17 ožu 2017, 11:36 Postao/la Orjunaš
POZDRAV!!!
Evo malo kasnim sa osvrtom i prognozom,al sad cemo to...
OSVRT NA PROŠLO KOLO:
11:00 LOS MATHEMATICOS MEFST 0:2 - Mefst igra najbolji balun,konstantni su na terminima i sad vec lagano mogu rec da prvo mjesto bi moglo biti njihovo
11:55 BOCA SENIORS CORPO MORTO 4:0 - Boca rutinerski odradila posao,Corpo iako se malo pojaca jos nema uigranost
12:55 SVETI MIHAEL OUYEA - 1:1 - a ono baš nepopularno,al po viđenom,cak Ouyea bliže sva 3 boda(po meni)
13:50 ETIRI UZALUDAN TRUD - 3:5 - heheh dvi ekipe amo rec jednake,Etiri zaigra par odlicnih utakmica pa izgubi di ne bi triba,dok Ut u zadanje vrime slaže neke lipe partije,zasluženo Ut.
14:50 MOŽE BOLJE - C.B. 1700 SAMO ZABAVA - 2:11 - a Mb ne moze u onakvom sastavu parirat nikome,a di ce SZ...jbg Crta okreni se iducoj sezoni hahaha...
PROGNOZA IDUČEG KOLA:
11:55 CORPO MORTO SAMO ZABAVA - 2 - Moga bi bit još jedan pucački trening Sz,iako poznato je da karikirano male momčadi su kost u grlu velikima,što imperativ pobjede,te motiviranost malih da skinu skalp
12:55 LOS MATHEMATICOS SVETI MIHAEL -1- a majke mi ne znam,sad cu namjerno 1,kad god igran na Svece oni ukake.
13:50 UZALUDAN TRUD MEFST -2-a po meni zajebana utakmica,što 7 kola je do kraja,2 boda su od SZ,7 BODOVA JE Ut od Sz,male su to razlike,i odi se prvenstvo kroji,ako Mefst ovo izgubi Sz je na 5 i ostaje im zajednicki dvoboj,s tim da Ut to moze iskoristit,dosli bi jako blizu jednima i drugima...puno kombinacija i svi su u igri...tako mislim da je ovo draž ove lige 3 ekipe odlučuju,s tim da i oni ispod mogu tu pomrsit planove svima..ja cu igrat 2 jer po meni Mefst igra odlican balun i lagano ce ovo dobit...hehehe
14:50 BOCA SENIORS MOŽE BOLJE - C.B. 1700 - 1 - a dođe li Mb ko zadnju laganih 3 boda Boci...
POZDRAV vidimo se u nedilju...