Zahvaljujem se Vinniu na podrsci i volia bi da i on objavi analizu pa eto da vidimo malo i njegovo znanje
CANICULA - K.O. LIBRI 2 - Prva utakmica je bila dosta tvrda sa malo golova,ovaj put ocekujem utakmicu sa više golova nekako su se obe ekipe ustalile u sredini od 5. do 8. mjesta nemaju puno za izgubit,a ni dobit,a u utakmici na nekakvih 7,8 golova ocekujem pobjedu Librija jer imaju bolji napadački arsenal.
JEL NEĆEŠ - UNITED 2 - U prvoj utakmici slavila je ekipa Jel nećeš ali stvari su se ipak u posljednje vrijeme promijenile.United je pokazao nekakav potencijal za ostanak u lizi u utakmicama sa puno jačim protivnicima od sebe,dok Jel nečeš izgleda poput razbijene vojske,izgleda mi kao da će svaki čas prestat dolazit na utakmice i po meni su siguran putnik na FESB.Očekujem dominaciju Uniteda od prve sekunde i njihovu pobjedu na krilima Sirovice.
ERICSSON - KMAN 2 - U prvoj utakmici sa podosta golova,minimalna pobijeda kmana.Ericson je dosta promjenjiva ekipa,znaju oni odigrat i dobru partiju ali često ih zna doći premalo na utakmicu.Nisam siguran u kakvom ce sastavu doći u nedjelju,a i kman izgleda dosta ozbiljnije.Uz to kman nesmije sebi dopustiti kiks,na tzv. malim utakmicama ukoliko misle ugroziti albatros.
ISPOD PELE - HOPS 2 - Nastavlja se gostujuća dominacija u ovom kolu.Neću ovdje puno duljit.Pela je bez svog najboljeg igrača koji je gotovo 30-40 posto momčadi,bez njega jako tesko mogu do bodova.HOPS je iskusna ekipa koja je pruzila i tvrd otpor kmanu u proslom kolu.Ekipa koja zna kako se dobijaju ovakve utakmice i ocekujem njihovu laganu pobijedu.
BAČVICE - ANDORA 1 - Andora ima dosta problema sa svojim sastavom , po mojim informacijama oni su zatražili odgodu u prošlom kolu kontra albatrosa.Nekoliko je igrača suspendirano nekoliko ozljedeno i nisam siguran ni u kakvom ce se sutra sastavu pojaviti.Bače su u uzletu igraju sjajno u posljednje vrijeme i mislim da ce nastavit svoj pozitivan niz,iako sa njima stvarno nikad covjek nezna.
DDK LOKVE ZRNO SOLI 1X - Ovdje idem na malo iznenadenje ali to je iznenadenje za one koji ne prate ovu ligu.Lokve igraju kao preporođene, da su ovako igrali od početka mogli su biti u prve 4 ekipe ali što je tu je.Zrno soli također drži konstantnu formu no mislim da ce pasti pod pritiskom igranja bez prava na kiks.Očekujem tvrdu i borbenu utakmicu sa malo golova i pobijedu Lokvi nekako na osjećaj ali ogradit cu se i sa x-om.
ALBATROS BOL 1 - Bol je ekipa o kojoj imam stvarno pozitivno mišljenje i mislim da mogu puno više od trenutnog plasmana.No ovoga puta mislim da će upisati poraz,bez obzira na remi u njihovom prošlom ogledu sa albatrosom.Albatros mi je ipak bolja momčad,a to dokazuje i samo jedan poraz u sezoni,ne igraju dobro u posljednje vrijeme ali ih ljubi rezultat,rješavali su neke utakmice na indvidualnu kvalitetu, i mislim da imaju i motiv više zbog prvog međusobnog ogleda.U svakom slučaju po meni derbi kola.