D_ino napisao:dado napisao:D_ino napisao:Je, je hokej. Ajde malo prestanite sa omalovažavanjem "u fino". Mi igramo kako mislimo da je najbolje. A to šta pišete da nismo prišli centar prvo poluvrijeme, da smo igrali hokej onda ću ja Vas pitat koliko je Forza Marocco ima udaraca u prvom poluvremenu? Koliko je u drugom poluvremenu njihov vratar ima obrana? Meni sigurne 3 dobre šanse... Ja znam da Vas frustrira to šta su nam u ciloj sezoni jedino Bili 9 zabili više od dva gola al to je tako. Da stvorimo sto šansi i izgubimo onda bi nam svi tepali a ovako smeta, a jebiga... Očito smo pojedinim ekipama trn u oku.
Svejedno čestitke Forza Maroccu i svim dosadašnjim ekipama protiv kojih smo igrali na fer i korektom ponašanju bez ikakvih zamjerki.
Pogledajte snimke naše dvije utakmice pa onda recite da to nije hokej.Dostavit ćemo vam snimke.
Osobno mi je žao kada vidim mlade momčadi da se grče kako bi dobili ekipe poput Forze i naročito Zewe koje su prosječno 8 do 12 godina starije umjesto da nas gaze tempom.
I samo da kažem...iako sve počiva od obrane puno mi je draže da smo do sada dali 81 gol nego da smo primili 30 golova manje i dali 30 manje golova....to je ono što u ozbiljnim ligama malog i velikog nogometa dovodi publiku na stadione i u dvorane...
I još da tebi odgovorin.
Moja ekipa se sastoji od ljudi koji izuzev dvojice nigdi ne igraju. Niti jednu ligu, niti jedan turnir, niti jedan sport. Počevši od mene koji igra balun 2 puta tjednio samo sa svojon ekipon, Vicon za kojeg također to vridi, Skelon, Jeron, Jokon isto tako. Svi ti momci rade i igraju balun 1-2 puta tjedno(!!) Kako mi možemo imat snage??? Kako? Odakle mi snaga ako neman vrimena se bavit sporton? Jel ima kakvi čarobni napitak pa da mi ga neko pokloni? Umisto da nam odate priznanje ka ekipu koja se drži skupa iako nismo neke "igračine" i u vrhu je Vi govorite kako igramo anti nogomet. Pa govorite, dat ću Van ja jednu takvu ekipu pa Vi napravite rezultat s njon. A Vi dovodite publiku u dvorane a mi ćemo igrat kako znamo najbolje i kako mislimo da je najbolje.
a što dodati... dino je sve reka....