3. liga mladi
BaJdA napisao:guily napisao:BaJdA napisao:Evo samo da se zafalin delp-u na fer i borbenoj utakmici protiv zagorakisa.... stari puno si nam pomoga.... ako ostanemo u ligi dogodine, a vama budu tribali bodovi slobodno se javi.... tako da IM mogu s guštom pustit...
??? aj ne pizdi bez veze ako nisi gleda utakmicu , o kakvon pustanju pricas ??
još ćeš reč da niste nabrijali maxsovce da nas dobiju.... cilo vrime pričaš kako ste ispali iz lige, a sve činiš da ostanete
alo aj malo se smiri ko je ono nudija max morisu 6 bodova dogodine, mi ili vi ??
daj srami se u trecoj malonogometnoj lizi ides namistat
i ne brini ako bude tribalo hsp-u zacinit kraj sezone kakvon pekicon mi smo tu
Zadnja izmjena: guily; 27 tra 2010, 11:40; ukupno mijenjano 1 put/a.
I pape i dida bili su Torcida!!!
guily napisao:BaJdA napisao:guily napisao:??? aj ne pizdi bez veze ako nisi gleda utakmicu , o kakvon pustanju pricas ??
još ćeš reč da niste nabrijali maxsovce da nas dobiju.... cilo vrime pričaš kako ste ispali iz lige, a sve činiš da ostanete
alo aj malo se smiri ko je ono nudija max morisu 6 bodova dogodine, mi ili vi ??
daj srami se u trecoj malonogometnoj lizi ides namistat
i ne brini ako bude tribalo hsp-u zacinit kraj sezone kakvon pekicon mi smo tu
triba bi znat razliku između svađe i diskusije.... pustija van je bronxs, pustit će van opet.... nemoj vriđat jer ja nikoga nisan vriđa... to što smo nudili 6 bodova maxu to je bila zejebancija prije utakmice, a momci su mi sami rekli da su igrali za zagoru i da su nas zato tili dobit...
I bez sudaca i bez miliona Podstrana dobit će novog šampiona
e moj bajda neznan cime san te to uvridia , neda mi se ovde raspravljat,
jeste li nas dobili - jeste, jesmo van cestitali na pobjedi - jesmo i sad ti to nije dosta nego se vatas mornara kako su nan pustili a vidis da je informacija o 6 bodova tocna e sad jeste li se vi zajebavali ili ne ja ne ulazin u to !!
sportski pozdrav i sretno u zadnjen kolu !!
jeste li nas dobili - jeste, jesmo van cestitali na pobjedi - jesmo i sad ti to nije dosta nego se vatas mornara kako su nan pustili a vidis da je informacija o 6 bodova tocna e sad jeste li se vi zajebavali ili ne ja ne ulazin u to !!
sportski pozdrav i sretno u zadnjen kolu !!
I pape i dida bili su Torcida!!!
Zagori niko nikad nije pustija, niti smo mi ikad ikome pustili punih 12 godina. Svake godine smo sve stariji i sve losiji nazalost, zato i jesmo tu di jesmo. Odigramo jednu dobru pa pet losih. Giuly i BaJdA ne trebate se prepirat, nema potrebe. Igra se nogomet i u cetvrtoj i u petoj i to je najvaznije
AUTO SIMPET napisao:Ma ovi bajda piše pizdarije!
Sad ispada da je i Bronx pustija Zagori... Je i mi smo im pustili pa nam sad fale ti bodovi...
Nema puštanja prijatelju. Niti će Bronx pustit Zagori, niti će vama HSP. Imate bodovnu prednost, a ako ne dobijete HSP-a niste ni zaslužili ostat u ligi.
vi ste posebna priča... ove godine ste se provukli u 2.ligu pa dogodine nečemo igrat, ali nadam se nekom našem susretu na ljetnim turnirima...
živija drug
I bez sudaca i bez miliona Podstrana dobit će novog šampiona
BaJdA napisao:AUTO SIMPET napisao:Ma ovi bajda piše pizdarije!
Sad ispada da je i Bronx pustija Zagori... Je i mi smo im pustili pa nam sad fale ti bodovi...
Nema puštanja prijatelju. Niti će Bronx pustit Zagori, niti će vama HSP. Imate bodovnu prednost, a ako ne dobijete HSP-a niste ni zaslužili ostat u ligi.
vi ste posebna priča... ove godine ste se provukli u 2.ligu pa dogodine nečemo igrat, ali nadam se nekom našem susretu na ljetnim turnirima...
živija drug
Ne znam šta imaš protiv nas, pa nas nazivaš "posebnom pričom". S vama smo odigrali dvi korektne utakmice koje smo na našu radost a na vašu žalost dobili. Mi smo svoj prolaz zaslužili. Na vama je da svoj ostanak izborite...
Do nekog novog susreta... Pozdrav!