3. liga mladi...
Zadnja izmjena: ZLATARIJA DVORNIK; 25 svi 2009, 23:11; ukupno mijenjano 1 put/a.
forza morocco napisao:http://i281.photobucket.com/albums/kk228/Prle75/fmetiri.jpg
Dvije najprljavije ekipe lige...i još se smiju.....
jery napisao:forza morocco napisao:Bravo momci, svaka čast... FENOMENALNO...:):):):):):)
Ajde ne zajebaji gleda san utakmicu,pustili ste prijateljskoj ekipi!
Da bar jesmo...to bi značilo da nismo u krizi rezultata..........zaslužena pobjeda Etiri-a...kad nas nema 4 izmjene ne možemo dobiti utakmicu..

da se i ja dotaknem CESTITKE Artemu i Oxy sve najjjj u ljigi naprid
pouceni ovogodisnijm obicajem prvaku ne cestitamo NISTA.
osvrt na nasa zadnja dva kola-nas prvi golman se opet iskazao i zasluzeno ide na odmor.
nas legendarni mozak ekipe Br.10 zavrsio je karijeru medju mladima te zasluzeno seli u veterane 45+
pozdrav nasem svedu
ako sam koga zaboravija ko patelu ebiga
osvrt na nasa zadnja dva kola-nas prvi golman se opet iskazao i zasluzeno ide na odmor.
nas legendarni mozak ekipe Br.10 zavrsio je karijeru medju mladima te zasluzeno seli u veterane 45+
pozdrav nasem svedu
Napokon je završila i 3.liga koja ove godine apsolutno zaslužuje epitet "najdosadnije lige UMNa"...doista se ne mogu sitit kad je posljednji put neka liga bila toliko izvjesna i nezanimljiva!!!DALER je pomeo konkurenciju i bez poraza završio natjecanje,a ARTEM i OXA TISAK su opravdali uloge favorita i bez većih problema izborili plasman u 2.ligu.
Na začelju su MNK ETIRI i ŠLAPE UNITED i prije početka natjecanja figurirali kao najozbiljniji kandidati za ispadanje,a ekipa BILI 9 je bila ugrožena isključivo zbog 3 negativna boda...
Čestitam DALERu na naslovu,te ARTEMu i OXA TISKU na izborenom plasmanu u 2.ligu,te se nadam kako će ova liga sljedeće sezone ponuditi znatno više neizvjesnosti...
Na začelju su MNK ETIRI i ŠLAPE UNITED i prije početka natjecanja figurirali kao najozbiljniji kandidati za ispadanje,a ekipa BILI 9 je bila ugrožena isključivo zbog 3 negativna boda...
Čestitam DALERu na naslovu,te ARTEMu i OXA TISKU na izborenom plasmanu u 2.ligu,te se nadam kako će ova liga sljedeće sezone ponuditi znatno više neizvjesnosti...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
pivnica_karlo napisao:Pozdrav svima!
Mogla bi ovo bit jedna od zanimljivijih liga....Artem i Daler (novaci u ligi) su sigurno kandidati za naslov, također Oxa i Bili 9 (koji su se spustili rang niže) imaju kvalitetu za vrh......ne treba niti otpisivati ove stare, posebno Zewu (pusti ti to šta su stari....zato je iskustvo tu).
Ostale ekipe će ipak mislim biti u sredini i donjem dijelu tablice....zasigurno će biti jedna od neizvjesnijih sezona u zadnjih 5-6 godina
Ajme!!!
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
delp napisao:da se i ja dotaknem CESTITKE Artemu i Oxy sve najjjj u ljigi naprid
pozdrav nasem svedu
ko će sad ostat živ?
Evo da i ja čestitam Daleru na osvojenom prvom mistu bez poraza. Svaka čast, to nije baš tako lako kako izgleda i ne može baš svak, prekvalitetni. Također Artemu čestitam na ulasku u viši rang. Te dvi ekipe su definitivno po mom mišljenju najviše pokazale. Zewa se dobro držala dok ih nisu pokosile ozljede, ali za ljude u tin godinama kako su se nosile s nama mladima- svaka čast! Forza Morocco je zasluženo tu di je jer nisu niti jedan bod uvatili sa prva tri. Ali ako ovako nastave uz malo jaču obranu su siguran putnik dogodine u 2. ligu. Ove ostale ekipe ruku na srce nisu ništa mogle pored prvih 5 izuzev Zlatarije Dvornik koja mi je ostala nedorečena, neznan šta bi reka za njih, nekad jako dobri, a nekad neprepoznatljivi. Još da se dotaknen Etirija koja mi je jako draga ekipa iako nisan s njima nikako povezan, šteta šta su ispali jer su oni imaju ono na šta in može puno ekipa zavidit a to je jedna prava složnost i jedna prava klapa.
Ekipa ZEWE čestita Daleru,Artemu i Oxi na ulasku u viši rang, momcima iz Dalera kapa do poda za rezultat (ovu godinu su zreliji i po ponašanju ), Artem odličan , Oxa disciplinom ispunila plan !!!
Šta se tiče ostalih ekipa Forzza Maroco najveći napredak palac gore za trud, zalaganje, ozbiljnost , Boku
itd
Zlatarija Dvornik....."mising in action"
Veseli mornari......"šta ima za popit"
Pekara Babić........bez salmonele molim....
Bronx...pogledaj pod Vesele mornare
Max Moris........mlado ludo + brzi i žestoki
Bili 9...........fali šesti,sedmi, osmi a dobro bi doša i deveti
Šlape..........šlape
Mnk e tiri................najbolja klapa koja će se sad na balunu družit nediljom ujutro
....šteta šteta
a što reć o nama, vrime je za neku drugu dimenziju....onu veteransku ipak je 5+1 nešto lakše za stare kosti... žao nam je šta se neizvjesnost oko trećeg mista nije produžila onako radi gušta al šta je tu je na kraju mladost dolazi do izražaja a tako i triba , pozdrav svima, mi smo guštali sa vama a nadamo se da ste i vi sa nama nekad manje a nekad više "grintavima"
, čuvaj te se ozljeda i guštajte u malom balunu....
Šta se tiče ostalih ekipa Forzza Maroco najveći napredak palac gore za trud, zalaganje, ozbiljnost , Boku

Zlatarija Dvornik....."mising in action"
Veseli mornari......"šta ima za popit"
Pekara Babić........bez salmonele molim....
Bronx...pogledaj pod Vesele mornare
Max Moris........mlado ludo + brzi i žestoki
Bili 9...........fali šesti,sedmi, osmi a dobro bi doša i deveti
Šlape..........šlape
Mnk e tiri................najbolja klapa koja će se sad na balunu družit nediljom ujutro

a što reć o nama, vrime je za neku drugu dimenziju....onu veteransku ipak je 5+1 nešto lakše za stare kosti... žao nam je šta se neizvjesnost oko trećeg mista nije produžila onako radi gušta al šta je tu je na kraju mladost dolazi do izražaja a tako i triba , pozdrav svima, mi smo guštali sa vama a nadamo se da ste i vi sa nama nekad manje a nekad više "grintavima"