FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi

<<

FRAFOO

Novi član

Post 28 sij 2010, 14:11

Evo i moje prognoze za koju se nadam da bi mogla biti točna radi zanimljivosti lige.

Bili 9 : Forza Morocco - 2 (ko kuća,svaki drugi rezultat bi bio fijasko za Marokance )

Zlatarija Dvornik : Gradska sigurnost - 2 (definitivno sva tri znaka moguća - ipak mislim da su osiguravatelji bliže pobjedi radi niza od 7-8 dobrih rezultata,koliko čujem vratio im se kapetan s visinskih priprema,mada se prošlo kolo nije primjetio njegov nedostatak jer je u prvi plan iskočio maestro Jakša Gugić s 4 gola,dok je za zlatare upitan nastup najboljeg igrača Nikole Vučice radi nekakve ozljede)

MNK Neorić : HSP - X (sve osim 1 za mene iznenađenje - pitanje je samo mogu li se Neorićani probiti do Splita,))

Veseli mornari : Skalice 2 - 2 (skalice igraju bolje nego što stoje na tablici,problem im je što imaju malo zamjena)

Max & Moris : Pekara Babić - 2 (Ukoliko je Nikoli iz Pekara istekla kazna a mislim da je po meni su bliže pobjedi od Max morisa)

Zagora promet : Baterija - 2 (vjerovatno 2 Baterija kvalitetnija momčad od Zagore)

Hotel Rotondo : Šetač Bronx - 2 (općenito čitajući po forumu stekao sam dojam da ste definitivno svi prekrižili Šetača samo nemojte zaboraviti da su zadnja 2 kola igrali bez oslonca ekipe Nove i još par igrača - moja definitivna prognoza za koju bi volio da bude točna je pobjeda Šetača radi zanimljivosti lige).

Pitanje za administratora ili nekoga drugoga iz udruge tko ažurira tablicu( nevjerovatno da niste u stanju 5 dana nakon odigravanja utakmica ažurirati tablicu i objaviti rezultate,jer ispada da nema bloga od Zlatara,Marokanaca ne bi imali gdje pogledati tablicu i raspored odigravanja sljedečeg kola)???????????Molio bih Vas cijenjena gospodo promptni odgovor ????????
fraffo
<<

FRAFOO

Novi član

Post 28 sij 2010, 14:13

Marokanci kad će video sa zadnje utakmice?
fraffo
<<

husref musemić

Član

Post 28 sij 2010, 15:10

lorko11 napisao:HUSO, jesi ti peder pa ti se sviđa neko iz rotonda ili si se uvatija zajebavat momke???

Dragi moj Lorko 11.....nisam peder ni gay a niti homoseksualac......nevjerovatno koja zavist i jal proizlazi iz tvojih citata......pogled na tablicu ti sve sugerira i ne zaboravi.......svijet voli pobijednike.......Vaš Husref Musemić Huso
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
<<

FAUST

Član

Post 28 sij 2010, 16:38

Bili 9 : Forza Morocco 2
Zlatarija Dvornik : Gradska sigurnost x
MNK Neorić : HSP 2
Veseli mornari : Skalice 2 1
Max & Moris : Pekara Babić 1
Zagora promet : Baterija 1
Hotel Rotondo : Šetač Bronx 2
...i don't have a drinking problem.. i drink...i get drunk...i pass out...no problem...

...Neki piju od radosti, neki od tuge, a neki od ranog jutra!...
<<

goldenko

Novi član

Post 28 sij 2010, 19:05

Bili 9 : Forza Morocco 2 ovo bi triba po svima bit siguran par ali poznavajući našu ligu ,a i marokance ništa tu nije sigurno
Zlatarija Dvornik : Gradska sigurnost 1
MNK Neorić : HSP X interesantna utakmica koja bi mogla puno toga reći ali ništa riješit neće
Veseli mornari : Skalice 2 1x2 kad bi neki štimac proširija ligu to bi bilo dobro jer ako se ne trgnu ...............
Max & Moris : Pekara Babić 1 mislin da bi stolari to mogli dobit zbog tempa u svojoj igri
Zagora promet : Baterija 2 po meni je baterija kvalitetnija
Hotel Rotondo : Šetač Bronx 2 ako šetači budu u istom sastavu ka protiv skalica onda će se loše provesti
<<

goldenko

Novi član

Post 28 sij 2010, 19:09

husref musemić napisao:
lorko11 napisao:HUSO, jesi ti peder pa ti se sviđa neko iz rotonda ili si se uvatija zajebavat momke???

Dragi moj Lorko 11.....nisam peder ni gay a niti homoseksualac......nevjerovatno koja zavist i jal proizlazi iz tvojih citata......pogled na tablicu ti sve sugerira i ne zaboravi.......svijet voli pobijednike.......Vaš Husref Musemić Huso

evo sad smo bliže otkrivanju identiteta našega huse. On je heteroseksualac koji sluša coloniju i ima krivo mišljenje o lorku
<<

husref musemić

Član

Post 29 sij 2010, 21:38

..
goldenko napisao:
husref musemić napisao:

evo sad smo bliže otkrivanju identiteta našega huse. On je heteroseksualac koji sluša coloniju i ima krivo mišljenje o lorku

HaHaHa....Bravo Zlatko vidi se da imaš instančan smisao za humor....nasmija sam se do suza...zaista.....PS. o lorku 11 zaista sve najbolje, vidi se da je to jedan entuziast koji voli i uživa u haklu kao i ja....imamo malo suprostavljena mišljenja ali to je i smisao ove debate na forumu.......Pozdrav svim dragim forumašima od Vašeg Husrefa Musemić Huse...
Zadnja izmjena: husref musemić; 30 sij 2010, 11:47; ukupno mijenjano 1 put/a.
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 30 sij 2010, 15:31

Bili 9 : Forza Morocco 4:6
Zlatarija Dvornik : Gradska sigurnost 1:5
čestitke Gradskoj
<<

goldenko

Novi član

Post 30 sij 2010, 20:14

Zlatarija Dvornik : Gradska sigurnost 1:5
Već san napisa da se ne bi iznenadija da gradska na kraju bude prva pa tako i promatram ovi naš rezultat. Jedino šta me naljutila naša malodušnost jer ne samo da ničim nismo zaslužili dobit,nismo zaslužili niti postić gol. Svejedno ovi scenarij šta se događa u ovoj našoj lizi je zbilja nevjerojatan pa jedva čekan iduće kolo
<<

malimujo

Novi član

Post 30 sij 2010, 20:24

zna li netko ostale rezultate?
<<

delp

Česti član

Post 30 sij 2010, 20:54

Mornari dobili 3-2
Setac-braca 6-6
<<

Član

Post 30 sij 2010, 22:47

stac braca 7-7 :)
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 30 sij 2010, 22:53

ZNA LI TKO REZULTATE OD OVE TRI UTAKMICE:
HSP : MNK Neorić
Pekara Babić : Max & Moris
Zadnja izmjena: ZLATARIJA DVORNIK; 30 sij 2010, 23:54; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

delp

Česti član

Post 30 sij 2010, 23:12

Baterija dobila 5-2 ako me memo sluzi
<<

dado

Novi član

Post 30 sij 2010, 23:49

Prošli put igrali protiv Gradske ,a danas ih gledali ..čini mi se da su najbolja ekipa u ligi...ne znam tko ih može pobjediti...
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010