FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi...

<<

wonderkid

Član

Post 23 vel 2009, 21:39

D_ino napisao:
dado napisao:
D_ino napisao:Je, je hokej. Ajde malo prestanite sa omalovažavanjem "u fino". Mi igramo kako mislimo da je najbolje. A to šta pišete da nismo prišli centar prvo poluvrijeme, da smo igrali hokej onda ću ja Vas pitat koliko je Forza Marocco ima udaraca u prvom poluvremenu? Koliko je u drugom poluvremenu njihov vratar ima obrana? Meni sigurne 3 dobre šanse... Ja znam da Vas frustrira to šta su nam u ciloj sezoni jedino Bili 9 zabili više od dva gola al to je tako. Da stvorimo sto šansi i izgubimo onda bi nam svi tepali a ovako smeta, a jebiga... Očito smo pojedinim ekipama trn u oku.

Svejedno čestitke Forza Maroccu i svim dosadašnjim ekipama protiv kojih smo igrali na fer i korektom ponašanju bez ikakvih zamjerki.

Pogledajte snimke naše dvije utakmice pa onda recite da to nije hokej.Dostavit ćemo vam snimke.

Osobno mi je žao kada vidim mlade momčadi da se grče kako bi dobili ekipe poput Forze i naročito Zewe koje su prosječno 8 do 12 godina starije umjesto da nas gaze tempom.

I samo da kažem...iako sve počiva od obrane puno mi je draže da smo do sada dali 81 gol nego da smo primili 30 golova manje i dali 30 manje golova....to je ono što u ozbiljnim ligama malog i velikog nogometa dovodi publiku na stadione i u dvorane...

I još da tebi odgovorin.
Moja ekipa se sastoji od ljudi koji izuzev dvojice nigdi ne igraju. Niti jednu ligu, niti jedan turnir, niti jedan sport. Počevši od mene koji igra balun 2 puta tjednio samo sa svojon ekipon, Vicon za kojeg također to vridi, Skelon, Jeron, Jokon isto tako. Svi ti momci rade i igraju balun 1-2 puta tjedno(!!) Kako mi možemo imat snage??? Kako? Odakle mi snaga ako neman vrimena se bavit sporton? Jel ima kakvi čarobni napitak pa da mi ga neko pokloni? Umisto da nam odate priznanje ka ekipu koja se drži skupa iako nismo neke "igračine" i u vrhu je Vi govorite kako igramo anti nogomet. Pa govorite, dat ću Van ja jednu takvu ekipu pa Vi napravite rezultat s njon. A Vi dovodite publiku u dvorane a mi ćemo igrat kako znamo najbolje i kako mislimo da je najbolje.

a što dodati... dino je sve reka....
<<

josip

VIP član

Post 23 vel 2009, 21:48

imat 23, 24 godine i izvlacit se na posao je besmisleno.. ima fizikalaca, baustelaca pa isto odvoje nakon te lomljave jos uru dvi za nabit kondiciju da mogu otrcat napad obrana posteno bar pet minuti bez ruku na kukovima i hroptanja.

http://hr.wikipedia.org/wiki/Marjan
<<

dado

Novi član

Post 24 vel 2009, 08:52

D_ino napisao:
dado napisao:
D_ino napisao:Je, je hokej. Ajde malo prestanite sa omalovažavanjem "u fino". Mi igramo kako mislimo da je najbolje. A to šta pišete da nismo prišli centar prvo poluvrijeme, da smo igrali hokej onda ću ja Vas pitat koliko je Forza Marocco ima udaraca u prvom poluvremenu? Koliko je u drugom poluvremenu njihov vratar ima obrana? Meni sigurne 3 dobre šanse... Ja znam da Vas frustrira to šta su nam u ciloj sezoni jedino Bili 9 zabili više od dva gola al to je tako. Da stvorimo sto šansi i izgubimo onda bi nam svi tepali a ovako smeta, a jebiga... Očito smo pojedinim ekipama trn u oku.

Svejedno čestitke Forza Maroccu i svim dosadašnjim ekipama protiv kojih smo igrali na fer i korektom ponašanju bez ikakvih zamjerki.

Pogledajte snimke naše dvije utakmice pa onda recite da to nije hokej.Dostavit ćemo vam snimke.

Osobno mi je žao kada vidim mlade momčadi da se grče kako bi dobili ekipe poput Forze i naročito Zewe koje su prosječno 8 do 12 godina starije umjesto da nas gaze tempom.

I samo da kažem...iako sve počiva od obrane puno mi je draže da smo do sada dali 81 gol nego da smo primili 30 golova manje i dali 30 manje golova....to je ono što u ozbiljnim ligama malog i velikog nogometa dovodi publiku na stadione i u dvorane...

I još da tebi odgovorin.
Moja ekipa se sastoji od ljudi koji izuzev dvojice nigdi ne igraju. Niti jednu ligu, niti jedan turnir, niti jedan sport. Počevši od mene koji igra balun 2 puta tjednio samo sa svojon ekipon, Vicon za kojeg također to vridi, Skelon, Jeron, Jokon isto tako. Svi ti momci rade i igraju balun 1-2 puta tjedno(!!) Kako mi možemo imat snage??? Kako? Odakle mi snaga ako neman vrimena se bavit sporton? Jel ima kakvi čarobni napitak pa da mi ga neko pokloni? Umisto da nam odate priznanje ka ekipu koja se drži skupa iako nismo neke "igračine" i u vrhu je Vi govorite kako igramo anti nogomet. Pa govorite, dat ću Van ja jednu takvu ekipu pa Vi napravite rezultat s njon. A Vi dovodite publiku u dvorane a mi ćemo igrat kako znamo najbolje i kako mislimo da je najbolje.

Oprosti,ja sam se malo zanio....ipak mi treniramo 4 puta tjedno,nitko nigdje ne radi osim Asterixa koji je zadužen za nabavu i distribuciju napitka...
<<

D_ino

Česti član

Post 24 vel 2009, 08:54

josip napisao:imat 23, 24 godine i izvlacit se na posao je besmisleno.. ima fizikalaca, baustelaca pa isto odvoje nakon te lomljave jos uru dvi za nabit kondiciju da mogu otrcat napad obrana posteno bar pet minuti bez ruku na kukovima i hroptanja.

http://hr.wikipedia.org/wiki/Marjan

Je, je životni san mi je radit cili dan i onda prije spavanja otrčat malo po Marjanu. hehe
<<

D_ino

Česti član

Post 24 vel 2009, 08:55

dado napisao:
D_ino napisao:
dado napisao:Pogledajte snimke naše dvije utakmice pa onda recite da to nije hokej.Dostavit ćemo vam snimke.

I još da tebi odgovorin.

Oprosti,ja sam se malo zanio....ipak mi treniramo 4 puta tjedno,nitko nigdje ne radi osim Asterixa koji je zadužen za nabavu i distribuciju napitka...

Daj mi broj od Asterixa? Platit ću duplo. :)
<<

forza morocco

VIP član

Post 24 vel 2009, 09:00

Aj fala bogu da je 3. liga barem na forumu malo živnila...... :):):):):)
<<

KHAN

Novi član

Post 24 vel 2009, 13:44

dozvolit ću sebi kao jednom od najstarijih učesnika lige komentar na trku nekih mlađih igrača.kad bi se samo ostavili duvana i smanjili alkohol,to bi izgledalo puno bolje!eto toliko od mene.
<<

jery

Novi član

Post 24 vel 2009, 16:19

forza morocco napisao:Aj fala bogu da je 3. liga barem na forumu malo živnila...... :):):):):)

a barem na forumu, kad nije na terenu.. daleko najnezanimljivija liga!
<<

FRAFO

VIP član

Post 24 vel 2009, 19:09

ŠLAPE UNITED - MNK ETIRI 2
-neizvjestan derbi začelja
DALER - OXA TISAK 1
-derbi kola!!!!Bez obzira koliko se palili na lidera,"hokejaši" nemaju šanse protiv jakog Dalera koji bi mogao neporažen završiti natjecanje u ovoj ligi!!!
FORZA MAROCCO - BILI 9 1
-"marokanci" moraju dobit ako žele održati nade za 3.misto koje vodi u 2.ligu
CB ZELE BRONX - ZLATARIJA DVORNIK 2
-neizvjesno,ali malu prednost dajem "zlatarima"
SKALICE 2 - ZEWA 2
-"tariguzi" ostaju u utrci za 2.ligu
ARTEM - VESELI MORNARI 1
-Artem puno bolji...
MAX & MORIS - PEKARA BABIĆ X
-izjednačeno!
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

forza morocco

VIP član

Post 25 vel 2009, 00:12

jery napisao:
forza morocco napisao:Aj fala bogu da je 3. liga barem na forumu malo živnila...... :):):):):)

a barem na forumu, kad nije na terenu.. daleko najnezanimljivija liga!

Ajmo, elaboriraj!
<<

dado

Novi član

Post 25 vel 2009, 08:54

delp napisao:16:45 Artem - Veseli mornari 1
spremamo pressing na vas pa uvjezbavamo veceras u 20 h
lokacija neppoznata

Artemu samo napraviš uslugu kad igraš presing...na postavljenu obranu jako teško igraju dok će na pressing jako dobro reagirati s brzim igračima kojima treba prostor....
<<

jmijac-4

VIP član

Post 25 vel 2009, 13:36

dado napisao:
lokacija neppoznata

Artemu samo napraviš uslugu kad igraš presing...na postavljenu obranu jako teško igraju dok će na pressing jako dobro reagirati s brzim igračima kojima treba prostor....

Živa istina,imaju brze i pokretljive igrače,koji se često prekombiniraju kad im se igra bunker.Mi smo igrali protiv njih presing,i čim smo malo pali,pomeli su nas
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

trica

Novi član

Post 25 vel 2009, 17:09

3 liga mladih, a razvijate taktike ko da igrate finale lige prvaka????????
c.b. zele bronx-zlatarija, 2- zicer lige
<<

delp

Česti član

Post 25 vel 2009, 22:33

jmijac-4 napisao:
dado napisao:
lokacija neppoznata

Živa istina,imaju brze i pokretljive igrače,koji se često prekombiniraju kad im se igra bunker.Mi smo igrali protiv njih presing,i čim smo malo pali,pomeli su nas

ima nas puno na klupi pa je bolje presing nego čeku
oni ostaju bez snage ako nas ne napune nakon poluvrimena druga utakmica klupa ce vladat i odlucivat
<<

jmijac-4

VIP član

Post 26 vel 2009, 12:01

delpe ima i njih puno,kažem ti ta će teško ta taktika upali protiv artema
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2008/2009