josip_radic napisao:@@@ napisao:josip_radic napisao:Sigurno, možda ću ti i poštom poslati samo kad bih znao tko si. Inače suzdržao bih se komentara za novoizrečenu kaznu. Živili!
Također meni se nema tko što ugurivati i tako to, a pogotovo Mate, znamo se on i ja dobro tako da ti primjedba i nije baš na mjestu, a ti misli što i kako hoćeš. Tvoje pravo.
Josipe moj cijeli život vodiš sa rukavicama,daj ih malo skini.Čitam a ne vjerujem da je Jurić vrijeđa Babelija šta je reka da je ovo TVOJA i PIPIJEVA PRĆIJA!!!!
Ja sam za to da ga se kazni da više ne smije ući na GRIPE!
Udar na tvoj EGO udar je na savez,tako to tumačiš.
Krivo tumačenje. Udar na moj ego nije udar na Udrugu. Udar na instituciju Disciplinskog suca (ili bilo koju instituciju Udruge) je udar na Udrugu. Tako to tumačim. Civilizirana rasprava svakako, fer komunikacija također. Marka možda i duže od tebe znam, nije to ništa osobno, sve će se to normalno riješiti, ali mislim da svi trebamo svoja nezadovoljstav bilo čim ispoljiti na papiru kako bi ih lakše otklonili, a ne vikajući po dvorani. Možda nisam u pravu, ali to je moje mišljenje...
Pa ne vidim da je bilo vrijeđanja pa mi nije jasno.Ma sve u svemu i da je bilo vrijeđanja možda bi dobia jednu utakmicu neigranja kad se za udaranje dobije ćetiri.
Na to smo spali!!!!!!!!!SVI MI