FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi

<<

costacurta

Novi član

Post 27 tra 2010, 11:03

Nama je utakmica protiv mornara vec bila pocetak priprema za cetvrtu ligu, al ako Bili 9 ne dobije zadnje kolo spremni smo to iskoristit
<<

guily

Česti član

Post 27 tra 2010, 11:38

BaJdA napisao:
guily napisao:
BaJdA napisao:Evo samo da se zafalin delp-u na fer i borbenoj utakmici protiv zagorakisa.... stari puno si nam pomoga.... ako ostanemo u ligi dogodine, a vama budu tribali bodovi slobodno se javi.... tako da IM mogu s guštom pustit...

??? aj ne pizdi bez veze ako nisi gleda utakmicu , o kakvon pustanju pricas ??

još ćeš reč da niste nabrijali maxsovce da nas dobiju.... cilo vrime pričaš kako ste ispali iz lige, a sve činiš da ostanete

alo aj malo se smiri ko je ono nudija max morisu 6 bodova dogodine, mi ili vi ??

daj srami se u trecoj malonogometnoj lizi ides namistat

i ne brini ako bude tribalo hsp-u zacinit kraj sezone kakvon pekicon mi smo tu
Zadnja izmjena: guily; 27 tra 2010, 11:40; ukupno mijenjano 1 put/a.
I pape i dida bili su Torcida!!!
<<

BaJdA

Član

Post 27 tra 2010, 12:51

guily napisao:
BaJdA napisao:
guily napisao:??? aj ne pizdi bez veze ako nisi gleda utakmicu , o kakvon pustanju pricas ??

još ćeš reč da niste nabrijali maxsovce da nas dobiju.... cilo vrime pričaš kako ste ispali iz lige, a sve činiš da ostanete

alo aj malo se smiri ko je ono nudija max morisu 6 bodova dogodine, mi ili vi ??

daj srami se u trecoj malonogometnoj lizi ides namistat

i ne brini ako bude tribalo hsp-u zacinit kraj sezone kakvon pekicon mi smo tu

triba bi znat razliku između svađe i diskusije.... pustija van je bronxs, pustit će van opet.... nemoj vriđat jer ja nikoga nisan vriđa... to što smo nudili 6 bodova maxu to je bila zejebancija prije utakmice, a momci su mi sami rekli da su igrali za zagoru i da su nas zato tili dobit...
I bez sudaca i bez miliona Podstrana dobit će novog šampiona
<<

guily

Česti član

Post 27 tra 2010, 13:49

e moj bajda neznan cime san te to uvridia , neda mi se ovde raspravljat,
jeste li nas dobili - jeste, jesmo van cestitali na pobjedi - jesmo i sad ti to nije dosta nego se vatas mornara kako su nan pustili a vidis da je informacija o 6 bodova tocna e sad jeste li se vi zajebavali ili ne ja ne ulazin u to !!

sportski pozdrav i sretno u zadnjen kolu !!
<<

Stari bek

Novi član

Post 27 tra 2010, 15:11

ali je bilo namistanja?! nema Zagora toliku ponudu ;)
VAR :D
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 27 tra 2010, 16:26

Ma ovi bajda piše pizdarije!
Sad ispada da je i Bronx pustija Zagori... Je i mi smo im pustili pa nam sad fale ti bodovi...
Nema puštanja prijatelju. Niti će Bronx pustit Zagori, niti će vama HSP. Imate bodovnu prednost, a ako ne dobijete HSP-a niste ni zaslužili ostat u ligi.
<<

pietro

Novi član

Post 27 tra 2010, 16:39

Zagori niko nikad nije pustija, niti smo mi ikad ikome pustili punih 12 godina. Svake godine smo sve stariji i sve losiji nazalost, zato i jesmo tu di jesmo. Odigramo jednu dobru pa pet losih. Giuly i BaJdA ne trebate se prepirat, nema potrebe. Igra se nogomet i u cetvrtoj i u petoj i to je najvaznije
<<

goldenko

Novi član

Post 27 tra 2010, 19:55

Ja znam da bi delp popustija severini...................................i ja bi
<<

miro12

Novi član

Post 27 tra 2010, 22:13

goldenko napisao:Ja znam da bi delp popustija severini...................................i ja bi

ne budi siguran za delpa.vjeran je on momčić
<<

goldenko

Novi član

Post 28 tra 2010, 08:52

miro12 napisao:
goldenko napisao:Ja znam da bi delp popustija severini...................................i ja bi

ne budi siguran za delpa.vjeran je on momčić

pusti ti, smantala bi sevka i većeg muškardina ,a di ne bi onakvog karonju ka ča je on
<<

BaJdA

Član

Post 28 tra 2010, 12:19

cili ovaj forum bi tribala bit zajebancija.... očito san potega pitanje koje nisan smija :( .... neka se niko ne ljuti i sretno svima
<<

BaJdA

Član

Post 28 tra 2010, 12:24

AUTO SIMPET napisao:Ma ovi bajda piše pizdarije!
Sad ispada da je i Bronx pustija Zagori... Je i mi smo im pustili pa nam sad fale ti bodovi...
Nema puštanja prijatelju. Niti će Bronx pustit Zagori, niti će vama HSP. Imate bodovnu prednost, a ako ne dobijete HSP-a niste ni zaslužili ostat u ligi.

vi ste posebna priča... ove godine ste se provukli u 2.ligu pa dogodine nečemo igrat, ali nadam se nekom našem susretu na ljetnim turnirima...
živija drug
<<

guily

Česti član

Post 28 tra 2010, 12:52

BaJdA napisao:cili ovaj forum bi tribala bit zajebancija.... očito san potega pitanje koje nisan smija :( .... neka se niko ne ljuti i sretno svima

niko se ne ljuti eto da bog da ostanemo i vi i mi :)))

pozdrav
<<

Stari bek

Novi član

Post 28 tra 2010, 14:00

Porucite Rati iz Zagore da Dedi(max moris) vrati zute bicve koje je ukrea :D
VAR :D
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 28 tra 2010, 20:08

BaJdA napisao:
AUTO SIMPET napisao:Ma ovi bajda piše pizdarije!

vi ste posebna priča... ove godine ste se provukli u 2.ligu pa dogodine nečemo igrat, ali nadam se nekom našem susretu na ljetnim turnirima...
živija drug

Ne znam šta imaš protiv nas, pa nas nazivaš "posebnom pričom". S vama smo odigrali dvi korektne utakmice koje smo na našu radost a na vašu žalost dobili. Mi smo svoj prolaz zaslužili. Na vama je da svoj ostanak izborite...
Do nekog novog susreta... Pozdrav!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010