FAQ  •  Registracija  •  Login

II. Liga Mladih

<<

defton

Novi član

Post 04 pro 2007, 15:04

jel neko zna parove za ovu subotu
<<

big brother1

Član

Post 04 pro 2007, 15:36

Pojišan napisao:Stjepane, odma ću naručit u drvodjelca dužu klupu da možemo svi sist. Tebi je misto zagarantirano i čeka te dres s brojem 8. Jedva čekam službeno slikavanje da te možemo predstavit na forumu!! Neki će past na guzicu, ako već nisu.

izborniče netriba naručivat drvodjelca ti ionako nikad ne sidiš a ima i stolica sa strane pa će mo se stisnit
<<

zewa

Česti član

Post 04 pro 2007, 16:41

Čestitke suigraču Čili iz srca Smrdečije šta je dobija sina po drugi put, oće li novopečeni Galić igrat za Zewu ili Smrdečiju, onog starijeg malog smo već vrbovali :) :) :)

Zewa kids 8+2 gratis Galić boysa ;)
Zadnja izmjena: zewa; 04 pro 2007, 16:59; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

Pojišan

Česti član

Post 04 pro 2007, 20:26

I cila ekipa Smrdečije se pridružuje čestitkama.
Nažalost po Zewu i Bruno i Borna će igrat za ulicu u kojoj se odgoje, tako da nema straja za budućnost.
Ako ni radi čega bar radi zida šta ga je čile s malim cilog istuka balunom.
<<

zewa

Česti član

Post 04 pro 2007, 20:55

Pojišan napisao:I cila ekipa Smrdečije se pridružuje čestitkama.
Nažalost po Zewu i Bruno i Borna će igrat za ulicu u kojoj se odgoje, tako da nema straja za budućnost.
Ako ni radi čega bar radi zida šta ga je čile s malim cilog istuka balunom.

:) :) :) :) :)
<<

TH14

Novi član

Post 04 pro 2007, 23:56

Smrdecija 29 napisao:Ma moram se i ja uključit na ove floskule sta pisu Maldini i Vice!
Jebate po vašoj prici ispada da ste Vi daleko najbolja ekipa od svih u ligi, a Zewa i Baterija su Vas dobili slučajno.
Jer Vi jednostavno nemate srice, a kad druge ekipe Vam ne mogu doc ni blizu, pa Vi morate sami sebi davat golove.
Ja sam uvik govorija da ste vi po svemu najbolja ekipa lige, ali izgleda da Vas ego gusi, zato Vam je moj savjet da se malo spustite na zemlju i pocmete mislit o drugim ekipama, a ne samo dizat sebe u nebesa.

slažen se, nijedan put nisu rekli je zasluženo smo izgubili nego uvik nemaju sriče ili sami sebi davaju golove
<<

shelter123

Novi član

Post 05 pro 2007, 01:27

tako je.mene ćudi zašto ne igraju 1.hrv.ligu
<<

MALDINI

Česti član

Post 05 pro 2007, 08:46

Šta pričate vi? Pa jel vidite šta piše u postu? Evo par citata "Imamo očito problema prema nazad...", "...primili smo lake golove...", "...su nam se "starci" šetali u zoni šuta...". To oće reć da imamo permanentnih problema koje moramo pokušat otklonit, a dok to ne uspijemo protivnici će nam idalje zabijat lake golove. Šta je protivnik spretniji i spremniji, više će koristit naše nedostatke. Kako ste vi svatili moj post, ne znam. U principu pišem samo o sebi jer kad pišen o nedostatcima drugih znaju se ofendit, a da pišen samo +eve nije potpuna slika (osin toga dobro poznajen samo vas i Skaličane), ali to ne znači da itekako ne cjenim svakog protivnika. A kad se usitno provocira (Pojišana uglavnom) ako ko to ne svati, njegov problem.
I još nešto, dok se dvoje svađa, treći koristi. Pazite da van Čiline juniore ne preotme ekipa iz stvarnog srca (sa sredine) Smrdečije, puno bliže Krempiju od vas TOMMY-jevaca...
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

Pojišan

Česti član

Post 05 pro 2007, 08:59

Jedino ti je Giga osta da igrate za ulicu.
<<

MALDINI

Česti član

Post 05 pro 2007, 09:25

Moga si s pod ruku na reklamu E BAŠ ZATO...
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 05 pro 2007, 10:16

TH14 napisao:
Smrdecija 29 napisao:Ma moram se i ja uključit na ove floskule sta pisu Maldini i Vice!
Jebate po vašoj prici ispada da ste Vi daleko najbolja ekipa od svih u ligi, a Zewa i Baterija su Vas dobili slučajno.
Jer Vi jednostavno nemate srice, a kad druge ekipe Vam ne mogu doc ni blizu, pa Vi morate sami sebi davat golove.
Ja sam uvik govorija da ste vi po svemu najbolja ekipa lige, ali izgleda da Vas ego gusi, zato Vam je moj savjet da se malo spustite na zemlju i pocmete mislit o drugim ekipama, a ne samo dizat sebe u nebesa.

slažen se, nijedan put nisu rekli je zasluženo smo izgubili nego uvik nemaju sriče ili sami sebi davaju golove

Pročitaj postove malo bolje, od početka topica. Da poznaješ mene ili Stefija osobno, zna bi da ovo nema veze sa životom. U Cola Cola nikad nisu igrali neki veliki znalci i bahati tipovi jer mi takve ne trpimo. Mi smo uvik ginili na terenu od prve do zadnje minute bez obzira na rezultat. Nađi nekoga kome nisam da ruku nakon poraza? I Bateriji i ZEWi sam čestita svakome igraču posebno.
Mi ove sezone još ni jednu utakmicu nismo kvalitetno odigrali nego sve izvlačimo na silu. Ni jednog protivnika nismo podcijenili. Ni jedan put nismo ušli lako ćemo. Naprotiv, par igrača nam stalno igra u grču i zato na treningu izgledamo puno bolje, a na utakmici čiste balune bacamo u aut ili dodajemo protivniku u noge.
<<

Smrdecija 29

Novi član

Post 05 pro 2007, 10:32

Evo sta je stefi napisa:
MALDINI napisao:A da se i ja malo ponovin, za Colo-Colo ne brini, samo prati tablicu i pati...

Evo Vice sta si ti napisa:
Vice ColoColo napisao:Neman šta pametnoga napisat. Šta ću sad brojat prečke i stative ili objašnjavat kako dajemo golove sami sebi?

Inace poznajem Stefija vrlo dobro.
Ali da vise ne zamaramo ljude na forumu sa nasim nesuglasicama, odmorit cu se od komentiranja.
Zelim sricu Colu-Colu, da pocmu igrat kako znaju.

EOL
<<

MALDINI

Česti član

Post 05 pro 2007, 10:55

Evo ja ću još samo jedan komentar na ovu nepotrebnu temu.
Napisa san i "A kad se usitno provocira (Pojišana uglavnom) ako ko to ne svati, njegov problem." pa sad pogledaj iza kojeg posta je bilo napisano ovo šta si me ti citira. A vjerovatno ti je promaka moj post od 19. 11. 2007. u 09:14:04. Osin toga, znaš me...
Zadnja izmjena: MALDINI; 05 pro 2007, 11:01; ukupno mijenjano 1 put/a.
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 05 pro 2007, 11:12

Smrdecija 29 napisao:Evo Vice sta si ti napisa:
Vice ColoColo napisao:Neman šta pametnoga napisat. Šta ću sad brojat prečke i stative ili objašnjavat kako dajemo golove sami sebi?

Očito ne kužiš šta je pjesnik tija kazat. A ono za poznavanje se odnosilo na TH14.
<<

Pojišan

Česti član

Post 05 pro 2007, 11:53

Moj Maldini, uvik me optužuješ za provociranje, a ja bi tija samo o balunu.
Ipak je ovo liga za relaksaciju subotom i zajebavaje onoga ko izgubi cili tjedan. Šta ću ja kad si mi ti najdraži, otkako ne igram sa mojim dragim prijateljem "Druga stativa".
Vice, nemoj padat na jeftine provokacije nervoznih napadača koji ti ne mogu dat gol.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito