4. liga mladi...
nema potrebe da se sad pripucavamo preko foruma i radimo id.... od sebe , znamo i jedni i drugi da nam triba pobjeda i odigrat cemo utakmicu fer i posteno . Evo ja se ispricavam ekipi Mg-a sta malo sam diza tenzije uoci utakmice, a jebiga znas da ste jos od prosle godine bili rivali u 5 ligi. sta je dobro i znaci da ce utakmica bit dobra za gledat. Eto prihvatite ispriku od mene. pozdrav
garry napisao:fabiofabio napisao:Ala ludila a do utakmice skoro 15 dana ....ajmo forum ,nekima je ovo zadnja sezona u 4 ligi po forumu (a more bit i nama) jos samo da se Garry javi haha
Pozdrav Fabio,navijaću za vas 19.04.
Fala stari,lipo je sta si svratia na forum zivia
Zadnja izmjena: fabiofabio; 09 tra 2009, 22:50; ukupno mijenjano 1 put/a.
Hajduk Split
mnk ribari napisao:nema potrebe da se sad pripucavamo preko foruma i radimo id.... od sebe , znamo i jedni i drugi da nam triba pobjeda i odigrat cemo utakmicu fer i posteno . Evo ja se ispricavam ekipi Mg-a sta malo sam diza tenzije uoci utakmice, a jebiga znas da ste jos od prosle godine bili rivali u 5 ligi. sta je dobro i znaci da ce utakmica bit dobra za gledat. Eto prihvatite ispriku od mene. pozdrav
nek' bude prsa o' prsa
mnk-ribari napisao:kako vi(liverpol)igrate poslije nas kad u rasporedu piše da igrate prvi?
imaju vezu u savezu jak lobi.
Zadnja izmjena: zagor; 10 tra 2009, 06:23; ukupno mijenjano 1 put/a.
ŽIVI URU ,ALI ŽIVI POŠTENO!!!!!
Sad smo u Velikom Tjednu i slavimo najveći Katolički Dan mislin da ove prijetnje i ružne izjave ne vode nigdi nego u neke ružne stvari.
Moja ekipa se bori za ostat i to želi napravit samo u 19-tog na terenu i bez otrovnih strelica prema drugima .
Sve ostale poštujem - neki su mi manje simpatični a s nekima san dobar, ali taj komentar držin uvik za sebe. Jedino je mjerilo teren.
Svako ima svog favorita pa neka za njega i "NAVIJA" i nek se stavi na terenu pa ko koga !!
Ja se borim i navijam za Jel Nećeš!!
Moja ekipa se bori za ostat i to želi napravit samo u 19-tog na terenu i bez otrovnih strelica prema drugima .
Sve ostale poštujem - neki su mi manje simpatični a s nekima san dobar, ali taj komentar držin uvik za sebe. Jedino je mjerilo teren.
Svako ima svog favorita pa neka za njega i "NAVIJA" i nek se stavi na terenu pa ko koga !!
Gayathlaj 7 napisao:Sad smo u Velikom Tjednu i slavimo najveći Katolički Dan mislin da ove prijetnje i ružne izjave ne vode nigdi nego u neke ružne stvari.
POŠTENO.
POZDRAV!
TRULJO napisao:Kako je ova liga najbliže kraju, već se mogu neke ocjene davati... Ne znam kad je bilo ovako zanimljivo do zadnjeg kola... Evo po nekom mom viđenju najbolja momčad lige:
Bettini (ST OPREMA)- Bokan (HSP), A Piplica (Neorić), Zebić (Rotondo), Božić (Gradska sig.)
klupa: Šimac (Rotondo) - Gugić (Gradska sig.), S Piplica (Neorić), Pejković (HSP), Znaor (Ribari)
U idealnu momčad sam stavio nositelje igre najboljih ekipa lige + odlični Bettini. Drugu momčad je bilo teže sastaviti, jer ima tu još vrlo dobrih igrača.
Nisam stavio neke igrače koji svojom kvalitetom tu spadaju, jer nisu odigrali dovoljan broj utakmica ( Vodanović, Fabjanac, Perić ).
Apsolutno se slažem s tobom i Garryem...jedino bi na klupu stavija još i S.Vrdoljaka iz Neorića koji se nazabijao golova,a i mali Miketek iz Liverpoola te Svaguša iz MG Športa su igrači koji kvalitetom znatno odskaču u svojim ekipama!
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
I ja mislim sa je manje vise odabir ok. Ali isto tako mislim da zeba iz rotonda nije za prvih pet , sigurno,iako je on dobar igrac. Mislim da gugic ili mg-ev dribler imaju mista u prvih pet. Nas miketek je nama sve i jako je dobar ali ni on ne moze u prva cetiri napadaca lige.a saMo toliko ih stane u dvi petorke.
YNWA
Ian Rush napisao:I ja mislim sa je manje vise odabir ok. Ali isto tako mislim da zeba iz rotonda nije za prvih pet , sigurno,iako je on dobar igrac. Mislim da gugic ili mg-ev dribler imaju mista u prvih pet. Nas miketek je nama sve i jako je dobar ali ni on ne moze u prva cetiri napadaca lige.a saMo toliko ih stane u dvi petorke.
Vaš Miketek je "nestao" u 2.dijelu lige pa ga zato nema među 10. Svale je opasan, ali nediscipliniran! Gugić nije igrač koji će biti prevaga na terenu, a Zebić to može biti!
TRULJO napisao:Ian Rush napisao:I ja mislim sa je manje vise odabir ok. Ali isto tako mislim da zeba iz rotonda nije za prvih pet , sigurno,iako je on dobar igrac. Mislim da gugic ili mg-ev dribler imaju mista u prvih pet. Nas miketek je nama sve i jako je dobar ali ni on ne moze u prva cetiri napadaca lige.a saMo toliko ih stane u dvi petorke.
Vaš Miketek je "nestao" u 2.dijelu lige pa ga zato nema među 10. Svale je opasan, ali nediscipliniran! Gugić nije igrač koji će biti prevaga na terenu, a Zebić to može biti!
Pa i iz mog texta Zd vidi da i ja mislim da miketek nije za Ovaj izbor. Ali gugic i svagusa mg sigurno prije zebica po svemu.
YNWA