FAQ  •  Registracija  •  Login

Suđenje i suci

<<

josip_radic

Stari član

Post 29 stu 2009, 12:41

svilaja1508 napisao:STVARNO NIJE U REDU !!,KADA UĐETE U LIGU VIŠE trebate poraditi na tome i da ostanete, vi znate na koji način
uviiiiiiiijek tvrdo č

Ma to pokušavamo, al problem nanm predstavlja što nam je lako sa ovim sucima koji sude 2.ligu, ali opasni su nam ovi što sude 1.ligu... Ako se dogodi da uđemo opet naprijed inzistirati ćemo na zamjeni da ponedjeljkom (1.liga) sude Mikulić, Taraš, Vuković, Drpić, Divić, Šimac itd., a četvrtkom (2.liga) Šimac, Divić, Drpić, Vuković, Taraš, Mikulić itd. pa će valjda biti bolje.
Zadnja izmjena: josip_radic; 29 stu 2009, 12:41; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

Gayathlaj 7

Član

Post 21 pro 2009, 10:40

Vi se sprdate s ovom temon, a mislin da je ozbiljna i jedna od problema saveza-druge.
Jer ipak su oni plaćeni a mi plaćamo da poštujemo ista pravila, i igramo se športa.
<<

svilaja1508

VIP član

Post 21 pro 2009, 15:32

Gayathlaj 7 napisao:Vi se sprdate s ovom temon, a mislin da je ozbiljna i jedna od problema saveza-druge.
Jer ipak su oni plaćeni a mi plaćamo da poštujemo ista pravila, i igramo se športa.

to su male šale
kada igra JOSIPOVA ekipa što u šali što u zbilji dosta ljudi govori da imaju pomoč sudaca, naravno u ovoj ligi
kada su u ligu više isto imaju pomoč sudaca ali isto dvi sezone zaredom ispadnu ,,poanta;,
ako si dobar suci ti ne trebaju pomagati, ako ti pomažu isto češ ispasti u ligu niže ako nemaš kvalitet za tu ligu
uviijek tvrdo č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

stina7

VIP član

Post 21 pro 2009, 15:38

ja sam tarasu da prsut da sudi za nas
<<

lisandro

Česti član

Post 21 pro 2009, 15:54

neznam jel iSTINA al sam cua da su taras i divic dobili bozicnice jedini iz saveza
<<

husref musemić

Član

Post 21 pro 2009, 21:01

Kao neutralni fan futsala a pogotovo 3 lige i momčadi rotonda želio bih da sudcima čestitam na uspješno odrađenim poslom u jesenskom dijelu natijecanja. Naravno da je bilo grešaka ali Bože moj tko radi taj i griješi, sve u svemu suđenje je bilo fer i pošteno a greške koje su se tu i tamo znale desit nisu bile namjerne.
Zadnja izmjena: husref musemić; 21 pro 2009, 21:01; ukupno mijenjano 1 put/a.
--------------------------------------------------
odabrao Đelo Hadžiselimović
<<

stina7

VIP član

Post 21 pro 2009, 22:58

lisandro napisao:neznam jel iSTINA al sam cua da su taras i divic dobili bozicnice jedini iz saveza

hahahahahhahhaahahha taras je dobija bon u keruma a divic je dobia na ruku susku od garaze
<<

Gayathlaj 7

Član

Post 22 pro 2009, 07:44

Gosp. Svilaja onda je moja poanta --igrajmo se športa ,pa ko koga prevari--.
Neko voli ligu više ,neko niže ,neko pati u kojoj ligi igra a neko voli samo igrat..
Pozdrav...
<<

svilaja1508

VIP član

Post 22 pro 2009, 15:05

Gayathlaj 7 napisao:Gosp. Svilaja onda je moja poanta --igrajmo se športa ,pa ko koga prevari--.
Neko voli ligu više ,neko niže ,neko pati u kojoj ligi igra a neko voli samo igrat..
Pozdrav...

nisi me shvatio,,suci griješe, to nekada dobro iritira ekipu ali mislim da to ne utječe na neke važnije odnose
znači druženje, šank , večera ,,važan je i rezultat naravno,,samo se svaka ekipa treba realno staviti gdje joj je mjesto i manje če biti problema sa sucima !!
uviiijek tvrdo č
<<

Gayathlaj 7

Član

Post 23 pro 2009, 07:34

Gospodine Svilaja ja sam sve dobro razumia,svatija samo mislin da vi mene niste.
Nije ni bitno--jer nije mi ni bila namjera raspravljat samo reć da i ako je bila zaje... da nije u redu sprdat se s velikim problemom saweza-udruge--Javno--.
Nekima je to smišno a nekome za plakat...........
Božićni su dani i nema se potribe raspravljat ....
Pozdrav i svako dobro.
Zadnja izmjena: Gayathlaj 7; 23 pro 2009, 07:35; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

svilaja1508

VIP član

Post 23 pro 2009, 19:11

Gayathlaj 7 napisao:Gospodine Svilaja ja sam sve dobro razumia,svatija samo mislin da vi mene niste.
Nije ni bitno--jer nije mi ni bila namjera raspravljat samo reć da i ako je bila zaje... da nije u redu sprdat se s velikim problemom saweza-udruge--Javno--.
Nekima je to smišno a nekome za plakat...........
Božićni su dani i nema se potribe raspravljat ....
Pozdrav i svako dobro.

naravno problem je največi što nema dovoljno sudaca i i malo tko želi u suce ,, i tu dolazi do opuštanja i ležernosti pojedinih !!
udruga PO MENI RADI SUPER I JA IH PODRŽAVAM U SVEMU
UVIJEK SE MOŽE RASPRAVLJATI , bitno je ne dirati se u osobnost svatkoga čovjeka, pozdrav svima a posebno sucima udruge maloga baluna
uviiiiiiijek tvrdo č
<<

Gayathlaj 7

Član

Post 24 pro 2009, 08:27

Pokrenila se mala lavina ali sve je to jer ste vi Gos. Svilaja krivo skroz svatili moj prvi komentar i onda ste ga smišali s kruškama,jabukama i bananama.

Ja "ovi put" uopće nisan priča o sudcima.

Samo san malo komentira pisanje na temu u kojoj se nalazimo.
To je bija samo mali komentar -ni sugestija -ni zločesto-a pogotovo da san koga uvridia,moga san se sam uvridit ali nisan po naravi takav.
Vi ste Gos. Svilaja mislin puno stariji od mene tako da s vama neću ni raspravljat niti objašnjavat se: jer mislin da o ovoj temi imamo drugaćije mišljenje.

A kad se piše o sudcima ja im želim za iduću godinu -dosta treninga,samokontrole,pedagogije,smirenosti,pravednosti,duhovnosti,srće,zdravlja, sve šta sami sebi žele i da rade posal za koji ih mi plačamo .
<<

admin

Site Admin

Post 24 pro 2009, 13:55

Obrisani su nekulturni, primitivni i uvredljivi komentari korisnika "mrzim-ribare". Ponovi li se ovo opet brisat cemo korisnika.
Osim toga mislim da je sam naziv korisnika neprimjeren al eto...
<<

Bumbo

Član

Post 24 pro 2009, 14:49

admin napisao:Obrisani su nekulturni, primitivni i uvredljivi komentari korisnika "mrzim-ribare". Ponovi li se ovo opet brisat cemo korisnika.
Osim toga mislim da je sam naziv korisnika neprimjeren al eto...

Brises post, a naziv je mrzim ribare. Cekaj da jos napise nesto pa ga onda izbrisi.
<<

svilaja1508

VIP član

Post 24 pro 2009, 14:50

Gayathlaj 7 napisao:Pokrenila se mala lavina ali sve je to jer ste vi Gos. Svilaja krivo skroz svatili moj prvi komentar i onda ste ga smišali s kruškama,jabukama i bananama.

Ja "ovi put" uopće nisan priča o sudcima.

Samo san malo komentira pisanje na temu u kojoj se nalazimo.
To je bija samo mali komentar -ni sugestija -ni zločesto-a pogotovo da san koga uvridia,moga san se sam uvridit ali nisan po naravi takav.
Vi ste Gos. Svilaja mislin puno stariji od mene tako da s vama neću ni raspravljat niti objašnjavat se: jer mislin da o ovoj temi imamo drugaćije mišljenje.

A kad se piše o sudcima ja im želim za iduću godinu -dosta treninga,samokontrole,pedagogije,smirenosti,pravednosti,duhovnosti,srće,zdravlja, sve šta sami sebi žele i da rade posal za koji ih mi plačamo .

pročitaj malo bolje
o sucima sam i pretežito pisao
uvijek tvrdo č
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010