FAQ  •  Registracija  •  Login

torca 2008

<<

mrzin_dayler

Novi član

Post 10 kol 2008, 10:05

Fotokopirnica Tempera napisao:Drago mi je da ste svi primjetili sramotu malog baluna!Još da je Sheriff popizdija mogli smo gledat Ultimate fight match:Burich vs. Sheriff.Samo potonji još trenutno djeluje pristojno.Čvrsto je odigra,namistija 4.ti gol.No da nema Nike sve u pišo.Radi takvih je ovaj turnir to šta je!Nego najgore je šta incidente izazovu jazavci Bogdanović,Bajrušević ili Laura.A prijatelji su s Despon(koji je usput i doša di je iz Tempere pa san još i sentimentalniji)i znaju šta bi moglo bit ako naelektriziraju atmosferu.Baš me zanima kad budu s druge strane bare plaćenici glupi!

bogdanović bajrušević i laura su pičketine!!!
<<

kun1gic

Česti član

Post 10 kol 2008, 11:06

wonderkid napisao:i bilo bi ti bolje da od sada navijaš za strožanac, sigrno bi bilo bolje da torcida kup ostane u splitu nego da ti ga odnesu purgeri, riječani ili možda šiptari...

normalno, svi za STROŽANAC koji je osta sam. U polufinale ušle 3 plaćenićke ekipe i STROŽANAC. Ajmo STROŽANAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<<

Torcida Hansa-Flex

Česti član

Post 10 kol 2008, 11:43

Strozanac nije zasluzija proc skupine ... oni su smišni !!!! Nikad nebi navija za nij.. ALI VIŠE NECE DOBIVAT UTAKNICE OVE GOD
<<

kumova3

Novi član

Post 10 kol 2008, 12:51

kad je Strožanac prijašnjih godina igra lipo ispada bi puno ranije od ekipa tipa Popay,Varoš....ljudi su izvukli pouke iz poraza.Nikome neće biti lako protiv njih.Nije lako dobit ekipu a oni to jesu(godinama isti igraći).Uzmite ljudi sve.ZASLUŽENO!
<<

D_ino

Česti član

Post 10 kol 2008, 14:37

Torcida Hansa-Flex napisao:Strozanac nije zasluzija proc skupine ... oni su smišni !!!! Nikad nebi navija za nij.. ALI VIŠE NECE DOBIVAT UTAKNICE OVE GOD

Nije zaslužija?!
Pa to moš kazat za svako drugu utakmicu u turnirskom natjecanju. Igrat polufinale Torcide i reć nezasluženo je smišno. To je nemoguće! Onda bi ja triba svake godine igrat završnice a ne igran.
Naprid Strožanac protiv ovih ostalih doktora malog baluna.
<<

dena

Česti član

Post 10 kol 2008, 15:12

Torcida Hansa-Flex napisao:Strozanac nije zasluzija proc skupine ... oni su smišni !!!! Nikad nebi navija za nij.. ALI VIŠE NECE DOBIVAT UTAKNICE OVE GOD

ti si sigurno neki mulac. ne navijan za strožanca niti ih znan ali reć da su nezasluženo i na sriću ušli u polufinalke može reć jedino neka balavurdija puna adrenalina ili ćovik koji nema pojma o sportu ili ćovik koji je zloban. dici je sve oprošteno pa tako mora i tebi. a vidim da si neki mulac po tome kako se stalno sa nekima prepucavaš i svađaš ko npr. sa članom pod imenom 10 sa kojim se nisi sta raspravljat i svađat oko nekih najobičnijih gluparija koje nikog ne zanimaju.
Slažen se sa ovima gori koji pišu da navijaju za Strožanca od sad. tako ću i ja jer baren nisu plaćeni po utakmici za razliku od ove ostale tri ekipe u polufinalu.
<<

Torcida Hansa-Flex

Česti član

Post 10 kol 2008, 15:51

Dena ako te baš zanima iman 15 god... Igran u Torcidi vec 4 god a ove godine mi je Kula da tu cast da treniram sa seniorima......Pa tako nemozeš rec da neznam nista o malom nogometu......... SPORTSKI POZDRAV
<<

svilaja1508

VIP član

Post 10 kol 2008, 19:36

STROŽANAC igra žestoKO A KADA IM SE ISTOM MJEROM UZVRATI MALO više kmeze..........ali svakako ovu godinu igraju dobro turnire, osvojili su KALTENBERG zasluženo , još da im je JERČIČ SVAKO MALO NIJE OZLJEĐEN bili bi još jači.

uviiiiiiijek tvrdo č.
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

pipinjo

Član

Post 10 kol 2008, 21:30

Torcida Hansa-Flex napisao:Dena ako te baš zanima iman 15 god... Igran u Torcidi vec 4 god a ove godine mi je Kula da tu cast da treniram sa seniorima......Pa tako nemozeš rec da neznam nista o malom nogometu......... SPORTSKI POZDRAV

sinko di ces ti trenirat aj lec
.........NAŠ ŽIVOT JE KOCKANJE,KURVE I TUČNJAVE,ALKOHOL DROGA I TO JE SVE JA TE VOLIM HAJDUČE.......
<<

STROZANAC 9

Novi član

Post 10 kol 2008, 21:46

Hvala svima na podršci ali nemogu razumit ove koji kazu da smo prosli nezasluzeno pa imali smo protiv skalica 2:0 i nedosuđen cist penal to niko nespominje.Hvala još jednom probat ćemo sutra pa šta bude
<<

Torcida Hansa-Flex

Česti član

Post 10 kol 2008, 22:24

pipinjo napisao:
Torcida Hansa-Flex napisao:Dena ako te baš zanima iman 15 god... Igran u Torcidi vec 4 god a ove godine mi je Kula da tu cast da treniram sa seniorima......Pa tako nemozeš rec da neznam nista o malom nogometu......... SPORTSKI POZDRAV

HAHA HAHA HAHA HAHA HAHA
<<

kun1gic

Česti član

Post 10 kol 2008, 23:14

normalno da smo svi za Strožanac- to je ekipa koja je jedina ostala iz naše udruge i po meni nema straha, sutra ste vi favorit protiv Triala. Vi imate odgovornost to dobit jer ste bolji. a u finalu ipak šanse vam ne bi trebale bit velike pogotovo ako riječani prođe u finale! oni su isto sve samo nisu rječani.
Svi za Strožanca kad nam u završnici nema Klinike, Skalica, Garaže, Radunice, Domusa i ostalih pravih klapa i dugogodišnjih ekipa koje ne igraju za pare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zadnja izmjena: kun1gic; 10 kol 2008, 23:15; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

svilaja1508

VIP član

Post 11 kol 2008, 13:15

kun1gic napisao:normalno da smo svi za Strožanac- to je ekipa koja je jedina ostala iz naše udruge i po meni nema straha, sutra ste vi favorit protiv Triala. Vi imate odgovornost to dobit jer ste bolji. a u finalu ipak šanse vam ne bi trebale bit velike pogotovo ako riječani prođe u finale! oni su isto sve samo nisu rječani.
Svi za Strožanca kad nam u završnici nema Klinike, Skalica, Garaže, Radunice, Domusa i ostalih pravih klapa i dugogodišnjih ekipa koje ne igraju za pare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

teško če STROŽANCU biti večeras protiv 3 M, MIKAS, MIJATOVIČ, MARTINAC ,,,,,I JAKI VRATAR NA GOLU RUNAC.
SAMO ZNAM DA IM BORBENOSTI NEČE FALITI,,zanimljivo če biti koliko če se napraviti faulova kada ima akumulacije !!!!!!!!!!!!!!!

uviiiiiiijek tvrdo č.
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

Djetta

Član

Post 11 kol 2008, 14:22

Sretno Strožancu! Već ste napravili odličan rezultat a u polufinalu je sve moguće! Živili

KIDAN ŽILE!
<<

wonderkid

Član

Post 11 kol 2008, 17:11

pipinjo napisao:

čuja san da bi mulac prvo triba smršavit malo. prenapuhan je, pun sebe. ajde djete, budi dobar, dobit ćeš slatkiš.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Torcida kup 2008