FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi...

<<

artem2

Česti član

Post 23 vel 2009, 10:44

SUBOTA 28.02.

12:00 Šlape united - MNK 'Etiri Hansaflex 2, derbi začelja
12:55 Daler - Oxa tisak 1, daler sve dobiva al ako se opuste oxa može do bodova
13:55 Forza Morocco - Bili 9 1, još su igri za ić dalje
14:50 CB Zele Bronx - Zlatarija Dvornik 1, otvorena utakmica do kraja
15:50 Skalice 2 - Zewa 2, zewa bolja
16:45 Artem - Veseli mornari 1, delpuHELPU nema pomoći ;)
17:45 Max & Moris - Pekara Babić 2, max odavno nije nikog dobia
<<

arshavin

Novi član

Post 23 vel 2009, 11:18

SUBOTA 28.02.

12:00 Šlape united - MNK 'Etiri Hansaflex 2
12:55 Daler - Oxa tisak x
13:55 Forza Morocco - Bili 9 x
14:50 CB Zele Bronx - Zlatarija Dvornik x
15:50 Skalice 2 - Zewa 2
16:45 Artem - Veseli mornari 1
17:45 Max & Moris - Pekara Babić 2
<<

forza morocco

VIP član

Post 23 vel 2009, 11:22

Izgubili smo, utakmica tako-tako, ne znan kako je to izgledalo sa tribina. Opet se pokazalo da cilj opravdava sredstvo, Oxa dobro postavljena, bez ikakve namjere za nadigravanjem u prvom poluvremenu, ja mislin da je omjer posjeda baluna bia 90% u našu korist, ali to nismo znali pretvorit u golove (malo toga šta smo dogovarali smo i sproveli u djelo), u drugon dilu oni bolji oko sredine poluvrimena. Po meni bi 2:2 bilo najrealnije, ali eto, čestitke Oxi na pobjedi, a jednima i drugima na fer igri. Moran dodat da su se suci malo gubili u kriteriju.... I dalje tražimo bodove za najviši plasman... :)
Zadnja izmjena: forza morocco; 23 vel 2009, 11:23; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

dado

Novi član

Post 23 vel 2009, 12:39

Papa_Strumph napisao:Forza Morocco - Oxa tisak 2-3, odlicna partija oxe.... po meni jedna od boljih ove godine....

Ako je ovo jedna od boljih partija Oxe onda je Forza jako,jako napredovala.Oxa je više igrala hokej s izbacivanjem paka van polja nego mali nogomet.
Ipak koristim priliku da im čestitam na pobjedi jer nije slučajnost kada nas dobiju dva puta zaredom s istom igrom.
<<

D_ino

Česti član

Post 23 vel 2009, 13:12

dado napisao:
Papa_Strumph napisao:Forza Morocco - Oxa tisak 2-3, odlicna partija oxe.... po meni jedna od boljih ove godine....

Ako je ovo jedna od boljih partija Oxe onda je Forza jako,jako napredovala.Oxa je više igrala hokej s izbacivanjem paka van polja nego mali nogomet.
Ipak koristim priliku da im čestitam na pobjedi jer nije slučajnost kada nas dobiju dva puta zaredom s istom igrom.

Je, je hokej. Ajde malo prestanite sa omalovažavanjem "u fino". Mi igramo kako mislimo da je najbolje. A to šta pišete da nismo prišli centar prvo poluvrijeme, da smo igrali hokej onda ću ja Vas pitat koliko je Forza Marocco ima udaraca u prvom poluvremenu? Koliko je u drugom poluvremenu njihov vratar ima obrana? Meni sigurne 3 dobre šanse... Ja znam da Vas frustrira to šta su nam u ciloj sezoni jedino Bili 9 zabili više od dva gola al to je tako. Da stvorimo sto šansi i izgubimo onda bi nam svi tepali a ovako smeta, a jebiga... Očito smo pojedinim ekipama trn u oku.

Svejedno čestitke Forza Maroccu i svim dosadašnjim ekipama protiv kojih smo igrali na fer i korektom ponašanju bez ikakvih zamjerki.
<<

miro

Novi član

Post 23 vel 2009, 13:20

nisam gleda utakmicu,al moram priznat da je po mom mišljenju OXA momčad sa najboljom obranom.Ne davaju puno ;al zato uglavnom primaju još manje golova.Nadam se da ćemo im se revanširat za poraz iz prvog dijela (2-1).
<<

delp

Česti član

Post 23 vel 2009, 13:45

16:45 Artem - Veseli mornari 1
spremamo pressing na vas pa uvjezbavamo veceras u 20 h
lokacija neppoznata
<<

forza morocco

VIP član

Post 23 vel 2009, 13:50

Ma Dino kakav trn u oku...šta ti je.... Dobili ste nas dva puta i imate potpuno pravo reć' da ste bolji. Ali dopusti da se vaša igra nekome i ne mora sviđat, je l' tako...ako ne možemo bit iskreni onda sve kvragu. To uopće ne znači da ste vi nekome manje dragi ili ne, dapače, o svima iman vrlo visoko mišljenje. Dali ste mi posla u drugom poluvrimenu, to stoji, ali isto tako stoji i činjenica da su 3 primljena gola plod naših grešaka i slabe koncentracije u ključnom trenutku. Za vas dobit ekipa mora bit cilu utakmicu 100% koncentrirana i iskoristit svaku šansu koju stvori, u suprotnom slijedi poraz. Mi to u subotu nismo napravili i to je to.

Imate svoju igru, donosi vam rezultat, ali ponavljam, dopusti da netko drugi ne mora razumit da momci u naponu snage, tehnički potkovani igraju na taj način. Valjda možemo analizirat?

Sportski pozdrav!

p.s. dado je malo razočaran sa porazom, ali sumnjan da je ima namjeru omalovažit vašu pobjedu...
Zadnja izmjena: forza morocco; 23 vel 2009, 13:53; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

miro

Novi član

Post 23 vel 2009, 13:54

delp napisao:16:45 Artem - Veseli mornari 1
spremamo pressing na vas pa uvjezbavamo veceras u 20 h
lokacija neppoznata

SLAŽEM SE
POGOTOVO AKO BUDEMO IMALI ONAKO "BUČNOG" VODITELJA KA NA ZADNJOJ UTAKMICI.PROTIVNIK ONDA GUBI UTAKMICU VEĆ NA ZAGRIJAVANJU
<<

grga11

Član

Post 23 vel 2009, 16:10

D_ino napisao:Ja znam da Vas frustrira to šta su nam u ciloj sezoni jedino Bili 9 zabili više od dva gola al to je tako.

dino je uvijek bio duhovit momak.. ali ovdje si se zanio malo.. :D
<<

dado

Novi član

Post 23 vel 2009, 17:20

D_ino napisao:
dado napisao:

Je, je hokej. Ajde malo prestanite sa omalovažavanjem "u fino". Mi igramo kako mislimo da je najbolje. A to šta pišete da nismo prišli centar prvo poluvrijeme, da smo igrali hokej onda ću ja Vas pitat koliko je Forza Marocco ima udaraca u prvom poluvremenu? Koliko je u drugom poluvremenu njihov vratar ima obrana? Meni sigurne 3 dobre šanse... Ja znam da Vas frustrira to šta su nam u ciloj sezoni jedino Bili 9 zabili više od dva gola al to je tako. Da stvorimo sto šansi i izgubimo onda bi nam svi tepali a ovako smeta, a jebiga... Očito smo pojedinim ekipama trn u oku.

Svejedno čestitke Forza Maroccu i svim dosadašnjim ekipama protiv kojih smo igrali na fer i korektom ponašanju bez ikakvih zamjerki.

Pogledajte snimke naše dvije utakmice pa onda recite da to nije hokej.Dostavit ćemo vam snimke.

Osobno mi je žao kada vidim mlade momčadi da se grče kako bi dobili ekipe poput Forze i naročito Zewe koje su prosječno 8 do 12 godina starije umjesto da nas gaze tempom.

I samo da kažem...iako sve počiva od obrane puno mi je draže da smo do sada dali 81 gol nego da smo primili 30 golova manje i dali 30 manje golova....to je ono što u ozbiljnim ligama malog i velikog nogometa dovodi publiku na stadione i u dvorane...
<<

jery

Novi član

Post 23 vel 2009, 19:21

Stilovi igre se razlikuju od ekipe do ekipe...nacin na koji igra oxa mozda nije najatraktivniji,ali je vrlo djelotvoran! Sto se tice mucenja mladih ekipa s onima skoro pa veteranskim, mislim da tu iskustvo igra vaznu ulogu i takticki dio koji je posebno kod forza m. na visokom nivou...mlade ekipe moraju puno napredovati, i individualno i ekipno...
<<

D_ino

Česti član

Post 23 vel 2009, 19:45

grga11 napisao:
D_ino napisao:Ja znam da Vas frustrira to šta su nam u ciloj sezoni jedino Bili 9 zabili više od dva gola al to je tako.

dino je uvijek bio duhovit momak.. ali ovdje si se zanio malo.. :D

Je, je i od vas 3...
<<

D_ino

Česti član

Post 23 vel 2009, 19:47

forza morocco napisao:Ma Dino kakav trn u oku...šta ti je.... Dobili ste nas dva puta i imate potpuno pravo reć' da ste bolji. Ali dopusti da se vaša igra nekome i ne mora sviđat, je l' tako...ako ne možemo bit iskreni onda sve kvragu. To uopće ne znači da ste vi nekome manje dragi ili ne, dapače, o svima iman vrlo visoko mišljenje. Dali ste mi posla u drugom poluvrimenu, to stoji, ali isto tako stoji i činjenica da su 3 primljena gola plod naših grešaka i slabe koncentracije u ključnom trenutku. Za vas dobit ekipa mora bit cilu utakmicu 100% koncentrirana i iskoristit svaku šansu koju stvori, u suprotnom slijedi poraz. Mi to u subotu nismo napravili i to je to.

Imate svoju igru, donosi vam rezultat, ali ponavljam, dopusti da netko drugi ne mora razumit da momci u naponu snage, tehnički potkovani igraju na taj način. Valjda možemo analizirat?

Sportski pozdrav!

p.s. dado je malo razočaran sa porazom, ali sumnjan da je ima namjeru omalovažit vašu pobjedu...

Tako, je. Svak ima pravo na svoje mišljenje. I uopće se nisan naljutija iako je moj odgovor možda takav ispa.
<<

D_ino

Česti član

Post 23 vel 2009, 19:53

dado napisao:
D_ino napisao:
dado napisao:Ako je ovo jedna od boljih partija Oxe onda je Forza jako,jako napredovala.Oxa je više igrala hokej s izbacivanjem paka van polja nego mali nogomet.

Pogledajte snimke naše dvije utakmice pa onda recite da to nije hokej.Dostavit ćemo vam snimke.

Osobno mi je žao kada vidim mlade momčadi da se grče kako bi dobili ekipe poput Forze i naročito Zewe koje su prosječno 8 do 12 godina starije umjesto da nas gaze tempom.

I samo da kažem...iako sve počiva od obrane puno mi je draže da smo do sada dali 81 gol nego da smo primili 30 golova manje i dali 30 manje golova....to je ono što u ozbiljnim ligama malog i velikog nogometa dovodi publiku na stadione i u dvorane...

I još da tebi odgovorin.
Moja ekipa se sastoji od ljudi koji izuzev dvojice nigdi ne igraju. Niti jednu ligu, niti jedan turnir, niti jedan sport. Počevši od mene koji igra balun 2 puta tjednio samo sa svojon ekipon, Vicon za kojeg također to vridi, Skelon, Jeron, Jokon isto tako. Svi ti momci rade i igraju balun 1-2 puta tjedno(!!) Kako mi možemo imat snage??? Kako? Odakle mi snaga ako neman vrimena se bavit sporton? Jel ima kakvi čarobni napitak pa da mi ga neko pokloni? Umisto da nam odate priznanje ka ekipu koja se drži skupa iako nismo neke "igračine" i u vrhu je Vi govorite kako igramo anti nogomet. Pa govorite, dat ću Van ja jednu takvu ekipu pa Vi napravite rezultat s njon. A Vi dovodite publiku u dvorane a mi ćemo igrat kako znamo najbolje i kako mislimo da je najbolje.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2008/2009