Pozdrav nakon stanke,evo da malo pokrenem temu jer vidim da nema žive duše?!
11:00 CORPO MORTO 2 : 6 SVETI MIHAEL Kao što sam napisao na kraju polusezone,mlađi,brži i trenutno kvalitetniji...
11:55 MOŽE BOLJE - C.B. 1700 2 : 6 MEFST Isto tako,iako rezultat je bio 2:2 i mogla se drugačije prelomit utakmica,ali bolji Mefst.
12:55 SAMO ZABAVA 3 : 4 ETIRI Mislim da rezultat govori više od rijeći,derbi kola po meni,Etiri poveo i držao prednost cilu utakmicu,zabava minutu do kraja stize na egal i odma iza Etiri kažnjava otvorenu igru zabave koja je krenila na sve ili ništa.Ugalvnom Etiri po meni zaslužuje bolje misto na tablici,jer kad ih ima mogu svakog dobiti...samo tako dalje.
13:50 OUYEA 2 : 1 BOCA SENIORS harzaderski san pogodia,Ouyea se malo presložila i ovu utakmicu došla u boljem sastavu u odnosu na prije,uglavnom utakmica puna zbivanja i ne bi bilo krivo ni da je x ostalo,dobre obe ekipe.
14:50 LOS MATHEMATICOS 2 : 3 UZALUDAN TRUD ovo nisam pogleda,al iz zapisnika vidim da je to Ut kontrolira i na kraju mali pad koncetracije najvjerojatnije i cisto da ublaze poraz Matematicari.
Sljedeće kolo:
11:00 BOCA SENIORS-SAMO ZABAVA 2 Dosta je zabava uspavana zadnjih par utakmica,al nakon poraza uvik daju gas tako mislim da bi ovo morala bit pobjeda za zabavu
11:55 OUYEA-LOS MATHEMATICOS 1 Bit ce zanimljiva utakmica,ako budu sastavi siroki zagarantirana dobra utakmica,al nekako vuce na Ouyea
12:55 CORPO MORTO-ćUZALUDAN TRUD 2 Dobar je Ut i ovo ne bi trebalo doc u pitanje,Corpo se malo pojača pa sad ćemo vidit koliko im treba za uigravanje...
13:50 SVETI MIHAEL-MOŽE BOLJE - C.B. 1700 1 mladici moraju ovo dobit...
14:50 MEFST-ETIRI 2 ma stavit cu harzaderski,mora bit jedan svako kolo...
Vidimo se u nedilju,ako vrime dozvoli:.:hahaahah