrabri los start. Bolji rezultati su pred vama... Pozdrav!
Okocha,imali ste tezak raspored i neka vas ne obeshrabri los start. Bolji rezultati su pred vama... Pozdrav!
1. MNK ŠETAČ BRONX 4~0~0 18:7 12
2. ZLATARIJA DVORNIK 3~1~0 18:13 10
3. HOTEL ROTONDO 3~0~1 18:7 9
4. MNK NEORIĆ 3~0~0 21:9 7
5. FORZA MOROCCO 2~1~1 22:14 7
6. PEKARA BABIĆ 2~1~1 20:15 7
7. BATERIJA 2~0~2 11:11 6
8. MAX & MORIS 2~0~2 10:12 6
9. VESELI MORNARI 1~1~2 7:8 4
10. BILI 9 1~0~3 8:22 3
11. GRADSKA SIGURNOST 0~2~2 7:10 2
12. SKALICE 2 0~1~2 5:8 1
13. HSP 0~1~3 10:23 1
14. ZAGORA PROMET 0~0~4 8:25 0
2. ZLATARIJA DVORNIK 3~1~0 18:13 10
3. HOTEL ROTONDO 3~0~1 18:7 9
4. MNK NEORIĆ 3~0~0 21:9 7
5. FORZA MOROCCO 2~1~1 22:14 7
6. PEKARA BABIĆ 2~1~1 20:15 7
7. BATERIJA 2~0~2 11:11 6
8. MAX & MORIS 2~0~2 10:12 6
9. VESELI MORNARI 1~1~2 7:8 4
10. BILI 9 1~0~3 8:22 3
11. GRADSKA SIGURNOST 0~2~2 7:10 2
12. SKALICE 2 0~1~2 5:8 1
13. HSP 0~1~3 10:23 1
14. ZAGORA PROMET 0~0~4 8:25 0
AUTO SIMPET napisao:Hvala Okochi na pohvalama nasoj momcadi. Jucer smo odigrali stvarno dobro,djelovali smo jako sigurno i zrelo kao momcad. Nasa su nadanja i ocekivanja da budemo u samom vrhu,pa cemo vidjet. Steta sto smo uoci sezone ostali bez Perica i Pavica koji su isli u 1.ligu,jer mislim da bismo s njima bili jos bolji,da se ne izrazim drugacije i povrijedim predstavnike drugih ekipa. Steta poraza od Bronxa,ali liga je jos duga... Uz Bronx vidim i Zlatariju i Neoric u vrhu...
Ne zaboravite Forzu....
gavra stari plac napisao:lorko11 napisao:Sad sam sazna da je cila liga odgodjena ovu subotu... Pa to je vise za nevirovat, najvise mi je zaj Josipa i ostalih u udruzi sta ih grad ovako jebe...
odlicno, sta je sad vaznije od malog baluna
a ljudi moji žao mi je... ako ste slušali danas, mislim, na TV Jadran ili nekoj drugoj lokalnoj tv na kojoj se prenosi sjednica vijeća našega grada, onda bi nam svima trebalo biti sve jasno. nažalost, tako je kako je. ako oni danas kažu da je sramota što se dvorane pune malim nogometom umjesto da u tim dvoranama treniraju djeca, zašto nam ne izdaju rješenje i odobre gradnju vlastite dvorane? ja ne znam zašto, možda oni znaju...
a za ovo u subotu ne znam zašto je odgođeno, vjerojatno neka manifestacija koja temeljem prioriteta dvorane ima prednost pred nama. Ozren zna, on je u kontaktu sa šef(ic)om programa dvorane na Gripama, pa možete njega kontaktirati...