jerre napisao:kun1gic napisao:ovu ligu mi je najdrae pratit tu je svak svakog moga zadit godinama sve utisno.
moja prognoza:prvak: ambasador, smrdećija zbog igraća i plasmana u prošloj sezoni neće oni dozvolit da im neko novi uzme primat sad su oni tu gazde i oni kolo vode a pitat će se tu nešto i pivnicu ako bude kompletna. antipiros se ispuva prije 2 sezone iskoristija slabosti ostalih a ove godine za to nema šanse.
borba za opstanak:marokanci isto ko i garažisti u 1.ligi tu ne pripadaju oni su zicer da ispadaju ako se nisu pojaćali s tin da oni imaju više šanse opstat nego garaža u 1.ligi koja mi je najdraža ekipa za gledat zbog organizirane igre sa lošin igraćima uvik oko 1. i 2.lige. iza maroka traži se još jedna e sad to bi mogla bit oliva ako se nije pomladila ali ne daju se starci kako su samo prošle godine opstali u zadnjoj minuti sa igraćen manje zabili gol vridan opstanka. mogla bi bit i klinika stara ko i oliva a i ona oxa nije baš ekipa koja bi mogla lagodno opstat. moga bi i rotondo zapet negdi tu pri dnu. svima puno sriće i uspjeha i moran pofalit ovi novi program i kazat da koliko su ga najavljivali i neka su kad je ovako dobar.
kad si tako siguran da maroko ispada, sigurno bi prihvatija i neku okladicu na to?
OOOOO OO OOO POČELO JE OŠTRO !!!!!
najbolje je ništa ne prognozirat,ko more pogodit prvaka ili onoga ko ispada,još se nismo ni vidili,još se nezna ni ko za koga igra