Pozdrav ekipa,evo i moje viđenje prošlog kola:
11:00 BOCA SENIORS 1 : 2 SAMO ZABAVA - jako klizak teren u prvoj utakmici dana,vidilo se da ljudi dosta rezervirano ulaze u duele,za golmane zahtjevno isto tako,puno brža podloga...Po meni Boca je svoje šanse cekala iz kontri i polu kontri,dosta defenzivno su stali,što je Zabavi stvaralo na onakvom terenu problem,iskoristili su jednu priliku i poveli,al Zabava je konstantno pritiskala i moralo je urodit necim,uglavnom mislim da po onakvom terenu se nije moglo bolje i sva srica proslo je bez ozljeda...
11:55 OUYEA 3 : 0 LOS MATHEMATICOS - Ouyea je u uzlaznoj putanji,kad ih ima ovako mislim da bi se moglo obistinit ono sta sam govoria da su odlicna ekipa i puno su ostali duzni prvi dio,Matematicari su lagano u slobodnom padu,valjda spremaju kakvo iznenadenje u sljedecim kolima.
12:55 CORPO MORTO 2 : 1 UZALUDAN TRUD - po meni iznenadenje kola,Ut je tvrda ekipa i stvarno san iznenaden da su odi izgubili bodove(ne podcjenjujem Corpo,nego po stanjuu tablice),izgleda da im nije bia dan,a mozda je teren i za njih bia malo prekklizak...svaka cast Corpo,odlicna je liga kad se ovakva iznenadenja dogadaju i di svaka ekipa moze skinit svaku...samo tako dalje
13:50 SVETI MIHAEL 5 : 1 MOŽE BOLJE - C.B. 1700 - a šta rec,mlaji,brzi...necu rec bolji.
14:50 MEFST 4 : 2 ETIRI - Iskreno nadao sam se da ce ovo Etiri iznenadit,al ipak Mefst ne dopušta takvo što...
Ništa bitka se nastavlja...vodeci ostaju gori,Mefst je lagano smanjia zaostatak za Zabavom,ovo iza cemo vidit...
iduce kolo ovako:
11:00 LOS MATHEMATICOS ETIRI 2
11:55 BOCA SENIORS UZALUDAN TRUD 2
12:55 MOŽE BOLJE - C.B. 1700 OUYEA 2
13:50 CORPO MORTO MEFST 2
14:50 SVETI MIHAEL SAMO ZABAVA 2
sve na dva...Etiri po meni u boljoj formi,i ako ih bude nose bodove,Boca i Ut ce bit dobra utakmica,tvrda,al nekako mi Boca zadnjih par kola ne izgleda dobro,još su na praznicima,Ouyea nakon dvi pobjede odi moze doc do trece i virujen da nece ovo propustiti,Mefst ipak bolji od Corpa iako to bolji mozda papirnato,sta ce bit na terenu cemo vidit,i derbi kola Sveci i zabava,ne mos bit pametan...ostavit cu ovo ko dvojku cisto jer Zabava je vodeca i ako zele bit prvi moraju skidat sve.
Vidimo se u nedilju,nadam se dobrom vrimenu...