FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladih

<<

delpiero

Član

Post 05 sij 2014, 14:24

Termin srida 20h, Spaladium arena(350kn-175 kn po momcadi). Ako ima momčad zainteresirana za trening utakmice sa Starim Placom-Adoreom javit se u inbox za dogovor.
<<

FRAFO

VIP član

Post 13 sij 2014, 19:00

POLUSEZONA

Nakon odigranog 13.kola vrijeme je da prenesem svoje dojmove o netom odigranoj polusezoni:
KLINIKA SUĆIDAR je pomalo tromo ušla u sezonu, u prvih 5 kola upisali su tek jednu pobjedu (1-1-3), ali su do kraja nanizali 7 pobjeda i remi u derbiju s Oxom te se probili na čelo tablice. Zajedno s njima je na vrhu i DOMUS koji ima nešto slabiju gol-razliku i poražen je u međusobnom dvoboju. Te dvije ekipe ujedno i vidim kao najizglednije kandidate za naslov.
Samo bod manje od vodećeg dvojca ima OXA TISAK, ali njihova igra me pretjerano ne oduševljava, uglavnom pobjeđuju tijesno što i potvrđuje njihova gol-razlika, ali iznimno cijenim njihov trud i discipliniranost. Bod iza Oxe je LAST MINUTE RENT A CAR, ekipa koja ima samo jedan poraz (neugodnih 3:12 protiv Maslinice) ali boljeg plasmana ih košta čak 6 neriješenih utakmica... Kvalitetom najbliže vodećem kvartetu je MASLINICA, ali u posljednje 4 utakmice nije upisala pobjedu i to ju je udaljilo od vrha.
Po meni će biti veliko čudo ako LIVERPOOL i PIVNICA KARLO izbjegnu ispadanje u 3.ligu.
PIVNICA KARLO je statistički daleko najslabija momčad lige: imaju najslabiji napad i najgoru obranu (29:63) i s 4 boda na kontu teško da se mogu nadati nečemu, iako s pravim pojačanjima sve je moguće...
LIVERPOOL još kako-tako drži priključak s ostalim ekipama, ali osim što ima 3 boda manje od konkurencije, kvaliteta i iskustvo je ipak na strani Olive, Ambasadora i Smrdečije...
I za kraj, zanimljivo da najbolju obranu lige ima AMBASADOR NEKRETNINE koji se nalazi u "opasnoj zoni". Razlog tome je njihov jalov napad koji je postigao tek 29 golova (isto kao i posljednjeplasirana Pivnica) što je za ne povjerovati s obzirom da za njih igraju 2 vrhunska golgetera (Cipci i Čoma). Ipak, detaljnijim uvidom u nastupe igrača se vidi da je Čoma igrao samo prva 2 kola (1 gol, oba poraza), a Cipci je sakupio tek 6 nastupa (4 gola)...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

croatia_kman_fan

Novi član

Post 21 sij 2014, 15:32

Ja ću komentirat samo Kliniku i Domus Croatia Kman. Nakon pet odigranih kola neki promatrači su obe ekipe vidjeli u ljutoj borbi za opstanak. Moje mišljenje je bilo da će sve doći na svoje i da ćemo polako krenuti i biti pri vrhu ( među prvih pet-šest ekipa). Ko pravi dizelaši, polako u utrku , a kada se sve zakotrlja i zagrije udari visok ritam. Sada kada je relativno osiguran primarni cilj (opstanak), apetiti rastu... Vidjet ćemo gdje će biti kraj. Fabo, veselim se unaprijed našem dvoboju u trećem kolu i nadam se revanšu za poraz u prvom dijelu.
P.S. Nadam se da nije ostalo sve samo na obećanom praščiću za drugo mjesto. Valjda je nešto i zablejalo za prvo mjesto na polusezoni...
<<

josip

VIP član

Post 24 sij 2014, 14:51

last minute - klinika 5:2

cestitam svojima na zasluzenoj pobjedi, nismo dali Klinici puno sansi veceras svi su odlicno odigrali. iako smo ostali bez lea koji je otisa u ligu vise, angazman g. Vrlete 39god Cambiassa iz Diskonti Tonija pokazao se punim pogodkom, covik moze istrcat duplo vise od 10 godina mladjih :)
<<

croatia_kman_fan

Novi član

Post 04 vel 2014, 20:04

Koja tišina na forumu, čudo jedno. Pogotovo me brine Fabo. Nema ga za čut ima dva mjeseca. Biće da praščićen i janjetinom sapuna dasku Domusu da nas tako skine sa, trenutno, prve pozicije. Samozatajan je (ova dva poraza ne računam - startali su oni na sličan način i u prvom dijelu pa su na kraju završili na prvom mjestu), očito se sprema ljuta taktika za četvrtak. U svakom slučaju vjerujem da će utakmica bit fer a onda na slijedećoj utakmici neko plaća pive za protivničku ekipu (makar to bio i ja ). Vidim da kod njih nema kažnjenih, ozlijeđenih, sve koji su eventualno spriječeni u dolasku čeka ispričnica na porti u dvorani. Faaabooo, jaaaaavi seee !!!!!
<<

torres19

VIP član

Post 04 vel 2014, 22:25

Ja ovi zadnji poraz itekako računam.kamo sriće da je više ekipa u ligi ka Klinika ,nebi bilo straha za opstanak .
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

croatia_kman_fan

Novi član

Post 05 vel 2014, 20:08

Eeeeej, Torres! Polako čovječe, pa nije Fabo a ni klinika ekipa za vađenje i podcjenjivanje. To da ste ih dobili dva puta ove sezone govori više o vama nego o njima. Imali ste kvalitetan pristup i odmah se vidi rezultat. Ja vjerujem da vi imate kvalitetu za izborit opstanak u ligi ali i oni su ekipa za gornji dio tablice ( po mom sudu u prvih pet). I nije ovo podilaženje Fabi i Klinici da se odmah razumijemo. Mi ćemo dati sve od sebe da im se revanširamo za poraz u prvom dijelu...
<<

fabiofabio

Česti član

Post 05 vel 2014, 20:20

Pozdrav ekipa.Da ne ispadne da vam se ne javljam nakon poraza,evo par crta.
Cestitke ekipama Last minute i Arsenal na zasluzenim pobjedama.I jedni i drugi su odigrali bolje i vise su tili pobjedu sta im se na kraju i ostvarilo.
A sada na redu mali derbi,iskusni strateg Micun protiv iskusne Klinike...koji dvoboj titana hahaha
Micune obecane su nam i premije tako da ce motiv bit na nivou,nadam se da ce to biti dovoljno za pobjedu.
Pozdrav pa se vidimo.
Hajduk Split
<<

rooney

Novi član

Post 06 vel 2014, 08:37

Evo i moje prognoze za iduće kolo koje bi moglo bit jako zanimljivo...
06.02.2014.|16:00|MAX - MORIS|GRM I TUNJ|2
Mislin da ce ovo bit jednosmjerna utakmica sa dva plus razlike
|06.02.2014.|16:55|NEGRO SPINUT|AMBASADOR NEKRETNINE|1
Crnci su u naletu jako su opasni dolazi ih puno bit će jako opasni svakome do kraja sezone
|06.02.2014.|17:55|SMRDEČIJA|OLIVA|2
Tesko da smrdecija moze do bodova sa dva dobra igrača
|06.02.2014.|18:50|KLINIKA SUĆIDAR|DOMUS - Croatia Kman 83|1
Iskustvo protiv trkački moćne ekipe, bit će zanimljivo
|06.02.2014.|19:50|LAST MINUTE RENT A CAR|PIVNICA KARLO 1
Pročitaj pod max-moris
|06.02.2014.|20:45|MASLINICA|SPLITSKA BANKA - MLADI|X
Evo jednog x da digne dobitak
|06.02.2014.|21:45|LIVERPOOL|OXA TISAK|1
Navijačka jedinica
Eto moje prognoze na brzinu. Šta se lige tiče bas sam jučer malo pogleda moje komentare s početka sezone i za sada sam veliku većinu dobro prognozira izuzev domusa... Liga je max interesantna dosta odlicnih ekipa borbenih spremnih svakog pobjedit.. Bit ce fight do zadnjeg kola bez ikakvog favorita svi imaju svoju sansu , naravno pričam o prvih 5 ekipa... Pozzz
[/bet7]
<<

FRAFO

VIP član

Post 06 vel 2014, 11:59

16.KOLO

MAX - MORIS - GRM I TUNJ ------------------------------------------------------ 2
-utakmica bez velikog značaja, obje su ekipe u sigurnoj sredini. Očekujem sličnu utakmicu kao u 1.dijelu i pobjedu "grmova"
NEGRO SPINUT - AMBASADOR NEKRETNINE -------------------------------------- X2
-Ambasador je slavio u njihovom prvom međusobnom dvoboju, pa ne vidim razlog zašto to ne bi ponovio, pogotovo sada kada su Spinutu suspendirana 3 igrača...
SMRDEČIJA - OLIVA ------------------------------------------------------------------ 1
-obje ekipe su po meni razočarale rezultatima puno slabijim od očekivanog. Prednost dajem Smrdečiji koja ima 2 igrača sposobna riješiti utakmicu.
KLINIKA SUĆIDAR - DOMUS CROATIA KMAN --------------------------------------- 2
-derbi kola! Klinika je polusezonu završila na 1.mjestu i stala, upisala 2 uzastopna poraza i skliznula na 5.mjesto. Domus još od 10.mjeseca ne zna za poraz, posljednjih 9 kola su neporaženi (8 pobjeda i 1 remi) i s utakmicom manje predvode drugoligašku karavanu. Ja bi ovdje ipak prednost dao Domusu koji je u boljoj formi i po meni su najveći favoriti za naslov.
LAST MINUTE RENT A CAR - PIVNICA KARLO -------------------------------------- 1
-zicer kola! Možda neće biti rezultatski uvjerljivo, ali pobjeda Rent-a-cara ne bi smjela izostati
MASLINICA - SPLITSKA BANKA MLADI ----------------------------------------------- 1
-Maslinica ima ekipu za sami vrh i očekujem njihovu pobjedu, iako "bankari" znaju iznenaditi
LIVERPOOL - OXA TISAK -------------------------------------------------------------- 2
-vjerujem da će "redsi" učiniti sve da pobjegnu iz zone ispadanja, ali u ovoj utakmici im ne dajem prevelike izglede. Tko zna, Torres je suspendiran pa možda i iznenade... :lol:
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 07 vel 2014, 01:02

Pivnica Karlo - Last minute --> 5:1

Prije nas Domus dobia Kliniku

Ambasador i Negro igrali X

Smrdečija dobila Olivu
<<

okocha

Član

Post 17 vel 2014, 01:07

Cestitke Klinici na 25g postojanja! Malo je onih koji su i blizu, a kamoli više, pozivite još bar toliko! Maslinica
<<

croatia_kman_fan

Novi član

Post 18 vel 2014, 18:39

Čestitke Klinici za 25.rođendan od Domus Croatia Kmana. Nadam se da je rođendan dostojno proslavljen, a sada bi bio red da se vratite polako i u pobjednički ritam. Pive stižu u četvrtak, a do tada mi se grijemo u odnosu na vas na +9.
P.S. Kada je Klinika osnovana mi taman krenili u prvi razred !!!!!!!
<<

FRAFO

VIP član

Post 20 vel 2014, 14:32

OLIVA - OXA TISAK ------------------------------------------------------------------ 2
-Olivi ne ide najbolje ove sezone, jako su blizu zone ispadanja. Oxa je među ekipama koje su u konkurenciji za plasman u višu ligu, iako nisam siguran da ih to zanima...
SPLITSKA BANKA MLADI - KLINIKA SUĆIDAR -------------------------------------- 2
-nakon jesenskog naslova Klinika je nanizala 3 poraza i vrijeme je da se vrate na pobjednički kolosjek
PIVNICA KARLO - AMBASADOR NEKRETNINE -------------------------------------- X2
-derbi začelja; malu prednost dajem Ambasadoru
LIVERPOOL - NEGRO SPINUT ------------------------------------------------------- 2
-borbeni "crnci" su u konkurenciji za 1.ligu i ne vjerujem da ih "redsi" mogu iznenaditi, iako bi volio da sam u krivu
MASLINICA - GRM I TUNJ ----------------------------------------------------------- 1
-Maslinica je ipak kvalitetnija i s ozbiljnim pristupom bi trebali do nove pobjede
LAST MINUTE RENT-A-CAR - MAX MORIS ------------------------------------------ 1
-prednost dajem domaćima, iako "maxovci" znaju iznenaditi...
SMRDEČIJA - DOMUS CROATIA KMAN ---------------------------------------------- 2
-Domus je po meni favorit za naslov
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 21 vel 2014, 00:23

FRAFO napisao:OLIVA - OXA TISAK ------------------------------------------------------------------ 2
-Olivi ne ide najbolje ove sezone, jako su blizu zone ispadanja. Oxa je među ekipama koje su u konkurenciji za plasman u višu ligu, iako nisam siguran da ih to zanima...
SPLITSKA BANKA MLADI - KLINIKA SUĆIDAR -------------------------------------- 2
-nakon jesenskog naslova Klinika je nanizala 3 poraza i vrijeme je da se vrate na pobjednički kolosjek
PIVNICA KARLO - AMBASADOR NEKRETNINE -------------------------------------- X2
-derbi začelja; malu prednost dajem Ambasadoru
LIVERPOOL - NEGRO SPINUT ------------------------------------------------------- 2
-borbeni "crnci" su u konkurenciji za 1.ligu i ne vjerujem da ih "redsi" mogu iznenaditi, iako bi volio da sam u krivu
MASLINICA - GRM I TUNJ ----------------------------------------------------------- 1
-Maslinica je ipak kvalitetnija i s ozbiljnim pristupom bi trebali do nove pobjede
LAST MINUTE RENT-A-CAR - MAX MORIS ------------------------------------------ 1
-prednost dajem domaćima, iako "maxovci" znaju iznenaditi...
SMRDEČIJA - DOMUS CROATIA KMAN ---------------------------------------------- 2
-Domus je po meni favorit za naslov

Bome, prve tri si pogodia... Oliva i Splitska izgubili, mi i Ambasador igrali neriješeno...
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2013/2014