FAQ  •  Registracija  •  Login

torca 2008

<<

wonderkid

Član

Post 11 kol 2008, 17:14

blago mu se, da je bar meni da kula tu čast da treniram sa seniorima i tolikim zvjezdama...
<<

Maradona

Novi član

Post 11 kol 2008, 17:56

Nije ni Torcida više šta je bila,kad in se igrači na kladioni klade protiv sebe,a uvik je bilo bar kod Torcide borba do samog kraja i domaća dica .Naj jaće je bilo kad su doveli Ramiza.
<<

svilaja1508

VIP član

Post 11 kol 2008, 22:43

Djetta napisao:Sretno Strožancu! Već ste napravili odličan rezultat a u polufinalu je sve moguće! Živili

KIDAN ŽILE!

da su možda izjednačili iz penala i od dvi prečke dali gol možda bi imali nekakve šanse,,onako su TRIALOVCI pustili STROŽANCU igru bez ikakve opasnosti za svoj gol i lako dobili utakmicu,, čestika MARTINCU ZA DVA ZABIJENA GOLA ,,VALJDA SE nije ozbiljnije ozljedio ,,šteta bi bilo propustiti finalnu utakmicu.

u drugoj večerašnjoj utakmici oslabljeni RIJEČANI nisu imali nikave šanse protiv MONTIJEVACA,,,,EURO GOL ŠERIFA.
uviiiiiiiijek tvrdo č.
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

Torcida Hansa-Flex

Česti član

Post 11 kol 2008, 22:52

wonderkid napisao:blago mu se, da je bar meni da kula tu čast da treniram sa seniorima i tolikim zvjezdama...

A neznam vidit cu s kulom i ovako nam jedan triba da poslozit torbe u kombi....Ma dogovorit cemo se ne tresi se..
<<

pipinjo

Član

Post 12 kol 2008, 12:09

Torcida Hansa-Flex napisao:
wonderkid napisao:blago mu se, da je bar meni da kula tu čast da treniram sa seniorima i tolikim zvjezdama...

A neznam vidit cu s kulom i ovako nam jedan triba da poslozit torbe u kombi....Ma dogovorit cemo se ne tresi se..

A TI SINKO NISI NI ZA SLAGAT TORBE........ZATO PSSSSSSSSSSS
.........NAŠ ŽIVOT JE KOCKANJE,KURVE I TUČNJAVE,ALKOHOL DROGA I TO JE SVE JA TE VOLIM HAJDUČE.......
<<

Torcida Hansa-Flex

Česti član

Post 12 kol 2008, 12:50

pipinjo napisao:

A TI SINKO NISI NI ZA SLAGAT TORBE........ZATO PSSSSSSSSSSS

A kako vi kazete tako je......... Uostalom ovo je tema za torcidu cup a ne za MNK TORCIDU TAKO DA................ Sportski pozdrav.....
<<

svilaja1508

VIP član

Post 12 kol 2008, 17:14

večeras mala prednost MONTIJEVCIMA , ČINI MI SE DA IMAJU VEČI IZBOR IGRAČA,,pogotovo ako MARTINAC ne nastupi zbog ozljede,,, možda če veču šansu dobiti LOVRIČ ,isto dobar i kvalitetan igrač.

oba dva vratara u finalu do sada su odradila vrhunski svoj posao.
najviše ipak ovisi o nadahnuču cara maloga baluna ,,NIKOLE TOMIČIČA.

uviiiiiiijek tvrdo č.
<<

Torcida Hansa-Flex

Česti član

Post 12 kol 2008, 17:17

Koliko san cuja Dule nece igrat koščica pukla u stopalu!!!!!
<<

Torcida Hansa-Flex

Česti član

Post 12 kol 2008, 23:25

Odlična utaknica....... Sudci su malo pokrali trijal , ali se publika okrenila onda protiv olivero montija........ Momčadi su pokazale da su zasluzeno doša.... Trijal lakšom skupinom a Olivero Monti 5 puta tezom.
<<

dena

Česti član

Post 12 kol 2008, 23:51

ja san čuja da nisu nikog pokrali nego da pojma nemaju sudit. jer da kad je poklonija2-3 faula OMu i iz kojeg su dali jedan gol da se publika okrenila na stranu Triala i da su onda počeli jebat OM i sudit za Triala. Smišni su. nisan to ni iša gledat jer su igrali plaćenici protiv plaćenika. lipše je bilo gledat skalice.brda prošle godine nego ne znan šta!!!
<<

Torcida Hansa-Flex

Česti član

Post 13 kol 2008, 00:23

dena napisao:ja san čuja da nisu nikog pokrali nego da pojma nemaju sudit. jer da kad je poklonija2-3 faula OMu i iz kojeg su dali jedan gol da se publika okrenila na stranu Triala i da su onda počeli jebat OM i sudit za Triala. Smišni su. nisan to ni iša gledat jer su igrali plaćenici protiv plaćenika. lipše je bilo gledat skalice.brda prošle godine nego ne znan šta!!!

E moj Dena oni imaju 100 kn po utaknici pa ti sad racunaj za koliko zarade to... za 45 min . A sta je najtužnije turnir je prijavljen hsn tako ako da udariš imaš zabranu na nekim drugim turnirima ili igrat ligu. A za popaja necu ni komentirat. Meni je Špar reka kad je bija onaj gol kad su se oni digli da im je Patrik reka da sidnu doli da je cisti gol. A posli sad pita i sudca jel ono bija gol i zašto je prominija odluku a on govori tako je reka Romeo on drzi crtu a kad san mu postavija pitanje sta bi bilo da su igrala Brda ili Skalice a on govori prizna bi gol..... I da nije gol mora ga priznat jer sigurno da su igrali turnir u rijeci rijecani bi priznali gol... Po meni od osmnine finala su tribali dovest prvoligaške sudce..
<<

svilaja1508

VIP član

Post 13 kol 2008, 00:27

zasluženo OLIVER .M., ZASLUŽENO JUKIČ,, MIJATOVIČ ILI TOMIČIČ,,NEKA I MLADE SNAGE NEŠTO DOBIJU.
finalna utakmica dobra ,,malo su suci kiksali......i oni su ljudi ,,potez utakmice DIZANJE BALUNA U KRETANJU JOŠ JEDNOGA UMJETNIKA MALOGA BALUNA MIKASA,.

uviiiiiiiiiijek tvrdo č.
<<

Torcida Hansa-Flex

Česti član

Post 13 kol 2008, 00:34

Šjor Svilaja više bi zasluzili Nike i Mikas ......Dena nije loš igrac ali ce ih on još osvojit.... Nikina 5 osvoja torcida.. Juka zasluzeno... Samo da je Dule igra mislim da bi bila druga prica
<<

wonderkid

Član

Post 13 kol 2008, 04:44

ti mali pacove kad te vidin dobit ces takvu becku da ce ti se glava vrtit do sljedece olimpijade pa ces prestat srat i dilit pamet po forumu. a znan ko si jer san i ja sa kmana. vidimo se, sportski pozdrav.
<<

miho

VIP član

Post 13 kol 2008, 15:23

nikino šesto finale i peti trofej.kapa doli majstore!
Alistair McCoist
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Torcida kup 2008