FAQ  •  Registracija  •  Login

4. liga mladih

<<

Vinnie Jones

VIP član

Post 27 sij 2016, 14:39

Slažem se, čak i s time da neko može imati loš dan ili da je reagirao u afektu.
Desi se i meni osobno i baš zato bi i "progutao" ono bacanje baluna u glavu.Ali sve ono posli je ružno,nekulturno i nepotrebno.Bija san tamo i nije bilo lipo a niti ugodno nikome od nazočnih.Pogotovo šta pola od onog šta se dogodilo nema na snimci a bilo je jako,jako ružno.Osobno mislin da je kažnjeni igrač proša "ka na banci" i može se komodno zafalit disciplinskom sucu.Sad je li ga ovoliko kaznija u nadi da će mu ovo "bit dosta" vrime će pokazat.
Možemo se samo nadat da će ovakvih scena bit šta manje odnosno da ih uopće neće bit jer ovakvi incidenti nisu primjereni sportskim borilištima.
<<

Tutu Lacombe

Novi član

Post 28 sij 2016, 10:17

Sad se svi čude na odluke sudca, a sudi Krivošija ahahahahahahahahhahahahaha...
<<

Kavalir

Novi član

Post 03 vel 2016, 00:20

PROGNOZA 16.KOLO

16.KOLO : 13.00 h ANDORA - CB ALBATROS 2 - U 4. kolu andora i albatros su remizirali ali tada su stvari bile nesto drugacije posložene,andora je bila u vrhu,albatros takoder ali bez tocno poslozenog mozaika u ekipi tko sto radi.Susreću se nakon 11.kola ponovno i ovoga puta prednost dajem vodećoj momčadi lige.Posložili su kockice što se jako dobro vidi sa tribina,igraju taman koliko im treba i ukoliko budu znali odgovoriti na agresivnost koju će pokazati andora, osvojit će 3 boda i zadržati lijepu bodovnu prednost pred konkurentom(ima).

13.55 h HOPS - DŠR KMAN 2 - U prvom međusobnom ogledu slavio je kman dosta teško ali su slavili.Nešto slično kao i u prethodnoj analizi,tada su stvari bile dosta drugačije,HOPS je jedno vrijeme bio čak i na 1. mjestu dok sada to izgleda dosta drugačije.HOPS je u čvrstoj sredini dok se Kman bori za naslov.Eventualnim porazom od HOPSa i eventualnom pobjedom Albatrosa,situacija za Kman nebi izgledala obećavajuće.Nemaju pravo na kiks.

14.55 h UNITED - ZRNO SOLI 2 - U prošlom međusobnom ogledu Zrno soli je slavilo 5 sekundi prije kraja utakmice.Ovoga puta očekujem nešto lakšu utakmicu i njihovu pobjedu.Zrno soli igra konstatno, dobijaju sve što trebaju ali fali im još malo kvalitete kako bi dobijali i utakmice sa izravnim konkurentima.Bez obzira što United igra bolje nego prvi dio sezone pobjeda Soli nebi smjela doci u pitanje što bi dodatno učvrstilo njihovu treću poziciju,a nade da se može do Drugog ili čak Prvog mjesta još uvijek bi živjele.

15.50 h JEL NEČEŠ - BOL SPLIT 2 - BOL je ušao odlično u sezonu igrali su možda i najčvršći futsal od svih ekipa i bili su dostojan protivnik svakome.Međutim nakon dobrog ulaza u sezonu potpuno su pali,no još uvijek se drže na solidnom 6. mjestu.BOL ima kvalitetu za pobijediti i puno bolje suparnike od Jel nećeš i sve je do njih.

16.50 h CANICULA - ERICSSON 1 -Stara Pivnica Karlo sa novim imenom kreće u nadamo se bolje rezultate.U prvoj njihovoj utakmici slavili su sa 7 6.Ovo je dvoboj dvije iskusne ekipe,ali Pivnica Karlo ipak ima nijansu kvalitetnije igrače i kvalitetniju igru,vjerujem u njihovu pobjedu.

17.45 h LIBRI - LOKVE X2 - Libri je ušao kao glavni kandidat za naslov na početku sezone s obzirom na prošlogodišnje rezultate i to što ipak nisu previše mijenjali roster.No stvari za njih od prvog kola nisu krenile dobro.Uslijedilo je jedno kratko dizanje na ljestvici ali kada su trebali napraviti završni korak u hvatanju priključka sa vodećima izgubili su sve bitne utakmice i sada su tu gdje jesu,u borbi za 4. mjesto.Previše se na ovom forumu vjerovalo u njih i mislim da su ispucali sve kredite.LOKVE drugi dio sezone igraju odlično,pojačali su se,pobijedili su LIBRIJA i u prvoj utakmici.Vole igrati protiv "jačih"(Pobijeda nad Albatrosom) i mislim da mogu do bodova.

18.45 h - ISPOD PELE - G.K. BAČVICE 2 - Pela nakon što je ostala bez Velimirovića jako teško dolazi do bodova.Protiv raspoloženih bača koje su u naletu,koji su pobijedili u prošlom kolu KMAN prije toga LIBRI koji su dokaazali da imaju kvalitetu i snagu pobijediti kvalitetnije ekipe od pele bez najboljih igrača (Grbeša,Božina,Peričić) zaslužuju i više od 4. mjesta kojeg će po meni sigurno imati na kraju sezone.Njihov najveći problem je što nisu konstantni što mogu pobijedit ali i izgubit od svakoga u bilo kojem trenutku.
<<

FRAFO

VIP član

Post 03 vel 2016, 17:48

17.KOLO

ANDORA - CB ALBATROS ---------------------- 2
-iako su u prvom međusobnom dvoboju remizirali, ne vjerujem da je ovdje moguće ikakvo iznenađenje. Najbolje što Andora može izvući je kvalitetan otpor i pristojan poraz.
HOPS - DŠR KMAN ------------------------------ 2
-očekujem sličnu utakmicu kao i gore navedenu. Dakle, Hops je vrlo dobra ekipa koja može parirati najboljima u ovoj ligi, ali ne vjerujem da će Kman ovdje dozvoliti iznenađenje (pogotovo ako im dođe Pavić).
FC UNITED - ZRNO SOLI ------------------------ 2
-United se bori za ostanak i svaki bod im je zlata vrijedan. Zrno Soli je ipak znatno kvalitetnija ekipa koja lovi 2.mjesto i plasman u 3.ligu i vjerujem u njihovu sigurnu pobjedu.
JEL NEĆEŠ - BOL SPLIT ------------------------- 2
-još jedna "dvojka". Jel Nećeš je izgleda najslabija ekipa u ligi i gotovo siguran povratnik na umjetnu travu. Bol je vrlo dobra ekipa koja ima svoje kvalitete, ali će teško bolje od 6.mjesta.
CANICULA - ERICSSON N.T. -------------------- 1
-"Pivari" s novim imenom bi trebali upisati nove bodove. Iako su ekipe bodovno izjednačene na tablici, po meni je Canicula bolja ekipa i s ovom pobjedom bi si znatno olakšali borbu za ostanak.
K.O. LIBRI - D.D.K. LOKVE ---------------------- 1
-Gemištari su me previše puta razočarali ove sezone, ali ja još uvijek vjerujem u njih. Lokve su složile vrlo dobru ekipu i ovaj put ne bi trebali brinuti oko ostanka u ligi...
ISPOD PELE - GRADSKI KOTAR BAČVICE ------- 2
-Bačvice su nepredvidive, ali ovo bi trebao biti zicer kola. Pela je bez suspendiranog Velimirovića preslaba da bi pružila dostojan otpor...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

Vinnie Jones

VIP član

Post 09 vel 2016, 09:40

Sve čestitke Kavaliru.Pogodija je čovik sve rezultate i to u svom prvom postu.I ne samo to,nego je tako kvalitetno izanalizira sve ekipe da ni sam ne bi moga bolje... :)
Još jednom Bravo!
<<

Djibril Cisse

Novi član

Post 11 vel 2016, 15:01

C.B. ALBATROS BOL SPLIT 1
Bol igra toplo hladno, ako se ne posvadaju ka inace mogu i do x
PIVNICA KARLO KNJIGOVODSTVENI OBRT LIBRI x
iks u glavu
F.C. UNITED JEL NEĆEŠ 1
United bi svoje nelose partije protiv jacih treba potvrdit protiv najslabijeg sudionika lige
ERICSSON NIKOLA TESLA DŠR KMAN 2
Kman ne bi treba ima problema protiv Ericssona
ISPOD PELE HOPS SPLIT x
jos jedan iks u glavu
GRADSKI KOTAR BAČVICE ANDORA 1
Bace u strahovitom uzletu!
D.D.K. LOKVE ZRNO SOLI x2
jedini dvoznak, Zrno dosta bolje uslo u drugi dio sezone, sto takoder vrijedi i za Lokve, ali Zrno za nijansu kvalitetnije pa im dajem malu prednost
<<

Kavalir

Novi član

Post 12 vel 2016, 19:02

Zahvaljujem se Vinniu na podrsci i volia bi da i on objavi analizu pa eto da vidimo malo i njegovo znanje :D

CANICULA - K.O. LIBRI 2 - Prva utakmica je bila dosta tvrda sa malo golova,ovaj put ocekujem utakmicu sa više golova nekako su se obe ekipe ustalile u sredini od 5. do 8. mjesta nemaju puno za izgubit,a ni dobit,a u utakmici na nekakvih 7,8 golova ocekujem pobjedu Librija jer imaju bolji napadački arsenal.

JEL NEĆEŠ - UNITED 2 - U prvoj utakmici slavila je ekipa Jel nećeš ali stvari su se ipak u posljednje vrijeme promijenile.United je pokazao nekakav potencijal za ostanak u lizi u utakmicama sa puno jačim protivnicima od sebe,dok Jel nečeš izgleda poput razbijene vojske,izgleda mi kao da će svaki čas prestat dolazit na utakmice i po meni su siguran putnik na FESB.Očekujem dominaciju Uniteda od prve sekunde i njihovu pobjedu na krilima Sirovice.

ERICSSON - KMAN 2 - U prvoj utakmici sa podosta golova,minimalna pobijeda kmana.Ericson je dosta promjenjiva ekipa,znaju oni odigrat i dobru partiju ali često ih zna doći premalo na utakmicu.Nisam siguran u kakvom ce sastavu doći u nedjelju,a i kman izgleda dosta ozbiljnije.Uz to kman nesmije sebi dopustiti kiks,na tzv. malim utakmicama ukoliko misle ugroziti albatros.

ISPOD PELE - HOPS 2 - Nastavlja se gostujuća dominacija u ovom kolu.Neću ovdje puno duljit.Pela je bez svog najboljeg igrača koji je gotovo 30-40 posto momčadi,bez njega jako tesko mogu do bodova.HOPS je iskusna ekipa koja je pruzila i tvrd otpor kmanu u proslom kolu.Ekipa koja zna kako se dobijaju ovakve utakmice i ocekujem njihovu laganu pobijedu.

BAČVICE - ANDORA 1 - Andora ima dosta problema sa svojim sastavom , po mojim informacijama oni su zatražili odgodu u prošlom kolu kontra albatrosa.Nekoliko je igrača suspendirano nekoliko ozljedeno i nisam siguran ni u kakvom ce se sutra sastavu pojaviti.Bače su u uzletu igraju sjajno u posljednje vrijeme i mislim da ce nastavit svoj pozitivan niz,iako sa njima stvarno nikad covjek nezna.

DDK LOKVE ZRNO SOLI 1X - Ovdje idem na malo iznenadenje ali to je iznenadenje za one koji ne prate ovu ligu.Lokve igraju kao preporođene, da su ovako igrali od početka mogli su biti u prve 4 ekipe ali što je tu je.Zrno soli također drži konstantnu formu no mislim da ce pasti pod pritiskom igranja bez prava na kiks.Očekujem tvrdu i borbenu utakmicu sa malo golova i pobijedu Lokvi nekako na osjećaj ali ogradit cu se i sa x-om.

ALBATROS BOL 1 - Bol je ekipa o kojoj imam stvarno pozitivno mišljenje i mislim da mogu puno više od trenutnog plasmana.No ovoga puta mislim da će upisati poraz,bez obzira na remi u njihovom prošlom ogledu sa albatrosom.Albatros mi je ipak bolja momčad,a to dokazuje i samo jedan poraz u sezoni,ne igraju dobro u posljednje vrijeme ali ih ljubi rezultat,rješavali su neke utakmice na indvidualnu kvalitetu, i mislim da imaju i motiv više zbog prvog međusobnog ogleda.U svakom slučaju po meni derbi kola.
<<

Vinnie Jones

VIP član

Post 14 vel 2016, 22:28

Opet čestitke Kavaliru, samo je falija na Librima(ali oni ionako igraju toplo-hladno).Vrlo rado bi komentira utakmice ali trenutno sam zabavljen podizanjem forme Lokava u drugom dijelu... :-D
DDK Lokve - Zrno Soli 6 : 1.
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 14 vel 2016, 23:43

Je, stvarno svaka čast na prognozama. Falit samo jednu utakmicu u 2 kola je stvarno impresivno... pa da se o ne znam kakvim parovima radi.
Ja sam svojevremeno dok sam malo bolje pratio ekipe znao često prognozirat rezultate i nisam nikad bio ni blizu ovakvog rezultata.

Šteta što je forum zadnjih godina rijetko posjećen i komentiran... sićam se da je prije znalo svaki tjedan bit po 20-ak (i više) komentara, što prognoza prije utakmice, što komentara nakon utakmice.

Što se naše današnje utakmice tiče....
Canicula (ex. Pivnica Karlo) - KO Libri = 5:0
U početku vrlo otvoreno na oba dvi strane... mogli su i oni zabit par komada, a mogli smo i mi. Golmani su birljirali, tako da je prvo poluvrijeme završilo 0:0. Drugo poluvrijeme mi puno bolji i zasluženo osvajamo bodove.
<<

Djibril Cisse

Novi član

Post 18 vel 2016, 17:07

19. kolo - prognoza

21.02.2016. 13:00 HOPS SPLIT BOL SPLIT x2 Bol bolji, ali HOPS je neugodan protivnik za svakoga
21.02.2016. 13:55 ISPOD PELE D.D.K. LOKVE 2 cista duja, ma da Lokve slabije igraju protiv ekipa iz donjeg doma, ali poneseni proslom utakmicom bi trebali bez vecih problema ovo dobit
21.02.2016. 14:55 C.B. ALBATROS ERICSSON NIKOLA TESLA 1 sve osim vece pobjede Albatrosa bi bilo iznenadenje
21.02.2016. 15:50 ZRNO SOLI ANDORA 1 Zrno bolje, ali ne poprave li realizaciju moze im se dogodit kiks
21.02.2016. 16:50 F.C. UNITED GRADSKI KOTAR BAČVICE 2 Bace idu furiozno i daljeee!
21.02.2016. 17:45 JEL NEĆEŠ KNJIGOVODSTVENI OBRT LIBRI 2 neprepoznatljivi Libri u proslom kolu mogli bi naplatit sve Jel necesu..
21.02.2016. 18:45 CANICULA DŠR KMAN x2 Pivnica je iskusna ekipa koju takoder niko lako ne dobija pa tako nece biti lako ni Kmanu, iako je Kman favorit Pivnica dode li u vecem broju ima sanse, pogotovo nakon zadnjeg kola
<<

Kavalir

Novi član

Post 19 vel 2016, 10:46

19 KOLO PROGNOZA

HOPS - BOL SPLIT x2 - U prvoj medusobnoj utakmici,bila je to jedna rovovska bitka u kojoj je Bol svoju mrežu sačuvao netaknutom i uz dva postignuta gola došao do punog plijena.Slična utakmica nas čeka i ovoga puta,dvije izjendačene ekipe,ekipe sa sličnim stilom igre,koja se temelji na obrani.Očekuje nas neizvjesna utakmica do samoga kraja,a moja mala prednost ide Bolu koju ću ograditi za nerješenim.

ISPOD PELE - DDK LOKVE 2 - Pela je u prošlome kolu protiv HOPSA pokazala znakove života i najavila da će se svim silama truditi da ostanu u 4.lizi i iduće godine.Međutim nešto se tu pita i Lokve,ekipa koja je strašno napredovala koja je u prošlom kolu demolirala Zrno Soli i mada sam tipovao na njihovu pobjedu,očekivao sam jednu tvrdu utakmicu,a oni su me demantirali i rješili to s takvom lakoćom da su po trenutnoj formi sigurno u TOP 3 lige.Lokve imaju jedan problem,a to je da dosta lošije igraju protiv ekipa iz donjeg doma ljestvice,ali ipak nakon visoke pobjede u prošlom kolu,očekujem da nastave tamo di su stali,i odnesu 3 boda iz ove utakmice.

CB ALBATROS - ERICSSON TESLA 1 - Eriscon je stvarno ekipa koja ima potencijala ali prečesto ih dolazi premalo na utakmice,iskusna su ekipa mogu odigrati protiv svakoga ali ovdje su se namjerili na kvalitetnijeg protivnika čak i ako dođu u punom sastavu.Albatros je jedna od dvije ekipe koje po meni mogu bez problema igrati 3.ligu i biti u prvih 5 u tom rangu natjecanja.Ekipa je to koja pokazuje ozbiljne šampionske znakove.Vole se nadigravati,igraju napadački ali što je najbitnije znaju odgovoriti i onim tzv "prgavim" ekipama kada je to potrebno i na mišiće odnijeti 3 boda.Ne vidim način na koji Ericson može pobijediti ovu utakmicu,Albatros mi se čini kao brža,agresivnija i na kraju dosta kvalitetnija momčad.

ZRNO SOLI - ANDORA 1x - Zrno soli se mora pribrati i očuvati treću poziciju do kraja sezone koja je sada opasno ugrožena.Ta je pozicija izrazito bitna na kraju sezone jer je prošle godine bila posljednja koja je vodila u treću ligu,a sada za nju konkurira nekoliko momčadi.Andora je jedna od onih "prljavih" ekipa koja igra na mišiće i Zrnu neće biti nimalo lako u nedjelju.No ipak kvalitetnija su momčad od Andore i očekujem da u jednoj tvrdoj utakmici odnesu 3 boda,no ne isključujem ni mogucnost podjele bodova.

UNITED - BAČVICE 2 - U prošlom susretu slavio je United.Ovdje sam stvarno u dilemi bez obzira što baće igraju sjajno,a United ne briljira.Ovo su dvije ekipe koje igraju dosta promjenjivo,ekipe koje mogu pružit dobar otpor svakome ali isto tako i izgubit od svakoga.Još kada tome pridodam da United izgleda bolje protiv ekipa iz vrha,a Bačvice dosta slabije protiv ekipa iz donjeg doma,dolazim do zaključka da ce ovu utakmicu biti dosta teško za pogoditi.No međutim,igrat ću na kartu kvalitete i motiva više zbog poraza u prvom medusobnom susretu.Tipujem na Bačvice.

JEL NEĆEŠ - LIBRI 2 - Jel nećeš slavio u svojoj posljednjoj utakmici,Libri je u jako lošem momentu.No ipak,razlika u kvaliteti je prevelika i bez obzira što Libri lagano ostaje bez motiva i što su po meni daleko najveće razočarenje ove sezone,pobijedit ce ovu utakmicu sa većom razlikom.

CANICULA - KMAN 1 - Svakako derbi kola.U prvoj medusobnoj utakmici pobjednik je odlučen doslovno u posljednjoj sekundi utakmice,kada je igrač pivnice karlo ubacio loptu u vlastitu mrežu.Pivnica sa novim imenom izgleda,novije,bolje,kvalitetnije.Kman je standardno dobar i čvrst.Pivnica je ekipa koju krasi iskustvo i čvrstina,ekipa koju je izrazito teško probiti i ekipa koja uvijek djeluje izvrsno u utakmicama sa boljim suparnicima.Pivnica nema što za izgubiti ali zato Kman ima puno.Možemo reći da je ovo za njih utakmica koja će usmjeriti njihovu sezonu.U slučaju poraza i pobjede Albatrosa bit ce to minus 4 i utakmica više u odnosu na Albatros,i tu su snovi o tituli završeni.U slučaju pobjede ostaju u priključku i imaju šanse za naslov.Međutim ovdje ću igrati na intuiciju,a ona mi kaže da bi se ovogodišnje izdanje 4.lige moglo prelomiti baš u ovome kolu.Pobjeda Canicule moj je izbor.

ps.MOLIM GOSPODINA VINNIEJA ALI I SVE OSTALE POSJETITELJE OVE LIGE DA NABACE ANALIZU ZA OVO KOLO U KOLIKO SU U MOGUĆNOSTI,STVARNO ZANIMLJIVO KOLO ZA PROGNOZIRATI.

Sportski pozdrav
<<

FRAFO

VIP član

Post 20 vel 2016, 12:52

HOPS - BOL SPLIT ---------------------- 2
-ovo bi mogla biti tvrda i neizvjesna utakmica s malo golova. Prednost dajem Bolu.
ISPOD PELE - DDK LOKVE ------------- 2
-zicer kola. Ispod Pele bez Velimirovića su simpatična ekipica predodređena za ispadanje iz lige, a Lokve su u velikoj formi.
CB ALBATROS - ERICSSON N.T. ------ 1
-ovo bi trebao biti još jedan zicer. Albatros je znatno kvalitetnija ekipa i sve osim njihove uvjerljive pobjede bilo bi iznenađenje.
ZRNO SOLI - ANDORA ----------------- 1X
-ovo bi mogla biti zanimljiva utakmica. Zrno Soli ne briljira, a Andora je na polusezoni dovela ex-druga Gorana...
FC UNITED - G.K. BAČVICE ---------- 2
-United zna odigrati vrlo dobro protiv kvalitetnijih ekipa, ali ne vjerujem da ovdje mogu izvući više od dostojnog poraza.
JEL NEĆEŠ - K.O. LIBRI --------------- 2
-"Gemištari" su me već milijun puta razočarali ove sezone, ali protiv Jel Nećeš bi trebali dobiti ma koliko loše odigrali...
CANICULA - DŠR KMAN --------------- 2
-ovo bi mogla biti zanimljiva utakmica, napeta do samoga kraja. Canicula izgleda sasvim solidno u posljednje vrijeme i Kman će se trebati dobro potruditi kako bi stigao do bodova.
<<

Zlatne_Godine_1

Novi član

Post 21 vel 2016, 15:35

KOMENTAR

Hops - Bol Split : 2-1

Prije svega, čestitke ekipi Hops na borbenosti, ustrajnosti i pobjedi. Isto tako, htio bi istaknuti da se naš poraz nije desio zbog sudaca već zbog nas samih, pošto smatram da smo bili puno bolji takmac.

E sad, mene zanima općenito mišljenje svih vas... Kako je moguće da sudac Klepić koji godinama igra za ekipu Hops bude delegiran na njihovoj utakmici. S obzirom da je riječ o amaterskom sportu, moje mišljenje je da nema šanse da isti sudac bude nepristran u utakmici koju sudi svojim bivšim suigračima. Općenito mislim uputiti jedan službeni upit na udrugu da mi objasne kako je isto moguće,a sve sa ciljem kako se isto nebi nekome drugome ponovilo.....

Posljedica svega navedenog je bila što kod rezultata 1:1 sudac Klepić nesudi čisti penal (kojeg je i igrač Hopsa priznao), a sudac to komentira na način da budem sretan što nije sudio 5. prekršaj u napadu moga igrača??? Čemu kompenziranje ?? Sudi faul i sve gotovo....

Ante Roje
Bol Split
<<

Kavalir

Novi član

Post 22 vel 2016, 13:56

Komentar

Steta za bol sto nije uspio uzeti bod pa da prode i ovaj tiket,a moglo se okrenuti na bilo koju stranu tocno utakmica kakvu sam predvidao ostalo sve kako sam i rekao s tim da bi izdvojio odlican preokret zrna soli,odlicnu utakmicu canicule i dobar otpor ericsona.
Što se tice ove price sa sucima,mislim da je Bol u pravu sto se pobunio i sto ce se zaliti jer bez obzira na sve tako sumnjive situacije ce se uvijek suditi u korist ekipe za koju je sudac igrao dugo godina.
<<

Djibril Cisse

Novi član

Post 22 vel 2016, 18:14

19. kolo - komentar

21.02.2016. 13:00 HOPS SPLIT 2 : 1 BOL SPLIT nisan gleda, ali po pretpostavkama cvrsta utamica koja je ipak otisla na stranu HOPSA
21.02.2016. 13:55 ISPOD PELE 1 : 6 D.D.K. LOKVE rutinski bez previse muke, Lokve izgledaju sve bolje i bolje
21.02.2016. 14:55 C.B. ALBATROS 2 : 0 ERICSSON NIKOLA TESLA solidna partija Ericssona, al imam osjecaj da momci iz Albatrosa igraju koliko im treba
21.02.2016. 15:50 ZRNO SOLI 6 : 4 ANDORA Zrno odlicno uslo u utakmicu, ali jako losom igrom u obrani dovodi pobjedu u pitanje,pa skoro i siguran poraz, no onda nesretan autogol i igrac s brojem 9 preokrecu rezultat i zasluzeno dobijaju
21.02.2016. 16:50 F.C. UNITED 4 : 7 GRADSKI KOTAR BAČVICE ovo je bila utakmica di je prevladavala individualna kvaliteta, samo j***ga United ima samo Sirovicu, dok Bace sa par odlicnih pojedinaca preokrecu rezultat i opasno konkuriraju za vrh tablice
21.02.2016. 17:45 JEL NEĆEŠ 2 : 6 KNJIGOVODSTVENI OBRT LIBRI one man show, 5 istih golova di sve sam napravi Jankovic i 6. su mu cak namistili, kad je otisa ca, utakmica dviju podjednakih ekipa
21.02.2016. 18:45 CANICULA 6 : 0 DŠR KMAN gleda san do 2:0, ali pretpostavljan da je cila utakmica bila u tom tonu, Kman jalovo napada a iskusna Pivnica preko Morace koristila svoje sanse, covik igra ka da mu je 20
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2015/2016