FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

PARNI POGON

Novi član

Post 12 stu 2009, 18:49

Loš niz se nastavlja, 4ta bez pobjede, a sljedeca s Grmom koji je cujen dobija 5:3 (cestitam)
Mi danas malo hendikepirani u sastavu, ali opet nikakvi u obrani. Danas sam i ja "branija" jaaako dobro, šta je protivnik zna iskoristit...
sve u svemu slabo, dovoljno samo za bod sa zadnjim na tablici (4:4).
<<

forza morocco

VIP član

Post 12 stu 2009, 19:42

Grm i Tunj - Daler 5:3

apsolutno zaslužena pobjeda zeleno-bilih, mislin da je ovo daleru prvi poraz u zadnjih 35 utakmica....svaka čast na nizu, al' negdi je moralo stat... Radolfi veliko pojačanje za Tunj...
<<

dena

Česti član

Post 12 stu 2009, 20:08

forza morocco napisao:Grm i Tunj - Daler 5:3

apsolutno zaslužena pobjeda zeleno-bilih, mislin da je ovo daleru prvi poraz u zadnjih 35 utakmica....svaka čast na nizu, al' negdi je moralo stat... Radolfi veliko pojačanje za Tunj...

jel moguće da nisu izgubili 35 utakmica zaredom? normalno da je niz kadtad mora stat. i jedni i drugi dobri. super utakmica. svi ovi derbiji u ovoj ligi su zanimljivi. otiša sam kod 1:0 za smrdečiju protiv ambasadora. smrdečija je bila dobra i vjerovatno je dobila tako da se ona približila ovima na vrhu ako je dobila. parnu nisan gleda ali vidin da opet nisu dobili i ka i prošle godine u lošem su nizu. oni u ponediljak igraju protiv grm i tunja i grm bi to triba dobit i skroz blizu doć dalerovcima. i grm i tunj i daler se nisu međusobno svađali i bilo je lipo gledat.
<<

forza morocco

VIP član

Post 12 stu 2009, 20:25

mislin da san negdi pročita da nisu toliko izgubili....sigurno znan da prošle sezone u 3. ligi nisu izgubili, a sad kad je počeo niz u 4....
<<

dena

Česti član

Post 12 stu 2009, 20:41

takvi rekordi su nevjerovatni i triba ih spomenit. dobro oni igraju ali teško će opet do ovog rekorda jer sad su u jačim ligama. ali triba ovaj rekord naglasit. nek se zna.
<<

svilaja1508

VIP član

Post 12 stu 2009, 20:42

forza morocco napisao:mislin da san negdi pročita da nisu toliko izgubili....sigurno znan da prošle sezone u 3. ligi nisu izgubili, a sad kad je počeo niz u 4....

20042008 protiv NEORIČA,,zaDNJI poraz DALERA 25 KOLO 4 LIGE

Inače utakmica čvrsta, korektna,,moje mišljenje je da su DALEROVCI previše držali balun u nogama,, to jest nisu se brzo oslobađali baluna i GRMOVCI su to dobro iskoristili i pokrivali svaki napad DALEROVACA i naravno uz fanatičnu borbenost došli do zaslužene pobjede,,BITI ČE ZANIMLJIVA BORBA ZA DRUGO MJESTO !!

OXA pobjedila pismom zvati,,ČESTITKA
uviijek tvrdo č
Zadnja izmjena: svilaja1508; 12 stu 2009, 20:43; ukupno mijenjano 1 put/a.
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

Player_004

Novi član

Post 12 stu 2009, 22:40

Parna Mastiona - MNK Oliva = 4:4
Oxa - Pismon Zvati = 3:2
Grm & Tunj - Daler = 5:3
Ambasador - Smrdečija = 5:2
<<

10

VIP član

Post 13 stu 2009, 00:14

sta se tice vecerasnje utakmice cestitan garaži na zasluzenoj pobjedi, ali isto moran napomenit da po prikazanoj igri nije bilo ni blizu zicera kola

i ne mogu virovat da smo u 9 kola primili 6 golova glavon, to nema niti u velikon balunu
Zadnja izmjena: 10; 13 stu 2009, 00:16; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

grga11

Član

Post 13 stu 2009, 00:17

10 napisao:koliko ja znan, daler je prosle godine izgubia jednu utakmicu u ligi jer san bas o tome prica sa mikijen iz dalera je je moja ekipa imala niz od 33 utakmice bez poraza, jos dok san bia mladi

sta se tice vecerasnje utakmice cestitan garaži na zasluzenoj pobjedi, ali isto moran napomenit da po prikazanoj igri nije bilo ni blizu zicera kola

i ne mogu virovat da smo u 9 kola primili 6 golova glavon, to nema niti u velikon balunu

leo zajeba si se.. nismo prosle izgubili ni jednu.. jebiga svemu lipom dode kraj.. 35 utkamica be poraza.. cestitam svojim suigracima na zadovoljstvu.. tesko ce se ponovit.. :DD
<<

garaza_pipi

Član

Post 13 stu 2009, 00:34

10 napisao:sta se tice vecerasnje utakmice cestitan garaži na zasluzenoj pobjedi, ali isto moran napomenit da po prikazanoj igri nije bilo ni blizu zicera kola

Mislim da pobjeda nije zasluzena.Iskoristili smo vase gluposti i to je to.Mislim da je ovo nasa najgora utakmica ove sezone ali pobjedi se ne gleda u zube.
<<

KARLOVAČKO

Član

Post 13 stu 2009, 00:48

niđo napisao:vjerane ako dobijete dalera imate pivu od mene malo stimulansa....he..he..

kako si zna sta nas stimulira!?!?!?:P
Zadnja izmjena: KARLOVAČKO; 13 stu 2009, 00:51; ukupno mijenjano 1 put/a.
GRM&TUNJ
<<

josip_radic

Stari član

Post 13 stu 2009, 01:24

stina7 napisao:MNK KMAN-GARAZA 2 ko KUCA

p.i.g. napisao:Mnk Kman - Garaža Pujanke F2 na Garažu Pujanke

josip_radic napisao:Malo ste se osilili, a mladci... Tko visoko leti, nisko pada! Pazite i ne glupirajte se, niste toliko dobri koliko mislite. Spustite se na zemlju da ne bi doživjeli bolno otrježnjenje, a to je najgore.
Stoga poštujte protivnike, navijajte za nas, nadajmo se svi dobrom rezultatu, ali izjave tipa F2 i ko KUCA za mene su bezvezne i nepotrebne, a vi kako hoćete...

garaza_pipi napisao:Svi tipuju na garazu a obicno mi ti ziceri dana uvik zajebu tiket hmm...

garaza_pipi napisao:
10 napisao:sta se tice vecerasnje utakmice cestitan garaži na zasluzenoj pobjedi, ali isto moran napomenit da po prikazanoj igri nije bilo ni blizu zicera kola

Mislim da pobjeda nije zasluzena.Iskoristili smo vase gluposti i to je to.Mislim da je ovo nasa najgora utakmica ove sezone ali pobjedi se ne gleda u zube.

Mladci, upozoravao sam vas, nema sigurne pobjede. Nema. Bodovi se upisuju i zbrajaju nakon odigrane utakmice. Današnjom našom katastrofalnom igrom nismo zaslužili pobjedu. Iako smo bili oslabljeni i to jako puno, (bez gospodina Dragog te Vicka, Poeta i Duje) mislim da vam ne treba daljnje upozorenje. Ovo je liga u kojoj svaka ekipa može svaku pobijediti, ali doslovno tako.
Opet jedna vrlo fer utakmica bez iti jedne jedine zamjerke protivniku, mojim igračima i sucima... Bez mrlje. To je dobro, da igramo i poslije lijepo u normalnim i prijateljskim tonovima popričamo i nasmijemo se.
Živili!
<<

josip_radic

Stari član

Post 13 stu 2009, 01:35

grga11 napisao:
10 napisao:koliko ja znan, daler je prosle godine izgubia jednu utakmicu u ligi jer san bas o tome prica sa mikijen iz dalera je je moja ekipa imala niz od 33 utakmice bez poraza, jos dok san bia mladi

leo zajeba si se.. nismo prosle izgubili ni jednu.. jebiga svemu lipom dode kraj.. 35 utkamica be poraza.. cestitam svojim suigracima na zadovoljstvu.. tesko ce se ponovit.. :DD

Je čovječe, teško ponovljiva serija za bilo koga. Svaka čast. Vaša utakmica danas izvrsna, doslovno tako i što se tiče nje isto svaka čast i jednima i drugima. Izgleda da prvenstvo neće biti tako brzo odlučeno, kao ni drugi putnik u 1.ligu, što je svakako dobro. Baš smo komentirali da bi volili da u zadnja 2-3 kola prvenstva što je god moguće više ekipa uđe sa šansama za osvojit ili za ući u 1.ligu, naravno isto se odnosi i na ispadanje iz lige. To daje dodatnu draž i nije dosadno jer bezveze bude kad se neki odvoje (naravno da je to želja svake ekipe, pobijediti svakoga) ili kad prerano ostanu bez šansi za opstanak.
<<

Toma

Član

Post 13 stu 2009, 09:35

Klinika Sućidar - Colo Colo 3:3
Utakmica koja se nema po čemu pamtit. Prilično usporeno s obje strane... Vodstvo od 2:0 i terensku dominaciju s početka olako smo prepustili protivniku. Svejedno smo tribali, iako desetkovani (bez doslovce pola ekipe, uključivši i voditelja!) privest utakmicu kraju i uzet 3 boda. Ovako smo spašavali i ovaj jedan (čitaj: Bravo Vice!)... Klinika statična ali u konačnici konkretnija. U drugom poluvremenu oni su nama pravili kontre! Utakmica fer. Ovako mlaka drugačija nije ni mogla bit! Očito je većina sudionika bila prefjakasta da bi se ikakva tenzija uopće i pojavila...
Ipak, uzevši u obzir sve izostanke (7) i ozljede (1), možda je i bod dobar...
Na tribinama je definitivno teže nego na parketu!
<<

niđo

Član

Post 13 stu 2009, 10:18

KARLOVAČKO napisao:
niđo napisao:vjerane ako dobijete dalera imate pivu od mene malo stimulansa....he..he..

kako si zna sta nas stimulira!?!?!?:P

razočarenje kola.....
LCD Soundsystem-All My Friends
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010