Mi danas malo hendikepirani u sastavu, ali opet nikakvi u obrani. Danas sam i ja "branija" jaaako dobro, šta je protivnik zna iskoristit...
sve u svemu slabo, dovoljno samo za bod sa zadnjim na tablici (4:4).
forza morocco napisao:Grm i Tunj - Daler 5:3
apsolutno zaslužena pobjeda zeleno-bilih, mislin da je ovo daleru prvi poraz u zadnjih 35 utakmica....svaka čast na nizu, al' negdi je moralo stat... Radolfi veliko pojačanje za Tunj...
forza morocco napisao:mislin da san negdi pročita da nisu toliko izgubili....sigurno znan da prošle sezone u 3. ligi nisu izgubili, a sad kad je počeo niz u 4....
10 napisao:koliko ja znan, daler je prosle godine izgubia jednu utakmicu u ligi jer san bas o tome prica sa mikijen iz dalera je je moja ekipa imala niz od 33 utakmice bez poraza, jos dok san bia mladi
sta se tice vecerasnje utakmice cestitan garaži na zasluzenoj pobjedi, ali isto moran napomenit da po prikazanoj igri nije bilo ni blizu zicera kola
i ne mogu virovat da smo u 9 kola primili 6 golova glavon, to nema niti u velikon balunu
10 napisao:sta se tice vecerasnje utakmice cestitan garaži na zasluzenoj pobjedi, ali isto moran napomenit da po prikazanoj igri nije bilo ni blizu zicera kola
i ne mogu virovat da smo u 9 kola primili 6 golova glavon, to nema niti u velikon balunu
niđo napisao:vjerane ako dobijete dalera imate pivu od mene malo stimulansa....he..he..
stina7 napisao:MNK KMAN-GARAZA 2 ko KUCA
p.i.g. napisao:Mnk Kman - Garaža Pujanke F2 na Garažu Pujanke
josip_radic napisao:Malo ste se osilili, a mladci... Tko visoko leti, nisko pada! Pazite i ne glupirajte se, niste toliko dobri koliko mislite. Spustite se na zemlju da ne bi doživjeli bolno otrježnjenje, a to je najgore.
Stoga poštujte protivnike, navijajte za nas, nadajmo se svi dobrom rezultatu, ali izjave tipa F2 i ko KUCA za mene su bezvezne i nepotrebne, a vi kako hoćete...
garaza_pipi napisao:Svi tipuju na garazu a obicno mi ti ziceri dana uvik zajebu tiket hmm...
garaza_pipi napisao:10 napisao:sta se tice vecerasnje utakmice cestitan garaži na zasluzenoj pobjedi, ali isto moran napomenit da po prikazanoj igri nije bilo ni blizu zicera kola
Mislim da pobjeda nije zasluzena.Iskoristili smo vase gluposti i to je to.Mislim da je ovo nasa najgora utakmica ove sezone ali pobjedi se ne gleda u zube.
grga11 napisao:10 napisao:koliko ja znan, daler je prosle godine izgubia jednu utakmicu u ligi jer san bas o tome prica sa mikijen iz dalera je je moja ekipa imala niz od 33 utakmice bez poraza, jos dok san bia mladi
leo zajeba si se.. nismo prosle izgubili ni jednu.. jebiga svemu lipom dode kraj.. 35 utkamica be poraza.. cestitam svojim suigracima na zadovoljstvu.. tesko ce se ponovit..D
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost