FAQ  •  Registracija  •  Login

UMN Split TV

<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 27 stu 2010, 11:19

Otvaramo posebnu temu za komentare o emisiji. Svi prijedlozi, kritike i pohvale su dobrodosli.

Nakon prvog dana emisija je pogledana 704 puta: prilog o ligama mladih 293, veterani 223, dok je razgovor s predsjednikom pogledan 190 puta (mozda da izaberemo predsjednicu ;))

Komentare o emisiji s drugih tema kopirat cu ovde da sve bude na jednom mjestu.
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 27 stu 2010, 11:21

Vice ColoColo napisao:S osobitim zadovoljstvom mogu objaviti da je ideja s tv emisijom Udruge za mali nogomet - Split realizirana zahvaljujuci entuzijazmu dvojice mladih ljudi: Damira Drazica i Ante Radje. Prva, probna emisija postavljena je na YouTube:

UMN- Split TV

Link na emisiju nalazi se i na stranicama udruge u gornjem desnom kutu, iznad rasporeda danasnjih utakmica.

alebic napisao:sve cestitke na emisiji momci hvala vam na opsirnim izvjestajima sa utakmica splitskih liga neka i mi u dalekom svitu mozemo sada vidit sta se dogada u malom nogometu u splitu sve pohvale vidimo se ako bog da na turniru 4 kafica
veliki pozdrav i jos jedanput veliko hvala ALEBIC - BRAJO...................

dalEr 1 napisao:pogledah ovi video ''liga mladi'' i kaže rađa da je prva liga najzanimljivija..kome???..ako ovo nije najzanimljivija liga i po forumu i na terenu onda neka sve ide kvragu..

torres19 napisao:bravo za emisiju više neću gledat hnl ovo je duplo bolje.

PLAC_FUN napisao:Molim voditelja emisije da skoro cijelu a može i cijelu emisiju posveti ekipi Stari Plac, ipak to je BREND!
Zadnja izmjena: Vice ColoColo; 27 stu 2010, 11:35; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

forza morocco

VIP član

Post 27 stu 2010, 11:30

svaka čast i samo naprid... drago mi je ako smo barem 1 promil dali u svemu ovome snimanjem i objavljivanjem utakmica prošlih sezona... :), tu su naravno i zlatari pa ericsson....
<<

Brzi desni

Novi član

Post 27 stu 2010, 12:11

Svaka čast, stvarno su se potrudili...
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 27 stu 2010, 13:59

forza morocco napisao:svaka čast i samo naprid... drago mi je ako smo barem 1 promil dali u svemu ovome snimanjem i objavljivanjem utakmica prošlih sezona... :), tu su naravno i zlatari pa ericsson....

U svakom slucaju. Postoji i ideja da se snimke koje ekipe same rade takodjer dodaju na ovi kanal, pa bi onda svi video uradci koje proizvode nasi clanovi bili na jednom mistu. Vidit cemo, kako bi to izgledalo i kako bi se to moglo realizirat.

Meni se nakon gledanja prve emisije cini da Radja ima potencijala za voditelja, fotogenican je i dosta opusteno i prirodno razgovara sa gostima. Upoznat je i sa ekipama i igracima i sluzbenim osobama, a i razumi kako udruga funkcionira. Sigurno ce uspit osmislit zanimljive priloge. Uz malo prakse virujem da ce mu i onaj dio di komentira rezultate po ligama ic glatko.

Tehnicki detalji ce se popravljat u hodu, evo vec za snimanje druge emisije dodali su i mikrofon tako da ce se bit kvalitetniji zvuk. Meni fali jedan slide prije pocetka priloga s glavne utakmice, di bi bili sastavi i ostali podaci. Mislim da bi se komodno moga kopirat gornji dio naseg zapisnika s interneta. I jos triba napravit najavnu i odjavnu spicu...
Problem je sta Damir sam radi montazu, a to je vremenski zahtjevno pa mu ne ostane previse vrimena za sminkanje.

Zaboravija sam spomenit i Joku Delica koji od ove godine snima utakmice za udrugu i cije se snimke koriste u emisiji. Mislim da ce za kontinuiranu proizvodnju emisije bit nuzna pomoc jos jedne osobe koja bi iz Jokinih snimki izvlacila golove i kljucne detalje. Tako bi se Damiru znacajno olaksala montaza (odnosno ustedilo vrime koje trosi na pregledavanje snimljenih utakmica).
<<

forza morocco

VIP član

Post 27 stu 2010, 14:49

nema sumnje da će bit još bolje...neka snima komentare za lige u nečemu nalik na off room da ne odzvanja i ne čuje se kad prođe bus :):)
<<

jmijac-4

VIP član

Post 27 stu 2010, 17:50

forza morocco napisao:nema sumnje da će bit još bolje...neka snima komentare za lige u nečemu nalik na off room da ne odzvanja i ne čuje se kad prođe bus :):)

Ja sam se odma sitija top liste nadrealista i emisije 'Kucamo na vrata zaboravljenih asova' :D
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

torres19

VIP član

Post 27 stu 2010, 18:20

forza morocco napisao:nema sumnje da će bit još bolje...neka snima komentare za lige u nečemu nalik na off room da ne odzvanja i ne čuje se kad prođe bus :):)

to san i ja primjetija jedina mala zamjerka za te šumove.
meni je super šta je voditelj emisije jedan od nas i to radi više nego solidno
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

Toma

Član

Post 27 stu 2010, 21:48

Ma početne greške, primjedbe i improvizacije su potpuno razumljive i uopće nisu važne! Dapače, apsolutno su zanemarive u odnosu na ideju, inicijativu i volju ovih momaka... Istina, zagrizli su velik i zahtjevan zalogaj ali ako ustraju mogu napravit stvarno pravu stvar. Ima prostora...
Bravo momci!!
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 28 stu 2010, 15:46

PRAVA STVAR,SVAKA ČAST VIDI SE DA IMA SVE VIŠE I VIŠE ENTUZIJAZMA U UDRUGI...
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

ivan.sk

Član

Post 28 stu 2010, 17:18

Nevjerojatni ste! To je sve šta iman za reć. Toliko energije i želje imate da je to za vam bit zahvalan a po potezima i svemu šta ste dosad ućinili vidi se da znate!
VELIKO I NAJVEĆE BRAVO!
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 28 stu 2010, 23:14

WITSCHGE napisao:PRAVA STVAR,SVAKA ČAST VIDI SE DA IMA SVE VIŠE I VIŠE ENTUZIJAZMA U UDRUGI...

Ma tribaju ljudi shvatit da svi mi cinimo udrugu, svaki igrac i sve ekipe. Udruga nije neka privatna firma koja na nama zaradjuje, nego je to nasih skoro 2500 clanova organiziranih u 150 ekipa koji skupljaju novce da bi mogli platit suce i dvoranu i jos dvoje zaposlenika koji sve to tribaju organizirat.
Nasa najveca snaga je to sta nas ima puno, svakakvih profila i zanimanja, a svima je zajednicko da volimo balun. Kad bi samo svaki stoti se malo angazira oko udruge mogli bismo puno toga napravit. Je da je u nasem mentalitetu rugat se sa svim i svakim, a drustvo nam je doslo takvo da se volontere tretira ka redikule ili pokvarene tipove koji imaju skriveni interes, ali ja sam vec upozna dosta svita koji su iz cistog zadovoljstva ulozili vrime i energiju za dobrobit udruge. Po meni je prvi zadatak nas ka Upravnog odbora nac takve ljude i potaknit ih i podrzat ih u projektima ka sta je ovaj.
<<

prika

Član

Post 29 stu 2010, 13:06

Svaka čast na svemu.......same pohvale i pozitvni komentari............samo tako nastavite :-)
<<

svilaja1508

VIP član

Post 02 pro 2010, 12:34

Ekipa postavljena je druga emisija na youtube, nadam se da smo se malo popravili te da ćete uživati, napomena treba kada se klikne na link umn tv kliknuti natrag na reprodukciju što je smješteno poviše pa će otvoriti emisiju 2. Pozdrav svima, Ante Rađa
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 02 pro 2010, 13:36

U drugoj emisiji uz pregled dogadjanja svih liga pogledajte nastavak razgovora s predsjednikom udruge te poseban prilog s utakmice druge lige mladih Colo Colo - Rotondo.

Sta se reprodukcije tice vrlo je jednostavno: kad se otvori kanal na Youtube jednostavno sa strane odaberete drugu emisiju di ce vam se otvorit pod meni s tri odvojena priloga ka i kod prve emisije...

Napominjem da je prva emisija pogledana vise od 600 puta sta mislim da je odlican uspjeh. Sve cestitke autorima emisije, na drugoj se vidi i korak naprid.
Zadnja izmjena: Vice ColoColo; 02 pro 2010, 13:43; ukupno mijenjano 1 put/a.
Sljedeće

Vrati se na: Sezona 2010/2011