FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

@@@

Novi član

Post 22 tra 2010, 20:04

josip_radic napisao:
@@@ napisao:
josip_radic napisao:Sigurno, možda ću ti i poštom poslati samo kad bih znao tko si. Inače suzdržao bih se komentara za novoizrečenu kaznu. Živili!
Također meni se nema tko što ugurivati i tako to, a pogotovo Mate, znamo se on i ja dobro tako da ti primjedba i nije baš na mjestu, a ti misli što i kako hoćeš. Tvoje pravo.

Josipe moj cijeli život vodiš sa rukavicama,daj ih malo skini.Čitam a ne vjerujem da je Jurić vrijeđa Babelija šta je reka da je ovo TVOJA i PIPIJEVA PRĆIJA!!!!
Ja sam za to da ga se kazni da više ne smije ući na GRIPE!
Udar na tvoj EGO udar je na savez,tako to tumačiš.

Krivo tumačenje. Udar na moj ego nije udar na Udrugu. Udar na instituciju Disciplinskog suca (ili bilo koju instituciju Udruge) je udar na Udrugu. Tako to tumačim. Civilizirana rasprava svakako, fer komunikacija također. Marka možda i duže od tebe znam, nije to ništa osobno, sve će se to normalno riješiti, ali mislim da svi trebamo svoja nezadovoljstav bilo čim ispoljiti na papiru kako bi ih lakše otklonili, a ne vikajući po dvorani. Možda nisam u pravu, ali to je moje mišljenje...

Pa ne vidim da je bilo vrijeđanja pa mi nije jasno.Ma sve u svemu i da je bilo vrijeđanja možda bi dobia jednu utakmicu neigranja kad se za udaranje dobije ćetiri.
Na to smo spali!!!!!!!!!SVI MI
Zadnja izmjena: @@@; 22 tra 2010, 20:05; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

@@@

Novi član

Post 22 tra 2010, 20:06

josip_radic napisao:
@@@ napisao:
josip_radic napisao:Mene nema zašto biti, uistinu... Lijepo je vidjeti da me ljudi koje predstavljam poštuju, ne svi naravno nego velika većina. A nemoguće je očekivati da me baš svi podržavaju jer neki ne razumiju, neki ne prihvaćaju, nekima nisam drag, neki su zavidni, neki ne vide mnoge učinjene kvalitetne stvari i pomake, ali sve je to normalno. nemam kome št zamjeriti. kada primjetim da ljudi ne podržavaju više ono što radim za našu zajedničku Udrugu, ne tresi se doći će neki novi predsjednik koji će ti možda biti draži i simpatičniji. Iako ne bi bilo loše da povedeš računa o svome jadnom i otužnom riječniku. Grubo je čitati uvrede na bilo čiji račun, ati kako hoćeš, meni ne dira to puno, jer bitno je tko piše... Živio.

Umišljen si ako misliš na tih par šipaka sa foruma da si bogom dan.Trudiš se ti niko nije reka ali trudio se i Polanćec!

Umišljen nisam. Napravi anketu, sve je tu čisto. Opozvati me može većina ako niste zadovoljni. Pokušajte, nemam vam što zamjeriti, ako postoji netko bolji, zašto ne, samo mislim da ih se ne bi baš puno prihvatilo velikog posla za koji nema nikakve financijske naknade već samo gubitka vrmena, živaca i prilično velikih troškova... Nemoj zamjeritit, sada moram ići, na sljedeće postove odgovoriti ću večeras ili sutra. Pozdrav

Kada ćujem SvagušuJosipe da se razumimo , nemam ja ništa protiv pipija fer je igrač,ali mi smeta što za sve ne vrijede ista pravila.UDARANJE
Zadnja izmjena: @@@; 22 tra 2010, 20:10; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

lisandro

Česti član

Post 22 tra 2010, 21:36

@@@ napisao:
josip_radic napisao:
prolaznik napisao:jos ce mu i smanjit kaznu radi lijepog ponasanja tijekom izvrsavanja kazne :P

A tko zna, samo ne bih želio da neki povraćaju.

radiću SRAM DA TE BUDE!!!!!

frajeru fali sexa malo
<<

lisandro

Česti član

Post 22 tra 2010, 21:42

@@@ napisao:
josip_radic napisao:
@@@ napisao:Josipe moj cijeli život vodiš sa rukavicama,daj ih malo skini.Čitam a ne vjerujem da je Jurić vrijeđa Babelija šta je reka da je ovo TVOJA i PIPIJEVA PRĆIJA!!!!
Ja sam za to da ga se kazni da više ne smije ući na GRIPE!
Udar na tvoj EGO udar je na savez,tako to tumačiš.

Krivo tumačenje. Udar na moj ego nije udar na Udrugu. Udar na instituciju Disciplinskog suca (ili bilo koju instituciju Udruge) je udar na Udrugu. Tako to tumačim. Civilizirana rasprava svakako, fer komunikacija također. Marka možda i duže od tebe znam, nije to ništa osobno, sve će se to normalno riješiti, ali mislim da svi trebamo svoja nezadovoljstav bilo čim ispoljiti na papiru kako bi ih lakše otklonili, a ne vikajući po dvorani. Možda nisam u pravu, ali to je moje mišljenje...

Pa ne vidim da je bilo vrijeđanja pa mi nije jasno.Ma sve u svemu i da je bilo vrijeđanja možda bi dobia jednu utakmicu neigranja kad se za udaranje dobije ćetiri.

kralju straaasan si
<<

p.i.g.

Novi član

Post 22 tra 2010, 22:19

lisandro napisao:
@@@ napisao:
josip_radic napisao:Krivo tumačenje. Udar na moj ego nije udar na Udrugu. Udar na instituciju Disciplinskog suca (ili bilo koju instituciju Udruge) je udar na Udrugu. Tako to tumačim. Civilizirana rasprava svakako, fer komunikacija također. Marka možda i duže od tebe znam, nije to ništa osobno, sve će se to normalno riješiti, ali mislim da svi trebamo svoja nezadovoljstav bilo čim ispoljiti na papiru kako bi ih lakše otklonili, a ne vikajući po dvorani. Možda nisam u pravu, ali to je moje mišljenje...

kralju straaasan si

I ja mislin da je strašan.
<<

artem2

Česti član

Post 22 tra 2010, 23:27

GARAŽA PUJANKE - ARTEM 2 : 3 (0 : 1), igrali cilu utakmicu s igračem golmanom i na kraju sezone uspili dobit, mogla je i Garaža do pobjede ali par puta nisu pogodili praznu branku.....
<<

KARLOVAČKO

Član

Post 23 tra 2010, 00:13

GRM-POKRETNINE 5:4
GUBILI PA OPEET GUBILI I ONDA DOBILI!!!!ČUDNA JE TO IGRA
GRM&TUNJ
<<

TATA 4

Novi član

Post 23 tra 2010, 02:49

georgebest napisao:
big brother1 napisao:
georgebest napisao:boli me pišo jel se ko naljutija,nek bude realan,izasa je edo 3 puta sam na golmana i ovi je obranija...i tribai smo dobit deset razlike jer smo bolji...

je stvarno ste bolji zato i jeste pobjedili

pogledaj tabelu i medjusobni omjer...

velike cestitke georgebestu sta su isprid nas na tabeli,ipak su oni bolji od nas,ajde momak smisan si lani ste nam gledali u leda tako i ove godine se desilo,zato nemoj se puno brcit.POGLEDAJ TABELU i dobro je prostudiraj.
<<

big brother1

Član

Post 23 tra 2010, 02:56

TATA 4 napisao:
georgebest napisao:
big brother1 napisao:je stvarno ste bolji zato i jeste pobjedili

velike cestitke georgebestu sta su isprid nas na tabeli,ipak su oni bolji od nas,ajde momak smisan si lani ste nam gledali u leda tako i ove godine se desilo,zato nemoj se puno brcit.POGLEDAJ TABELU i dobro je prostudiraj.

ŠTA JE JE MOMCI SU BOLJI ODNAS NA TABLICI I TOČKA TU SE NEMA ŠTA RASPRAVLJAT
<<

Toma

Član

Post 23 tra 2010, 07:33

OXA - COLO COLO 1:2
Eto, ipak smo ispratili sezonu pobjedom. Na kraju, isto misto (7.) i isti broj bodova (37) ka i lani... Ista meta, isto odstojanje...
Utakmica prosječna, ka osrednji trening - nismo se ni mi ni protivnik baš previše slomili. S tim da je Oxa bila bez zamjene...
Čestitam protivniku na korektnoj partiji!
<<

scochco

Novi član

Post 23 tra 2010, 08:34

georgebest napisao:
big brother1 napisao:
georgebest napisao:boli me pišo jel se ko naljutija,nek bude realan,izasa je edo 3 puta sam na golmana i ovi je obranija...i tribai smo dobit deset razlike jer smo bolji...

je stvarno ste bolji zato i jeste pobjedili

Evo sad kad pogledam tabelu i vidim da ste bolji, stvarno vam cestitam!!!!!!!!!!
<<

admin

Site Admin

Post 23 tra 2010, 09:14

Ulozija sam malo truda pa sam izbacija uvredljive izraze iz prethodne rasprave. Normalno bi pobrisa kompletne postove, ali nisam tija da ispadne da se brisu kritike predsjedniku.
Gospodina @@@ bi molija da se ostalim forumasima ne obraca koristeci izraze tipa sroljo, id...., đubre i sl. inace cu ga banirat sta mi je puno manje posla nego prepravljat postove...
Pozdrav
<<

@@@

Novi član

Post 23 tra 2010, 10:33

admin napisao:Ulozija sam malo truda pa sam izbacija uvredljive izraze iz prethodne rasprave. Normalno bi pobrisa kompletne postove, ali nisam tija da ispadne da se brisu kritike predsjedniku.
Gospodina @@@ bi molija da se ostalim forumasima ne obraca koristeci izraze tipa sroljo, id...., đubre i sl. inace cu ga banirat sta mi je puno manje posla nego prepravljat postove...
Pozdrav

isprika svima
<<

skalice

Član

Post 23 tra 2010, 10:52

TATA 4 napisao:
georgebest napisao:
big brother1 napisao:je stvarno ste bolji zato i jeste pobjedili

A šta si ti iskopa,i zašto ???
Jedan si od starijih na forumu a ponašaš se ka najmlađi.
Nema ova rasprava smisla,ko se itnija, itnija se,na greškama se uči,uostalom svak ima visoko mišljenje o sebi,to je čoviku urođeno...pozz

MOJ TATA JE BOLJI OD TVOGA !!!!!!
ultra'
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 23 tra 2010, 12:51

Zavrsila je jos jedna sezona, 10eta jubilarna za ColoColo.
Napocetku sam reka da bi za nas bija uspjeh uc medju prvih 7, zbog cega me vecina suigraca optuzila da sam preskroman. Na kraju smo dohvatili upravo 7. poziciju sta je realno s obzirom na prikazane igre.
Prvi dio sezone smo gotovo cili igrali bez Duje koji nam je jedan od kljucnih igraca sta nam je objektivno bija veliki hendikep. Bajamic kolika god klasa bija ipak nije uigran s ostatkom ekipe tako da njegov ucinak nije bija toliki koliki bi objektivno moga bit. Drugi dio skoro da nije ni dolazija.
Jos jednom se ka veliki problem pokazala nasa neefikasnost. Obrana je bila jako dobra, medjutim realizacija kontri i posebno bezidejna igra protiv "kucice" kostala nas je gubitka previse bodova protiv objektivno slabijih protivnika.
Ka pozitivne stvari bi izdvojia igru Marija koji je konacno sazrija i pocea igrat na nivou kojeg ja od njega ocekujem vec 8 godina, i najmladjeg Zokija kojeg smo doveli ove godine i koji se pokaza ka pojacanje u svakom smislu i koji je igra iz utakmice u utakmicu sve bolje. Mislim da bi dogodine moga pruzit jos vise.
Sta se tice ostalih ekipa, volija bi naglasit da su ove godine svi bili vrlo korektni u utakmicama s nama tako da se ne sicam ni jedne utakmice iza koje su ostali repovi.
Drago mi je da je Parna izborila drugo misto (i to drugi dio bez Mladje koji im je ipak najbolji igrac) jer su vrlo korektni i igraju lipi balun. Isto tako mi je zaj Kmana koji je ispa, oni su mi simpaticna ekipa jos od vrimena kad smo trenirali skupa kod njih na betonu. Pipi, Robi i Sunje igrali su vrhunski balun, a uz to su prva liga ljudi. Nadam se da cete opet skupit takvu ekipu.

Veliki pozdrav svima
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010