Općenito razglabanje
AMADEUS napisao:Možda i jesu kukavice,ali razmisli malo oni za sitnu lovu moraju riskirat šaku u glavu jer za razliku od sudaca koji sude u UMN ligama i koji su zaštičeni(suspenzije i trajne zabrane"boksačima")nemaju nikakvu zaštitu osim privatne tužbe,a i u tom slučaju bi za bar pola od nas ispali pizde.Zato mislim da bi bilo fer da ih pokušamo shvatit jer smo možda svi mi kukavice!Zašto?Zato jer nam je normalno kad Tonči Burić pljune Parčinu komentirat kako mu Peksi nije vratija i ispa papak,a ko bi mu to od nas vratija!?Jer nam je normalno kad neki"službeni redar"a u biti ćelavi kreten koji o balunu i sportu pojma nema čeka ko pit bull da nekoga nokautira(zar vam nije tužno da na četvrtfinalnoj utakmici (Popaj-Trogir)službena osoba umjesto da smiri jednu situaciju ulazi u teren i nakon kraće rasprave vadi žvaku iz usta i gađa u lice Podlipeca (momak sportaš igra 1.HMNL),zar nije tužno da službeni spiker moli njega(redara)da napusti teren da se utakmica nastavi!
Ja iman ženu i dicu i nisan od nekih izlazaka ali zato želim igrat na balun i popit pivo ko čovik a ne da se tresen od nekih ćelavih kretena!
Možda sam malo pretjera ali čudno mi je da se napisalo xxx komentara i da nikome to ne smeta!
P.S Daba Vujević najbolji igrač!
Tako je!
nije vam garaža prčija!
slazem se s vecinom ali mislim da je suđenje bilo sramota pogotovo romeo taj nema kriterij dopusta pricanje s igracima triba ga izbacit bolje bi sudia onaj redikul derek.sta se tice redara triba dovest specijalce pa cemo vidit ko ce glumit serife po terenu.smeta me jedno kad neki "poznatiji" igrac da u prva dva kola nekim losim ekipama sto golova onda njega stave za prvog strijelca a kad neki pero peric da e onda se gleda od cetvrtfinala.
mislim da je po meni najbolji igrac turnira alfirevic a vratar talijancic
navijanje odlicno osim topovskih udara jaci su nego na alci kad u sridu pogode.
mislim da bi tribali od iduce torcide stavljat ekipu turnira pa bi ja ovako reka
talijancic
dukic podlipec daba
alajbeg alfirevic
radmilo,despa,zadnji iz trogira neznam mu ime,
voditelj veliki Pako
to je ljudi moje videnje svak ima pravo na svoje misljenje zivili mi svi sto godina
mislim da bi tribali od iduce torcide stavljat ekipu turnira pa bi ja ovako reka
talijancic
dukic podlipec daba
alajbeg alfirevic
voditelj veliki Pako
to je ljudi moje videnje svak ima pravo na svoje misljenje zivili mi svi sto godina
Zadnja izmjena: bog_nogometa; 12 kol 2007, 14:46; ukupno mijenjano 1 put/a.
vamos rafa
Ma znan i ja da je suđenje sramotno(i za nas je taj sudac svira šest faula sedan minuta prije kraja,a posli toga su nas mogli i ubit ne bi svira i mi izgubili 3-2 prvo kolo pushing jebiga)ali na to san se navika i neda mi se prićat o sucima jer ne vidim pomoći.Al ovo sta san prije pisa me više brine.
PUNIH 19 GODINA
MISTRAL-BILIŠKOV-BOB MARLEY-GI GOTU-C.B CLEOPATRA-AMADEUS JEANS-IS DEUTSCHE
MISTRAL-BILIŠKOV-BOB MARLEY-GI GOTU-C.B CLEOPATRA-AMADEUS JEANS-IS DEUTSCHE
bog_nogometa napisao:slazem se s vecinom ali mislim da je suđenje bilo sramota pogotovo romeo taj nema kriterij dopusta pricanje s igracima triba ga izbacit bolje bi sudia onaj redikul derek.sta se tice redara triba dovest specijalce pa cemo vidit ko ce glumit serife po terenu.smeta me jedno kad neki "poznatiji" igrac da u prva dva kola nekim losim ekipama sto golova onda njega stave za prvog strijelca a kad neki pero peric da e onda se gleda od cetvrtfinala.
talijancic
dukic podlipec daba
alajbeg alfirevic
voditelj veliki Pako
marine nesto si ti ovde krivo stavija, pa da te ispravin:
talijancic
dukic podlipec daba
jukic ( promasaj) alfirevic
nije vam garaža prčija!
bog_nogometa napisao:slazem se s vecinom ali mislim da je suđenje bilo sramota pogotovo romeo taj nema kriterij dopusta pricanje s igracima triba ga izbacit bolje bi sudia onaj redikul derek.sta se tice redara triba dovest specijalce pa cemo vidit ko ce glumit serife po terenu.smeta me jedno kad neki "poznatiji" igrac da u prva dva kola nekim losim ekipama sto golova onda njega stave za prvog strijelca a kad neki pero peric da e onda se gleda od cetvrtfinala.
talijancic
dukic podlipec daba
alajbeg alfirevic
voditelj veliki Pako
TO JE TO , VIDI SE DA SE RAZUMIŠ U BALUN, NAJVEČI ZNALAC NA PUJANKAMA.
BUDIMO SAMO LJUDI.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
Djetta napisao:Sta je jmijac-4, al' ti Ruki daje plaću pa ga guraš ili oćes sta brže do 200-og komentara?
AJMO BIJELI!!
KIDAN TETIVE.
ne daje meni ante ništa,vidija sam grafit negdi u gradu,a momku ne ide,pa dajem malo podrške.nije meni priša do 200-tog komentara:-)
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
jmijac-4 napisao:ma da jašim konja bika i magarca tebe nebi stiga.Tija sam na svim važnijim topicima dignit atmosferu prije utakmice.jesmo izgubili,al Hajduk živi vječno!
tako i ja sam želia sa kavom malo probuditi forumaše, ali krivo se protumačilo znaš baš me to pogodilo,,,,,,,,,,,,,,,
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR