FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

WITSCHGE

VIP član

Post 04 ruj 2010, 17:40

jerre napisao:
kun1gic napisao:ovu ligu mi je najdrae pratit tu je svak svakog moga zadit godinama sve utisno.
moja prognoza:prvak: ambasador, smrdećija zbog igraća i plasmana u prošloj sezoni neće oni dozvolit da im neko novi uzme primat sad su oni tu gazde i oni kolo vode a pitat će se tu nešto i pivnicu ako bude kompletna. antipiros se ispuva prije 2 sezone iskoristija slabosti ostalih a ove godine za to nema šanse.
borba za opstanak:marokanci isto ko i garažisti u 1.ligi tu ne pripadaju oni su zicer da ispadaju ako se nisu pojaćali s tin da oni imaju više šanse opstat nego garaža u 1.ligi koja mi je najdraža ekipa za gledat zbog organizirane igre sa lošin igraćima uvik oko 1. i 2.lige. iza maroka traži se još jedna e sad to bi mogla bit oliva ako se nije pomladila ali ne daju se starci kako su samo prošle godine opstali u zadnjoj minuti sa igraćen manje zabili gol vridan opstanka. mogla bi bit i klinika stara ko i oliva a i ona oxa nije baš ekipa koja bi mogla lagodno opstat. moga bi i rotondo zapet negdi tu pri dnu. svima puno sriće i uspjeha i moran pofalit ovi novi program i kazat da koliko su ga najavljivali i neka su kad je ovako dobar.

kad si tako siguran da maroko ispada, sigurno bi prihvatija i neku okladicu na to?

OOOOO OO OOO POČELO JE OŠTRO !!!!!
najbolje je ništa ne prognozirat,ko more pogodit prvaka ili onoga ko ispada,još se nismo ni vidili,još se nezna ni ko za koga igra ;)
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

DON FABIO

VIP član

Post 04 ruj 2010, 17:51

Sigurno je da nista nije sigurno,sad kad Tvrtko i mudzahedini poharaju ligu i sve demantiraju..
F-OFF!!!
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 04 ruj 2010, 20:11

Evo da se i ja javim sa prognozama ... iako teško mi je puno toga pametnoga reć jer je ove godine masu novih ekipa s kojima nikad nismo igrali pa niti ne znamo pravo snagu svake ekipe. Bit će sigurno neizvjesno za prvaka a najozbiljniji konkurenti su:
PIVNICA KARLO - naravno da moram nas tu uvrstiti iako ove godine startamo bez 2 vrlo bitna (rekao bih i ključna igrača) zbog više sile ... nadam se da ćemo popuniti praznine nekako
AMBASADOR - navodno su složili solidnu ekipu ove sezone ...
GRM I TUNJ - uvijek su u vrhu pa bi tako trebalo biti i ove godine
ANTIPIROS - uvik smo bili samo koji bod razlike s njima, pa bi valjda tako trebalo biti i ove godine

Po meni gotovo sigurno ispadaju MAROKANCI ... dugo smo godina igrali s njima istu ligu i momci su stvarno ok, ali mislim da nisu dorasli drugim ekipama iz ove lige, ukoliko nisu doveli neka pojačanja.
Drugi bi trebali biti ili KLINIKA SUĆIDAR (padaju iz godine u godinu) ili OXA (pod pretpostavkom da nisu doveli neka pojačanja) ... a možda i CB OLIVA (i oni su u silaznoj putanji čini mi se).

Eto toliko za sada ... vidit ćemo već nakon par kola koliko ko može ... možda i ovih par ekipa iz 3.lige mogu nešto napraviti ....
<<

FRAFO

VIP član

Post 05 ruj 2010, 08:44

Evo moje prognoze 1.kola:
OXA TISAK - GRM & TUNJ 2
-cijenim Oxin uspjeh na Torcida kupu,ali po meni su oni jedni od kandidata za ispadanje i u ovoj utakmici nemaju što tražiti
ANTIPIROS - FORZA MOROCCO 1
-ovo bi trebao biti zicer;jedni od favorita lige protiv najvećeg autsajdera...
ZLATARIJA DVORNIK - CREDO BANKA 2
-ako "bankari" budu kompletni sa Žarom na vratima,"zlatari" nemaju šanse...
ARTEM - COLO COLO X2
-dvije po meni podjednake ekipe koje se jako dobro poznaju budući da zajedno treniraju;malu prednost dajem Colu
AMBASADOR NEKRETNINE - SMRDEČIJA 2
-derbi kola;malu prednost dajem Smrdečiji...
HOTEL ROTONDO - PIVNICA KARLO 2
-Pivnica je jedan od favorita lige,a samim time i u ovom dvoboju,iako bi Rotondo mogao iznenaditi pogotovo ako navodno pivnici fale 2 bitna igrača
MNK OLIVA - KLINIKA SUĆIDAR X
-dvoboj dvaju ekipa koje su po meni najveći kandidati za ispasti iz lige;teško mi je dati prednost ijednoj ekipi
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 05 ruj 2010, 10:32

Nezahvalno je prognozirati kada se jos ne zna ko krece sa kakvim igrackim kadrom u novu sezonu ... ali ipak evo:

OXA TISAK - GRM & TUNJ 2 (grm i tunj su jedni od favorita prvenstva)
ANTIPIROS - FORZA MOROCCO 1 (sve osim uvjerljive pobjede Antipirosa bi bilo veliko iznenađenje za mene)
ZLATARIJA DVORNIK - CREDO BANKA 2 (ovo mi je masu teško prognozirati jer ne poznajem dobro ni jednu ni drugu ekipu)
ARTEM - COLO COLO 1 (dobra je artem ekipa i mislim da moraju odigrati puno bolje nego lani ... vjerovatno će biti i u vrhu tablice ove sezone)
AMBASADOR NEKRETNINE - SMRDEČIJA 1x (izjednačeno ali malu prednost dajem fabinoj novoj ekipi)
HOTEL ROTONDO - PIVNICA KARLO 2 (šta drugo nego naša pobjeda - čisto navijački jer s Rotondom nikad nismo igrali)
MNK OLIVA - KLINIKA SUĆIDAR 2 (izjednačeno, ali malu prednost dajem Klinici)
<<

DON FABIO

VIP član

Post 05 ruj 2010, 10:43

Istina je da Klinika Sucidar pada pomalo,godine,ali to je bila vrhunska ekipa kojoj trenutno fali motiva ali uvijek mogu odigrat dobro s bilo kim.Ne vjerujem da ce ispast ni ove godine jer imaju odlicnog vratara Krivosiju,Huljeva,M.Fradelica i extra klasu Sasu Fradelica koji ako je zdrav je sigurno jedan od najboljih igraca lige.Oni su zadovoljni sredinom tablice,a mislim da ce to i ostvarit.Oliva se lani cudesno izvukla,a zaostajali su 15 bodova,ali vise nespretnoscu drugih nego svojom kvalitetom,godinu su stariji i mislim da ove sezone tesko mogu opstat,uz njih kao kandidat za ispadanje Morocco,tesko da ih Tvrtko moze sam zadrzat u jacem natjecanju,nemam bas vire ni u Zlatare.Za prvaka,Smrdecija,Skocko i Pricuva su garancija kvalitete,a i kompaktna su cjelina,Siskovci mozda,Ambasador..neizvjesno i gore i dolje.
F-OFF!!!
<<

cile

Česti član

Post 05 ruj 2010, 14:23

DON FABIO napisao:Istina je da Klinika Sucidar pada pomalo,godine,ali to je bila vrhunska ekipa kojoj trenutno fali motiva ali uvijek mogu odigrat dobro s bilo kim.Ne vjerujem da ce ispast ni ove godine jer imaju odlicnog vratara Krivosiju

krivošija je jedan od najboljih golmana u splitskim ligama i ko njemu zabije hat-trick, e taj je igračina!
:D
<<

izgubljeni

Novi član

Post 05 ruj 2010, 14:51

DON FABIO napisao:Istina je da Klinika Sucidar pada pomalo,godine,ali to je bila vrhunska ekipa kojoj trenutno fali motiva ali uvijek mogu odigrat dobro s bilo kim.Ne vjerujem da ce ispast ni ove godine jer imaju odlicnog vratara Krivosiju,Huljeva,M.Fradelica i extra klasu Sasu Fradelica koji ako je zdrav je sigurno jedan od najboljih igraca lige.Oni su zadovoljni sredinom tablice,a mislim da ce to i ostvarit.Oliva se lani cudesno izvukla,a zaostajali su 15 bodova,ali vise nespretnoscu drugih nego svojom kvalitetom,godinu su stariji i mislim da ove sezone tesko mogu opstat,uz njih kao kandidat za ispadanje Morocco,tesko da ih Tvrtko moze sam zadrzat u jacem natjecanju,nemam bas vire ni u Zlatare.Za prvaka,Smrdecija,Skocko i Pricuva su garancija kvalitete,a i kompaktna su cjelina,Siskovci mozda,Ambasador..neizvjesno i gore i dolje.

Klinika je još dovela Novačića kako čujem. Ako budu u punom sastavu kroz cilu sezonu ne vjerujem da će ispasti.
<<

FAUST

Član

Post 05 ruj 2010, 14:56

OXA TISAK - GRM & TUNJ 2
ZLATARIJA DVORNIK - CREDO BANKA x
ARTEM - COLO COLO 1
HOTEL ROTONDO - PIVNICA KARLO 1
MNK OLIVA - KLINIKA SUĆIDAR 2
...i don't have a drinking problem.. i drink...i get drunk...i pass out...no problem...

...Neki piju od radosti, neki od tuge, a neki od ranog jutra!...
<<

guily

Česti član

Post 05 ruj 2010, 22:27

OXA TISAK - GRM & TUNJ x2
ANTIPIROS - FORZA MOROCCO 2
ZLATARIJA DVORNIK - CREDO BANKA x
ARTEM - COLO COLO 2
HOTEL ROTONDO - PIVNICA KARLO 1
I pape i dida bili su Torcida!!!
<<

forza morocco

VIP član

Post 06 ruj 2010, 10:17

a vidi naše prinove šta se junači :):)

tako triba

evo i ja ću

OXA TISAK - GRM & TUNJ x
ANTIPIROS - FORZA MOROCCO 2
ARTEM - COLO COLO 2
AMBASADOR NEKRETNINE - SMRDEČIJA x
HOTEL ROTONDO - PIVNICA KARLO 2
MNK OLIVA - KLINIKA SUĆIDAR x
<<

dado_forza

Novi član

Post 06 ruj 2010, 11:05

Jučer ekipa Forze odustala općenito od igranja baluna jer po komentarima za ispadanje ionako nema smisla...
<<

10

VIP član

Post 06 ruj 2010, 11:41

OXA TISAK - GRM & TUNJ 1
ARTEM - COLO COLO 2
AMBASADOR NEKRETNINE - SMRDEČIJA x2
HOTEL ROTONDO - PIVNICA KARLO x
<<

DON FABIO

VIP član

Post 06 ruj 2010, 11:46

Ja cak mislim da ce Morocco ostat,oni imaju dobar motiv,sad ce pogotovo grist,a neke od ekipa su sklone kiksevima tako da,Marokanci glavu gori i ne dajte se..
F-OFF!!!
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 06 ruj 2010, 12:18

da me ne bi neko krivo shvatia ... stvarno želim ekipi Forza Morocco da izbore opstanak jer kako sam i prije rekao, to je jedna vrlo simpatična ekipa. Krasi ih borbenost, ali nažalost mislim da to ipak nije dovoljno za ovu ligu.

Pustite Marokanci ove prognoze ... neka vam to samo bude motiv da odigrate dobro i osvajate bodove. Tako su i o nama pisali ove dvije godine u 1.ligi ... tako da znam dobro kako je čitati ovakve postove. Pozdrav!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2010/2011