Ma pustimo sad to. Nego baš me zanima, kojem bi ti igraču Cola Cola da Oscara? To je za našu internu stvar...
Živija!
Toma napisao:Alo Yanakiss, vidin da me baš nisi razumija. Ako si imalo realan, moraš prihvatit da potpuno objektivni ne možemo bit ni ja ni ti. Zbog toga je bespotrebno dalje raspravljat... Da se razumimo, Pismon zvati je dobra ekipa koja uvik igra korektno i dobro se postavi na terenu. To san i ranije naglasija, ka i šta san napisa da za našu lošu igru ne krivin nikoga osim nas samih... Baš zato san i bija iznenađen kad san u par navrata vidija da se uz jauke pokušavaju iznudit nepostojeći fauli... To mi nije bilo spojivo s ovom ekipom... Dodatno me iznerviralo to šta se kod tri ista nenamjerna igranja rukom jedan put to sudi a dva puta ne. To nema veze s protivnikom. Doduše, to su sve zanemarive sitnice koje te ne moraju zamarat!
Ma pustimo sad to. Nego baš me zanima, kojem bi ti igraču Cola Cola da Oscara? To je za našu internu stvar...
Živija!
yanakiss napisao:Toma napisao:Alo Yanakiss, vidin da me baš nisi razumija. Ako si imalo realan, moraš prihvatit da potpuno objektivni ne možemo bit ni ja ni ti. Zbog toga je bespotrebno dalje raspravljat... Da se razumimo, Pismon zvati je dobra ekipa koja uvik igra korektno i dobro se postavi na terenu. To san i ranije naglasija, ka i šta san napisa da za našu lošu igru ne krivin nikoga osim nas samih... Baš zato san i bija iznenađen kad san u par navrata vidija da se uz jauke pokušavaju iznudit nepostojeći fauli... To mi nije bilo spojivo s ovom ekipom... Dodatno me iznerviralo to šta se kod tri ista nenamjerna igranja rukom jedan put to sudi a dva puta ne. To nema veze s protivnikom. Doduše, to su sve zanemarive sitnice koje te ne moraju zamarat!
Živija!
kad se vidimo na Gripama pokazat cu ti ga!
A sta se tice faula moram još jedanput reci da nosmo nikad glumili do sada, a vjerovatno necemo ni u buducnosti! Takodjer uglavnom bivamo osteceni od sudaca, ali bez obzira na sve to, za ovaj polozaj na tablici iskljucivi krivci smo mi sami, nasa nerealizacija 500% sansi, i pored svega godine jer smo daleko najstarija ekipa lige!
Zivija i ti meni! (i bez daljnih prepucavanja)
Toma napisao:Alo Vice! Pa ti si jedini čovik u povijesti bilo kakvog baluna koji je dobija žuti karton za pljeskanje! Koja si ti legenda... Triba i to znat!
fabiofabio napisao:Toma napisao:Alo Vice! Pa ti si jedini čovik u povijesti bilo kakvog baluna koji je dobija žuti karton za pljeskanje! Koja si ti legenda... Triba i to znat!
A jesi vidija sinoc Wesley Sneijdera gleda je Vicu u cetvrtak,isa kopira pa pocrvenia ...Bravo Vice uvea si novi dir na nogometne terene...Nije bitno sta radimo vazno da pretjerujemo...hahaha
lisandro napisao:stina7 napisao:zna li ko koliko je ambasador osta
6-3 u petom tuka
fabiofabio napisao:A jesi vidija sinoc Wesley Sneijdera gleda je Vicu u cetvrtak,isa kopira pa pocrvenia ...Bravo Vice uvea si novi dir na nogometne terene...Nije bitno sta radimo vazno da pretjerujemo...hahaha
yanakiss napisao:Toma napisao:Alo Yanakiss, vidin da me baš nisi razumija. Ako si imalo realan, moraš prihvatit da potpuno objektivni ne možemo bit ni ja ni ti. Zbog toga je bespotrebno dalje raspravljat... Da se razumimo, Pismon zvati je dobra ekipa koja uvik igra korektno i dobro se postavi na terenu. To san i ranije naglasija, ka i šta san napisa da za našu lošu igru ne krivin nikoga osim nas samih... Baš zato san i bija iznenađen kad san u par navrata vidija da se uz jauke pokušavaju iznudit nepostojeći fauli... To mi nije bilo spojivo s ovom ekipom... Dodatno me iznerviralo to šta se kod tri ista nenamjerna igranja rukom jedan put to sudi a dva puta ne. To nema veze s protivnikom. Doduše, to su sve zanemarive sitnice koje te ne moraju zamarat!
Živija!
kad se vidimo na Gripama pokazat cu ti ga!
A sta se tice faula moram još jedanput reci da nosmo nikad glumili do sada, a vjerovatno necemo ni u buducnosti! Takodjer uglavnom bivamo osteceni od sudaca, ali bez obzira na sve to, za ovaj polozaj na tablici iskljucivi krivci smo mi sami, nasa nerealizacija 500% sansi, i pored svega godine jer smo daleko najstarija ekipa lige!
Zivija i ti meni! (i bez daljnih prepucavanja)
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost