Svima sretni blagdani i čujemo se!!
II. Liga Mladih
Maldini prijatelju, neće se valjda trest stolica nakon jedne izgubljene partije, jer bi vi u tom slučaju svaku drugu minjali trenera. Nije ništa čudno šta će nam Matija doć, al bi bilo lipo da može igrat i za vas. Čestitke Bateriji, jer su nas izigrali, i očito im odgovara kad mi puno driblamo. Slična su ekipa ka i Zewa. Igraju čisto rutinski.
zewa: fala, nisan zna, to mi i je bilo jedino logično.
Čestitan na 1. mistu, na zdravici za Novu možeš dodati "...i nek se ništa u ligi ne minja...", doduše mi pratioci ćemo se potrudit da bude drukčije. No bez obzira na želje u 2008. bi moglo biti jaaako interesantno.
pojišan: dobar ti je centar za ravnotežu, stolica se trese ali ti ne padaš. Tako razvijeni centar ima još samo par diktatora u centralnoj Americi. Izgleda da ništa nisi naučija na litnjen kupu. A šta se tiče MATIJE, previše je dušebrižnika oko njega, šta odluči nek odluči i sretno mu bilo, ali ovo rastezanje po forumu je prevršilo miru. Ja više neću komentirat tu temu do početka druge polusezone.
Čestitan na 1. mistu, na zdravici za Novu možeš dodati "...i nek se ništa u ligi ne minja...", doduše mi pratioci ćemo se potrudit da bude drukčije. No bez obzira na želje u 2008. bi moglo biti jaaako interesantno.
pojišan: dobar ti je centar za ravnotežu, stolica se trese ali ti ne padaš. Tako razvijeni centar ima još samo par diktatora u centralnoj Americi. Izgleda da ništa nisi naučija na litnjen kupu. A šta se tiče MATIJE, previše je dušebrižnika oko njega, šta odluči nek odluči i sretno mu bilo, ali ovo rastezanje po forumu je prevršilo miru. Ja više neću komentirat tu temu do početka druge polusezone.
Tko leži - NE BJEŽI!
Uz čestitke prije nove godine svima evo iman gušt napisat ovu tablicu radi Zewe koja je zasluženo prva:
1. Zewa 11 7 3 1 24 (da san se kladija prije prvenstva zaradija bi lovu)
2. Colo Colo 11 7 2 2 23 (ipak drugi, dobro će se oznojit za vidit 1. ligu)
3. Baterija 11 7 2 2 22(23) (zasluženo u vrhu,-1 bod izostanak sa foruma )
4. Zlatarija D. 12 6 4 2 21 (krojit će vrh)
5. Smrdečija 11 7 0 4 20 (puno dobrih igrača,ali........................)
6. V.Mornari 11 4 3 4 15 (mornari lete visoko)
7. Dulux 11 4 1 6 13 (uz Nakić najveće razočarenje)
8. F. Morocco 11 4 1 6 13 (po svemu sredina tablice)
9. Pek. Babić 11 4 1 6 13 (oni lagano uz kolač i kavu)
10. Mnk Etiri 11 3 2 6 11 (nać će luku spasa)
11. Max Moris 11 2 4 5 10 (problem za svih ,pa i za sebe)
12. Jel nećeš 10 3 0 8 9 (hitno tražiti pojačanja ili....................)
13. Skalice 11 2 1 8 7 (možete puno bolje nedajte se)
1. Zewa 11 7 3 1 24 (da san se kladija prije prvenstva zaradija bi lovu)
2. Colo Colo 11 7 2 2 23 (ipak drugi, dobro će se oznojit za vidit 1. ligu)
3. Baterija 11 7 2 2 22(23) (zasluženo u vrhu,-1 bod izostanak sa foruma )
4. Zlatarija D. 12 6 4 2 21 (krojit će vrh)
5. Smrdečija 11 7 0 4 20 (puno dobrih igrača,ali........................)
6. V.Mornari 11 4 3 4 15 (mornari lete visoko)
7. Dulux 11 4 1 6 13 (uz Nakić najveće razočarenje)
8. F. Morocco 11 4 1 6 13 (po svemu sredina tablice)
9. Pek. Babić 11 4 1 6 13 (oni lagano uz kolač i kavu)
10. Mnk Etiri 11 3 2 6 11 (nać će luku spasa)
11. Max Moris 11 2 4 5 10 (problem za svih ,pa i za sebe)
12. Jel nećeš 10 3 0 8 9 (hitno tražiti pojačanja ili....................)
13. Skalice 11 2 1 8 7 (možete puno bolje nedajte se)
Evo i moj komentar polusezone po ekipama:
1. Zewa 11 7 3 1 24 // Junacki prvi uz puno ozljeda. Neka momci koji glumetaju po terenu nauce od djedica kako se pristupa balunu.
2. Colo Colo 11 7 2 2 23 // Slaba igra, vecina bodova izvucena na mišiće.
3. Baterija 11 7 2 2 22(23) // Slicno ka i ZEWA. Nadam se da im ova sezona nije labudji pjev.
4. Zlatarija D. 12 6 4 2 21 // Lipo ih je gledat kad in protivnik uleti u mlin. (ka marokanci nekidan...)
5. Smrdečija 11 7 0 4 20 // Protiv nas jako losi - nisam ih gleda zadnjih par kola kad su sve gazili. Vec se veselim novom derbiju pogotovo ako im dodje Matija.
6. V.Mornari 11 4 3 4 15 // Najlipsi dresovi bez konkurencije. I to dvi garniture!
7. Dulux 11 4 1 6 13 // Neodgovorna igra. Jako mi smeta kad suigrači na terenu jedan drugome jebu mater dok in protivnik golmana drzi u kolo.
8. F. Morocco 11 4 1 6 13 // Pari mi se da bi mogli bolje mada tablica nikad ne laze.
9. Pek. Babić 11 4 1 6 13 // Taman di in je i misto. S Renom bi bili puno opasniji.
10. Mnk Etiri 11 3 2 6 11 // Bez Sindika teška borba za opstanak. Ako se Sindik vrati i izbornik ostane - ulaze u gornji dom.
11. Max Moris 11 2 4 5 10 // Jako korektni momci. Zelim im vise uspjeha u drugom dijelu.
12. Jel nećeš 10 3 0 8 9 // Svake godine su malo losiji, a nisu im neke godine. Volija bi da se malo uozbilje.
13. Skalice 11 2 1 8 7 // S njima nismo jos igrali. Kazu svi da ima materijala ali nema rezultata.
Cestitke ZEWi na tituli jesenjeg prvaka. Liga je poprilicno izjednacena i svasta se moze desit na prolice. Svima zelim ugodne blagdane i da nas sve skupa zaobidju ozljede.
1. Zewa 11 7 3 1 24 // Junacki prvi uz puno ozljeda. Neka momci koji glumetaju po terenu nauce od djedica kako se pristupa balunu.
2. Colo Colo 11 7 2 2 23 // Slaba igra, vecina bodova izvucena na mišiće.
3. Baterija 11 7 2 2 22(23) // Slicno ka i ZEWA. Nadam se da im ova sezona nije labudji pjev.
4. Zlatarija D. 12 6 4 2 21 // Lipo ih je gledat kad in protivnik uleti u mlin. (ka marokanci nekidan...)
5. Smrdečija 11 7 0 4 20 // Protiv nas jako losi - nisam ih gleda zadnjih par kola kad su sve gazili. Vec se veselim novom derbiju pogotovo ako im dodje Matija.
6. V.Mornari 11 4 3 4 15 // Najlipsi dresovi bez konkurencije. I to dvi garniture!
7. Dulux 11 4 1 6 13 // Neodgovorna igra. Jako mi smeta kad suigrači na terenu jedan drugome jebu mater dok in protivnik golmana drzi u kolo.
8. F. Morocco 11 4 1 6 13 // Pari mi se da bi mogli bolje mada tablica nikad ne laze.
9. Pek. Babić 11 4 1 6 13 // Taman di in je i misto. S Renom bi bili puno opasniji.
10. Mnk Etiri 11 3 2 6 11 // Bez Sindika teška borba za opstanak. Ako se Sindik vrati i izbornik ostane - ulaze u gornji dom.
11. Max Moris 11 2 4 5 10 // Jako korektni momci. Zelim im vise uspjeha u drugom dijelu.
12. Jel nećeš 10 3 0 8 9 // Svake godine su malo losiji, a nisu im neke godine. Volija bi da se malo uozbilje.
13. Skalice 11 2 1 8 7 // S njima nismo jos igrali. Kazu svi da ima materijala ali nema rezultata.
Cestitke ZEWi na tituli jesenjeg prvaka. Liga je poprilicno izjednacena i svasta se moze desit na prolice. Svima zelim ugodne blagdane i da nas sve skupa zaobidju ozljede.
Zadnja izmjena: Vice ColoColo; 10 pro 2007, 12:49; ukupno mijenjano 1 put/a.
MALDINI napisao:zewa: fala, nisan zna, to mi i je bilo jedino logično.
Prijatelju moram ti odgovorit, jer samo u tebe onaj koji ode više nema mista zauvik. U nas vlada demokratija. Vraćaju nan se i oni koji su zastranili. Mi ih primamo kao Otac izgubljenog sina, uz pečeno i piće.
1. Zewa 11 7 3 1 24 // Najkompletnija ekipa koja igra sa daleko najviše žara u lizi.Kad im dođe mileni bit će još pakleniji.
2. Colo Colo 11 7 2 2 23 // Uz neuvjerljivu igru osvajaju bodove.Usporedija bi ih sa milanom-spremni za prvo mjesto,al ne bez discipline.
3. Baterija 11 7 2 2 22(23) // Maksimalno iskorištavaju iskustvo.predviđam pad u drugom dijelu prvenstva.
4. Zlatarija D. 12 6 4 2 21 // Zanimljiva ekipa za nijansu bolja od baterije.Bez vojka su 30% gora ekipa.
5. Smrdečija 11 7 0 4 20 // ako se pojačaju sa najavljenim igračima,predenenti No 1 za prvaka.A inače,čvrsta ekipa jakih pojedinaca koji igraju najbolje kontre u lizi(bar koliko sam ja gleda)
6. V.Mornari 11 4 3 4 15 // Šteta za njih šta je rano došla plusezona.Dobra momčad,al trebat će puno truda da ne ispadnu iz lige.
7. Dulux 11 4 1 6 13 // Slabo sam ih gleda,tako da nema šta puno reć osim da jako slabo igraju obranu.ČAk bi se usudija reć i najgore u lizi.
8. F. Morocco 11 4 1 6 13 // Bez voditelja sredina tablice,sa dobrim voditeljem bi mogli bit među prva 4.
9. Pek. Babić 11 4 1 6 13 // Fali im Reno,malo sam ih gleda,mislim da će se borit za opstanak.
10. Mnk Etiri 11 3 2 6 11 // U program treninga smo uveli cageball,šta bi se trebalo vidjet u 2. dijelu povećanim zalaganjem i jačom izdržljivošću u igri.Promjenom trenera nadam se da ćemo igrat atraktivniji nogomet.
11. Max Moris 11 2 4 5 10 // Ekipa kojoj uspjeh ovisi isključivo o timskoj igri,ako igraju timski(kao protiv nas) onda prognoziram sredinu tablice,a ako budu solirali,onda teška borba za opstanak.
12. Jel nećeš 10 3 0 8 9 // Jako slabo igraju,baš kako je i vice reka,svake godine sve lošiji.Po meni,kandidat broj jedan za ispadanje iz lige.
13. Skalice 11 2 1 8 7 // KAd nauče igrat obranu,bez ikakvih problema će ostat u lizi.jako korektna ekipa.
Blagoslovljen božić i sretna Nova Godina svim igračima,vodstvu lige,a pojedinačno
Milenom,Vatri i sveprisutnom Tonću-Šolti iz zewe
svima iz cola-cola
Golmanu nimcu iz zlatarije
luki i šećeru iz v.mornara
svima momcima iz duluxa,pogotovo momku koji je razbija arkadu
ama baš svim legendama iz prijateljskog kluba Forzza Marocco
i svima onima koje nisam spomenija.Živili!
2. Colo Colo 11 7 2 2 23 // Uz neuvjerljivu igru osvajaju bodove.Usporedija bi ih sa milanom-spremni za prvo mjesto,al ne bez discipline.
3. Baterija 11 7 2 2 22(23) // Maksimalno iskorištavaju iskustvo.predviđam pad u drugom dijelu prvenstva.
4. Zlatarija D. 12 6 4 2 21 // Zanimljiva ekipa za nijansu bolja od baterije.Bez vojka su 30% gora ekipa.
5. Smrdečija 11 7 0 4 20 // ako se pojačaju sa najavljenim igračima,predenenti No 1 za prvaka.A inače,čvrsta ekipa jakih pojedinaca koji igraju najbolje kontre u lizi(bar koliko sam ja gleda)
6. V.Mornari 11 4 3 4 15 // Šteta za njih šta je rano došla plusezona.Dobra momčad,al trebat će puno truda da ne ispadnu iz lige.
7. Dulux 11 4 1 6 13 // Slabo sam ih gleda,tako da nema šta puno reć osim da jako slabo igraju obranu.ČAk bi se usudija reć i najgore u lizi.
8. F. Morocco 11 4 1 6 13 // Bez voditelja sredina tablice,sa dobrim voditeljem bi mogli bit među prva 4.
9. Pek. Babić 11 4 1 6 13 // Fali im Reno,malo sam ih gleda,mislim da će se borit za opstanak.
10. Mnk Etiri 11 3 2 6 11 // U program treninga smo uveli cageball,šta bi se trebalo vidjet u 2. dijelu povećanim zalaganjem i jačom izdržljivošću u igri.Promjenom trenera nadam se da ćemo igrat atraktivniji nogomet.
11. Max Moris 11 2 4 5 10 // Ekipa kojoj uspjeh ovisi isključivo o timskoj igri,ako igraju timski(kao protiv nas) onda prognoziram sredinu tablice,a ako budu solirali,onda teška borba za opstanak.
12. Jel nećeš 10 3 0 8 9 // Jako slabo igraju,baš kako je i vice reka,svake godine sve lošiji.Po meni,kandidat broj jedan za ispadanje iz lige.
13. Skalice 11 2 1 8 7 // KAd nauče igrat obranu,bez ikakvih problema će ostat u lizi.jako korektna ekipa.
Blagoslovljen božić i sretna Nova Godina svim igračima,vodstvu lige,a pojedinačno
Milenom,Vatri i sveprisutnom Tonću-Šolti iz zewe
svima iz cola-cola
Golmanu nimcu iz zlatarije
luki i šećeru iz v.mornara
svima momcima iz duluxa,pogotovo momku koji je razbija arkadu
i svima onima koje nisam spomenija.Živili!
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
jmijac-4 napisao:6. V.Mornari 11 4 3 4 15 // Šteta za njih šta je rano došla plusezona.Dobra momčad,al trebat će puno truda da ne ispadnu iz lige.
Pa koji je tebi jmijac je si ti zaboravija računat ,pa dosta je 9 bodova do kraja prvenstva da ostanu u lizi.U zadnjem kolu mogu do 50% učinka ,a uvik je 33% bilo dovoljno za ostat dakle 24 boda.
mornar tužni napisao:jmijac-4 napisao:6. V.Mornari 11 4 3 4 15 // Šteta za njih šta je rano došla plusezona.Dobra momčad,al trebat će puno truda da ne ispadnu iz lige.
Pa koji je tebi jmijac je si ti zaboravija računat ,pa dosta je 9 bodova do kraja prvenstva da ostanu u lizi.U zadnjem kolu mogu do 50% učinka ,a uvik je 33% bilo dovoljno za ostat dakle 24 boda.
od 6.-12. mjesta je razlika 6 bodova.Iako je statistika logična znanost,ispod 4 pobjede vam neće bit dosta nikako za sigurnost opstanka.
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
jmijac-4 napisao:8. F. Morocco 11 4 1 6 13 // Bez voditelja sredina tablice,sa dobrim voditeljem bi mogli bit među prva 4.
...
Apsolutno si u pravu. Očekiva san 19 bodova u prvon dilu, nadan se da ćemo bar uvatit 16.
Svima sve najbolje u Novoj želi vam ekipa Forza Morocco!
Mileni napisao:Ciloj mojoj ekipi Zewe, svim prijateljima malog baluna, posebno forumasima II lige, svim ostalim ekipama nase lige Cestit Bozic i Sretnu Novu zeli Vam Mileni.
Svima nama zdravlja i srice u zivotu.
Posebni pozdravi i cestitke idu Tomi, Jmijcu i Svilaji!
BOG I HRVATI
čuvaj se MILENI, I TEBI ČESTITKE ZA PRVO MJESTO, JER TVOJI SU IGRALI I ZA TEBE, pogotovo KRAGIČ, MAROŠ, HRSTIČ..........uviiiijek tvrdo č.
HAJDUK ŽIVI VJEČNO.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR