II. Liga Mladih
evo moje prognoze
Skalice - Zlatarija Dvornik 1 ( ostali su nam dužni od lani)
Pekara Babić - MNK Jel nećeš 1( jel nećeš je po meni najlošija ekipa u lizi )
Inaš smrdečija - Forza Morocco 2 ( ajmo po bodove marokanci )
MNK Etiri' Hansaflex - Zewa x ( vrime je za kiks zewe )
Dulux - Veseli mornari 2 ( navijački )
Colo Colo - Baterija ( baterija mi se zgadila s nekim izjavama pa bi želija da izgube gaće ka i prošlu utakmicu )
Skalice - Zlatarija Dvornik 1 ( ostali su nam dužni od lani)
Pekara Babić - MNK Jel nećeš 1( jel nećeš je po meni najlošija ekipa u lizi )
Inaš smrdečija - Forza Morocco 2 ( ajmo po bodove marokanci )
MNK Etiri' Hansaflex - Zewa x ( vrime je za kiks zewe )
Dulux - Veseli mornari 2 ( navijački )
Colo Colo - Baterija ( baterija mi se zgadila s nekim izjavama pa bi želija da izgube gaće ka i prošlu utakmicu )
Ne bi se usudia više prognozirat, jer se izgleda masu toga prominilo od lani....ipak vidim da su moji favoriti za naslov još uvik na prvom mistu (Colo Colo). I Zewa se je probila na drugo misto....svaka čast Zewi....gadni su ti starci iz Zewe 
Baterija me malo razočarala...nakon onako dobrog starta...ali ustvari nije toliko ni čudno - ni lani nisu imali kontinuitet.
Pozdrav drugoligašima!!!
Baterija me malo razočarala...nakon onako dobrog starta...ali ustvari nije toliko ni čudno - ni lani nisu imali kontinuitet.
Pozdrav drugoligašima!!!
Kao prvo zahvaljujem gospodinu Svilaji na pozdravima, uz zamolbu da se ne ljuti i ne zamjera mojoj ekipi Zewe zbog neuspjesne organizacije treninga, odnosno neodrzavanja istog... Uvjeren sam da nije bilo zle namjere niti s jedne, niti s druge strane, a kako vidim po porukama, tenzije su bile povisene... Nadam se da je sad sve OK. Kao drugo ugodno mi je procitati pohvale na racun moga kluba od strane Pivnice Karlo, pa ovom prilikom zahvaljujem. I na kraju podrska mojoj ekipi u sutrasnjoj utakmici protiv prijateljskih etirijevaca...
TORCIDA KABUL
TORCIDA KABUL
Mileni napisao:Kao prvo zahvaljujem gospodinu Svilaji na pozdravima, uz zamolbu da se ne ljuti i ne zamjera mojoj ekipi Zewe zbog neuspjesne organizacije treninga, odnosno neodrzavanja istog... Uvjeren sam da nije bilo zle namjere niti s jedne, niti s druge strane, a kako vidim po porukama, tenzije su bile povisene... Nadam se da je sad sve OK. Kao drugo ugodno mi je procitati pohvale na racun moga kluba od strane Pivnice Karlo, pa ovom prilikom zahvaljujem. I na kraju podrska mojoj ekipi u sutrasnjoj utakmici protiv prijateljskih etirijevaca...
TORCIDA KABUL
to je samo šala MILENI.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
zewa napisao:jmijac-4 napisao:hvala vice,baš si velikodušan.ja sam obeća dat zewi gol,al vidit ćemo koliko će mi trener dat povjerenje
jmijac daje gol zewi...kvota 1,60 ( gleda sam ga na treningu)...opasan,neugodan jednostavno nepredvidiv, stavit ću mu bivšeg suigrača Vatru ka flastera pa ko koga
![]()
![]()
bit će to borba titana,hahahaahahha.
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
Vice ColoColo napisao:jmijac-4 napisao:hvala vice,baš si velikodušan.ja sam obeća dat zewi gol,al vidit ćemo koliko će mi trener dat povjerenje
Samo pustite njih da igraju, vi usko u kućicu da Kragić i Žan ne mogu primit balun na sidruna. Prodajte kontre vi njima, a ne oni vama.
naša sam šemu pokrivanja zadnjeg igrača tako da sidrun teško prima balun.budem to proba
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
shelter123 napisao:MNK Etiri' Hansaflex - Zewa 1:5
Dulux - Veseli mornari 2:5
Colo Colo - Baterija 1:2
čestitke zewi na izbijanju na vrh tablice
Zlatarna Dvornik-Skalice.........4:3
Pekara Babić-Jel nećeš............4:0
Inaš-Forzza Maroko.................7:0 (presta sam brojit, ČUVAJTE SE MOĆNE SMRDEČIJE )
Lipo je bit na prvom mistu pa makar do idućeg kola ( biće veliko i Milenovo srce u Afganistanu kad vidi ovo
P.s: čestitke uvijek fer i korektnoj ekipi Mnk e tiri na pruženoj partiji,šteta vam stative na 0:0 , Zewine maramice su vam ostale na klupi
Zadnja izmjena: zewa; 01 pro 2007, 22:11; ukupno mijenjano 1 put/a.
zewa napisao:shelter123 napisao:MNK Etiri' Hansaflex - Zewa 1:5
Dulux - Veseli mornari 2:5
Colo Colo - Baterija 1:2
čestitke zewi na izbijanju na vrh tablice
Zlatarna Dvornik-Skalice.........4:3
Pekara Babić-Jel nećeš............4:0
Inaš-Forzza Maroko.................7:0 (presta sam brojit, ČUVAJTE SE MOĆNE SMRDEČIJE )
Lipo je bit na prvom mistu pa makar do idućeg kola ( biće veliko i Milenovo srce u Afganistanu kad vidi ovo)
P.s: čestitke uvijek fer i korektnoj ekipi Mnk e tiri na pruženoj partiji,šteta vam stative na 0:0 , Zewine maramice su vam ostale na klupi.....nećete ih dobit drugi put
...za kladioničare, jmijać nije dao gol
![]()
![]()
Ante čestitke na zasluženoj pobjedi i izbijanju na vrh tablice. Samo tako naprid!!