Općenito razglabanje
To je odlično u kupu saveza napravljeno. Isto kad je bio Zimski kup bilo je nešto nosioca, ja mislim 4 i to je isto bilo pametno jer je to turnir sa tradicijom i zaštiti nekako baš ove najbolje je isto super stvar. Koliko mogu pratit rad i odluke ove Uprave slažem se sa svime šta su napravili.
Za torcida kup bi isto trebalo bit nositelja (možda 4, ali ne više od toga)! Ja mislim da ih uvik stave po 16, to je bezveze.
Za torcida kup bi isto trebalo bit nositelja (možda 4, ali ne više od toga)! Ja mislim da ih uvik stave po 16, to je bezveze.
Ja bi da stave više čevapa u lepinju i da naplate isto! Onda bi dolazija svaki dan :D:D:D (je da san i ovako prisutan skoro svaki):D:D:D
Zadnja izmjena: ticex; 14 lip 2007, 21:02; ukupno mijenjano 1 put/a.
a jebiga sad, vi bi tili bez nositelja...ja mislim da je to na torcidi skroz neloše napravljeno...jebga i organizatoru je u cilju da budu što jače ekipe u četvrtfinalu nego da ''zalutaju'' dvi-tri...a iznenađenje se uvik može napravit...prošle god je to bija ambasador i donekle kidan žile...uglavnom jedva čekam torcidu...to bi svima tribala bit čast igrat
mnk_petričevo napisao:a jebiga sad, vi bi tili bez nositelja...ja mislim da je to na torcidi skroz neloše napravljeno...jebga i organizatoru je u cilju da budu što jače ekipe u četvrtfinalu nego da ''zalutaju'' dvi-tri...a iznenađenje se uvik može napravit...prošle god je to bija ambasador i donekle kidan žile...uglavnom jedva čekam torcidu...to bi svima tribala bit čast igrat
NIJE BAŠ PUBLIKA KAO KOD VAS,SIDIJA SAM ISPRED PAR MAMA KOJE SU ZDUŠNO NAVIJALE ZA SVOJE SINČIČE.
MLADI STE,MALO NAIVNI ALI BIĆE NEŠTO OD VAS.UVJEK TVRDO Č.
SVILAJA:ČISTI ZRAK I MIR.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
ANTI DALER napisao:Fabio 5 napisao:Daler di triba bit nositelj!
ha, ha, ha, dobra baza...
ako im kriterij bude umisljenost ekipe definitivno ste nositelji, vama nema premca...
Eto bar u tome. A di je tebi život? Zamisli koji lik moraš bit da staviš nadimak ekipe koju niti ne znaš i da sve šta pišeš, pišeš protiv te ekipe? Boookte, ti stvarno tribaš na promatranja..
TOTALNI NOGOMET!!!
DalEr
DalEr
mnk_petričevo napisao:jebiga i organizatoru je u cilju da budu što jače ekipe u četvrtfinalu nego da ''zalutaju'' dvi-tri....
To su najobičnija sranja sa "jakim" ekipama. Pa baš bi organizatoru trebalo bit u interesu da šta dalje prođu manje poznate i "lošije" ekipe.
Mislin da to daje nešto nogometu a ne uvik isto.
Ja svake godine kad gledan Torcidu od četvrtfinala uvik iste face. Mislin neću imenovat jer svi znate te iste face oko kojih se vrti cili mali nogomet
a i Torcida.
Tako kad bi neka manje poznata ekipa "zalutala" u četvrtfinale niko sritniji od mene. Da malo vidin drugčijeg baluna i da ne mogu predvidit fintu
pojedinog igrača šta sad itekako mogu.
D_ino napisao:Tako kad bi neka manje poznata ekipa "zalutala" u četvrtfinale niko sritniji od mene. Da malo vidin drugčijeg baluna i da ne mogu predvidit fintu pojedinog igrača šta sad itekako mogu.
Aj dobro, onda ćemo mi proć u četvrtfinale.....ma ustvari, proć ćemo u polufinale.
Slažem se s tobom da bi bilo lipo vidit neke totalno nove ekipe u završnici Torcide.....još lipše bi bilo vidit neku ekipu iz naše lige (iako je to malo teško za očekivat).