piše:ZIMSKI KUP DALMACIJE U MALOME NOGOMETU
26 post(ov)a
• Strana 2 od 2 • 1, 2
10 napisao:torcida ne mos tako govorit
vi ste U-16!!!!!!
sta god dobijete imate bit zadovoljni jer u moje doba toga nije bilo da smo mogli igrat sa svojin godisten nego smo se morali gazit samo sa svin zvjezdama i sve to tako da morate svi vi mladi bit sritni sa bilo cime
istina,kad bi dobili samo majice,tukli smo se nogom u guzicu
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
vi ste U-16!!!!!!
sta god dobijete imate bit zadovoljni jer u moje doba toga nije bilo da smo mogli igrat sa svojin godisten nego smo se morali gazit samo sa svin zvjezdama i sve to tako da morate svi vi mladi bit sritni sa bilo cime
Je Leo u pravu si, al ako su rekli kopmplet dresova dat onda nek daju... A i mi samo platili za igrat turnir.... Boli mene briga za nagrade meni se bitno zejebavat tamo....
vi ste U-16!!!!!!
10 ako se nešto kaže to treba i ispoštovati, tu nisu bitne godine,,tko igra ,,važno je ispuniti rečeno,makar bio i u gubitku.
uviiijek tvrdo č.
Zadnja izmjena: svilaja1508; 10 sij 2009, 15:13; ukupno mijenjano 1 put/a.
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
istina, ako si reka onda daj,ali san samo tia rec da moraju bit sritni i sa time sta imaju ovakvu priliku za sve ovo i igrat dosta utakmica na turniru jer kad smo mi bili dica i igrali bi samo protiv jacih dosta pa ne bi nego kolo dva prolazili tako da in je ovo i jedno ogromno iskustvo i na to san mislia kad san reka da moraju bit sritni
10 napisao:istina, ako si reka onda daj,ali san samo tia rec da moraju bit sritni i sa time sta imaju ovakvu priliku za sve ovo i igrat dosta utakmica na turniru jer kad smo mi bili dica i igrali bi samo protiv jacih dosta pa ne bi nego kolo dva prolazili tako da in je ovo i jedno ogromno iskustvo i na to san mislia kad san reka da moraju bit sritni
ali dica ,,momci.. su platili i red je da dobiju nagradu koja im je obečana,,,osječaju se prevarenima i to nije dobro.
uviiiijek tvrdo č.
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
svilaja1508 napisao:10 napisao:istina, ako si reka onda daj,ali san samo tia rec da moraju bit sritni i sa time sta imaju ovakvu priliku za sve ovo i igrat dosta utakmica na turniru jer kad smo mi bili dica i igrali bi samo protiv jacih dosta pa ne bi nego kolo dva prolazili tako da in je ovo i jedno ogromno iskustvo i na to san mislia kad san reka da moraju bit sritni
ali dica ,,momci.. su platili i red je da dobiju nagradu koja im je obečana,,,osječaju se prevarenima i to nije dobro.
uviiiijek tvrdo č.
Ma šjor Svilaja nije bit nagrada nama je bitno igrat.. Nama osobno nista ne triba sta su obečali ni dresove ni nista nego smo mi malo razocaranji jer nismo dobili medalju ... Jer veliki je uspjeh sa 16 godina bit u finalu od svog godišta i dobit medalju pa se sitit u starin danima... Al nema veze njima na dušu ne nama...
torcida znan da je gust dobit medalju i sve to,ali kod nas to ocito ne ide tako
kad smo osvojili sa torcidon 2. misto u Hrvatskoj nismo dobili niti medalje!!! sta onda vise rec
a godinu posli nas je pozvala ova ekipa iz italije da igramo sa njima prijateljske dvi i oni su nan dali medalje da se sicamo toga. za viceprvaka hrvatske ne dobijes nista tako da ne tribas kod nsa nista ocekivat u balunu
kad smo osvojili sa torcidon 2. misto u Hrvatskoj nismo dobili niti medalje!!! sta onda vise rec
a godinu posli nas je pozvala ova ekipa iz italije da igramo sa njima prijateljske dvi i oni su nan dali medalje da se sicamo toga. za viceprvaka hrvatske ne dobijes nista tako da ne tribas kod nsa nista ocekivat u balunu
26 post(ov)a
• Strana 2 od 2 • 1, 2