FAQ  •  Registracija  •  Login

4. liga mladih

<<

admin

Site Admin

Post 16 ruj 2015, 10:58

4. liga mladih

Sretno svima!
<<

FRAFO

VIP član

Post 17 ruj 2015, 18:34

Pozdrav svima :D
S 4.ligom počinju natjecanja u UMNovim dvoranskim ligama.
Kao i uvijek kad je ova liga u pitanju, puno je novih ekipa i nezahvalno je davati ikakve prognoze. Liga je osjetno slabija nego prošle sezone, ali vjerujem da će biti puno izjednačenija.
Po meni, favorit za naslov je ekipa CB ALBATROS koja je senzacionalno osvojila malonogometni turnir Croatia-Blizna Cup te prikazala dopadljivu igru na Ožujsko kupu u Šibeniku i Torcida kupu. Ovo ljeto su doveli Velimirovića (Ispod Pele), Ramadžu (Restoran Tamaris) i Roića (SS Komin), pa će nedvojbeno biti jači nego lani.
Njima glavni konkurent za naslov trebali bi biti GEMIŠTARI (KNJIGOVODSTVENI OBRT LIBRI). Imaju jako dobru momčad, vjerujem da su se JANKOVIĆ i VOLODER oporavili od ozljeda, a možda su i doveli koje pojačanje iz svoje filijale (SS KOMIN) :P
Krug favorita za naslov zatvaram s prvacima 5A-lige ZRNO SOLI koji sigurno računaju na dobar plasman, imaju vrsnog strijelca Kurana, a na liga-kupu su napravili dobar rezultat.
Kao moguće iznenađenje izdvojio bi ekipu DŠR KMAN koja ima tradiciju igranja UMNovih liga, na Torcida kupu su se predstavili u dobrom svjetlu, a čujem da su doveli veliko pojačanje...
U borbi za ostanak se ne usuđujem ništa prognozirati, ali gotovo pola lige bi moglo biti ugroženo... Puno toga će biti jasnije nakon nekoliko kola...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

FRAFO

VIP član

Post 20 ruj 2015, 12:12

PIVNICA KARLO - ZRNO SOLI ------------------ X2
-malu prednost dajem prvacima 5.lige, ali "pivari" su iskusni i ovdje može biti svega
PAPIĆ TOURS - ANDORA ----------------------- 1
-ako Papići budu kompletni dajem im prednost. Andora je ispala iz 3.lige i pitanje je da li je mijenjala igrački kadar
JEL NEĆEŠ - DDK LOKVE ----------------------- 2
-u dvoboju dojučerašnjih petoligaša malu prednost dajem Lokvama koje su se navodno i pojačale
FC UNITED - CB ALBATROS -------------------- 2
-osnaženi Albatros je po meni jedan od favorita za naslov i očekujem njihovu sigurnu pobjedu
KO LIBRI - DŠR KMAN -------------------------- 1
-derbi kola. Gemištari su nedvojbeno favoriti u ovoj utakmici, ali Kman se pojačao i mogli bi gledati dobru utakmicu. Bit će zanimljivo viditi Čokija protiv svojih...
ISPOD PELE - ERICSSON NIKOLA TESLA ----- X2
-Pela je ostala bez Velimirovića i ako se nisu pojačali pred njima je nova sezona grčevite borbe za ostanak, a ni Ericsson nije nešto bolji...
HOPS SPLIT - GRADSKI KOTAR BAČVICE ----- 1
-Hops je uvijek neugodan i po meni bi ovo trebali dobiti, iako su još krajem prošle sezone kružile priče o navodnom remontu ekipe
<<

FRAFO

VIP član

Post 26 ruj 2015, 20:03

2.KOLO

U prvom kolu sam imao 5 od 7, sasvim solidno. Idemo dalje:
DŠR KMAN - JEL NEĆEŠ -------------------------------- 1
-Kman se u prvom kolu pokazao kao vrlo dobra ekipa i potencijalno iznenađenje lige.
GRADSKI KOTAR BAČVICE - K.O. LIBRI ------------- 2
-oslabljeni Gemištari su iznenađujuće poraženi u 1.kolu. Pobjeda u 2.kolu se nameće kao imperativ.
CB ALBATROS - PIVNICA KARLO --------------------- 1
-po meni ovo je derbi kola. Pivnica je preiskusna ekipa i iako je Albatros možda glavni favorit za naslov, ovdje može biti svega.
D.D.K. LOKVE - PAPIĆ TOURS ------------------------ 2
-Papići su po meni bolji
ZRNO SOLI - ISPOD PELE ------------------------------ 1
-ovo bi trebao biti zicer. Zrno Soli je puno kvalitetnija ekipa, a i Ispod Pele ima 2 kartonirana igrača...
ERICSSON N.T. - HOPS SPLIT ------------------------- 2
-odlaskom Alebića Hops je znatno oslabljen, ali još uvijek dovoljno dobar da uzme bodove protiv slabog Ericssona koji je ušao u 4.ligu samo radi odustajanja više ekipa...
FC UNITED - ANDORA ---------------------------------- 2
-United je u prošlom kolu pregažen od Albatrosa (iako na poluvremenu je to izgledalo sasvim solidno), a Andora me je ugodno iznenadila protiv Papića
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 27 ruj 2015, 22:30

Šteta što je forum 4.lige poprilično mrtav... možda živne malo kako prvenstvo bude odmicalo.

Frafo, svaka čast na predviđanjima rezultata... vidi se da si dobar poznavaoc ekipa ne samo ove lige, već i svih ostalih liga UMN-a.
Mi smo eto srećom ili nesrećom zadnjih 6-7 godina šetali od 1. do 4. lige i u svim ligama u kojima smo igrali si također imao veliki broj dobrih procjena i predviđanja rezultata, kako pojedinačnih kola, tako i konačnog pobjednika lige, odnosno putnika u niži rang - a to smo na žalost uglavnom bili mi :cry:

Što se tiče današnjeg kola... samo ću se kratko osvrnit na našu utakmicu...

PIVNICA KARLO - CB ALBATROS: 0-5
Sa samo jednom zamjenom i bez golmana, danas jednostavno nije moglo bolje protiv brojčano nadmoćnijeg i fizički puno spremijeg protivnika. Prvo poluvrijeme smo odigrali vrlo dobro, bili bolji, ali nismo uspili zabit gol. Šteta jer bi možda utakmica išla drugim tijekom da smo uspjeli povest. Drugo poluvrijeme rano primamo dva gola i tu više nije bilo snage za preokret... Na kraju zaslužena pobjeda Albatrosa.
Nama ostaje da im se pokušamo revanširat u drugom dijelu prvenstva...
Već dva kola igramo s doslovno "veteranskim" sastavom što ipak nije dovoljno dobro... čekamo neke mlađe igrače da se priključe... nadam se da će to sve skupa bolje izgledat s mladim snagama.
<<

FRAFO

VIP član

Post 28 ruj 2015, 16:54

Hvala prijatelju na čestitkama.
Kao što znaš, ni ja ni ti nismo na forumu od jučer; oboje smo veterani foruma sa više od 700 komentara i statusom VIP član :D
Pratim vas još od kad ste kao ekipa u usponu napredovali sve do 1.lige, a zatim se polako spuštali do 4.lige... Godine su učinile svoje...
Šteta za jučerašnju utakmicu. Iskreno, u 1.poluvremenu ste imali bolje šanse i lako ste mogli voditi. Na kraju vas je skupo koštao nedostatak igrača (Đikić) a pogotovo vratara. Uz nešto svježe krvi imati ćete što reći u 4.ligi...
Što se ostalih rezultata tiče, oni su više-manje očekivani. Jedino su me razočarali Gemištari koji su očito oslabljeni u odnosu na prošlu sezonu (Čota, Dilber, Juričević) i trebat će se pojačati ako žele konkurirati za visoki plasman.
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 28 ruj 2015, 23:43

Da, poprilično smo dugo oboje u UMN ligama. Ja (i pivnica karlo) bome od 2002. al tad nije bilo ni interneta skoro, a kamoli foruma :)

Iako je možda moglo bit i drugačije da smo poveli u prvom poluvremenu, Albatros je ipak na kraju zasluženo pobjedia... nije možda realan ovaj rezultat 5:0, ali ovaj put su bili bolji, to se mora priznat. Nama je mislim najviše falia golman jer smo primili par golova koje pravi golman ne bi primia...

Godine su kod nas učinile svoje, to je živa istina i ja to itekako osjećam jer je vrlo teško jurcat danas po terenu s momcima od 20-ak godina, ali mislim da je kod nas veći problem bia taj što smo kroz prethodnih 6-7 godina malo po malo ostajali bez naših "starih" i ključnih igrača, što zbog preseljenja u drugi grad, ozljeda, viška kila, prelaska u drugu ekipu itd.
Ako usporedimo one "zlatne" dane Pivnice kada smo se strelovito penjali prema prvoj lizi i gazili sve pred sobom, s ovom Pivnicom od danas, ispada da su ostala samo 2 igrača od one "udarne" postave Pivnice (ja i Frane Orošnjak)... Da smo ostali svi na okupu (braća Ljubičić, Robert Milanović, Mario Komar, Mate Parlov, Ivan Gotovac...), uvjeren sam da bi danas igrali u najmanju ruku 2.ligu, bez obzira na veteranske godine.

Izostanke ključnih igrača nismo popunjavali pravim pojačanjima već više onako "da nas ima za igrat" i to je mislim glavni razlog zašto smo u vrlo kratko vrijeme iz 1. lige završili tu gdje jesmo. Ovu godinu smo odlučili to malo promijenit i dovest par pravih pojačanja... u protivnom neće bit dobro i bojim se da bi to moglo dovest do konačnog raspada Pivnice. I ja sam mišljenja da bi sa malo svježe krvi (mislim da smo uspili riješit nešto) bili vrlo dobri.... ali o tom, potom.

Što se tiče drugih ekipa iz lige, jako mi je teško išta reć nakon svega 2 kola jer skoro pa niti jednu ekipu iz lige ne poznajem.
Od ove dvije ekipa s kojima smo igrali (Zrno Soli i Albatros), mislim da je Albatros za nijansu bolji... a oba dvije ekipe očekujem negdje u gornjem dijelu tablice. Od ostalih znam jedino Jel Nećeš jer smo s njima igrali u istoj lizi pred nekih 10-ak godina... ali mislim da su i oni promijenili masu igrača pa ni to više nije ista ekipa. I s Andorom smo igrali lani 3.ligu... nisu briljirali lani, ali svejedno mislim da će držat sredinu tablice bez ikakvog problema.
<<

forza morocco

VIP član

Post 29 ruj 2015, 10:39

a to nekako tako ide, ako se prvenstveno ne pomladiš pa i pojačaš na vrime, silazna putanja je neminovna

meni je ža šta moji marokanci nisu uspili opstat, odigrali smo dosta utakmica sa pivnicom, uglavnom gubili :), al uvik su bile fer i korektne utakmice

mogla bi se i danas sastavit neloša veteranska ekipa marokanaca, al uglavnom nas nekoliko igra u drugim ekipama obzirom da smo u različitim sezonama postajali veterani...
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 30 ruj 2015, 11:39

E da, s Marokancima smo isto odigrali dosta dobrih utakmica... šteta što niste opstali, ali to tako ide...

Malo koja ekipa opstane na način da se jednostavno prebaci u veterane jer nisu svi isto godište... kod nas je ista stvar... dobar dio nas igra i veterane, ali ne u istim ekipama... nažalost!
<<

forza morocco

VIP član

Post 30 ruj 2015, 13:25

Igramo trojica u Isse i jedan u splitskoj banci i ne znan di je Pjer ove sezone, a dio podmlatka igra za Bol u 1. ligi mladih tako da duh marokanaca ipak ide dalje :)

a šta se uzročno posljedično vidi i na zadnja dva veteranska rezultata :)
<<

FRAFO

VIP član

Post 03 lis 2015, 13:13

3.KOLO

ERICSSON N.T - D.D.K LOKVE ------------------------- 2
- u borbi dviju ekipa kojima bi ovogodišnji cilj trebao biti ostanak u ligi, prednost dajem Lokvama koje su se nešto pojačale u odnosu na prethodnu sezonu
ZRNO SOLI - BOL SPLIT -------------------------------- 1
- dvoboj ekipa koje zajedno treniraju i jako dobro se poznaju. Malu prednost dajem Zrnu Soli
ANDORA - ISPOD PELE --------------------------------- 1
-Andora je dovoljno dobra i iskusna da ovdje uzme bodove...
GRADSKI KOTAR BAČVICE - DŠR KMAN --------------- 2
-Kman izgleda jako dobro i vidim ih u borbi za vrh
FC UNITED - K.O. LIBRI -------------------------------- 2
-Gemištari su uoči sezone figurirali kao kandidat za naslov, ali izostanak njihovih ponajboljih igrača drastično mijenja njihove izglede za uspjeh. I minimalna pobjeda protiv ispodprosječnog Uniteda bila bi zadovoljavajuća
HOPS SPLIT - PIVNICA KARLO ------------------------ 1X
-očekujem izjednačenu utakmicu dvaju veteranskih ekipa, a malu prednost dajem HOPSu
CB ALBATROS - JEL NEĆEŠ --------------------------- 1
-ovo bi po meni trebao biti zicer. Očekujem sigurnu pobjedu Albatrosa, možda opet bez primljenog gola.
<<

Zlatne_Godine_1

Novi član

Post 04 lis 2015, 18:19

Zrno Soli - Bol Split = 1 - 1

Zrno Soli ekipa s kojom smo odradili masu termina, pokazalo se da se međusobno poznajemo predobro, prava čvrsta utakmica, u kojoj su nijanse odlučivale. Nažalost, dali su nam gol iz jedne dekoncentracije obrane, ali smo na sreću u zadnjim trenutcima došli do zasluženog izjednačenja. Realan rezultat 1 - 1. Nadam se pobjedi u slijedećoj utakmici protiv Jel nečeš.

LP.
<<

ervin bulku

Član

Post 09 lis 2015, 00:11

C.B. ALBATROS ANDORA 1
DŠR KMAN HOPS SPLIT x2
ZRNO SOLI F.C. UNITED 1
BOL SPLIT JEL NEĆEŠ 1x
ERICSSON NIKOLA TESLA PIVNICA KARLO x2
D.D.K. LOKVE KNJIGOVODSTVENI OBRT LIBRI x2
GRADSKI KOTAR BAČVICE ISPOD PELE 1x
<<

Zlatne_Godine_1

Novi član

Post 13 lis 2015, 07:06

Bol Split - Jel Nečeš = 6-0

Idemo spremni na derbi protiv C.b. Albatrosa.

Pozdrav.
<<

ervin bulku

Član

Post 17 lis 2015, 22:11

KNJIGOVODSTVENI OBRT LIBRI PIVNICA KARLO 1x
JEL NEĆEŠ F.C. UNITED 2
DŠR KMAN -- -- ERICSSON NIKOLA TESLA 1
HOPS SPLIT -- -- ISPOD PELE 1
ANDORA -- -- GRADSKI KOTAR BAČVICE 1x
ZRNO SOLI -- -- D.D.K. LOKVE 1
BOL SPLIT -- -- C.B. ALBATROS 2