3. Liga mladi
DDK LOKVE - Mala kavana 3 : 4
Čestitke protivniku na pobjedi i korektnoj utakmici. Nažalost izašli smo na teren bez 2/3 ekipe. Bilo je upitno oće li nas bit za počet. Na kraju sa jednom zamjenom i dva veterana u ekipi dobijemo sami sebe. Nismo uspili zadržat 3-1 iz prvog dila. Posli kad nam se jedina zamjena ozljedila dolazi do manjka snage i koncentracije. Uspijevamo sami sebi zabit dva autogola i to nas je koštalo. Ostaje žal za prvim poluvremenom kada smo trebali riješit utakmicu.
Čestitke protivniku na pobjedi i korektnoj utakmici. Nažalost izašli smo na teren bez 2/3 ekipe. Bilo je upitno oće li nas bit za počet. Na kraju sa jednom zamjenom i dva veterana u ekipi dobijemo sami sebe. Nismo uspili zadržat 3-1 iz prvog dila. Posli kad nam se jedina zamjena ozljedila dolazi do manjka snage i koncentracije. Uspijevamo sami sebi zabit dva autogola i to nas je koštalo. Ostaje žal za prvim poluvremenom kada smo trebali riješit utakmicu.
DDK LOKVE - Splitska Banka 2 : 3
Čestitke bankarima na zasluženoj pobjedi.
Već drugo kolo za redom se jedva skrpamo igrački ali ovaj put nismo pružili dobru partiju. Nismo iskoristili kontre u prvom poluvremenu a u drugom nismo bili dovoljno opasni da bi ugrozili protivnika. Šta je tu je. Idemo dalje s nadom da će se naši igrači što prije oporaviti i da neće biti novih ozljeda.
Čestitke bankarima na zasluženoj pobjedi.
Već drugo kolo za redom se jedva skrpamo igrački ali ovaj put nismo pružili dobru partiju. Nismo iskoristili kontre u prvom poluvremenu a u drugom nismo bili dovoljno opasni da bi ugrozili protivnika. Šta je tu je. Idemo dalje s nadom da će se naši igrači što prije oporaviti i da neće biti novih ozljeda.
9. KOLO
SPLITSKA BANKA - MLADI ZRNO SOLI 1
- Splitska banka preporodena ove sezone, dok Zrno soli takoder dobra ekipa neigra na nivou zbog lose forme kljucnih igraca
MALA KAVANA BILI 9 1
- Pobjeda kafane, iako san od njih ocekiva puno vise od ovoga sta pokazuju ove sezone
D.D.K. LOKVE GANNICUS 2
- Lokve u ovakvi utakmicama nemaju sta trazit, Gannicus 3 puta hvalitetnija momcad i bit ce pravo cudo ako nebudu prvaci
MNK ŠOLTA KACUNAR 2
- Kacunar se nakon 3 poraza vraca starim navikama, pobjedivanju malih utakmica. Vidili su da nemogu sa prva 3
GRADSKI KOTAR BAČVICE ANTIPIROS 1
- Lagana pobjeda Baca
OXA TISAK C.B. ALBATROS 2
- Albatros lagano ovo mete sa vise od 5 razlike, po meni iza Gannicusa najhvalitenija momcat i siguran putnik u 2 ligu
MIJO I DRUGOVI DŠR KMAN 2
- Lagani drugovi gube, trazit ce bodove u nekim drugim utakmicama
SPLITSKA BANKA - MLADI ZRNO SOLI 1
- Splitska banka preporodena ove sezone, dok Zrno soli takoder dobra ekipa neigra na nivou zbog lose forme kljucnih igraca
MALA KAVANA BILI 9 1
- Pobjeda kafane, iako san od njih ocekiva puno vise od ovoga sta pokazuju ove sezone
D.D.K. LOKVE GANNICUS 2
- Lokve u ovakvi utakmicama nemaju sta trazit, Gannicus 3 puta hvalitetnija momcad i bit ce pravo cudo ako nebudu prvaci
MNK ŠOLTA KACUNAR 2
- Kacunar se nakon 3 poraza vraca starim navikama, pobjedivanju malih utakmica. Vidili su da nemogu sa prva 3
GRADSKI KOTAR BAČVICE ANTIPIROS 1
- Lagana pobjeda Baca
OXA TISAK C.B. ALBATROS 2
- Albatros lagano ovo mete sa vise od 5 razlike, po meni iza Gannicusa najhvalitenija momcat i siguran putnik u 2 ligu
MIJO I DRUGOVI DŠR KMAN 2
- Lagani drugovi gube, trazit ce bodove u nekim drugim utakmicama
UVIK 120 POSTO, UVIK NA POBJEDU !!!
Carobnjak u stopalicama je prestao sirit svoju magiju Gripama,,,,,
,,,,ugasio se on otisao nam je na brod i vidi se da voljeni Kacunar s njim nije ni sjena momcadi koja je harala ligom na pocetku
Fali nam tvoj poznati ples i izbacaj livo i desno..... Sad negdje na brodu ucis mornare ovoj predivnoj igri ali jedva cekamo Uskrs jer tad ces se vratiti i ponovno bljesnuti
Voljeni Gripe ceznu za tobom i jedva cekamo te nazad jer subota bez tebeee je nekako prazna,,,,
,,,,, nadam se da imas wifija tamo di plovis i ovo citas.... jer fali mi lucidnosti fali mi magije fali mi sve sta pruzas FUCALU
vrati seeeeee sto prijee.... ovo nije oda tebi ovo je samo izljev emocija koje su zajebanee
OPET CE SE CUTI PLJESAK S GRIPA...... i rici onaj mali debeli je cudo da smrsavi ruga bi se sa svima....
S PROLJECEM CE SE STOPALICE VRATIT U MODU BUDITE U TO SIGURNI!!!!
,,,,ugasio se on otisao nam je na brod i vidi se da voljeni Kacunar s njim nije ni sjena momcadi koja je harala ligom na pocetku
Fali nam tvoj poznati ples i izbacaj livo i desno..... Sad negdje na brodu ucis mornare ovoj predivnoj igri ali jedva cekamo Uskrs jer tad ces se vratiti i ponovno bljesnuti
Voljeni Gripe ceznu za tobom i jedva cekamo te nazad jer subota bez tebeee je nekako prazna,,,,
,,,,, nadam se da imas wifija tamo di plovis i ovo citas.... jer fali mi lucidnosti fali mi magije fali mi sve sta pruzas FUCALU
vrati seeeeee sto prijee.... ovo nije oda tebi ovo je samo izljev emocija koje su zajebanee
OPET CE SE CUTI PLJESAK S GRIPA...... i rici onaj mali debeli je cudo da smrsavi ruga bi se sa svima....
S PROLJECEM CE SE STOPALICE VRATIT U MODU BUDITE U TO SIGURNI!!!!
SPLITSKA BANKA - ZRNO SOLI - 1
-mislim da uoči sezone nitko nije ozbiljno računao na "bankare" s obzirom da je riječ o ekipi koja je ispala iz 2.lige. Uvjerljivom igrom istaknuli su kandidaturu za naslov, ali i razliku u kvaliteti između 2. i 3.lige. Zrno soli se polako diže, ali ne vjerujem da mogu puno u ovoj ligi.
DDK LOKVE - GANNICUS ----------- 2
-ovo je po meni derbi kola. Pojačane Lokve idu na uvijek jaki Gannicus i nadam se dobroj i kvalitetnoj utakmici. Gannicus je po meni favorit za naslov i vjerujem da uzimaju sva 3 boda.
GRADSKI KOTAR BAČVICE - ANTIPIROS - 1
-ovo bi trebao biti zicer. Očekujem sigurnu pobjedu ove godine pojačanih Bačvica.
MNK ŠOLTA - KACUNAR ------------- X2
-Kacunar je furiozno ušao u sezonu, ali ipak je njihov pad bio očekivan. U dvoboju sa Šoltom se mogu vratiti pobjedama, ali biti će jako teško.
MALA KAVANA - BILI 9 --------------- 1
-Mala Kavana je po meni trenutno najveće razočarenje lige. Od njih se očekivala borba za naslov, a već nakon 8 kola imaju veliki zaostatak za vodećima. Ja još uvijek vjerujem u njih i možda sa ovom utakmicom krene njihov niz, ali protiv Bili 9 se nikad ne zna...
OXA TISAK - CB ALBATROS ---------- 2
-Oxa me je isto razočarala. Nisu oni ekipa koja će se boriti za vrh, ali uvijek ih je krasila čvrstoća i disciplina. Po trenutnoj formi sve osim pobjede Albatrosa bilo bi veliko iznenađenje.
MIJO I DRUGOVI - DŠR KMAN -------- 2
-"drugove" po svemu sudeći i ove sezone očekuje grčevita borba za ostanak, ali nemojte ih unaprijed otpisati. Dovoljno se prisjetiti prošle sezone...
-mislim da uoči sezone nitko nije ozbiljno računao na "bankare" s obzirom da je riječ o ekipi koja je ispala iz 2.lige. Uvjerljivom igrom istaknuli su kandidaturu za naslov, ali i razliku u kvaliteti između 2. i 3.lige. Zrno soli se polako diže, ali ne vjerujem da mogu puno u ovoj ligi.
DDK LOKVE - GANNICUS ----------- 2
-ovo je po meni derbi kola. Pojačane Lokve idu na uvijek jaki Gannicus i nadam se dobroj i kvalitetnoj utakmici. Gannicus je po meni favorit za naslov i vjerujem da uzimaju sva 3 boda.
GRADSKI KOTAR BAČVICE - ANTIPIROS - 1
-ovo bi trebao biti zicer. Očekujem sigurnu pobjedu ove godine pojačanih Bačvica.
MNK ŠOLTA - KACUNAR ------------- X2
-Kacunar je furiozno ušao u sezonu, ali ipak je njihov pad bio očekivan. U dvoboju sa Šoltom se mogu vratiti pobjedama, ali biti će jako teško.
MALA KAVANA - BILI 9 --------------- 1
-Mala Kavana je po meni trenutno najveće razočarenje lige. Od njih se očekivala borba za naslov, a već nakon 8 kola imaju veliki zaostatak za vodećima. Ja još uvijek vjerujem u njih i možda sa ovom utakmicom krene njihov niz, ali protiv Bili 9 se nikad ne zna...
OXA TISAK - CB ALBATROS ---------- 2
-Oxa me je isto razočarala. Nisu oni ekipa koja će se boriti za vrh, ali uvijek ih je krasila čvrstoća i disciplina. Po trenutnoj formi sve osim pobjede Albatrosa bilo bi veliko iznenađenje.
MIJO I DRUGOVI - DŠR KMAN -------- 2
-"drugove" po svemu sudeći i ove sezone očekuje grčevita borba za ostanak, ali nemojte ih unaprijed otpisati. Dovoljno se prisjetiti prošle sezone...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
OXA TISAK-SPLITSKA BANKA - MLADI 2
- zicer kola
ANTIPIROS-DŠR KMAN x
- neznan sta bi igra
C.B. ALBATROS -BILI 9 1
- smatran da bi albatros triba ovo dobit,ali nisu ni bili 9 za bacit ako budu na broju
MNK ŠOLTA-D.D.K. LOKVE 1x
- mislin da ce ovo bit tvrda utakmica,ali malu prednost solti jer su u naletu
MIJO I DRUGOVI-MALA KAVANA 2
- kavana odnosi 3 boda, a drugovi ce se borit i ove godine za opstanak
GANNICUS -ZRNO SOLI 1
- gannicusu 3 boda
GRADSKI KOTAR BAČVICE-KACUNAR x
- po meni jednake ekipe pa eto x
P.s. zaspa forum totalno!!
- zicer kola
ANTIPIROS-DŠR KMAN x
- neznan sta bi igra
C.B. ALBATROS -BILI 9 1
- smatran da bi albatros triba ovo dobit,ali nisu ni bili 9 za bacit ako budu na broju
MNK ŠOLTA-D.D.K. LOKVE 1x
- mislin da ce ovo bit tvrda utakmica,ali malu prednost solti jer su u naletu
MIJO I DRUGOVI-MALA KAVANA 2
- kavana odnosi 3 boda, a drugovi ce se borit i ove godine za opstanak
GANNICUS -ZRNO SOLI 1
- gannicusu 3 boda
GRADSKI KOTAR BAČVICE-KACUNAR x
- po meni jednake ekipe pa eto x
P.s. zaspa forum totalno!!
28.01.2017.
13:30 MIJO I DRUGOVI-ZRNO SOLI 2
- zrno soli sigurno odnose 3 boda, mijo je los ka i proslu sezonu
14:25 GRADSKI KOTAR BAČVICE-C.B. ALBATROS 2
- albatros kvalitetnija momcad
15:25 D.D.K. LOKVE-DŠR KMAN 1x
- jednake momcadi ali blagu prednost dajem lokvama
16:20 SPLITSKA BANKA - MLADI-MNK ŠOLTA 1x
- splitska banka je bolja momcad od solte, ali nevirujen da ce sa šoltanima lako do pobjede
17:20 MALA KAVANA-KACUNAR 1
- mala kavana po meni kvalitetnija momcad i po meni ovo dobijaju
18:15 GANNICUS -ANTIPIROS 1
-zicer kola
19:15 OXA TISAK-BILI 9 x2
- ode moze bit svega, ali prednost dajem bilima
13:30 MIJO I DRUGOVI-ZRNO SOLI 2
- zrno soli sigurno odnose 3 boda, mijo je los ka i proslu sezonu
14:25 GRADSKI KOTAR BAČVICE-C.B. ALBATROS 2
- albatros kvalitetnija momcad
15:25 D.D.K. LOKVE-DŠR KMAN 1x
- jednake momcadi ali blagu prednost dajem lokvama
16:20 SPLITSKA BANKA - MLADI-MNK ŠOLTA 1x
- splitska banka je bolja momcad od solte, ali nevirujen da ce sa šoltanima lako do pobjede
17:20 MALA KAVANA-KACUNAR 1
- mala kavana po meni kvalitetnija momcad i po meni ovo dobijaju
18:15 GANNICUS -ANTIPIROS 1
-zicer kola
19:15 OXA TISAK-BILI 9 x2
- ode moze bit svega, ali prednost dajem bilima
Od kraja studenog i mog zadnjeg posta (utakmica sa ST bankom) u Lokvama se puno toga dogodilo. Nažalost puno više lošeg nego dobrog. Ogroman i neshvatljiv broj ozljeda (nemamo sreće) a također i dosta kazni. Tako da već duže vrijeme igramo bez jako bitnih igrača. Zato nam igra i izgleda toplo-hladno. Svaku subotu je nervoza oćemo li se skupit i u kojem sastavu. Od toga nam ovisi i izvedba na terenu. Živim za proljeće kada ćemo nadam se bit kompletni i pokazat se ostatku lige u punom sjaju. U međuvremenu se borimo i marljivo skupljamo bodove. U zadnjih 7 utakmica ostvarili smo 2 poraza (albatros,Gannicus) i 5 pobjeda (Antipiros,Mijo i drugovi,Kacunar,Šolta,Kman). Samo jednu od tih utakmica smo bili skoro kompletni (Kacunar) što pokazuje i rezultat.
Jučer DDK LOKVE - KMAN 4 : 1.
Prvi dio lige je gotov, mi imamo 25 bodova od mogućih 39. Osobno mislim da možemo mi i bolje.
U subotu nam stiže Antipiros a mi nemamo pojma ko će uopće istrčat na parket.
P.S. Sve utakmice su snimljena pa ko želi može pogledati na facebook stranici : DDK Lokve.
Jučer DDK LOKVE - KMAN 4 : 1.
Prvi dio lige je gotov, mi imamo 25 bodova od mogućih 39. Osobno mislim da možemo mi i bolje.
U subotu nam stiže Antipiros a mi nemamo pojma ko će uopće istrčat na parket.
P.S. Sve utakmice su snimljena pa ko želi može pogledati na facebook stranici : DDK Lokve.
04.02.2017.
13:30 ANTIPIROS-D.D.K. LOKVE x2
- po meni lokve su bolja momcad ali je pitanje u kakvom sastavu ce doc
14:25 GRADSKI KOTAR BAČVICE-OXA TISAK 1
- bacvice ode uzimaju tri boda sigurno
15:25 ZRNO SOLI-KACUNAR x
- po meni trenutno jednake ekipe
16:20 BILI 9-MNK ŠOLTA 2
- solta sigurno uzima 3 boda
17:20 C.B. ALBATROS-MALA KAVANA 1x
- ode bi moglo bit svega ali prednost dajem albatrosu, iako nevirujen da ce lako protiv male kavane
18:15 GANNICUS-MIJO I DRUGOVI 1
-zicer kola
19:15 DŠR KMAN-SPLITSKA BANKA - MLADI 2
- splitska banka bi tribala ovo tuc, ali proslo kolo su izgubili protiv solte pa tako da je i ode sve moguce
13:30 ANTIPIROS-D.D.K. LOKVE x2
- po meni lokve su bolja momcad ali je pitanje u kakvom sastavu ce doc
14:25 GRADSKI KOTAR BAČVICE-OXA TISAK 1
- bacvice ode uzimaju tri boda sigurno
15:25 ZRNO SOLI-KACUNAR x
- po meni trenutno jednake ekipe
16:20 BILI 9-MNK ŠOLTA 2
- solta sigurno uzima 3 boda
17:20 C.B. ALBATROS-MALA KAVANA 1x
- ode bi moglo bit svega ali prednost dajem albatrosu, iako nevirujen da ce lako protiv male kavane
18:15 GANNICUS-MIJO I DRUGOVI 1
-zicer kola
19:15 DŠR KMAN-SPLITSKA BANKA - MLADI 2
- splitska banka bi tribala ovo tuc, ali proslo kolo su izgubili protiv solte pa tako da je i ode sve moguce
11.02.2017.
13:30 OXA TISAK-GANNICUS 2
- zicer kola
14:25 MIJO I DRUGOVI-C.B. ALBATROS 2
- jos jedan zicer kola
15:25 D.D.K. LOKVE-GRADSKI KOTAR BAČVICE 2
- bacvice bolja momcad, a i lokve se zadnje 2 utakmice jedva skupljanju
16:20 MNK ŠOLTA-ZRNO SOLI 1x
- po meni dvi jednake ekipe i mislim da da ce bit utisno, ali blaga prednost solti
17:20 SPLITSKA BANKA - MLADI-BILI 9 1
- bili 9 su odlicna ekipa sta su pokazali proslo kolo protiv solte,samo ih nema na klupi ako bude tako protiv splitske onda nemaju sanse
18:15 ANTIPIROS-KACUNAR 1x
- stvarno neznam sta igrat obe momcadi dosta osciliraju
P.s. aktivnost na forumu je pala totalno, a liga nikad napetija....ajmo svitu aktivirajte se malo!!!
13:30 OXA TISAK-GANNICUS 2
- zicer kola
14:25 MIJO I DRUGOVI-C.B. ALBATROS 2
- jos jedan zicer kola
15:25 D.D.K. LOKVE-GRADSKI KOTAR BAČVICE 2
- bacvice bolja momcad, a i lokve se zadnje 2 utakmice jedva skupljanju
16:20 MNK ŠOLTA-ZRNO SOLI 1x
- po meni dvi jednake ekipe i mislim da da ce bit utisno, ali blaga prednost solti
17:20 SPLITSKA BANKA - MLADI-BILI 9 1
- bili 9 su odlicna ekipa sta su pokazali proslo kolo protiv solte,samo ih nema na klupi ako bude tako protiv splitske onda nemaju sanse
18:15 ANTIPIROS-KACUNAR 1x
- stvarno neznam sta igrat obe momcadi dosta osciliraju
P.s. aktivnost na forumu je pala totalno, a liga nikad napetija....ajmo svitu aktivirajte se malo!!!
DDK LOKVE - Antipiros 0 : 2
Čestitke pobjednicima na fer i korektnoj igri.Potpuno su nas nadigrali pa i s igračem manje.
A o nama šta reć.Negdi je tribalo puknit.Zadnje vrime se jedva skupljamo tako smo i ovu utakmicu izašli u šarenom sastavu bez ijednog igrača iz prve petorke.
Od devetorice prijavljenih četiri su veterana koja uopće ne igraju za Lokve te dvojica pod ozbiljnim ozljedama.
Prosjek godina je bio 33 a da nije malog Luke bio bi i veći.Tako se ne osvajaju bodovi.Sreća šta imamo solidan bodovni saldo jer ako ovako nastavimo teško ćemo ikog dobit.
Pritom ni u kom slučaju ne umanjujem pobjedu Antipirosa i još jednom im čestitam.
Čestitke pobjednicima na fer i korektnoj igri.Potpuno su nas nadigrali pa i s igračem manje.
A o nama šta reć.Negdi je tribalo puknit.Zadnje vrime se jedva skupljamo tako smo i ovu utakmicu izašli u šarenom sastavu bez ijednog igrača iz prve petorke.
Od devetorice prijavljenih četiri su veterana koja uopće ne igraju za Lokve te dvojica pod ozbiljnim ozljedama.
Prosjek godina je bio 33 a da nije malog Luke bio bi i veći.Tako se ne osvajaju bodovi.Sreća šta imamo solidan bodovni saldo jer ako ovako nastavimo teško ćemo ikog dobit.
Pritom ni u kom slučaju ne umanjujem pobjedu Antipirosa i još jednom im čestitam.
DDK LOKVE - G.K. Bačvice 7 : 7
Odlična utakmica, brza, živa, eksplozivna...
Čestitke protivnicima na fer i korektnoj igri, također i sudcima na dobrom suđenju.
Vodili smo 5-1 i 6-2 i ostali smo bez boda. Malo umor, malo dekoncentracija a ponajviše jako loša igra na njihovog igrača golmana.
Čestitke mojim momcima, crkli su na kraju. Osvetilo nam se to što smo propustili još pet,šest mrtvih prilika i to što nas opet pola nije došlo.
Ne znam di je tome kraj. Protivnik uporan do kraja i to mu se isplatilo 15 sekundi prije kraja.
Idemo dalje, ne mogu više ništa prognozirat za nas do kraja jer ni sam ne znam koliko i kakvih igrača će doć na svaku slijedeću utakmicu.
Tako da je vrlo moguće da se protiv nas oslade ekipe koje se nisu tome nadale ali i obrnuto.
Odlična utakmica, brza, živa, eksplozivna...
Čestitke protivnicima na fer i korektnoj igri, također i sudcima na dobrom suđenju.
Vodili smo 5-1 i 6-2 i ostali smo bez boda. Malo umor, malo dekoncentracija a ponajviše jako loša igra na njihovog igrača golmana.
Čestitke mojim momcima, crkli su na kraju. Osvetilo nam se to što smo propustili još pet,šest mrtvih prilika i to što nas opet pola nije došlo.
Ne znam di je tome kraj. Protivnik uporan do kraja i to mu se isplatilo 15 sekundi prije kraja.
Idemo dalje, ne mogu više ništa prognozirat za nas do kraja jer ni sam ne znam koliko i kakvih igrača će doć na svaku slijedeću utakmicu.
Tako da je vrlo moguće da se protiv nas oslade ekipe koje se nisu tome nadale ali i obrnuto.
14:25 D.D.K. LOKVE -BILI 9 1x
- po meni jednake ekipe, ali imaju problema sa sastavima i stvarno neznan sta igrat ali eto radi stanja na tablici ipak san se odlucija za lokve
15:25 SPLITSKA BANKA - MLADI - ANTIPIROS 1
- splitska uzima 3 boda
16:20 GANNICUS - C.B. ALBATROS 1
- derbi kola, bit ce napeta utakmica sigurno....ako alabtros bude tuka do kraja sezone ce bit napeto,ali ne virujem da ce gannicus to dopustit
17:20 MNK ŠOLTA - MALA KAVANA x2
- otocki derbi, ocekujem tvrdu i napetu utakmicu ka i svaki put kad igraju ove momcadi, ali ipak prednost dajem kavani
18:15 MIJO I DRUGOVI - KACUNAR 2
- kacunar bi triba ovo dobit, iako drugovi uvik znaju iznenadit
19:15 OXA TISAK -ZRNO SOLI 2
- zrno soli po meni bolja momcad i ode bi tribali uzet 3 boda
19:45 GRADSKI KOTAR BAČVICE-DŠR KMAN 1
- bacvice su meni favorit u ovoj utakmici
- po meni jednake ekipe, ali imaju problema sa sastavima i stvarno neznan sta igrat ali eto radi stanja na tablici ipak san se odlucija za lokve
15:25 SPLITSKA BANKA - MLADI - ANTIPIROS 1
- splitska uzima 3 boda
16:20 GANNICUS - C.B. ALBATROS 1
- derbi kola, bit ce napeta utakmica sigurno....ako alabtros bude tuka do kraja sezone ce bit napeto,ali ne virujem da ce gannicus to dopustit
17:20 MNK ŠOLTA - MALA KAVANA x2
- otocki derbi, ocekujem tvrdu i napetu utakmicu ka i svaki put kad igraju ove momcadi, ali ipak prednost dajem kavani
18:15 MIJO I DRUGOVI - KACUNAR 2
- kacunar bi triba ovo dobit, iako drugovi uvik znaju iznenadit
19:15 OXA TISAK -ZRNO SOLI 2
- zrno soli po meni bolja momcad i ode bi tribali uzet 3 boda
19:45 GRADSKI KOTAR BAČVICE-DŠR KMAN 1
- bacvice su meni favorit u ovoj utakmici
16. KOLO
18.02.2017.
14:25 D.D.K. LOKVE - BILI 9 Ne znam u kojem ćemo sastavu izać ali uvik na sebe. 1
15:25 SPLITSKA BANKA - MLADI - ANTIPIROS Mislim da bankari odnose tri boda. 1
16:20 GANNICUS - C.B. ALBATROS Blaga prednost Gannicusu. 1X
17:20 MNK ŠOLTA - MALA KAVANA Tipujem na ugostitelje. 2
18:15 MIJO I DRUGOVI - KACUNAR Virujem u pobjedu drugova. 1
19:15 OXA TISAK - ZRNO SOLI Zrno bi trebalo odnit bodove. 2
19.02.2017.
19:45 GRADSKI KOTAR BAČVICE - DŠR KMAN Ako Bačvice dođu kompletne i ako Boka bude branija, dvojbe nema. 1
18.02.2017.
14:25 D.D.K. LOKVE - BILI 9 Ne znam u kojem ćemo sastavu izać ali uvik na sebe. 1
15:25 SPLITSKA BANKA - MLADI - ANTIPIROS Mislim da bankari odnose tri boda. 1
16:20 GANNICUS - C.B. ALBATROS Blaga prednost Gannicusu. 1X
17:20 MNK ŠOLTA - MALA KAVANA Tipujem na ugostitelje. 2
18:15 MIJO I DRUGOVI - KACUNAR Virujem u pobjedu drugova. 1
19:15 OXA TISAK - ZRNO SOLI Zrno bi trebalo odnit bodove. 2
19.02.2017.
19:45 GRADSKI KOTAR BAČVICE - DŠR KMAN Ako Bačvice dođu kompletne i ako Boka bude branija, dvojbe nema. 1