Mala zamjerka organizatoru jer nije uspio nabaviti semafor za mjerenje vremena pa ekipe koje love rezultat moraju vjerovati sucima.
K.Gomilica 2009
11 post(ov)a
• Strana 1 od 1
Počeo je turnir u Gomilici ove godine na betonskom igralištu.Zadnja utakmica večeri NEVERA - VUČNA SLUŽBA KOVČO u regularnom dijelu završila 1-1 . Utakmica tvrda muška puna duela gdje je Kovčo većinom imao loptu u svojim nogama a ekipa Nevere čekala iz kontre. Na 2 minute prije kraja Kovčo prima gol za jedan jedan i izvode se penali. Ovaj put prolazi zasluženo ekipa Kovče , golman medo brani drugi penal a treća serija završava sigurnom realizacijom i to je prolaz u prvo kolo.
Mala zamjerka organizatoru jer nije uspio nabaviti semafor za mjerenje vremena pa ekipe koje love rezultat moraju vjerovati sucima.
mi spušili od skele brodosplit 4-0 u pretkolu, prvi dio im je uslo 2 od tri udarca koja su uputili( a mi smo imali neku sansicu napocetku kad sudac nije cisto iskljucenje sudia), a posli ih nikako stic jer su bolji od nas u svemu, iako nismo lose odigrali i dobro iskustvo za ubuduce s obzirom da nam jeovo tek treci turnir zajedno.
onaj selectov balun s kojim se igra mi je predobar, iako golmanima nije lako.
vidia sam da je is deutsche dobia dugopolje 6-2
onaj selectov balun s kojim se igra mi je predobar, iako golmanima nije lako.
vidia sam da je is deutsche dobia dugopolje 6-2
Zadnja izmjena: josip; 09 lip 2009, 23:35; ukupno mijenjano 1 put/a.
11 post(ov)a
• Strana 1 od 1