3. liga mladih
Pozdrav svima
Ekipa NEGRO SPINUT organizira turnir na male branke...SVI STE POZVANI!!
Dani Spinuta 2013
"DANI SPINUTA"
VELIKI TURNIR NA MALE BRANKE
1.MISTO 4000 KN
2.MISTO 2000 KN
3.MISTO 1000 KN
Izvlačenje 26.04.2013 na DŠR Spinut
4 igrača u polju (4x4) max po ekipi 8 igrača
2x12 čiste igre, od četvrt finala 2x15
Kotizacija 250 KN, prijave do 26.04.2013
na: 098/ 356-964.....091/ 950-2938
Ekipa NEGRO SPINUT organizira turnir na male branke...SVI STE POZVANI!!
Dani Spinuta 2013
"DANI SPINUTA"
VELIKI TURNIR NA MALE BRANKE
1.MISTO 4000 KN
2.MISTO 2000 KN
3.MISTO 1000 KN
Izvlačenje 26.04.2013 na DŠR Spinut
4 igrača u polju (4x4) max po ekipi 8 igrača
2x12 čiste igre, od četvrt finala 2x15
Kotizacija 250 KN, prijave do 26.04.2013
na: 098/ 356-964.....091/ 950-2938
BobyThePoliceman napisao:Andora - Grm & Tunj 2:5
5 min prije kraja nam ne priznaje čisti gol za 2:2. Momci onda korektno prekidaju svoju kontru na drugoj strani. Pokušavamo s golmanom igračem al to loše izgleda. Nekoliko očitih grešaka sudaca na obe strane. I više nego fer ponašanje obe ekipe.
Ona dva sudca su sramota za ligu bili danas. Mislin da su onako očit gol vidili i golubovi u dvorani. Kasnije očita ruka golmana-igrača Andore van dozvoljenog prostora. Zapravo bi trebalo sudcima dat nekakvu invalidninu i nek odu u okuliste rješit to jer nije mala stvar kad ne vidiš na metar udaljenosti i kad ti je par cm i 30 cm svejedno...
"You can be a king or a street sweeper, but everybody dances with the Grim Reaper."
Meni se čini da ovo Andora prodaje bodove.....aaaa sramota pa se vade na izvršitelje pravde i pravice
A poznato je da su ti isti rasadnik pravice po ovim ligama prvaka ..umn stvarno srlja u sramotu...al bit će bolje
Andorci nadam se da će past bar neka jagnjetin...
A bobi bobi dobri moj bobi
hehehe....vaš veteran
A poznato je da su ti isti rasadnik pravice po ovim ligama prvaka ..umn stvarno srlja u sramotu...al bit će bolje
hehehe....vaš veteran
prokrom napisao:Meni se čini da ovo Andora prodaje bodove.....aaaa sramota pa se vade na izvršitelje pravde i pravice
hehehe....vaš veteran
Pusti ti zajebanciju, uvati se vađenja krvi iz kolina...vidiš da nam ide loše bez tebe
A još kad cuješ radosnu vijest od našeg vrlog golmana...
Dvornik...since 1474
KRATAK OSVRT NA SEZONU
Prije svega čestitam MASLINICI na zasluženom naslovu. Tijekom cijele sezone su se pokazali kao najbolja momčad, a osim 9 bodova prednosti imaju najbolji napad i najbolju obranu lige što je za svaku pohvalu, te se nakon 2 sezone provedene u 3.ligi vraćaju u drugoligaško društvo.
AS KUPA je dugo figurirao kao papirnati favorit za naslov, ali mislim da na kraju mogu biti zadovoljni 2.mjestom i plasmanom u 2.ligu. S njima bi se u 2.ligu mogao vratiti i GRM & TUNJ ako se ispune nagađanja o odustajanju jedne prvoligaške ekipe... Valja izdvojiti i vrlo dobar plasman ekipe NEGRO SPINUT, ali i BILI 9 koji davno nisu sezonu završili ovako visoko.
Ostale ekipe su više-manje tu negdi, osim BATERIJE koja je ipak veteranska ekipa. Šteta zbog odustajanja ekipe NESLANOVAC-CB PISTURA, s njima u ligi uvjeren sam da bismo do posljednjeg kola gledali zanimljivu borbu za ostanak.
AS KUPA je dugo figurirao kao papirnati favorit za naslov, ali mislim da na kraju mogu biti zadovoljni 2.mjestom i plasmanom u 2.ligu. S njima bi se u 2.ligu mogao vratiti i GRM & TUNJ ako se ispune nagađanja o odustajanju jedne prvoligaške ekipe... Valja izdvojiti i vrlo dobar plasman ekipe NEGRO SPINUT, ali i BILI 9 koji davno nisu sezonu završili ovako visoko.
Ostale ekipe su više-manje tu negdi, osim BATERIJE koja je ipak veteranska ekipa. Šteta zbog odustajanja ekipe NESLANOVAC-CB PISTURA, s njima u ligi uvjeren sam da bismo do posljednjeg kola gledali zanimljivu borbu za ostanak.
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!