SOLIN 2007 - BOŽIČNI TURNIR
artem2 napisao:ARTEM - DVD VRANJIC 2 2:2 (0:0) na penale 12:11, pobjedili smo u teškoj utakmici pošto smo par sati prije igrali u Sinju nismo mogli trčat kao inače, dva puta smo gubili i uspili se vratit na samom kraju utakmice. IDEMO DALJE!!!!!!!
čestitam ARTEM.
UVIIIIIIIJEK TVRDO Č
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
Ekipa Junior koju čine većinom juniori Solina dobro nas je namučila večeras. Iako smo bili desetkovani, nedostajali Mišić, Pavlović, Mamić, Djetta, uspjeli smo ostvariti pobjedu od 3:2.
Momci su jako dobri tehnički i trkački a nedostatak taktičke zrelosti nadoknađuju grubim prekršajima. Iako smo ispustili vodstvo od 2:0 , eurogol Roje nas je odveo u 3 kolo.
KIDAN ŽILE-JUNIOR 3:2, za nas strijelci Kirevski(Jadran), Čulo i Roje.
Za Svilaju: danas sam bio najgori na terenu,moralo se i to dogodit.
Momci su jako dobri tehnički i trkački a nedostatak taktičke zrelosti nadoknađuju grubim prekršajima. Iako smo ispustili vodstvo od 2:0 , eurogol Roje nas je odveo u 3 kolo.
Jure napisao:Ekipa Junior koju čine većinom juniori Solina dobro nas je namučila večeras. Iako smo bili desetkovani, nedostajali Mišić, Pavlović, Mamić, Djetta, uspjeli smo ostvariti pobjedu od 3:2.
teško je gledati a ne igrati kada si pod fibrom bio par dana, čestitam svakako, došao bi gledati ali sam bio spriječen.
uviiiijek tvrdo č.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
maci napisao:Čestitke ekipi na jučerašnjoj pobjedi protiv favorita u Solinu.... a u nedilju derbi zna se već i zašto...momci ne dajte se... nagrada za tu tekmu slijedi... pozdrav
S.D Maci
Hvala na cestitkama,samo ne znam sta stoji u ugovoru za igrace na posudbi. Smiju li igrat protiv njih?
Kidan zile i tetive
Ja ću prije utakmice donit alkotester i ako tko od igrača dalera napuše iznad 0.5 za svaki daljni promil ja ću mu refundirat koliko god da je potrošio na piće u subotu navečer. Mogli ste napisat tko je od zvijezda igra za da-da-da tako da znam ocijenit veličinu vašeg usjeha, koji je i ovako velik.
Pošto su ovo 2 prijateljske ekipe.,tko god da prođe dobro je.
Radujem se susretu protiv Grge i Bumba.
Pošto su ovo 2 prijateljske ekipe.,tko god da prođe dobro je.
Radujem se susretu protiv Grge i Bumba.