FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladih

<<

admin

Site Admin

Post 05 ruj 2013, 21:46

3. liga mladih

3. liga mladih, sezona 2013/2014
<<

FRAFO

VIP član

Post 21 ruj 2013, 13:57

Pozdrav svim trećeligašima. Malo mi je neobično da na dan odigravanja 1.kola još nitko nije napisao nijedan komentar, pa evo da ja napišem svoja očekivanja...
Ono najbolje što je prošle sezone 3.liga imala za ponuditi otišlo je u 2.ligu, tako da ove sezone očekujem borbu za naslov između ekipa koje su došle iz 4.lige. Prvi favorit lige je UDRUGA BOĆARA BRANITELJA koja je uvjerljivo osvojila 4.ligu, a njoj najbliži trebali bi biti NEVERA CB ALBATROSS i MILNA. Nakon njih iz drugog plana svoju šansu će vrebati BILI 9 i PISMON ZVATI, te s njima zaključujem krug kandidata za prva 2 mjesta.
Što se tiče borbe za ostanak, ako se nisu ozbiljnije pojačali najugroženiji bi trebali biti GRADSKA, MERTOJAK i LOBBY BAR SPLIT...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 21 ruj 2013, 21:01

Andora - Gradska 6:2

Od pustih igrača na papiru, 5 ih bude na terenu. Bit ce zanimljivo :D
Dvornik...since 1474
<<

DON FABIO

VIP član

Post 21 ruj 2013, 21:39

Nadam se da je istinita ona da se prvi macici u vodu bacaju. Samo se bojim da ne bude previse prvih macica i da ce se gospoda udostojat napravit registracije za drugo kolo jer igrat prvu utakmicu s 4 covika je u najmanju ruku neozbiljno da ne upotrebljavam teze rici. Sve ti je placeno, sve imas na gotovo, radis ono sta volis, pa jednostavno ne kuzim poantu. Zlatan Otok se pojaca i bit ce pretendenti za vrh, to sta smo mi skovace bez zamjene ne umanjuje njihovu pobjedu nimalo, mogla je bit i uvjerljivija da budem posten. Nadam se da cu na kraju sezone s osmijehom citat ovaj post i da ce de stvari dramaticno promijenit nabolje. Bolje jednu izgubit 6-0 nego sest po 1-0. Tjesim sam sebe :).
Sritno svima u novoj sezoni koja ce nadam se bit zanimljiva i sta manje ozljeda pa nek zabava krene :mrgreen:
F-OFF!!!
<<

FC_Kavana_Club

Novi član

Post 22 ruj 2013, 14:59

Kavana-Mertojak 4-2, utakmica izjednacena do samog kraja, onda mi tradicionalno dobijamo u zadnju minutu. Mertojak kod 2-2 falija 2 akumulirana, bolje rec obranija ih nas golman, i onda minut i 20 prije kraja 3-2 pa kasnije i 4-2.
Nase ambicije ove sezone nisu vezane uz teren, kako nam je ovo prvi put da ligu igramo subotom imamo ciljeve koji su ticu izvedbi van terena. Nas moto je poist-popit-proveselit se, a suparnicima zelimo puno srice u borbi za sta boljim plasmanom.
AGAINST MODERN FOOTBALL - FC KAVANA CLUB
<<

torres19

VIP član

Post 23 ruj 2013, 14:45

FC_Kavana_Club napisao:Kavana-Mertojak 4-2, utakmica izjednacena do samog kraja, onda mi tradicionalno dobijamo u zadnju minutu. Mertojak kod 2-2 falija 2 akumulirana, bolje rec obranija ih nas golman, i onda minut i 20 prije kraja 3-2 pa kasnije i 4-2.
Nase ambicije ove sezone nisu vezane uz teren, kako nam je ovo prvi put da ligu igramo subotom imamo ciljeve koji su ticu izvedbi van terena. Nas moto je poist-popit-proveselit se, a suparnicima zelimo puno srice u borbi za sta boljim plasmanom.

Pozdravljam vaše ambicije,svaka čast.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

FC_Kavana_Club

Novi član

Post 25 ruj 2013, 17:00

torres19 napisao:
FC_Kavana_Club napisao:Kavana-Mertojak 4-2, utakmica izjednacena do samog kraja, onda mi tradicionalno dobijamo u zadnju minutu. Mertojak kod 2-2 falija 2 akumulirana, bolje rec obranija ih nas golman, i onda minut i 20 prije kraja 3-2 pa kasnije i 4-2.

Pozdrav jednom od boljih sudaca ako ne i najboljem! ;)
AGAINST MODERN FOOTBALL - FC KAVANA CLUB
<<

torres19

VIP član

Post 26 ruj 2013, 19:43

FC_Kavana_Club napisao:
torres19 napisao:

Pozdrav jednom od boljih sudaca ako ne i najboljem! ;)

Ako u subotu iza utakmice još budeš ovako razmišlja i dilija kompliment onda ga prihvaćam i zahvaljujem :D u protivnom ćemo kazat da si se malo zaletija ali i don mora bit zadovoljan sa suđenjem:P
stvarno je lipo kad se ekipa ide proveselit ,podružit u ovom svitu presinga i frustracija nedostatka ljubavi ,razumijevanja,zadovoljstva i novaca čoviku je balun lipa razonoda a gubit nevoli nitko prvi ja ,za potpuno zadovoljstvo i uživanciju rezultat nije nevažan ,onda je i fešta glasnija.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

FRAFO

VIP član

Post 27 ruj 2013, 13:16

2.kolo

ANTIPIROS - BILI 9 2
-Antipirosovci su iskusniji, ali fizički nespremni...
NEVERA CB ALBATROSS - MNK ŠOLTA 1
-ovo bi trebao biti zicer. Ipak je Nevera jedan od fevorita lige...
FC KAVANA CLUB - LOBBY BAR SPLIT 1
-po meni Kavana je bolja ekipa, iako nikad ne znaš s kakvom će se ekipom Dinko okupit...
GRADSKA - KACUNAR 2
-Gradska je po meni najneozbiljnija ekipa u udruzi, nemaju vratara i uvijek se jedva okupe, iako ima tu nekoliko odličnih pojedinaca (Gugić, Božić)...
MILNA - UDRUGA BOĆARA BRANITELJA 2
-derbi kola; "boćari" su po meni glavni favoriti za naslov
ZLATAN OTOK SV.NEDELJA - ANDORA 1
-Malvasija je okupio jako dobru ekipu koja će konkurirati za vrh ako se održi na okupu...
MERTOJAK - PISMON ZVATI 1
-"pivači" su totalno drugačija momčad u odnosu na prethodnu sezonu, neusporedivo su slabiji. Mertojak je doveo 2 solidna igrača i trebao bi ovo dobiti...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

DON FABIO

VIP član

Post 27 ruj 2013, 19:30

Moj Frafo, razumljivo je da ti ne znas kakvu cu ja ekipu okupit, baza je u tome sta ne znam ni ja :P
Prvo kolo smo odigrali s 4 covika, od toga jedino Zokic od lanjske ekipe, dakle totalno u banani, ostali nisu u 2 miseca shvatili da se moraju registrirat pa su vatali zjake dok su se ovi mucili. Komocija na kubik! Kavanu ne poznam, sutra cemo ipak bit nesto kompletniji, a nikad se nisam unaprid prida ni pred puno boljima pa necu ni sad. Necu se razbacivat velikim izjavama i prognozama ni za ovu utakmicu ni općenito, idemo igrat pa sta bude. Triba samo malo ozbiljnosti i rada i onda bi po nekoj logici trebali doći i rezultati (bar se nadam). O tome ko je triba doc pa nije i ko je dosa i u kakvoj je formi, koliko je spreman necu govorit, unutarnji problem. Ja sam uvijek optimista i nadam se da cemo se dizat iz kola u kolo jer mislim, mozda nisam objektivan, ali da imamo nekakvu kvalitetu i da cemo ipak demantirati Frafine prognoze o fenjeru.
F-OFF!!!
<<

Zmaj

Novi član

Post 28 ruj 2013, 09:25

ANTIPIROS - BILI 9 -2-Bili odlična ekipa ako su ostali u istom sastavu,Antipiros s igrom iz 1. kola glavni favorit za ispast
NEVERA CB ALBATROSS - MNK ŠOLTA-x2-na iskustvo
FC KAVANA CLUB - LOBBY BAR SPLIT-2-mislim da su bolji
GRADSKA - KACUNAR-2-
MILNA - UDRUGA BOĆARA BRANITELJA-1-jedni i drugi bi mogli bit dosta visoko,mala prednost Milni
ZLATAN OTOK SV.NEDELJA - ANDORA-2-šta Bobby takne pretvori u zlato
MERTOJAK - PISMON ZVATI-1x-Pismom zvati nisam gleda 1. kolo,Mertojak je moga i triba bolje
<<

Fone

Član

Post 28 ruj 2013, 17:31

NEvera -Šolta 1:8. Debakl na početku treće lige, poraz koji će dugo bolit. Radi kazni, posla, berbe grožđa... došlo nas je samo 5, i to ne baš udarna petorka. Probali smo s igračen golmanon iznenadit brojčano nadmoćnog protivnika, al rezultat sugerira da nije baš išlo. Čestitke Šoltanima na rutinskoj pobjedi, a nama ostaje da se dovedemo u red, ili ćemo se vratit u 4. ligu. S obziron da san zabia jedini gol za nas, zadovoljan san utakmicom :D
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 28 ruj 2013, 19:00

Zlatan otok - Andora 2:2

Prvo poluvrijeme ravnopravno, al pri početku 2. ozljeđuje nam se igrac i ostajemo na 1 zamjeni i tada protivnik preuzima inicijativu do kraja i stišće ans al sretno i spretno izvlačimo bod a oni žale za pobjedom.
ps. Zmaj u maestralnoj predstavi.
Dvornik...since 1474
<<

DON FABIO

VIP član

Post 28 ruj 2013, 23:21

Kavana club- Lobby bar 3-0
A moga bi svasta napisat, ali necu, nema smisla jer ionako se nista ne moze prominit. Izgleda da ipak ima jos macica za bacit u vodu. Triba radit i uozbiljit se jer bodovi ne padaju sami od sebe. Rezultat je takav kakav je, momcima iz Kavane čestitke na zasluzenoj pobjedi, mladi momci, imaju potencijala. Liga će bit dobra ove godine, zanimljiva, a na tribinama sam cuo mišljenje nekolicine ljudi, da je treca liga jaca nego druga, malo nelogicno, ali nakon sta sam pogleda par ekipa i utakmica iz obje lige, pa mogu reci da i dijelim to mišljenje.
Sta se tice sudjenja na današnjoj utakmici, greske se dogadjaju, ne smatram da nas je i Miš i Torres isa namjerno oštetiti i ja se ispricavam radi nekih rijeci i nesportskog ponašanja nekih mojih igraca, jer obojica su mi dragi ljudi i smatram ih prijateljima s kojima cu uvik rado popricati, popiti pice i muski stisnit ruku i ne bi volio da se to promijeni.
F-OFF!!!
<<

rooney

Novi član

Post 29 ruj 2013, 14:43

Fabio nisi pravu nikako ni ti ni taj sta ti je to reka... To su obična naklapanja koja nemaju osnovu.. Ja te dvi lige pratim vec 5,6 godina i mogu ti rec jedino da je u trecoj lizi najvise losih ekipa zadnjih 5 godina.. Uvik do sada je bila borba izmedju max 3 ekipe za ostanak ove godine ce se borit 5,6 sigurno.. Samo se siti kako se maslinica prosetala tom ligom a ni grm nije bija puno losiji a pogledaj sad iako je tek pocelo. Po meni je najveca razlika izmedju prve i druge lige a odmah iza izmedju druge i trece... Svi ostali treca, cetvrta, peta izuzev par ekipa moze svak svakog dobit samo ne mogu ostvarit kontinuitet koji je kljucan za dobar plasman u konacnici..
Sljedeće

Vrati se na: Sezona 2013/2014